ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
2
2%
Κεντζιόρα
3
3%
Εκόνγκ
4
4%
Μιχαηλίδης
22
22%
Ράφα Σοάρες
2
2%
Μπάμπα
2
2%
Οζντόεφ
1
1%
Σβαμπ
11
11%
Μεϊτέ
4
4%
Μουργκ
6
6%
Ζίβκοβιτς
11
11%
Κωνσταντέλιας
3
3%
Μπράντον
14
14%
Σαμάτα
8
8%
Βιεϊρίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
6
6%

Σύνολο ψήφων: 99

Paok_Sykies

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Paok_Sykies »

Κάθε σοβαρή ομάδα πρέπει να έχει στις 3 θέσεις πίσω από τον φορ 7 παίχτες με έβδομο έναν τύπου Βρακά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο ειδικά τώρα με τις 5 αλλαγές. Εμείς έχουμε 4 (εννοείται δεν μετράω τον Μουργκ για ομάδα που λέει οτι θέλει πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη). Αποτέλεσμα; Να παίζεις αγώνα με 0 (ολογράφως μηδέν) μεσοεπιθετικούς στον πάγκο. 'Όταν πας κόντρα στο ποδόσφαιρο και στην κοινή λογική θα τιμωρηθείς δυστυχώς.

Κατά τα άλλα εμένα μου άρεσε πολύ ο Σαμάτα. Ο Μπάμπα αυτή τη στιγμή δεν βγαίνει από την εντεκάδα. Τον Οζντόεφ τον έψαχνα σε όλο το ματς.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ο γνωστός ΠΑΟΚ, με ομάδες που παίζουν ανοιχτά πολύ καλός, με άμυνες λεωφορεία γκέλα. Κι επειδή όλοι πλην ποκ θα μας στήνουν λεωφορεία, ας δει τι θα κάνει ο προπονητής γιατί θα έρθουν κι άλλου τέτοιου είδους γκελες από τα χωριά.
Ελπίζω ο Βούλγαρος και ο Μάρκος Αντώνιο να έχουν τη προσωπική ενέργεια και το γκολ.
Όχι μεσοεπιθετικό αλλά φορ νταμάρι με νούμερα, στιλ Πρίγιο χρειαζόμαστε κι ας μη γουστάρει ο Λουτσέσκου τέτοιου είδους παίκτες. Σαματάδες και Μπράντον είναι βούτυρο στο ψωμί κάθε άμυνας-λεωφορείο, εντελώς ακίνδυνοι.
Και επειγόντως δουλειά στα στημένα, δε μπορεί να κερδίζεις κόρνερ και φάουλ και να μη μπορείς να τα εκμεταλλευτείς. Σήμερα αν είχαμε έναν παίκτη με καλά στημένα θα κερδίζαμε.
Απορώ με το προπονητή, 2+ χρόνια στην ομάδα δε βλέπει αυτή την αδυναμία να τη δουλέψει...?
Τέλος πάντων πάμε παρακάτω κι ελπίζω μετά τη διακοπή όλα να πάνε καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ούτε καταστροφολογία χρειάζεται, αλλά ούτε και "δεν πειράζει, όλα καλά".

Οταν θέλεις να κτυπήσεις πρωτάθλημα τέτοιες γκέλες δεν επιτρέπονται. Και ειδικά με τέτοιες απαράδεκτες εμφανίσεις. Αλλά δίνω και μια σοβαρή δικαιολογία. Οταν παίζεις τόσα συνεχόμενα παιχνίδια λογικές είναι και οι αποτυχίες. Και καλύτερα τώρα, παρά στα προηγούμενα ευρωπαϊκα παιχνίδια.

Το άλλο όμως που θα πρέπει να μας προβληματίσει είναι ότι οι μεταγραφές μέχρι σήμερα (πλην Μπαμπά) έχουν βοηθήσει από καθόλου έως ελάχιστα. Και μιλάμε για παίκτες που αμοίβονται με χοντρά συμβόλαια και όχι με ψίχουλα.

