Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Πωπωπωπω αλλη ταπα αυτη. Οχι μονο τον κλέψαμε απο τις γαβριελες, ηρθε και σε μιση τιμη [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Dimg4a έγραψε:"Ότι εμείς δίναμε 6 και αυτοί προτίμησαν τα 3 δηλαδή;;;
Γελάνε και οι πέτρες"
"Mολις με 3 μυρια στον Παοκ. Ευγε"
γαυρομανια ααχχχαχαχαχαχα
Κλαμα τα γαβρακια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 02 Σεπ 2023, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, νόμιζα πως αρχικά ήταν παιχνιδάκια ειδικά του γνωστού ΑΡΔ εκ Πειραιώς για να τσιμπήσουμε να μπούμε σε παζάρι και τα σχετικά.
Νταξ λίγο τρελίτσα τους παίξαμε, καλά είναι.
Πίτσα Βιλγαρίας.
Πάμε για τον 2ο εξτρεμ!
Νταξ λίγο τρελίτσα τους παίξαμε, καλά είναι.
Πίτσα Βιλγαρίας.
Πάμε για τον 2ο εξτρεμ!
ω ρε κλαψαααααααaivas19 έγραψε:Πωπωπωπω αλλη ταπα αυτη. Οχι μονο τον κλεψανε απο τις γαβριελες, ηρθε και σε μιση τιμη [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Dimg4a έγραψε:"Ότι εμείς δίναμε 6 και αυτοί προτίμησαν τα 3 δηλαδή;;;
Γελάνε και οι πέτρες"
"Mολις με 3 μυρια στον Παοκ. Ευγε"
γαυρομανια ααχχχαχαχαχαχα
ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ
-
Φήμες λένε ότι ο τζόσουα ήδη έχει στείλει γλυκά και λουλούδια στον Χακσα 

-
Τελικά πάλι ο γαυροαρδ ήταν καλά πληροφορημένος για τα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ
Εγώ τώρα θα πήγαινα στην Κολωνία και θα τους έλεγα να δώσουν τον λημνιό αφού ούτως ή άλλως τους ξέμεινε και δεν τον υπολογίζουν...κ να πάρουν ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης
Αν έρθει δανεικός Λημνιός για 5η θέση ιεραρχικά, μιλάμε για τρελή μεταγραφική...
Βασικά και χωρίς Λημνιό παίζει να είναι η καλύτερη μεταγραφική επί Ιβάν, και όχι μόνο ..
Βασικά και χωρίς Λημνιό παίζει να είναι η καλύτερη μεταγραφική επί Ιβάν, και όχι μόνο ..
Αφού έφεραν τον Βούλγαρο, ας φέρουν και τον Βραζιλιάνο...markos4 έγραψε:Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που να θέλω να έρθει και ο Λημνιός.