Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
JohnEconomist

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Ωραίος ο Γκαρσία.

Ως προς τη διαιτησία, βλέποντας τα στιγμιότυπα μόνο, είδα καλή διαιτησία.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Το πέναλτι των Σερρών δεν το είχε στα στιγμιότυπα?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Να μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΧ είχε ευκαιρίες σήμερα, όπως το δοκάρι και το χαμένο πέναλτυ.
Ενω αποστολη όταν αυτά συμβαίνουν σε εμάς και στραβώνει ο αγώνας...τα ξεχνάμε...

Και φτάνει ο εμμονικος το ότι δεν ήρθε το 10ρι ο Τόμας που τρώει την θέση από τον γκορτετζιανη και ο κυρ κυρ..
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Και κλασικά η πουστροτέ δεν είχε στα στιγμιότυπα τις δύο φάσεις που το κοράκι σήκωσε σημαία για οφσάιντ, που δεν ήταν τελικά, πριν τελειώσει η φάση. Κι ακόμα κι αν δεν οδηγούσαν πουθενά οι Σέρρες θα κέρδιζαν χρόνο πολύτιμο. Το κοράκι φρόντιζε όμως να μη χαθεί δευτερόλεπτο "δημιουργικού" χρόνου για τη χάρτινη.
Έτσι δημιουργούνται οι εντυπώσεις. Με φάσεις που αναδεικνύονται και φάσεις που χαντακώνονται.

Ο ελεεινός έδωσε κίτρινη στον τερματά των Σερρών για καθυστέρηση ενώ δεν είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές της χάρτινης. Και δεν είχε τα αρχίδια να την πάρει και πίσω.

Επίσης, ας μας εξηγήσει κάποιος πώς δικαιολογούνται τα 8 λεπτά καθυστερήσεων. Σιχαμένα κατακάθια!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Piero έγραψε:Ρε παιδιά στα @@ μας το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, πόντους θέλουμε. Δε ξέρω γιατί κάποιοι δε το καταλαβαίνετε; Να σας το κάνω πενηνταρακια, η Σερβία είναι θέση 11 και εμείς 20 αυτή τη στιγμή. Αυτό το χωριό που παίζει ο γάβρος κατάφερε και βγήκε 3 στη Σερβία. Ξέρετε πόσους γύρους πέρασε για να παίξει με γαύρο; 0. Δηλαδή εσάς σας χαλάει ο 3 στην αιλαδα να παίζει πλέι οφ Γιουρόπα; Ένα γύρο ισχυρός νικάς μπαίνεις τέλος.Αν χάσεις αυτομάτως ομίλους Κόνφερενς. Εμείς τώρα στο Κόνφερενς έχουμε περάσει 2 ομάδες έχουμε κάνει νίκη εκτός και παρακαλάμε να μπούμε ομίλους να πάρουμε κάνα παίκτη. Μας περνάει η Σκωτία, η Σερβία, η Νορβηγία, το Ισραήλ κτλ.

2201116SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Οι πόντοι μία χαρά έρχονται και από το conference league, Δεν χρειάζεται να είναι από το champions league
Άβαταρ μέλους
Taseos

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από Taseos »

2 ισάξιες ενδεκάδες , βάθος ρόστερ, 60 εκατομμύρια αξία και δεν κέρδισε τα δευτερα των Σερρών στην ΟΠΑΠ κλαρίνα. Να μας πουν οι φάνε της αεχ πως εξηγείται ετούτο το έργον
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο όσο και αν κάποιοι επιμένουν να το βλέπουν σαν τα σουπερατου που παίζαμε παιδιά, συγκρίνοντας παίκτες.

Υγ το αρδ της χάρτινης είχε το θράσος να μιλήσει για διαιτησία...αυτοί είναι φοβεροι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Taseos έγραψε:2 ισάξιες ενδεκάδες , βάθος ρόστερ, 60 εκατομμύρια αξία και δεν κέρδισε τα δευτερα των Σερρών στην ΟΠΑΠ κλαρίνα. Να μας πουν οι φάνε της αεχ πως εξηγείται ετούτο το έργον
Χθες

Celtic, 80 εκατομμύρια ευρώ μεταγραφές στη πρόσφατη τριετία, 118 εκατομμύρια χρηματιστηριακη αξία

St Johnstone, μόνο ελεύθεροι και 250 χιλιάδες σύνολο μεταγραφές στη πρόσφατη τριετία, 7 εκατομμύρια χρηματιστηριακη αξία

17-1-0 head to head

0-0 score
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Σήμερα στις 23:00 θα είναι μια κούκλα η βαθμολογία.
Άντε να το συνηθίζουν όλοι τους (και να τα ξαναθυμόμαστε κι εμείς)
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

renegade έγραψε:Γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο όσο και αν κάποιοι επιμένουν να το βλέπουν σαν τα σουπερατου που παίζαμε παιδιά, συγκρίνοντας παίκτες.