Να κάτσουν στην διακοπή να δουλέψουν, να γίνουν και όσες μεταγραφές είναι να γίνουν (ελπίζω να γίνουν), να ενταχθούν και οι νεοφερμένοι στην ομάδα και τουλάχιστον να ξεχάσουμε την σημερινή εμφάνιση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

icue έγραψε:Μου εκανε εντυπωση οτι ακομα και ο Μπαμπα που μπηκε αλλαγη ηταν αλλου για αλλου. Ηταν συνολικο το φαινομενο.
Μενταλ κοουτς σε ψαχνουμε να ξερεις. :mrgreen:
Ξεκαθαρα κουρασμενος και για αυτο μαλλον δεν ξεκινησε
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

ABOLEYTOI έγραψε:Σημαντικό να έχουμε στο νου μας ότι με ήττα δε χάνεται τίποτα και με νίκη δεν κερδίζεται τίποτα
Πριν από το ματς σωστό
Μετά το ματς....
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Λυρατζης και Σαστρε πρεπει να ειναι τα δυο δεξια μπακ. Δεν γινεται αλλιως.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Minority4 έγραψε:Βγάλαμε άχρηστο και τον Σαμάττα, επειδή σε σύνολο πόσα λεπτα δεν ξέρω κι εγώ που έχει παίξει, δεν έβαλε 15 χατ τρικ...
Τεσπα.

Ηταν αυτή η κωλομέρα που συμβαίνει σε πολλές ομάδες μετά απο ευρωπαικά παιχνίδια.
Μακάρι κι ο προπονητής να δέσει αυτό το υλικό και να έχει σωστές επιλογές και καθαρο μυαλό από δω και πέρα, όπως είχε στους προηγούμενους απαιτητικούς αγώνες.
Βρες ενα σχολιο που λεει αχρηστο τον Σαματτα
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Πραγματικά ανώμαλη προσγείωση...Βλέπω τον Οζντόεφ να μην ξέρει που πατά.Όχι μόνο σήμερα, σαν να μην ξέρει ξεκάθαρα τον ρόλο του στο γήπεδο.Η ομάδα ειδικά αυτή την περίοδο πρέπει να ξεκινάει από τον Τσιγγάρα..Το παιδί εκτός του ότο τα δίνει όλα, έχει ξεκινήσει να πατάει και περιοχή. Για μένα αποτελεί τον κορυφαίο των προκριματικών ...Για κάποιον λόγο ο Λουτσέκου δεν τον εμπιστεύεται, ακόμα και όταν τον βάζει βασικό αποτελεί την πρώτη αλλαγή..Επίσης πολύ βαρύς ο Ενκόγκ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Κυρ 03 Σεπ 2023, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

PablitoV2 έγραψε:
Retzi έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην κατεβει η ομαδα ατοφια οπως στα προηγουμενα ματς απο την στιγμη που εχεις 15 ημερες ξεκουρασης.. Τραγικο το στησιμο μεχρι να βρει η ομαδα ρυθμο το χασαμε και δεν πηραμε και χαμπαρι.
Και εγώ ακριβώς αυτό έγραψα. Ακολουθεί διακοπή, για ποιο λόγο να κάνει rotation.
Παιδια ο Μπαμπα πχ ηταν ψοφιος, μπηκε και δεν ειχε ενεργεια. Μαλλον ηθελε να ξεκουρασει και τον Χαρη. Τωρα στα εξτρεμ δεν ειχε και αλλον. Σιγουρα παντως στοιχισε το ροτεισον και οτι δεν τραβηξαν οι αλλαγες
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Dimg4a έγραψε:
Minority4 έγραψε:Βγάλαμε άχρηστο και τον Σαμάττα, επειδή σε σύνολο πόσα λεπτα δεν ξέρω κι εγώ που έχει παίξει, δεν έβαλε 15 χατ τρικ...
Τεσπα.

Ηταν αυτή η κωλομέρα που συμβαίνει σε πολλές ομάδες μετά απο ευρωπαικά παιχνίδια.
Μακάρι κι ο προπονητής να δέσει αυτό το υλικό και να έχει σωστές επιλογές και καθαρο μυαλό από δω και πέρα, όπως είχε στους προηγούμενους απαιτητικούς αγώνες.
Αρχικά δεν αναφέρθηκα σε σένα ρε dim...
Ε ορίστε από τον φίλο τον gpap
Είδα πως έχουμε πλέον αποδεχθεί πως ο Σαμάττα δεν είναι ο επιθετικός που θέλουμε. Δεν είναι ο κεντρικός επιθετικός, που θα προσπαθούν οι εξτρέμ και οι μέσοι να δώσουν την μπάλα για να σκοράρει.
proedros

