Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Και το σχόλιο της ημέρας στο 24 που έγραψε είναι αδιανόητα αισιόδοξο για Τζορμπα. Όχι μόνο για Μάρκος Αντονιο, γενικώς.aivas19 έγραψε:Ο Τζορμπα στον αλφζο σταθμο ειπε οτι ειναι αισιοδοξος για τον Μαρκος Αντονιο, για να δουμε
Τόσο αισιόδοξο που τρομάζω δηλαδή
Sent from my iPhone using Tapatalk
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] μεχρι και ο Τζορμπα τα βλεπει ολα θετικα!
Παμε για τρεμπλ φετος!
Κολκας λεει τα ιδια στο ΣΔΝΑ, κοντα ο Μαρκος Αντονιο, κοντα και ο Μουλεκα, ισως και εξτρεμ μετα την Πεμπτη. Τι κοσμογονια ειναι αυτη;;;
Παμε για τρεμπλ φετος!
Κολκας λεει τα ιδια στο ΣΔΝΑ, κοντα ο Μαρκος Αντονιο, κοντα και ο Μουλεκα, ισως και εξτρεμ μετα την Πεμπτη. Τι κοσμογονια ειναι αυτη;;;
-
Jack_MeHoff
Σας έχω πρήξει τα @@ αλλά θα το ξαναπώ
Αυτός ο παίκτης θα είναι με αρκετά μεγάλη διαφορά ο καλύτερος στην ιστορία του ΠΑΟΚ (βάζοντας μέσα και την ηλικία, πχ δεν μετράω Berbatov και Pablo Garcia)
Αν θυμάστε τον Νατχο τι μπαλιές έβγαζε, ε αυτός βγάζει καλύτερες και είναι 3 φορές πιο γρήγορος και πιο δυνατός και 10 φορές καλύτερος στην άμυνα. Α και περνάει και 2-3 παίκτες μόνος του άμα θέλει.
Αυτός ο παίκτης θα είναι με αρκετά μεγάλη διαφορά ο καλύτερος στην ιστορία του ΠΑΟΚ (βάζοντας μέσα και την ηλικία, πχ δεν μετράω Berbatov και Pablo Garcia)
Αν θυμάστε τον Νατχο τι μπαλιές έβγαζε, ε αυτός βγάζει καλύτερες και είναι 3 φορές πιο γρήγορος και πιο δυνατός και 10 φορές καλύτερος στην άμυνα. Α και περνάει και 2-3 παίκτες μόνος του άμα θέλει.
Το θεμα ειναι οτι κλεισαν 30ρηδες με προσωπικοτητα (Σαματα Οζντοεφ Εκογκ), ο Μειτε και τωρα λεγεται οτι θα ρθουν και δυο 23ρηδες με ΟΚ ρητρες. Πολυ σημαντικο
-
Jack_MeHoff
Εντάξει, δυνατός δεν είναι, λέμε και καμιά μαλακία αλλά θα έχει δίπλα του το τέρας 
Jos, τώρα το είδα αυτό.joshua έγραψε:gika ξεχνας οτι υπαρχουν στην ομαδα παικτες που ενδεχομενη καλη χρονια και πωληση τους μπορει να καλυψει τη ρητρα ολων οσων εχουν ερθει δανεικοι αν αυτοι βγαλουν ματια.Επιπλεον μπορει να υπαρχουν πολλοι λογοι για τους οποιους επιλεγουμε να παμε σε τοσους δανεικους.Δεν θελω αλλους Σβαμπ,ασε με να ελπιζω οτι με καποιο τροπο θα βρεθουν τα λεφτα.
Ο ΠΑΟΚ έχει πουλήσει πολύ ακριβά παίκτες στο πολύ πρόσφατο παρελθόν και τα χρήματα δεν δόθηκαν για αγορά κάποιου καλύτερου. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι, αν δεν κάνω λάθος από Αουγκουστο, Ινγκασον και Ναρει πήραμε κανένα 13αρι. Δεν θα μπω φυσικά στη διαδικασία να λέω γιατί δεν δώσαμε 13 γιατί η αυταρκεια δεν δουλεύει έτσι, αλλά έναν Μαξίμοβιτς ή ένα εξτρέμ, περίμενα να το αγοράσουμε. Ειδικά αν μπούμε και ομίλους.
