Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Τετ 30 Αύγ 2023, 23:03

δεν έκλεισε Απόλλωνα αυτός; τα περσινά θυμάμαι; μια χαρά θα μας καθόταν...
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 30 Αύγ 2023, 23:14

Απόλλων Πάτρας έπαιζε πέρσι και έφυγε με παράπονα από εκεί. Τώρα είναι free. Δεν με χαλάει καθόλου για 3ο σέντερ, να παίζει 5λεπτα Ευρώπη και 10λεπτα Ελλάδα. Πάρτυ θα κάνει, παίκτης του προπονητή.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό john4serres » Σάβ 02 Σεπ 2023, 12:00

Συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς υπέγραψε ο Άλεξ Αντετοκούνμπο σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάικλ Σότο. Ο 22χρονος φόργουορντ θα γίνει συμπαίκτης με τον Γιάννη και το Θανάση στο NBA.

Άλεξ ήταν και πάει.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 02 Σεπ 2023, 18:44

Ναι klein mein, στους Herd θα παίζει..
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό BlackMagicPAOK » Σάβ 02 Σεπ 2023, 18:56

"Ο δημοσιογράφος του USA Today και Hoops Hype την Παρασκευή (1/9) με ανάρτησή του στα social media, μετέφερε πως ο Άλεξ Αντετοκούνμπο υπέγραψε συμβόλαιο στα ελάφια, ωστόσο σήμερα (2/9) προέκυψαν νέες εξελίξεις, με τον Σκότο να τονίζει πως ο παίκτης δεν θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας, με τους Μπακς να διατηρούν τα δικαιώματα του παίκτη στην θυγατρική τους ομάδα στην G-League."
" Oλα ειναι δρομος "
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 11 Οκτ 2023, 11:58

Μπορεί επισήμως στον ΠΑΟΚ να μην αναφέρουν ότι η ομάδα κινείται για την απόκτηση ενός επιπλέον ξένου παίκτη, ωστόσο ήδη οι άνθρωποι του Δικεφάλου τσεκάρουν την αγορά.

«Είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί. Όπως είπε ο πρόεδρος έχει να λύσει και άλλα προβλήματα η ομάδα. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί 7ος ξένος, για να μην πληγωθεί η οικονομική εξυγίανση» είχε σημειώσει μεταξύ άλλων ο Φώτης Τακιανός μετά την ήττα του Σαββάτου κόντρα στον Μπρομηθέα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτά τα ραντάρ του, κοιτώντας επίσης έντονα την αγορά του Ισραήλ, στοχεύοντας σε πρώτο πλάνο σε έναν παίκτη για την ενίσχυση της περιφέρειας, καθώς εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Δευτ 23 Οκτ 2023, 21:12

φέρτε ένα μαυρούκο άσσο ρε κι αλλάξτε τον αστοχούλη. Μια χαρά θα μαστε...
>Βall every day
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευσηαπό renegade » Δευτ 23 Οκτ 2023, 22:00

Με τον Χάρισον να δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο τρία ,τον Σχίζα να μπορεί να δώσει κάνα οκταλεπτο άμυνας , πιστεύω ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε προς κόμπο μεριά.
Έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει στον άσσο για κάνα δεκάλεπτο ( χωρίς φυσικά τις δημιουργικές ικανότητες του ισλανδου) και μπορεί να δημιουργήσει ( ειδικά σουτ που μας λείπει) για τον εαυτό του
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Δευτ 23 Οκτ 2023, 23:08

εκε'ινος ο Μούντι που να ναι...
>Βall every day
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 23 Οκτ 2023, 23:25

Επί της ουσίας, έναν Jaylen Hands.
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Τρί 24 Οκτ 2023, 11:11

Χαντς ποιοτικά ναι. Στο κατέβασμα δεν είναι καλός. Δημιουργεί όμως offence μόνος του 1on1.. αλλά είναι παιδακι, δεν ξεχνω τους 3 τελευταιους μηνες της σεζον που ηταν εξαφανισμενος.

Εdit :
https://basketplus.gr/202471-2/
o Klitos ξεκάθαρα αναμένει αλλαγή του Φλατ...ξέρει κάτι; να ελπίζουμε; τότε τι νόημα είχαν οι δηλώσεις στηρίζουμε κτλ.;
"Έχει τώρα όμως λίγο χρόνο-άρχισε από σήμερα την δουλειά-να κόψει τον Φλάτεν (ο ΠΑΟΚ προσβάλλεται ποικιλοτρόπως από την παρουσία του και όχι ο παίκτης που κάπου θα βρει συμβόλαιο) και να φέρει στην θέση του έναν έμπειρο παιγμένο κόμπο γκαρντ (έχει μια τετράδα υπόψην). Θα ήθελε έναν killer στο «3», αλλά πας για αυτό που σου λείπει 100% και όχι για αυτό που θα μπορούσες εκ των έσω να καλύψεις. Για να το κάνεις βέβαια και να νοιώσεις ως ένα σημείο καλυμένος και στο «3», θα πρέπει να ενεργοποιηθεί και ο Αρσενόπουλος και ο Σωτηρίου. "

Τι κρίμα τώρα να μην υπάρχει λίγο ρευστό να φέρεις Αγραβάνη που μας προτάθηκε... [ξέρω ξέρω σκατόπαιδο μισητό, αλλά μη μου πείτε ότι παικτικά δεν θα δινε λύσεις για 15' ]
>Βall every day
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 24 Οκτ 2023, 22:07

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, τα τελευταία 10 χρόνια που παρακολουθώ είναι μια ομάδα που δίνει τεράστια βάση στο ποιόν και στον χαρακτήρα. Δεν θα ερχόταν αυτό το τσουτσέκι στον ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θα τον έπαιρνε ούτε αμισθί.
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό palok » Τετ 25 Οκτ 2023, 08:16

ποιον αγραβανη λεμε? τον ψηλο? δεν παιζει ισπανια αυτος (τραυματιστηκε νομιζω)?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Τετ 25 Οκτ 2023, 08:32

Έφυγε λόγω τραυματισμου. Είναι χωρίς ομάδα. Μας τον πρότειναν.. Αυτόν και έναν από τους Καλαιτζακηδες
>Βall every day
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 06 Νοέμ 2023, 00:25

Sir Taki:

«Έχουν γίνει συζητήσεις με τη διοίκηση. Η ομάδα έλειπε έξι μέρες, επέστρεψε, έγιναν τα μίτινγκ που έπρεπε και πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις. Στόχος είναι να βγει η ομάδα καλύτερη, πως θα ενισχυθεί και τι διακρίνουμε ότι δε λειτουργεί για να το διορθώσουμε. Έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις που θα αρχίσουν να υλοποιούνται από αύριο το πρωί».

Για πάμε!!
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες