16. Tomasz Karol Kędziora
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Αυτό το σχόλιο είναι απο τα πλέον άδικα που έχω δει να γίνονται σε ποδοσφαιριστή σε αυτό το φόρουμ.buffalobill4 έγραψε:Μαύρη τρύπα πίσω που όταν βγήκε αναγκαστικά (δυστυχώς και για τον ίδιο αλλά και γιατί ο λουτσεσκου δεν θα τον άλλαζε αλλιώς) δεν ξανααπειληθηκαμε ούτε από στημένο ούτε σε σετ παιχνίδι.
Δεν καταλαβαίνω τι χαρακτηριστικό έχει σε κάποιο επίπεδο κοντινό έστω στο επίπεδο του ΠΑΟΚ.
Ταχύτητα; Όχι
Ποδοσφαιρική ευφυΐα; Οχι
Αμυντική προσήλωση; Οχι
Τεχνική; Οχι
Σαν μπακ σε τι είναι καλύτερος του Σορια του πασ Γιάννενα πχ και σαν στόπερ σε τι του εραμουσπε που είδαμε και σήμερα;
- Amsterdamer_87
Θετικη εμφανιση που δινει ψυχολογια..
Πολυ καλος και καθοριστικος σε ολες τις επεμβασεις του..
Δειχνει να ανεβαινει..
Πολυ καλος και καθοριστικος σε ολες τις επεμβασεις του..
Δειχνει να ανεβαινει..
- ΑποστόληςΑ
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Πολύ καλός όσες φορές ειδικά έπαιξε ως στόπερ..
Και χθες ήταν καλός,για ροτεσιον του Ενγκογκ.
Πολυθεσιτης τύπου Κρέσπο.
Και χθες ήταν καλός,για ροτεσιον του Ενγκογκ.
Πολυθεσιτης τύπου Κρέσπο.
Ο ανθρωπος ειναι στοπερ τελικα και αν κανει διδυμο με Κουλιερακη μπορει να ειναι καλυτερο απο το Εκονγκ Κουλιερακη. Να παιζει δεξι μπακ ειδικα σε παιχνιδι που χρειαζεται δημιουργια ειναι ασκοπο. Εκτιθεται ο παικτης και δεχεται και αδικη κριτικη. Μονο αν θα παιξουμε με δυνατες ομαδες και φουλ αμυντικα εχει νοημα να παιζει δεξι μπακ.
- buffalobill4
Το είδα το ματς και απορώ με όσους τον είδαν καλό. Για την ακρίβεια εγώ είδα τον Νασμπεργκ καλύτερο. Δεν ξέρω που είδες αυτά που έκοψε τα κρίσιμα, εγώ ένα πραγματικά καλό κόψιμο θυμάμαι και του το πιστώνω ακόμα και αν εν τέλει ο αντίπαλος ήταν σε θέση οφσάιντ και δεν θα μετρούσε η φάση. Επίσης θυμάμαι σχεδόν αυτογκόλ που πήγε να βάλει στα καλά των καθουμενων επειδή το αριστερό του δεν το ελέγχει εξ ου το σχόλιο μου παραπάνω περί κακής τεχνικής. Ακομα θυμάμαι και τη φάση που παίρνει κίτρινη. Ο αντίπαλος πετάει την μπάλα μπροστά, ο κετζιορα έχει καλύτερη θέση, βάζει πλάτη και ενώ έχει τελειώσει η φάση βάζει τα χέρια του στην μούρη του αντιπάλου και δίνει ένα εντελώς αχρείαστο φάουλ και παίρνει μια ακόμα πιο αχρείαστη κίτρινη. Εξ ου και το σχόλιο μου περί ποδοσφαιρική ευφυΐας.figurehead4 έγραψε:Ρε φίλε συγγνώμη αλλά το είδες το ματς;buffalobill4 έγραψε:Μαύρη τρύπα πίσω που όταν βγήκε αναγκαστικά (δυστυχώς και για τον ίδιο αλλά και γιατί ο λουτσεσκου δεν θα τον άλλαζε αλλιώς) δεν ξανααπειληθηκαμε ούτε από στημένο ούτε σε σετ παιχνίδι.
Δεν καταλαβαίνω τι χαρακτηριστικό έχει σε κάποιο επίπεδο κοντινό έστω στο επίπεδο του ΠΑΟΚ.
Ταχύτητα; Όχι
Ποδοσφαιρική ευφυΐα; Οχι
Αμυντική προσήλωση; Οχι
Τεχνική; Οχι
Σαν μπακ σε τι είναι καλύτερος του Σορια του πασ Γιάννενα πχ και σαν στόπερ σε τι του εραμουσπε που είδαμε και σήμερα;
Πάνω από πέντε καίριες επεμβάσεις, τρεις στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο Ε το κεφάλι στο δεύτερο ήταν πραγματικά σωτήριες. Λάθος δεν εκανε και σε όλα τα στημένα ήταν ο μόνος, ο μόνος που πηδούσε.
Ποια μαύρη τρύπα; Κανείς δεν τον πέρασε σήμερα.
Κραξτον όσο θες, αλλά όχι και σήμερα.
Όταν βγήκε αναγκαστικά και μπήκε ο Κουλιε, μαζί με Νασμπεργκ ηρέμησε όλη η ομάδα γιατί αμυντικά δεν ήμασταν πια τρικυμία. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι συνέβη στο επόμενο λεπτό.
Εγώ δεν θα στην χαλάσω αν θες να τον βλέπεις ως καλό παίκτη, εγώ τον βλέπω ως παίκτη που δεν χωράει καν στο ροτεισο.
Δεν βοηθαει καθολου επιθετικα στα δεξια κ η αναπτυξη μας ειναι μονοπλευρη απο αριστερα
Το χειροτερο ακομα ειναι οτι ειναι κακιστος αμυντικα - δεν μαρκαρει αποτελεσματικα τον Μπερναρ π κανει ο,τι θελει αλλα κ πολλα κοψιματα π κανει
ειναι απροσεκτα κ δημιουργουν κινδυνους στην αμυνα μας
Πολυ κακή η επιλογη Λουτσεσκου να τον προτιμησει αντι του Σαστρε
Το χειροτερο ακομα ειναι οτι ειναι κακιστος αμυντικα - δεν μαρκαρει αποτελεσματικα τον Μπερναρ π κανει ο,τι θελει αλλα κ πολλα κοψιματα π κανει
ειναι απροσεκτα κ δημιουργουν κινδυνους στην αμυνα μας
Πολυ κακή η επιλογη Λουτσεσκου να τον προτιμησει αντι του Σαστρε
- ΑποστόληςΑ
Κάθε λεπτό και μία σέντρα από την πλευρά του. Να πω ότι δεν το περίμενα; Με τέτοια πίεση από την πλευρά αυτήν ήταν πολύ πιθανό να το φάμε κάποια στιγμή.
Προφανώς και δεν φταίει ο παίκτης, που παίζει σαν δεξιό μπακ σε έναν αγώνα που ο αντίπαλος έχει πολλά τρεξίματα.
Προφανώς και δεν φταίει ο παίκτης, που παίζει σαν δεξιό μπακ σε έναν αγώνα που ο αντίπαλος έχει πολλά τρεξίματα.
-
τσιριγωτης
ΑκριβώςDimg4a έγραψε:Τι να πω σε αυτο το τοπικ. Τα ειπαμε οταν ειδαμε την αποστολη.