Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Equalizer »

Τρεις λαλουν και δυο χορεύουν.

ΡΕ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ ΡΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ
george188

Δημοσίευση από george188 »

Η αποεπενδυση συνεχίζεται
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Мир έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ετσι σε βολευει να λες, δεν σημαινει οτι ισχυει. Το κακο ειναι οτι ηταν ψεμματα. Ποσες φορες γραφτηκε οτι θα πουληθει ο Ντελιας; ΑΠΕΙΡΕΣ. Δεν εγινε. Ποσες φορες γραφτηκε οτι ολοι θελουν να φυγουν; ΑΠΕΙΡΕΣ. Απαντηση: Ανανεωση Ζιφκο κ παικτες με καλο βιογραφικο.
Πολυ απλα
Ο Τοτσκινης κάθε μέρα έλεγε για προτάσεις που ήρθαν και ότι δύσκολα θα μείνει, δεν ξέρω αν οι μάνατζερ μπέρδεψαν τo φαξ της ΠΑΕ και τα στέλναν κατα λάθος σπίτι του.
Προτάσεις έχουν ερθει και είμαι σίγουρος ότι είναι παρα πολλες, το ότι δεν τις μαθαίνουμε δεν σημαινει ότι δεν υπάρχουν, αλλά κοιτά ο τοσκιτσης είναι ο ποιο απαισιόδοξος που έχω έχω δει ποτέ όποτε ας τον να λεει κάθε μέρα αυτό λεει για τον ντελια για να βγει να πει στο τέλος οταν πωληθεί εγω σας τα έλεγα καιρό τώρα, που απλά ρίχνει ζαριές ούτε καν ξέρει ποτέ θέλει η διοίκηση να τον παραχωρήσει…
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το πρόβλημα είναι ότι μετά από 4 χρόνια όπου έγιναν όλα λάθος,μετά από μειώσεις μπάτζετ τουλάχιστον 30% ,μετά,μετά μετά βγήκαν τώρα κάποιοι να το παίξουν δικαιωμένοι. Και επειδή ο αιβας δεν θυμάται ή κάνει πως δεν θυμάται,εγώ ήμουν που πριν κανένα δίμηνο είχα σκοτωθεί με τον John για την υπερβολική αρνητικοτητα σε σημείο σιγουριας να μην περιμένουμε κ πολλά για ακόμα μια χρονιά. Για αυτό ας αφήσεις στην άκρη τα τι με συμφέρει και τι όχι.
Το θέμα είναι η οποιαδήποτε αντιπαράθεση να γίνεται σε ζωντανό χρόνο. Το να βγω τώρα εγώ και να την πω στον κάθε John , στον κάθε Γκίκα και στον κάθε γιαπας όχι μόνο δεν βοηθάει στη λειτουργία του forum αλλά είναι λιγάκι κάπως.

Υγ ο περισσότερος ντόρος γίνεται για πράγματα που γράφτηκαν επανειλημμένως από περίεργα accounts

Υγ2 ακόμα και η πώληση ή όχι του κάθε Ντελια είναι ένα πακέτο συγκυριών που καμία ΠΑΕ δεν ελέγχει 100% Το ζήτημα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στο μόνο που συμφωνούμε οι περισσότεροι πάντως είναι ότι αυτή ήταν μάλλον μια από τις καλύτερες μεταγραφικές περιόδους στην μετά double εποχή. Ας μείνουμε σε αυτό.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Βέβαια για να τα λέμε όλα, ελάχιστοι έλεγαν πως η ομάδα θα πάει τρένο...
Την ίδια πραγματικότητα βλέπαμε σχεδόν όλοι. Και πρόπερσι, και πέρσι και φέτος..

Η διαφορά είναι πως κάποιοι γούσταραν όταν η ομάδα ήταν στα χειρότερά της να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Γούσταραν, όχι να γράφουν κριτική με επιχειρήματα, αλλά να ρίχνουν λάσπη, να μπαίνουν μόνο για να βρίζουν παίκτες και προπονητή, και να χειροτερεύουν το κλίμα, απλά για να ξεσπάσουν...
renegade έγραψε:
Υγ ο περισσότερος ντόρος γίνεται για πράγματα που γράφτηκαν επανειλημμένως από περίεργα accounts
Το ότι τάχθηκαν πολλοί καλοπροέραιτοι με αυτά τα account, είναι μάλλον ανούσιο να το συζητάμε πλέον. Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

obanebane έγραψε:Άσε ρε τις πωλήσεις, να παίξει το παιδί 2-3 χρόνια με την ομάδα,να πάρει τίτλους να τον χαρούμε και εμείς λίγο.
Ετσι. Θα μεινουν εδω τα παιδια μας θα σηκωσουμε τροπαια και μετα ας πανε στας ευρωπας για μια γυρα για λιγο.

