Χαντς ποιοτικά ναι. Στο κατέβασμα δεν είναι καλός. Δημιουργεί όμως offence μόνος του 1on1.. αλλά είναι παιδακι, δεν ξεχνω τους 3 τελευταιους μηνες της σεζον που ηταν εξαφανισμενος.
Εdit :
https://basketplus.gr/202471-2/o Klitos ξεκάθαρα αναμένει αλλαγή του Φλατ...ξέρει κάτι; να ελπίζουμε; τότε τι νόημα είχαν οι δηλώσεις στηρίζουμε κτλ.;
"Έχει τώρα όμως λίγο χρόνο-άρχισε από σήμερα την δουλειά-να κόψει τον Φλάτεν (ο ΠΑΟΚ προσβάλλεται ποικιλοτρόπως από την παρουσία του και όχι ο παίκτης που κάπου θα βρει συμβόλαιο) και να φέρει στην θέση του έναν έμπειρο παιγμένο κόμπο γκαρντ (έχει μια τετράδα υπόψην). Θα ήθελε έναν killer στο «3», αλλά πας για αυτό που σου λείπει 100% και όχι για αυτό που θα μπορούσες εκ των έσω να καλύψεις. Για να το κάνεις βέβαια και να νοιώσεις ως ένα σημείο καλυμένος και στο «3», θα πρέπει να ενεργοποιηθεί και ο Αρσενόπουλος και ο Σωτηρίου. "
Τι κρίμα τώρα να μην υπάρχει λίγο ρευστό να φέρεις Αγραβάνη που μας προτάθηκε... [ξέρω ξέρω σκατόπαιδο μισητό, αλλά μη μου πείτε ότι παικτικά δεν θα δινε λύσεις για 15' ]