Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω απο που πηγάζει τόσος ενθουσιασμός;
Είναι τόσο τρομερά ποιοτικός παίχτης αυτός ο Βούλγαρος;
Βλέπω στο Transfermarkt πως η κύριά του θέση είναι δεξί εξτρέμ.
Αυτό σημαίνει πως θα βλέπουμε τον Ζίβκο πάλι αριστερά;
Δεξιά ο Ζίβκο αποδίδει καλύτερα πάντως.
Χαμηλά τη μπάλα. Τον παίχτη δεν τον γνωρίζω, το ότι τον ζητούσε ο γαύρος δεν μου λέει κάτι, ο γαύρος τα τελευταία 2 χρόνια έχει ενδιαφερθεί για δεκάδες άμπαλους που ήρθαν και δεν ακούμπησαν.
Πάντως είναι ο πιο ακριβός σε αξία ποδοσφαιριστής της εθνικής Βουλγαρίας, κάτι θα λέει αυτό.
Είναι τόσο τρομερά ποιοτικός παίχτης αυτός ο Βούλγαρος;
Βλέπω στο Transfermarkt πως η κύριά του θέση είναι δεξί εξτρέμ.
Αυτό σημαίνει πως θα βλέπουμε τον Ζίβκο πάλι αριστερά;
Δεξιά ο Ζίβκο αποδίδει καλύτερα πάντως.
Χαμηλά τη μπάλα. Τον παίχτη δεν τον γνωρίζω, το ότι τον ζητούσε ο γαύρος δεν μου λέει κάτι, ο γαύρος τα τελευταία 2 χρόνια έχει ενδιαφερθεί για δεκάδες άμπαλους που ήρθαν και δεν ακούμπησαν.
Πάντως είναι ο πιο ακριβός σε αξία ποδοσφαιριστής της εθνικής Βουλγαρίας, κάτι θα λέει αυτό.
Ναι είναι τόσο τρομερός παίκτης. Παίζει όλες τις θέσεις μπροστά με ευχέρεια. Και αυτή του φορ.
Πέρα από τα νούμερα του (οχι μόνο γκολ αλλά και ασίστ) που κανένας μεσοεπιθετικος του ΠΑΟΚ δεν είχε τα τελευταία,ξέρω εγώ 20-30 χρόνια, βάζεις στο ρόστερ ΑΚΟΜΑ έναν αρχηγό εθνικής ομάδας και παίκτη με προσωπικότητα.
Η ομάδα γέμισε με τέτοιους και η διαφορά με πέρυσι και σε αυτό το κομμάτι είναι χαοτική.
Πέρα από τα νούμερα του (οχι μόνο γκολ αλλά και ασίστ) που κανένας μεσοεπιθετικος του ΠΑΟΚ δεν είχε τα τελευταία,ξέρω εγώ 20-30 χρόνια, βάζεις στο ρόστερ ΑΚΟΜΑ έναν αρχηγό εθνικής ομάδας και παίκτη με προσωπικότητα.
Η ομάδα γέμισε με τέτοιους και η διαφορά με πέρυσι και σε αυτό το κομμάτι είναι χαοτική.
Εγώ πάντως δεν βλέπω κάποια ενίσχυση.
Ο Έκονγκ ήρθε να καλύψει Τον Ίννγκασον
Ο Κεντζιόρα τον Κάργα
Ο Σαμάτα τον Ολιβέιρα
Ο Μάρκος Αντόνιο τον Ντάντας
Ο Οζντόεφ τον Κούρτιτς
Ο Μειτέ τον Ντόουγκλας
Ο Δεσπότης τον Νάρευ
Μόνο ο Μπάμπα θεωρείται ενίσχυση. Πού είναι ο Αντι-Μπίσε; Που είναι ο Αντι-Καντουρί;
Πού είναι οι 6-7 προσθήκες που μας τάξανε;
Ιβάν εμφανίσου και μίλα αλλιώς πούλα.
Λογική ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ Μεταγραφές 2023-24. Αυτά τα νήματα (μαζί με του Ιβάν και των Οικονομικών Θεμάτων) θα μείνουν στην ιστορία ως τα πιο άρρωστα από την εποχή ίδρυσης του site.
Ο Κεντζιόρα τον Κάργα
Ο Σαμάτα τον Ολιβέιρα
Ο Οζντόεφ τον Κούρτιτς
Ο Μειτέ τον Ντόουγκλας
Ο Δεσπότης τον Νάρευ
Μόνο ο Μπάμπα θεωρείται ενίσχυση. Πού είναι ο Αντι-Μπίσε; Που είναι ο Αντι-Καντουρί;
Λογική ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ Μεταγραφές 2023-24. Αυτά τα νήματα (μαζί με του Ιβάν και των Οικονομικών Θεμάτων) θα μείνουν στην ιστορία ως τα πιο άρρωστα από την εποχή ίδρυσης του site.
- abc_o_ karpouzas
Όταν λες..σαντορινη..τι εννοείς;Dimg4a έγραψε:ρε εγω παιζω μουσικη σαντορινη και εχω παοκμανια ανοιχτο ολη νυχτα γαμω το φελεκι μ
Από τον Απρίλιο εδώ στο νησί είμαι...
δύσκολο βράδυ...μπρούμυτα δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όπως ανέφερε και ο φίλος που επισης υπέφερε. Εχω μια κύστη γεμάτη και σαν άλλος Μπισε προσπαθώ να βρω εστία, αλλά έχω ουρησει μέχρι και το ταβάνι. Ολα αυτά μου έδωσαν τον χρόνο να το φιλοσοφησω για το πως φτάσαμε έως εδώ. Τελικα κατέληξα ότι πέρα από τον μυστήριο που έβαλε την λευκή πετσέτα του Ιβάν με τα χρωματιστά, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στον Γκουερινο 4. Τσιγκλισε τον Ιβαν, το wannabe ΠΑΟΚτσακι και στο τέλος δικαιώθηκε. Οταν θα το σηκώνουμε αδερφέ ενός άλλου Θεού τον μαστραπα, μη χαθείς..σε θέλουμε στις επάλξεις.

- abc_o_ karpouzas
Εγώ αυτό που κατάλαβαινω από αυτά που ανέβασε ο ντιμ..ειναι ότι.. ΌΝΤΩΣ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕPatricio_4 έγραψε:Τους επικοινωνιολόγους γιατί τους θέλουν? Για να τους λένε καλύτερα ψέματα?
Τους πονάει πολύ ο μπαοκ και τα ορκ τους πολιτισμένους μπειραιώτες
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_pefka1
Στο ποίοι θα απαρτίζουν το κέντρο και μεσοεπιθετικά ωραία μας βγαίνουν τώρα οι παίκτες
(έχουμε θεματάκι στο δεξί μπακ βέβαια).
Ο προβληματισμός μου είναι αν για τη κορυφή ο Σαμάτα θα τα καταφέρει αν και είμουν ενθουσιασμένος όταν ανακοινώθηκε.
Μην μας βγεί Τσόλακ.
(έχουμε θεματάκι στο δεξί μπακ βέβαια).
Ο προβληματισμός μου είναι αν για τη κορυφή ο Σαμάτα θα τα καταφέρει αν και είμουν ενθουσιασμένος όταν ανακοινώθηκε.
Μην μας βγεί Τσόλακ.
Τι έγινε ρε;
Τελικά γίνεται να φτιάξεις καλή ομάδα χωρίς να διπλασιάσεις το μπάτζετ;
Με παικταραδες από ακαδημία και μερικά δυνατά συμβόλαια;
Τελικά το ύψος του μπάτζετ δεν αποδεικνύει αυτόματα ούτε τους στόχους ούτε το άμα είναι παρατημένη η ομάδα;
Περίεργα πράγματα
Τελικά γίνεται να φτιάξεις καλή ομάδα χωρίς να διπλασιάσεις το μπάτζετ;
Με παικταραδες από ακαδημία και μερικά δυνατά συμβόλαια;
Τελικά το ύψος του μπάτζετ δεν αποδεικνύει αυτόματα ούτε τους στόχους ούτε το άμα είναι παρατημένη η ομάδα;
Περίεργα πράγματα
Δεν ξερω αν μας φοβουνται. Αλλα σιγουρα αλλιως τα ειχαν υπολογισει και αλλιως τα περιμεναν. Διακρινω μια εκπληξη στους αθηναιους αρδ, στρατευμενους και μη. Μπορει για καποιους πολυ λιγους να ειναι αληθινη εκπληξη, θετικη. Σιγουρα για τους πολλους ειναι κακα μαντατα.
