Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
ΔΕΝ το ξέρεις υποθέσεις είναι αυτά επειδή το είπε ένας Parolos Karolos με nickname ; Λες και ξέρει είναι κολλητός με τον Γιώργη τον Σαββίδη;
Προέχει το σημερινό παιχνίδι να με τους κοκκινοτρίχιδες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα με ελλείψεις πολλές που έχουμε.
Προέχει το σημερινό παιχνίδι να με τους κοκκινοτρίχιδες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα με ελλείψεις πολλές που έχουμε.
-
Jack_MeHoff
Πολύ πολύ καλύτερος παίκτης. Αν έπαιζα στο μάνατζερ δηλαδή, θα έδινα και 9. Δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα.paoki_ έγραψε:Ο Μαρκαντωνης μου θυμιζει μια καλυτερη, βραζιλιανικη εκδοση του Πινεδα της κουλας
-
Jack_MeHoff
Νταντας και Μάρκος Αντόνιο είναι σαν να λέμε Μίμης Μπενισκος και Peter Crouch. Τόσο είναι περίπου η διαφοράmbison έγραψε:Ο Νταντας ειχε παρομοια ρητρα και δεν τη δωσαμε. Γιατι ο Μαρκαντωνης να ειναι καλυτερος?
- theodorsalonika
[quote="Parolos"]Αν πουληθεί ο Ναρει, θα πάρουμε Pjaca δανεικό και έπειτα ελευθέρας (όπως είχαμε κάνει με Κουρτιτς), και δεξιά τον Λημνιό επίσης δανεικό.
Στα χαφ Μεϊτέ και αν μπούμε σε όμιλο ίσως τελευταία μέρα Μαξίμοβιτς με 2μυρια.
Αυτά και βγάλτε τα σκρινσοτ να τα έχετε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quotε
Εγώ το έβγαλα αδελφέ και αναμενω
Στα χαφ Μεϊτέ και αν μπούμε σε όμιλο ίσως τελευταία μέρα Μαξίμοβιτς με 2μυρια.
Αυτά και βγάλτε τα σκρινσοτ να τα έχετε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quotε
Εγώ το έβγαλα αδελφέ και αναμενω
- GiorgosAtha
Εν το μεταξύ επειδή είδα το βιντεάκι για τον Μεϊτέ και κάπου είδα πως μπήκε στην ίδια πρόταση με τον Εσιτί...
Τέτοιες επαφές με την μπάλα ο -συμπαθέστατος- Νιγηριανός δεν τις κάνει ούτε στα πιο υγρά του όνειρα!
Τέτοιες επαφές με την μπάλα ο -συμπαθέστατος- Νιγηριανός δεν τις κάνει ούτε στα πιο υγρά του όνειρα!
44 εκ τον είχε αξία στο fm του 2022Jack_MeHoff έγραψε:Πολύ πολύ καλύτερος παίκτης. Αν έπαιζα στο μάνατζερ δηλαδή, θα έδινα και 9. Δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα.paoki_ έγραψε:Ο Μαρκαντωνης μου θυμιζει μια καλυτερη, βραζιλιανικη εκδοση του Πινεδα της κουλας
Το ότι αυτος ο παικτης δεχτηκε να ερθει Ελλαδα μου φαινεται απιστευτο.
Πολυ κριμα που ζητανε υποχρεωτικη οψιον. Διαφορετικα θα ηταν τεραστια ευκαιρια να φερουμε αυτον τον παικταρα.
Πολυ κριμα που ζητανε υποχρεωτικη οψιον. Διαφορετικα θα ηταν τεραστια ευκαιρια να φερουμε αυτον τον παικταρα.
Αυτο νομιζω οτι δεν το πιστευει ουτε ο πιο απαισιοδοξος ΠΑΟΚτσης π υπαρχειgika έγραψε:Εγώ πιστεύω πως το ολοκληρωτικό χτύπημα για τον ΠΑΟΚτσή θα έρθει όταν θα περάσουμε ομίλους και πάλι δεν θα φέρουμε παίκτες. Αλλά δεν θα εμβαθύνω σε αυτό, ας περάσουμε πρώτα και τα λέμε στις 2 Σεπτέμβρη.
το αστειο ειναι οτι μεχρι χθες, που ειμασταν κοντα στον αντονιο, εδω κυριαρχουσε η αποψη για οτι ο βραζιλιανος ειναι ταπας και λιγος και μακαρι να παρουμε το κτηνος απο την γαλλια..
απο χθες 19.00 που ειπαν οτι εκλεισε ο γαλλος .. λενε εδω μεσα οτι ο μαρκος αντονιο ειναι ο μοντριτς και ο μειτε σαπακι επιπεδου μπαλαφα.. ειμαστε απιστευτοι...
απο χθες 19.00 που ειπαν οτι εκλεισε ο γαλλος .. λενε εδω μεσα οτι ο μαρκος αντονιο ειναι ο μοντριτς και ο μειτε σαπακι επιπεδου μπαλαφα.. ειμαστε απιστευτοι...
Μειτε,Μαρκαντωνη,Καρασκαλ,Λημνιός,Μανδας...
Ναρει και Σβαμπ... αντίο
Και το Γενάρη Μαξίμοβιτς..
Λίγο με πήρε ο ύπνος και το είδα...τι όχι;;;
Ναρει και Σβαμπ... αντίο
Και το Γενάρη Μαξίμοβιτς..
Λίγο με πήρε ο ύπνος και το είδα...τι όχι;;;
οταν βλεπεις απαξιωση 10 σελιδες λες και περνουμε κανεναν τελειωμενο , αυτο το συμπερασμα βγαινει..
και μενα σαν ιδεα μαρκος αντονιο-μαξιμοβιτς θα μου αρεσε παραπανω, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα..
και μενα σαν ιδεα μαρκος αντονιο-μαξιμοβιτς θα μου αρεσε παραπανω, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα..
Κανένας δεν ισοπέδωσε κανέναν. Οι περισσότεροι θέλουν και τον ταπα και τον κλώνο του Εσίτι.