Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
ΑΜΑΝ ΡΕ ΙΒΑΝ ΑΜΑΝ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ....
Σε μια θέση που έχουμε Ντέλια, Αντρίγια, Τάισον, Μουργκ, Βρακά, Σμυρλή, και κατα συνθήκη Μπράντον, Σαμάτα, Οζντόεφ, Φιλιπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο, τον Ντεσπόντοφ τον πήραμε για ποιον λόγο; 

και ενα μπραβο στον Γιωργαρο ποιον Γιωργαρο ? τον επομενο προεδρο του ΠΑΟΚ .....το γιο του ΙΒΑΝΑΡΟΥ.....

Εάν θέλετε να πιάσει τόπο αυτή η μεταγραφάρα, κλείστε και τις υπόλοιπες 3 τρύπες στο ρόστερ και φύγαμε.

Αναπληρωνω psaras σημεραsourmenetes έγραψε:Γιώργη μας λες ψέματα!
Ιβάν μας κοροϊδεύεις!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν το ξέρω το παλικάρι αλλά με αυτά τα νούμερα που έχει πρέπει να μιλάει το τόπι..

αριστερο winger παντως, ΔΕΝ ειναι
ελπιζω να ειναι αντι-Ναρευ χωρις αυτο να σημαινει μεταφορα του Αντριγια αριστερα. εξαιρετικη κινηση οπως και να χει!

- Kabamaru11
Γιατι να διαλεξει γαυρο;Αφου κατα τα λεγομενα των ποκιτων,ειμαστε βουλγαροι,προτιμησε τα πατριωτακια του.
Φατε τωρα μια βιλγαρικη πιτσα με σως σκορδου.
Αποψη για τον παικτη,εχω μερικη,απο φιλαρακι μου οπαδο της Λεφσκι.Δεν τον γουσταρει μια κ μου εχει πει τα χειροτερα.
Εγω πιστευω ξεκαθαρα πως ειναι παικτης ψυχολογιας,αν τον πιασει ο Λουτσε,θα λαμψει,εχει καλα στοιχεια,για το μυαλο του προβληματιζομαι.
Υ.Γ. φερτε τωρα κ Λημνιο κ ειμαστε γ@μω
Φατε τωρα μια βιλγαρικη πιτσα με σως σκορδου.
Αποψη για τον παικτη,εχω μερικη,απο φιλαρακι μου οπαδο της Λεφσκι.Δεν τον γουσταρει μια κ μου εχει πει τα χειροτερα.
Εγω πιστευω ξεκαθαρα πως ειναι παικτης ψυχολογιας,αν τον πιασει ο Λουτσε,θα λαμψει,εχει καλα στοιχεια,για το μυαλο του προβληματιζομαι.
Υ.Γ. φερτε τωρα κ Λημνιο κ ειμαστε γ@μω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Σάβ 02 Σεπ 2023, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλά τα πήγαν κι αυτοί οι edgy "ξύπνιοι" τελικά. Χαιρετίσματα μιας και διαβαζουν.sourmenetes έγραψε:Σβήσε το ΠΑΟΚτσηδικοι ναπολι!Napoli4 έγραψε:Μάγκες σόρρυ για το οφ-τοπικ... Κάτι ΠΑΟΚτσήδικοι λογαριασμοί στο twitter που βρίζουν συνέχεια τον Ιβάν, τι φάση είναι; Δεν μπαίνω πολύ εκεί, πιο παλιά θυμάμαι που παρακολουθούσα και ήταν ψιλοκομπλέ...
Τι σκάλωμα έχουν φάει;
Πόσο καραγκιόζηδες-στημένοι είναι καποιοι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Patricio_4
Κούτσα κούτσα τα φτάσαμε τα 60 μύρια χρηματηστηριακή, από 40κατι που είχαμε στην αρχή του καλοκαιριού
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
tolis14 έγραψε:Τη χαρά τη νοιώθω εδώ και χρόνια. Άλλοι μας μαύρισαν την ψυχή εδώ μέσα εδώ και δύο μήνεςDimg4a έγραψε:Ρε ασε τα χαζα και νιωσε τη χαρα ολων
Πες τα χρυσοστομε!
Αλλά οι ρόμπες γράφανε εναντίον του Ιβάν, μετά από όσα έκανε στο σύλλογο, θα αλλάξουν τροπάριο για μια μεταγραφική βόμβα;
Ιβάν σε ευχαριστώ για όλα!
Μετά τους ψαρομεζεδες βλέπω αυτή την μεταγραφή. Αληθεύει ή ήπια πολύ;
- WeWillRockYou
Παρατηρώ και γω ότι ως βασική θέση τον δίνουν δεξιά, παρότι μπορεί να παίξει και αριστερά αλλά και φορ.
Θα ήταν αστείο να κλείσει και κανένας Sansone και να ψάχνουν μετά τον δεύτερο
Αλλά σε πιο λογικά πλαίσια, χωράει ένας Jovic τώρα εκεί αριστερά. Καλά και ο Λημνιός, μια χαρά παίκτης είναι
Θα ήταν αστείο να κλείσει και κανένας Sansone και να ψάχνουν μετά τον δεύτερο

Αλλά σε πιο λογικά πλαίσια, χωράει ένας Jovic τώρα εκεί αριστερά. Καλά και ο Λημνιός, μια χαρά παίκτης είναι

Από όσους ακούστηκαν ο καλύτερος . Όχι ποδοσφαιρικά δεν με νοιαζει. Πρώτον γιατί όσο έχυνε τον γαύρο με λουντογκορετς τον αγάπησα και έλεγα αυτόν δεν μπορούμε να τον φέρουμε; και δεύτερον γιατί τους έφτυσε μέσα στην μάπα.
Έκλεισε οριστικά έτσι; Μην έχουμε κανένα χαζό
Έκλεισε οριστικά έτσι; Μην έχουμε κανένα χαζό