Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Δυστυχως ετσι θα παει η χρονια. Και προφανως οι μπουκερς το γνωριζουν αυτο
Δεν είναι μόνο τί γίνεται στην Τούμπα, είναι και πως σπρώχνουν τα ποκεμον. Έπεσε τυχαία το μάτι μου στα στιγμιότυπα του γαύρου, και με έπιασε γέλιο βλέποντας το μαρς πέναλτι που δε δίνεται στον Ατρόμητο και ενώ το σκορ είναι στο 3-0, δηλαδή σε τελειωμένο παιχνίδι. Μια φάση που εσένα θα τη σφύριζαν χωρίς δεύτερη σκέψη.renegade έγραψε:Αγωνιστικα ναιLogistis έγραψε:ΜαρκοΑντονιο Μουλεκα Ρεινιερ και παμε για πρωταθλημα
η αποδοση σημερα ειναι 11
τρεξτε να προλαβετε
Εξωαγωνιστικά ει έγινε εχθές μέσα στην Τούμπα... φαντάσου τι έχει να γίνει στα εκτός και ειδικά στα ντέρμπι
Γι' αυτό και επισημαίνω εκ νέου ότι είναι απαραίτητη η καυτή και γεμάτη Τούμπα από πολλές απόψεις.
- Σουριναμέζος
Κάθομαι από χθες και χαζεύω το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί, ειδικά άμα έρθουν και οι τρεις που ακούγονται μιλάμε για φοβερή αναβάθμιση και σε ποιότητα και σε βάθος.
Ετοιμάζω ένα depth comparison με τους τρείς του ποκ, θα το ποστάρω φυσικά αφού ολοκληρωθούν οι μεταγραφές για να έχουμε την πλήρη εικόνα για ολουςυ
Ετοιμάζω ένα depth comparison με τους τρείς του ποκ, θα το ποστάρω φυσικά αφού ολοκληρωθούν οι μεταγραφές για να έχουμε την πλήρη εικόνα για ολουςυ
Και τι μενει αν ερθουν αυτοι οι 3 που ακουγονται για να δημιουργηθει ενα ροστερ που εως και θα τρομοκρατει;
Ενα δεξι μπακ σαν τον Μπαμπα.
Αλλα οκ κοντα ειναι και ο Γεναρης
Ενα δεξι μπακ σαν τον Μπαμπα.
Αλλα οκ κοντα ειναι και ο Γεναρης
- Dimitris_L4
Δεν καταλαβαίνω γτ κολλάτε στο δεξί μπακ.. Ο ραζβαν το είπε στη συνέντευξη ότι ο κεντζιορα δίνει την ισορροπία που θέλει..
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ νομίζω ότι το σκαουτινγκ, πρεπει να ψάχνει για κανένα λαβρακι στη θέση του τερματα, τύπου Κοταρσκι στην ηλικία του.
Του χρόνου θα ψάχνουμε τερματα.
Έχουν όλο το φθινόπωρο κ χειμώνα να ψάξουν.
-
giliopoulos
Να βρουν καποιον Ελληνα..theo-drama έγραψε:Εγώ νομίζω ότι το σκαουτινγκ, πρεπει να ψάχνει για κανένα λαβρακι στη θέση του τερματα, τύπου Κοταρσκι στην ηλικία του.
Δεν ειναι δυνατον να πιανει θεση ξενου στην ευρωπη ο ζιβκο
- Caballo Viejo
Ο Χόβαν του Πανσερραϊκού είναι τερματοφυλακάρα.theo-drama έγραψε:Εγώ νομίζω ότι το σκαουτινγκ, πρεπει να ψάχνει για κανένα λαβρακι στη θέση του τερματα, τύπου Κοταρσκι στην ηλικία του.
- thomas Murg
Μήπως να τον κλείσουν από τώρα, για καλό και για κακό;Caballo Viejo έγραψε:Ο Χόβαν του Πανσερραϊκού είναι τερματοφυλακάρα.theo-drama έγραψε:Εγώ νομίζω ότι το σκαουτινγκ, πρεπει να ψάχνει για κανένα λαβρακι στη θέση του τερματα, τύπου Κοταρσκι στην ηλικία του.
Χρήστος Μανδάς αν θες Έλληνα με μεταπωλητική αξία και δεν στηρίξεις τους δικούς σου (τους οποίους δείχνεις ότι δεν τους στηρίζεις εδώ και χρόνια κρατώντας τον Ζίβκοβιτς). Όλοι οι άλλοι είναι να χαμε να λεγαμε σε αυτή την ηλικία.
Χίλιες φορές να παίρνω την ισορροπία που θέλει ο ρασβαν από το δεξί Μπακ παρά από το αριστερό ή το δεξί εξτρέμ που την ψάχναμε κάποτεDimitris_L4 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γτ κολλάτε στο δεξί μπακ.. Ο ραζβαν το είπε στη συνέντευξη ότι ο κεντζιορα δίνει την ισορροπία που θέλει..
Τι μου θυμισες ρεjohn4serres έγραψε:Tούρκος δημοσιογράφος λέει οτι δεν προχωράει του Μάρκος Αντόνιο στη Γαλατασαράι.
"Η Μερεντιθ ειχε ενα ατυχημα, την χτυπησε αμαξι. Οι γιατροι εκαναν οτι μπορουσαν... και θα γινει μια χαρα"