ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Amsterdamer_87
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αποστολε δεν ισχυει..
Οι βλακειες των αλλων σε κανουν να το νομιζεις αυτο..
Αν ηταν ετσι τοτε εξισου βλακας δηλωνω κι εγω..
Ουτε κι εγω μπορω να το χωνεψω..
Οι βλακειες των αλλων σε κανουν να το νομιζεις αυτο..
Αν ηταν ετσι τοτε εξισου βλακας δηλωνω κι εγω..
Ουτε κι εγω μπορω να το χωνεψω..
- ΑποστόληςΑ
Εγώ όταν ξεκίνησε η φετινή σεζόν δήλωσα ότι δεν ελπίζω σε τίποτε καλό. Πολύ γρήγορα ενθουσιάστηκα με τις μεταγραφές και με τις αποτελέσματα στην Ευρώπη, ως μη όφειλα, γιατί τόσα χρόνια έπρεπε να είχα μάθει. Πρέπει να είσαι βλάκας για να μην μαθαίνεις.
Είναι αλήθεια λοιπόν ότι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος αποκτάει σοφία και αυτογνωσίαΑποστόληςΑ έγραψε:Ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω.
Πόσο βλάκας είμαι ρε γμτ!
Ευκολόπιστος + ενθουσιώδης + φανατισμένος = βλάκας.

- ΑποστόληςΑ
Θελει ψυχραιμια και σωστη αναγνωση της ηττας. Οχι απο εμας εδω και στα καφενεια της πολης, αλλα μεσα στην ομαδα προφανως. Εμεις εδω μπορουμε να λεμε οτι θελουμε.
Πρεπει να δουνε και να ξαναδουνε ολοι μαζι το βιντεο του αγωνα.
Δε χρειαζεται καν να πουμε οτι υπαρχουν μεγαλες ευθυνες του προπονητη και των παικτων για το σημερινο. Οταν ερχεται ηττα απο χαμηλοτερης δυναμικης αντιπαλο, ολοι εχουν τις ευθυνες που τους αναλογουν και πρεπει να τις αναλαβουν διορθωνοντας τα λαθη τους.
Δε χρειαζεται καν να πουμε οτι και η ηττα ειναι μεσα στο προγραμμα ή οτι και μια κακη μερα στην δουλεια ειναι επισης εντος προγραμματος.
Η ομαδα ναι μεν στα χαρτια αναβαθμιστηκε μεσω των μεταγραφων, αλλα η αληθεια ειναι οτι πλεον πρεπει να δουλεψει και να κανει μια μινι προετοιμασια για να βαλει εντος κλιματος και τακτικης αρκετους παικτες που χρειαζονται.
Ολοι θα κανουν ηττες ή ισοπαλιες σαν ηττες. Η αεκ που θεωρειται φαβορι εχει κανει ηδη μια ισοπαλια εντος εδρας με ομαδα που θεωρητικα δεν θα χασει βαθμους εντος κανενας απο αυτους που διεκδικουν το πρωταθλημα. (Ηδη ο γαυρος τον νικησε εντος τον Πανσερραικο).
Πρεπει να δουνε και να ξαναδουνε ολοι μαζι το βιντεο του αγωνα.
Δε χρειαζεται καν να πουμε οτι υπαρχουν μεγαλες ευθυνες του προπονητη και των παικτων για το σημερινο. Οταν ερχεται ηττα απο χαμηλοτερης δυναμικης αντιπαλο, ολοι εχουν τις ευθυνες που τους αναλογουν και πρεπει να τις αναλαβουν διορθωνοντας τα λαθη τους.
Δε χρειαζεται καν να πουμε οτι και η ηττα ειναι μεσα στο προγραμμα ή οτι και μια κακη μερα στην δουλεια ειναι επισης εντος προγραμματος.
Η ομαδα ναι μεν στα χαρτια αναβαθμιστηκε μεσω των μεταγραφων, αλλα η αληθεια ειναι οτι πλεον πρεπει να δουλεψει και να κανει μια μινι προετοιμασια για να βαλει εντος κλιματος και τακτικης αρκετους παικτες που χρειαζονται.
Ολοι θα κανουν ηττες ή ισοπαλιες σαν ηττες. Η αεκ που θεωρειται φαβορι εχει κανει ηδη μια ισοπαλια εντος εδρας με ομαδα που θεωρητικα δεν θα χασει βαθμους εντος κανενας απο αυτους που διεκδικουν το πρωταθλημα. (Ηδη ο γαυρος τον νικησε εντος τον Πανσερραικο).
- Amsterdamer_87
Εγω τοτε ειμαι χειροτερα γιατι μ αυτους που φεραμε ελπιζω παλι σε πρωταθλημα και τελικο Κονφερενς..ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ όταν ξεκίνησε η φετινή σεζόν δήλωσα ότι δεν ελπίζω σε τίποτε καλό. Πολύ γρήγορα ενθουσιάστηκα με τις μεταγραφές και με τις αποτελέσματα στην Ευρώπη, ως μη όφειλα, γιατί τόσα χρόνια έπρεπε να είχα μάθει. Πρέπει να είσαι βλάκας για να μην μαθαίνεις.
Την πρόκριση στους ομίλους την πήρε όλη η ομάδα όμως στα δικά μου μάτια θεωρώ ότι στην αμυντική τετράδα στυλοβάτης ήταν ο κουλιεράκης στα χαφ ο τσιγγάρας που σκούπιζε τα πάντα και μεσοεπιθετικά ο τάισον που έτρεχε κατά μέτωπο με την μπάλα στα πόδια.