aivas19 έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:
Retzi έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην κατεβει η ομαδα ατοφια οπως στα προηγουμενα ματς απο την στιγμη που εχεις 15 ημερες ξεκουρασης.. Τραγικο το στησιμο μεχρι να βρει η ομαδα ρυθμο το χασαμε και δεν πηραμε και χαμπαρι.
Και εγώ ακριβώς αυτό έγραψα. Ακολουθεί διακοπή, για ποιο λόγο να κάνει rotation.
Παιδια ο Μπαμπα πχ ηταν ψοφιος, μπηκε και δεν ειχε ενεργεια. Μαλλον ηθελε να ξεκουρασει και τον Χαρη. Τωρα στα εξτρεμ δεν ειχε και αλλον. Σιγουρα παντως στοιχισε το ροτεισον και οτι δεν τραβηξαν οι αλλαγες
Να ξεκουράσει τον Χάρη που έχει απίστευτα πνευμόνια είναι 22 και να ξεκινήσει με τον 32 χρονο Σβάμπ που είναι και βαρυ κορμί?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

prist64 έγραψε:να δεχθω το κακο στησιμο της ομαδας
οτι καποιοι ειχαν το μυαλο τους στην διακοπη
οτι ο Ντελιας εκανε...οτι εκανε
οτι ο Σαματα μαλλον....δεν

στο 88΄που ο αμυντικος αγκαλιαζει τον Τζιμα και τον ριχνει κατω
γιατι το κορακι σηκωνει οφ σάιντ,που αν ειναι,ειναι οριακο και καθαριζει την φαση?
δεν πρεπει να αφησει να αποφανθει ο διαιτητης για την ενδεχομενη ανατροπη
και εφ όσον ειναι οφσάιντ,να το δωσει το βαρ?

ασχετως της εμφανισης που θα κανουμε σε επομενα ματς
τετοια σφυριγματα θα τα ξανασυναντησουμε,ας εχουν γνωση οι φυλακες

ΥΓ στην φαση του γκολ του οφη,ο λαινσμαν αφηνει να τελειωσει η φαση
και μετα σηκωνει σημαια,δινοντας την δυνατοτητα στο βαρ να διορθωσει
αν κανει λαθος υποδειξη

κακη μερα,κακο αποτελεσμα.αλλά εχει πολυ δρομο ακομη
εγω συνεχιζω να αισιοδοξω
Εκεινο ηταν πεναλτι
proedros

Ο Σαμάτα θα φανεί τι μπορεί να δώσει...Πάντως στο ματς με τον Άρη πρέπει να είναι έτοιμος.Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες.Πρέπει να μπαίνει δυνατά μέσα στις φάσεις και να αρχίσει να σκοράρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Κυρ 03 Σεπ 2023, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Minority4 έγραψε:
Dimg4a έγραψε:
Τεσπα.

Αρχικά δεν αναφέρθηκα σε σένα ρε dim...
Ε ορίστε από τον φίλο τον gpap
Είδα πως έχουμε πλέον αποδεχθεί πως ο Σαμάττα δεν είναι ο επιθετικός που θέλουμε. Δεν είναι ο κεντρικός επιθετικός, που θα προσπαθούν οι εξτρέμ και οι μέσοι να δώσουν την μπάλα για να σκοράρει.
Δεν το ειπα επιθετικα, απλα καποιοι (οπως κι εγω) εχουμε μια εντυπωση πως θα μας προβληματισει αυτος.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Όπως χαρήκαμε το ντεμαραζ των μεταγραφών αυτόματα θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι για 1-2 μήνες η ομάδα θα κάνει δεύτερη προετοιμασία με ότι συνεπάγεται αυτό.

Μην τα θέλουμε όλα. Ο Λουτσέσκου θα ετοιμάσει την ομάδα και αν προκύψει το επιθυμητό στο τέλος θα είιναι το καλύτερο. Ομάδα με το 60-70% του της βασικής εντεκάδας να αλλάζει δεν μπορεί να θέλει πρωταθληματική πορεία με το καλημέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 03 Σεπ 2023, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”