Υγ το αρδ της χάρτινης είχε το θράσος να μιλήσει για διαιτησία...αυτοί είναι φοβεροι
Αν λες για τον αρδ στο sdna ο τυπος ειναι ανεκδιηγητος. Απιστευτα προκλητικος εδω και καιρο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Να μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΧ είχε ευκαιρίες σήμερα, όπως το δοκάρι και το χαμένο πέναλτυ.
Ενω αποστολη όταν αυτά συμβαίνουν σε εμάς και στραβώνει ο αγώνας...τα ξεχνάμε...

Και φτάνει ο εμμονικος το ότι δεν ήρθε το 10ρι ο Τόμας που τρώει την θέση από τον γκορτετζιανη και ο κυρ κυρ..
Παλικάρι, από τους πιο εμμονικούς που έχω συναντήσει είσαι εσύ. Φαίνεται σε κάθε ποστ σου. Άλλα λέω εγώ, αλλού τα γυρίζεις εσύ. Παρ' το αλλιώς.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
hasio_john έγραψε:Μπράβο Παυλάρα... πάντα τέτοια!
+1

Τι εννοείς πάντα τετοια :mrgreen:

Τους φιλοξενουμε στις 25-26 Νοεμβρίου στην Τούμπα.

Ας χάσει και μετά ας κερδίζει βαθμούς από τους άλλους.
Και εύχομαι να σωθούν γρήγορα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μου είναι τόσο αντιπαθείς οι 3 του ΠΟΚ, που θέλω να χάνουν, αποφεύγω να τους βλέπω σε ματς όταν παιζουν, εκτος απο τα στιγμιοτυπα των αγώνων τους.
Με αυτά που μου έχουν κάνει διαχρονικά, μου ανεβάζουν την πίεση.
Στην Ευρώπη δε όταν παίζουν, που εκεί φαίνεται η γύμνια τους, χαίρομαι όταν χάνουν.
Η μόνη περίπτωση που θα με χαροποίησει, είναι να χάσουν ΦΕΤΟΣ την Πρόκριση (οι 2 στο Τσαμπιον λιγκ) και να παίξουν οι 3 τους στο Γιουροπα, ούτως ώστε να είμαστε στα ίσα (αγώνες συνολικά) φέτος.

Είμαι Εμμονικος με δαύτους, ούτε να τους βλέπω δεν θέλω, μόνο από λαιβ σκορ ενημερώνομαι και έχω βρει την υγειά μου.

Μόνο ΠΑΟΚΑΡΑ ρε.

:pano: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

theo-drama έγραψε:Μου είναι τόσο αντιπαθείς οι 3 του ΠΟΚ, που θέλω να χάνουν, αποφεύγω να τους βλέπω σε ματς όταν παιζουν, εκτος απο τα στιγμιοτυπα των αγώνων τους.
Στην Ευρώπη δε όταν παίζουν, που εκεί φαίνεται η γύμνια τους, χαίρομαι όταν χάνουν.
Η μόνη περίπτωση που θα με χαροποίησει, είναι να χάσουν ΦΕΤΟΣ την Πρόκριση (οι 2 στο Τσαμπιον λιγκ) και να παίξουν οι 3 τους στο Γιουροπα, ούτως ώστε να είμαστε στα ίσα (αγώνες συνολικά) φέτος.

Είμαι Εμμονικος με δαύτους, ούτε να τους βλέπω δεν θέλω, μόνο από λαιβ σκορ ενημερώνομαι και έχω βρει την υγειά μου.

Μόνο ΠΑΟΚΑΡΑ ρε.
Και για την βαθμολογία της χώρας καλύτερα να παιξουν και οι τρείς τους εκεί στο τσάμπιονς βαθμό δεν θα συλέξουμε...πικρή αλήθεια .

Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Eagle1980 έγραψε:
theo-drama έγραψε:Μου είναι τόσο αντιπαθείς οι 3 του ΠΟΚ, που θέλω να χάνουν, αποφεύγω να τους βλέπω σε ματς όταν παιζουν, εκτος απο τα στιγμιοτυπα των αγώνων τους.

Μόνο ΠΑΟΚΑΡΑ ρε.

Και για την βαθμολογία της χώρας καλύτερα να παιξουν και οι τρείς τους εκεί στο τσάμπιονς βαθμό δεν θα συλέξουμε...πικρή αλήθεια . :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”