Χθες δεν έπαιζε κανείς απο τους 3 με αποτέλεσμα να δούμε την ομάδα μας να παρουσιάζεται χωρίς την ραχοκοκαλιά της.
Ο 4ος της παρέας ήταν ο κοτάρσκι που έπαιξε και χθες όντας ο βασικός μας τερματοφύλακας.
Χθες δεν έπαιζε κανείς απο τους 3 με αποτέλεσμα να δούμε την ομάδα μας να παρουσιάζεται χωρίς την ραχοκοκαλιά της.
Ο 4ος της παρέας ήταν ο κοτάρσκι που έπαιξε και χθες όντας ο βασικός μας τερματοφύλακας.
-
Εκνευριστικη ηττα γιατι προηλθε στο 95 σε μια αντεπιθεση οπου πιαστηκαμε στον υπνο, και να παρει η ευχη στο πως καταφερε να σκοραρει απο τετοια γωνια ο παικτης του ΟΦΗ.
Οπως και με το ματς εναντιον της Κηφισιας ετσι και τωρα δεν ειχαμε ενταση στο παιχνιδι γιατι ειμασταν ψυχολογικα αδειοι, οταν ολη η συγκεντρωση ειναι στο να φτασεις στους ομιλους τοτε αυτο μπορει να γινει.
Τελως παντων, με την γκρινια δεν παμε πουθενα. Ελπιζω να γινει καλη δουλεια στις επομενες 10 ημερες αλλα δεν περιμενω θαυματα μιας και αρκετοι ποδοσφαιριστες μας θα ειναι με τις Εθνικες τους ομαδες.
Οπως και με το ματς εναντιον της Κηφισιας ετσι και τωρα δεν ειχαμε ενταση στο παιχνιδι γιατι ειμασταν ψυχολογικα αδειοι, οταν ολη η συγκεντρωση ειναι στο να φτασεις στους ομιλους τοτε αυτο μπορει να γινει.
Τελως παντων, με την γκρινια δεν παμε πουθενα. Ελπιζω να γινει καλη δουλεια στις επομενες 10 ημερες αλλα δεν περιμενω θαυματα μιας και αρκετοι ποδοσφαιριστες μας θα ειναι με τις Εθνικες τους ομαδες.
Όχι βλάκας, ερωτευμένος ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω.
Πόσο βλάκας είμαι ρε γμτ!
Ευκολόπιστος + ενθουσιώδης + φανατισμένος = βλάκας.
Sent from my AC2003 using Tapatalk
Το κανονικό ποδόσφαιρο δεν είναι Football Manager που κάνεις μεταγραφές και τους βάζεις αμέσως να παίξουν.
Δυστυχώς η ομάδα μέχρι οι νέοι παίχτες να προσαρμοστούν θα τα έχει αυτά.
Όπως είπα και εχθές δεν έπρεπε να γίνει τόσο εκτεταμένο rotation.
Στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες μπορούμε για να μη χάσουμε την επαφέ με τις πρώτες θέσεις.
Δυστυχώς η ομάδα μέχρι οι νέοι παίχτες να προσαρμοστούν θα τα έχει αυτά.
Όπως είπα και εχθές δεν έπρεπε να γίνει τόσο εκτεταμένο rotation.
Στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες μπορούμε για να μη χάσουμε την επαφέ με τις πρώτες θέσεις.
- PAOKevolution
Επειδή δεν είδα αν αναλύθηκε, μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν έδωσε το πέναλτι επάνω στον Μπράντον; Επειδή τα ματάκια μου το είδαν ξεκάθαρα προς τα μέσα και όχι προς τα έξω.
Υπαρχουν και παικτες που σουταρουν και εχουν καλα τελειωματα μην σας κανει εντυπωση επειδη στον ΠΑΟΚ μαθαμε αλλιως εδω και 2 χρονιαEvangelos Apostolidis έγραψε:Εκνευριστικη ηττα γιατι προηλθε στο 95 σε μια αντεπιθεση οπου πιαστηκαμε στον υπνο, και να παρει η ευχη στο πως καταφερε να σκοραρει απο τετοια γωνια ο παικτης του ΟΦΗ.
Ευτυχως αποκτησαμε και εμεις εναν τετοιο.
- navigator11
Δεν έπρεπε να το δώσει και τον βοήθησε και ο VAR να το πνίξει. Τώρα το τι είδανε τα ματάκια σου και χιλιάδων ακόμα είναι δευτερεύουσας σημασίας. Σβήνει αυτή η απόφαση από μονή της την κακή εμφάνιση; Όχι. Στέρησε από την ομάδα κατά μεγάλο ποσοστό 3 βαθμούς; Ναι.PAOKevolution έγραψε:Επειδή δεν είδα αν αναλύθηκε, μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν έδωσε το πέναλτι επάνω στον Μπράντον; Επειδή τα ματάκια μου το είδαν ξεκάθαρα προς τα μέσα και όχι προς τα έξω.
- PAOKevolution
Δεν το αναφέρω για να κρύψω την κακή εμφάνιση. Το λέω μήπως στην γενικότερη ατμόσφαιρα της ημέρας λέμε έλα μωρέ ποιό πέναλτι.