Όπως και να έχει εφόσον η πλειοψηφία του φόρουμ θέλει αισιόδοξα ποστ έχω σταματήσει να πολυγραφω. Μια βδομάδα έχει μείνει για να κάνουμε ταμειο. Ας καλυφθούν τα κενά με καλούς παίκτες, να μείνουν κι οι δανεικοί το πολύ 2-3 (Κεντζιορα, Μειτε συν ένας ακόμα), να αγοραστούν και 1-2 για χαφ κι εξτρέμ, και τα ξανασυζητάμε μετά.
Γκρίνιαζα στην αρχή του καλοκαιριού ελπίζοντας να υπάρξει αντίδραση και να αλλάξει κάτι. Δεν έγινε. Τώρα δεν έχει νόημα. Υπάρχει πλάνο, καλό ή κακό, και μένουν λίγες μέρες για να το δούμε ολοκληρωμένο. Θα τα πούμε τότε αναλυτικά.
- Μπαρκαρούτσος
Μαυρο Χιονι έγραψε:Αν με το καλό κλείσει ο Μάρκος τότε μάλλον ξεχνάμε τον μαξιμοβιτς. Οριστικά ή όχι μόνο ο χρόνος θα το δείξει.
Γιατί; Αν ο Maksimovic κλείσει το Γενάρη για του χρόνου, είμαστε μια χαρά!
Μαρκαντωνης και Μουλεκα είναι παίκτες λογικής Ιβάν και Γιώργη χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στο θέμα ποιότητα.
Είναι τέτοια η ηλικία τους και η προοπτική τους που δίνω μεγάλες πιθανότητες του χρόνου να αποκτηθούν κανονικά μιας και οι δύο μπορούν άνετα να φέρουν λεφτά στο σύλλογο με μια μελλοντική πώληση. Για αυτό άλλωστε από ότι ακούγεται για τον Μουλεκα μπαίνει υποχρεωτική οψιόν
Ας πάνε πρώτα όλα καλά αύριο και να αποκτηθούν να γεμίσει επιτέλους με ποιότητα το ρόστερ
Όσο για το αν χωράνε όλοι αυτοί είναι πιθανό να δούμε σχήματα με Μειτε,στο 6, Μαρκαντωνη στο 8 , Οζντοεφ στο 10 με Ντελια η Μουλεκα κ Ζιλε φτερά και Σαματα η Μουλεκα φορ. Γενικά θα είναι πολλές οι λύσεις.
Προτιμώ αυτόν τον προβληματισμό από την περυσινη απελπισία όταν κοιτούσαμε τον πάγκο.
Είναι τέτοια η ηλικία τους και η προοπτική τους που δίνω μεγάλες πιθανότητες του χρόνου να αποκτηθούν κανονικά μιας και οι δύο μπορούν άνετα να φέρουν λεφτά στο σύλλογο με μια μελλοντική πώληση. Για αυτό άλλωστε από ότι ακούγεται για τον Μουλεκα μπαίνει υποχρεωτική οψιόν
Ας πάνε πρώτα όλα καλά αύριο και να αποκτηθούν να γεμίσει επιτέλους με ποιότητα το ρόστερ
Όσο για το αν χωράνε όλοι αυτοί είναι πιθανό να δούμε σχήματα με Μειτε,στο 6, Μαρκαντωνη στο 8 , Οζντοεφ στο 10 με Ντελια η Μουλεκα κ Ζιλε φτερά και Σαματα η Μουλεκα φορ. Γενικά θα είναι πολλές οι λύσεις.
Προτιμώ αυτόν τον προβληματισμό από την περυσινη απελπισία όταν κοιτούσαμε τον πάγκο.
Παιρνουμε Μαρκαντωνη, τον χειμωνα κλεινουμε Μαξιμοβιτς και το καλοκαιρι αγοραζουμε Μειτε και Μαρκαντωνη τον οποιο τον πουλαμε στα καπακια με κερδος +50%. 