Εδώ δεν το περίμεναν οι δικοί σου αρδ ρε. Ακόμη θυμάμαι κάτι Γελοιογραφίες για το αν θα πάρει παίκτες ο ΠΑΟΚ.μεγάλη ζημιά ο μεγάλος ΠΑΟΚ
Βεβαίως και αισθάνονται έκπληξη στην Αθήνα και ο λόγος είναι απλούστατος αλλά δύσκολα τον βλέπουν:
Είχαν θεωρήσει δεδομένο ότι επέστρεψε η κανονικότητα. Ότι θα ξεστομίζουν πάλι με ευκολία τη λέξη παοκακι.
Δεν εννοούν να αντιληφθούν τι πλύση εγκεφάλου και προπαγάνδα έχει πέσει τόσα χρόνια σε όλη την Ελλάδα.
Καλό αυτό. Πολύ καλό.
Είχαν θεωρήσει δεδομένο ότι επέστρεψε η κανονικότητα. Ότι θα ξεστομίζουν πάλι με ευκολία τη λέξη παοκακι.
Δεν εννοούν να αντιληφθούν τι πλύση εγκεφάλου και προπαγάνδα έχει πέσει τόσα χρόνια σε όλη την Ελλάδα.
Καλό αυτό. Πολύ καλό.
Και για αυτό εκεί έχεις πλέον την ασφάλεια που λέγετε Ντεσποτοφ. Την έχει την θέση του φορ.
Το ότι αυτή η παικταρα είναι αγορά με ικανοποιεί ακόμα περισσότερο.
Δεν θέλω να προτρέχω γιατί μπροστά μας έχουμε να απολαύσουμε τον ΠΑΟΚ 23/24 αλλά ο ΠΑΟΚ 24/25 με μια μόνο πώληση παίκτη , καλύπτοντας τις ρήτρες Μαρκαντωνη και Μειτε και υπογράφοντας ελεύθερο τον Μαξίμοβιτς μπορεί να ξεκινάει με ρόστερ φοβερής ποιότητας.
Αλλά αυτά έχουμε χρόνο...
Τώρα προέχει να υποδεχτούμε τον παικταρα. Καμία ενημέρωση για το πότε έρχεται; Μέχρι με τον δω εδώ θα με ζώνουν τα φίδια
Το ότι αυτή η παικταρα είναι αγορά με ικανοποιεί ακόμα περισσότερο.
Δεν θέλω να προτρέχω γιατί μπροστά μας έχουμε να απολαύσουμε τον ΠΑΟΚ 23/24 αλλά ο ΠΑΟΚ 24/25 με μια μόνο πώληση παίκτη , καλύπτοντας τις ρήτρες Μαρκαντωνη και Μειτε και υπογράφοντας ελεύθερο τον Μαξίμοβιτς μπορεί να ξεκινάει με ρόστερ φοβερής ποιότητας.
Αλλά αυτά έχουμε χρόνο...
Τώρα προέχει να υποδεχτούμε τον παικταρα. Καμία ενημέρωση για το πότε έρχεται; Μέχρι με τον δω εδώ θα με ζώνουν τα φίδια
Υπήρχαν περίεργα ποστ; ναι ,υπήρχαν;Sera4 έγραψε:Εγώ πάντως δεν βλέπω κάποια ενίσχυση.
Ο Κεντζιόρα τον Κάργα
Ο Σαμάτα τον Ολιβέιρα
Ο Οζντόεφ τον Κούρτιτς
Ο Μειτέ τον Ντόουγκλας
Ο Δεσπότης τον Νάρευ
Ήταν πολλα; οχι δεν ήταν
Είναι δυνατόν να τα βάλετε με συνοπαδους που ζητούσαν η ομάδα τους να ενισχυθεί; Γιατί αυτό είναι κακό δλδ και γιατί αν καποιος ηταν ευτυχισμένος με βρακά Σμύρλη και Ρικάρντο ήταν καρντασι και πιο ΠΑΟΚ;
Η ανάγνωση είναι τόσο απλή μα τόσο απλή
Ο ΠΑΟΚ σε όλα τα προκριματικά έπαιξε με την φωτιά σε ένα ντελίριο κακών επιλογών που είχε ως αποτέλεσμα σε κάθε ματς να παίζουμε την χρονιά. Γιατί με αποκλεισμό δεν θα υπήρχε τέτοια ενίσχυση,αυτό είναι προφανές.
Η ομάδα έφτασε 20 Αυγούστου με σημαντικά κενα,πωλήση παίκτη πάντα λίγο πριν από παιχνιδι νοκ άουτ και με την τεράστια μαγκιά του προπονητή και όσον πάλεψαν κατάφερε να πετύχει κάτι που ελάχιστοι πίστευαν και να δώσουν την δυνατότητα στον Ιβάν να σώσει την παρτίδα.Και την έσωσε με τον παραπάνω.
Αυτό το καλοκαίρι δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, δεν αντέχει η ομάδα τόσο μεγάλα ρίσκα κάθε καλοκαίρι.
Όμως είμαι βέβαιος ότι το ξέρει και ο ίδιος ο ιβαν αυτό. Και ο λόγος όλου αυτού του εξωφρενικό ρίσκου είναι ότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς για λόγους που ξέρουμε και δεν χρειάζεται να αναλύσουμε.
Αυτό που κρατάμε είναι ότι προφανέστατα ο ίδιος ζει μια περίεργη κατασταση με αποτέλεσμα να μην μπορει να δωσει οτι θελει οποτε θέλει, ότι προφανέστατα έχει κάψα και θέλει τον ΠΑΟΚ πρωτο και ότι εμείς μεταξύ μας θέλουμε ενότητα. .
Ας λοιπόν μια φορά αφήσουν όλοι τα εγώ τους ,λες και υπάρχει ΠΑΟΚτσης που δεν θέλει το καλύτερο για την ομαδα και ας προχωρήσουμε με ενότητα στην ΔΥΣΚΟΛΗ σεζόν που έρχεται.
Τον οφη να κερδίσω.
Ον τοπικ , το παλεύουμε για ακόμα έναν.
Ένα ακόμα. Αν δείχνεις χρήμα και αποφασιστηκοτητα όλα γίνονται αμέσως. Ο ΠΑΟΚ δεν δούλευε την περίπτωση ντεσποτοφ καιρο κτλ, προέκυψε μέσα σε έναν πανικό , ο οποιος μεγαλωσε με την περίπτωση του Μαυροβουνίου γιαννωτα και επειδή ξέραμε ότι θέλουμε παίκτη κάναμε αμέσως αυτό που έπρεπε.
- figurehead4
Η μεταγραφή Ντεσπότοφ είναι πολύ μεγάλη. Αυτή τη στιγμή έχουμε λύσεις παντού. Και αριθμητικά και ποιοτικά. Ο Ντεσπότοφ καλύπτει και την περίπτωση να μην αποδώσει τα αναμενόμενα ο Σαμάτα, γιατί μπορεί να παίξει και φορ. Με τον Ζίφκο μπορούν να αλλάζουν πλευρές μέσα στο ίδιο παιχνίδι για πλάκα. Στημένα ανεβαίνεις σκάλα. Προσωπικότητα τσεκ, όπως και όλοι όσοι ήρθαν φέτος.
Πάμε να το ζήσουμε φέτος.
Δεν ξέρω οι πουστηδες τι μπορούν να σκεφτούν πλέον για να μας σταματήσουν. Ίσως να κόψουν οι ίδιοι την αιλάδα στα δύο για να γλιτωσουν;
Πάμε να το ζήσουμε φέτος.
Δεν ξέρω οι πουστηδες τι μπορούν να σκεφτούν πλέον για να μας σταματήσουν. Ίσως να κόψουν οι ίδιοι την αιλάδα στα δύο για να γλιτωσουν;