Αυτη η μεταγραφικη περιοδος παντως ηταν κατι που εγω δεν εχω ξαναδει στην ομαδα μας. Και κυριως γιατι βαζει τις βασεις για μια ομαδαρα τεραστια. Απιστευτα καλη.

Μπραβο σε ολους που την υλοποιησαν (ναι σε αυτους που εβριζα μεχρι τον Ιουλιο).
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Leonardo10 έγραψε:Σορρυ αν είμαι οφ τοπικ δεν ξέρω σε ποιο τοπικ ανήκει, αλλά σύμφωνα με τοσκιτση τσακαλεα ο Αντριγια συμφώνησε για ανανέωση 3 ετών

Topic Andrija Zivkovic!

Montrealiotis έγραψε:Εντάξει υπήρξε υπερβολική και επαναλαμβανόμενη γκρίνια από κάποιους.
Αλλά δεν μπορείς να πεις ότι ήταν τελείως αδικαιολόγητη (όχι στην επανάληψη της) έχοντας σαν βάση τις τελευταίες 5-6 μεταγραφικές περιόδους. Που και πάλι, αυτή, ξεκίνησε πουλωντας 2 από τους καλύτερους σου παίκτες.

Ξεκίνησε με την ανανέωση Brandon Thomas! Που αν πας στο topic του να δεις τι γινόταν, μόνο ομάδα δεν άλλαξαν κάποιοι.

george188 έγραψε:Η αποεπενδυση συνεχίζεται

ΜΙΣΤΑΚΗΔΗ ΣΟΣΕ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Επίσης, ο κύριος Σταύρος Κόλκας να μας πει για τα λεφτά της ΠΑΕ και τις δυσκολίες.

Ποιος κοροϊδεύει ποιον...ε;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Napoli4 έγραψε:Βέβαια για να τα λέμε όλα, ελάχιστοι έλεγαν πως η ομάδα θα πάει τρένο...
Την ίδια πραγματικότητα βλέπαμε σχεδόν όλοι. Και πρόπερσι, και πέρσι και φέτος..

Η διαφορά είναι πως κάποιοι γούσταραν όταν η ομάδα ήταν στα χειρότερά της να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Γούσταραν, όχι να γράφουν κριτική με επιχειρήματα, αλλά να ρίχνουν λάσπη, να μπαίνουν μόνο για να βρίζουν παίκτες και προπονητή, και να χειροτερεύουν το κλίμα, απλά για να ξεσπάσουν...
renegade έγραψε:
Το ότι τάχθηκαν πολλοί καλοπροέραιτοι με αυτά τα account, είναι μάλλον ανούσιο να το συζητάμε πλέον. Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του.
Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό όταν το αγωνιστικό πάει κατά διαόλου υπάρχει ακόμα και ακραία αντιμετώπιση .
Πρόσεξε, δεν λέω σωστό λέω φυσιολογικό
Είναι φυσιολογικό ακόμα και θύματα των επιτήδειων να πιάνονται κάποιοι οπαδοί της ομάδας μας .
Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό κ πρέπον όμως είναι να βγαίνουν κάποιοι τώρα αυτάρεσκα και να ειρωνεύονται κ να προκαλούν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από aivas19 »

Καλες οι νουθεσιες αλλα δεν θα πεις εσυ τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι. Οπως δικαιολογεις στο σχολιο σου τα εκτροπα που γραφονταν ελευθερα 2 μηνες τωρα, ετσι ελευθερα θα γραφτουν και αυτα που δεν θεωρεις σωστα. Φυσιολογικο ειναι να γραφονται αυτα. Ελευθερια του λογου υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Οταν απο τη χρονια του νταμπλ κ εντευθεν εχουν γινει επαναλαμβανομενα εγκληματα στις μεταγραφες

τι να πρωτοθυμηθει κανεις?