- PAOKevolution
Καλημέρα σε όλους. Καλή εβδομάδα!
Πολύ πολύ πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα. Πολύ καλός ο ενθουσιασμός, τον συμμερίζομαι κι εγώ έτσι είμαι. Αλλά προέχει ο αγώνας της Πέμπτης που όπως πολύ σωστά έγραψε ο Ρενε είναι όλα τα λεφτά. Από την Πέμπτη κρίνεται κάθε τι που έχει ο καθένας μας στο μυαλό του, αν και εφόσον κλείσουν οι παικταράδες που ακούγονται. Εγώ θα ξαναγράψω την Πέμπτη το βράδυ στο συγκεκριμένο τόπικ. Μέχρι τότε θα διαβάζω τα όσα ενδιαφέροντα γράφετε εσείς.
Υ.Γ.: Μαρκαντώνης Μουλέκας top class μεταγραφές.
Πολύ πολύ πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα. Πολύ καλός ο ενθουσιασμός, τον συμμερίζομαι κι εγώ έτσι είμαι. Αλλά προέχει ο αγώνας της Πέμπτης που όπως πολύ σωστά έγραψε ο Ρενε είναι όλα τα λεφτά. Από την Πέμπτη κρίνεται κάθε τι που έχει ο καθένας μας στο μυαλό του, αν και εφόσον κλείσουν οι παικταράδες που ακούγονται. Εγώ θα ξαναγράψω την Πέμπτη το βράδυ στο συγκεκριμένο τόπικ. Μέχρι τότε θα διαβάζω τα όσα ενδιαφέροντα γράφετε εσείς.
Υ.Γ.: Μαρκαντώνης Μουλέκας top class μεταγραφές.
18 είναι οι ξένοι στο ρόστερ 17 μπορούμε να δηλώσουμε στην Ευρώπη.
Ρίχτε τα όλα στο εξτρεμοφορ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρίχτε τα όλα στο εξτρεμοφορ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω όλοι στην ομάδα έχουν διακρίνει την ευκαιρία. Ότι το ρόστερ με αυτές τις κινήσεις γίνεται τρομερά ποιοτικό, ότι οι αντίπαλοι με ομίλους Γιουρόπα η Τσουλου θα έχουν έξτρα καταπόνηση που δεν είχαν πέρυσι, ότι κάποιες από τις προσθήκες είναι τρομερά έξυπνες λύσεις και επενδύσεις και ότι επί της ουσίας η αυτάρκεια έχει επιτευχθεί.aivas19 έγραψε:[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] μεχρι και ο Τζορμπα τα βλεπει ολα θετικα!
Παμε για τρεμπλ φετος!
Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει 4 παίκτες που αν αύριο τους βγάλει προς πώληση παίρνει 10+. Ντελιας, Κουλιε, Κοτάρσκι, Τζίμας. Πιο κυνήγι αυτάρκειας; Η αυτάρκεια είναι εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 28 Αύγ 2023, 09:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
xrisitsapa
Ας τους παρουμε πρωτα και μετα να παγυρισουμε ολοι μαζι.
Μακαρι να γινει και με τον Μαρκαντωνη οτι εγινε με τον Μειτε.
Αν γινουν αυτες οι κινησεις, παμε για κεντρο καλυτερο κι απο αυτο της αηττητης ομαδας.
Αρα δε με νοιαζουν τοσο τα εξτρεμ. Τα εξτρεμ δε σου δινουν πρωταθλημα. Με Ζαμπα-Λημνιο παιζαμε και τοτε.
Μακαρι να γινει και με τον Μαρκαντωνη οτι εγινε με τον Μειτε.
Αν γινουν αυτες οι κινησεις, παμε για κεντρο καλυτερο κι απο αυτο της αηττητης ομαδας.
Αρα δε με νοιαζουν τοσο τα εξτρεμ. Τα εξτρεμ δε σου δινουν πρωταθλημα. Με Ζαμπα-Λημνιο παιζαμε και τοτε.