λαθη - δυσλειτουργιες - πωλησεις σε λαθος ταιμινγκ
κ ουτω καθεξης

ενδεχομενως να δικαιολογει το λογο
π καποιοι θελουν να πανηγυριζουν π μια φορα μετα απο 7 μεταγραφικες περιοδους εγιναν τα αυτονοητα

Οποιος θελει να πανηγυριζει που 1 στις 8 μεταγραφικες περιοδους εγιναν τα αυτονοητα
ειναι δικαιωμα του
Καλο θα ηταν ομως τα αυτονοητα να γινονται παντα
κ οχι 1 φορα καθε 4 χρονια

Ωστοσο χαμηλα την μπαλα
κ καλο ειναι να μην πεταμε στα συννεφα
καμια ομαδα δεν πηγε τρενο ακομα
παιξαμε με την φωτια στην ευρωπη
μας εκατσε η ζαρια κ βγηκε το ρισκο
Δοκαρι κ μεσα για εμας
Δοκαρι κ εξω για τους αντιπαλους
Οι ζαριες καλο ειναι να θυμομαστε στο μελλον οτι δεν βγαινουν παντα κ οταν δεν βγαινουν υπονομευουν ολη τη χρονια

Εγιναν καλες μεταγραφες εστω κ καθυστερημενα
οπως δημοσια δηλωσε για την μεγαλη καθυστέρηση κ ο ιδιος ο προπονητης
Τωρα οι καλες μεταγραφικες κινησεις πρεπει να δεσουν ως ομάδα κ να αποδειξουν την αξια τους στο γηπεδο

Στην παρουσα φαση πανηγυρια δεν χρειαζονται
γιατι τα θεωρω γρουσουζια
κ φανηκε στο ηρακλειο με τον ΟΦΗ
Συγκρατημενη αισιοδοξια κ κυριως σοβαροτητα χρειαζεται
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

renegade έγραψε:Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό όταν το αγωνιστικό πάει κατά διαόλου υπάρχει ακόμα και ακραία αντιμετώπιση .
Πρόσεξε, δεν λέω σωστό λέω φυσιολογικό
Είναι φυσιολογικό ακόμα και θύματα των επιτήδειων να πιάνονται κάποιοι οπαδοί της ομάδας μας .
Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό κ πρέπον όμως είναι να βγαίνουν κάποιοι τώρα αυτάρεσκα και να ειρωνεύονται κ να προκαλούν

Α να λέει κάποιος πράγματα που τα βγάζει από το μυαλό του είναι φυσιολογικό, αλλά να λέω ότι αυτοί έκαναν λάθος, δεν είναι φυσιολογικό.

Renegade, μην προκαλείς. Θα βγάλω ποστς στη φόρα και θα εκτεθείς κι εσύ που τους υπερασπίζεσαι!

Ξέρω ότι δεν με χωνεύεις και στ'αρχίδια μου, αλλά στο ξαναλέω... Γιατί αν βάλω ποστ, δεν θα βρίσκεις δικαιολογίες να υπερασπιστείς τους μίρλες.

Πήγαινε τώρα στου Lucescu να τον κράξεις που βάζει πρώτα γάλα και μετά δημητριακά.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

cartman έγραψε:
Мир έγραψε:Παντός και Καρπούζας του Εστορίλ έμεινε ελεύθερος από την εθνική Πολωνίας. Μια χαρά μετάγραφή θα ήταν για τη στελέχωση μας.
Να βρει γρήγορα ομάδα μην τον φωρτοθουμε το καλοκαίρι.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μην ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ τον Σαντος? :lol: :lol: :lol: :lol:
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

rainmaker έγραψε:Πέρα από όλη την ανελέητη μιρλα και τοξική εσωστρέφεια που μεγάλος αριθμός ατόμων επέβαλε εδώ και χρόνια πλέον, και η οποία βαφτίστηκε "δημοκρατικό δικαίωμα να κάνω καλοπιστη κριτικη"

Θα βρεθεί ένας

ΕΝΑΣ

Να παραδεχτεί πόσο ΔΕΔΟΜΕΝΗ παρουσιάζονταν η πώληση Κωσταντελια ή/και Κουλιερακη ή/και Κοταρσκι όλη την άνοιξη και το μισό καλοκαίρι;

Ήταν και αυτά στα πλαίσια της θεμιτης κριτικής φαινεται
Εδω. Κι εγω το παραδεχομαι οτι ειχα δεδομενη πωληση και επεσα εξω. Ευχαριστω Ιβαναρε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”