Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Τον Γιαξή λες; Δεν ξέρω τι επιπέδου είναι, αλλά το παλικάρι δεν έχει παίξει ούτε λεπτό με την α΄ ομάδα; Ούτε καν μπαλώματα, με αυτό το σκεπτικό θα πάμε;
Αν η ομάδα καθίσει με τα τραγιά τους Σκωτσέζους που θα το πάνε σε δύναμη και μόνο και με τέτοιες ομάδες και ελλείψει εναλλακτικών φοβάμαι τον ΠΑΟΚ, το κρίμα στον λαιμό τους. Έχουν guts να μας εξηγήσουν τί επιτέλους συμβαίνει αντί να μας πουλάει υποσχέσεις ο κάθε αργόμισθος μέσα στην ΠΑΕ;
Αν η ομάδα καθίσει με τα τραγιά τους Σκωτσέζους που θα το πάνε σε δύναμη και μόνο και με τέτοιες ομάδες και ελλείψει εναλλακτικών φοβάμαι τον ΠΑΟΚ, το κρίμα στον λαιμό τους. Έχουν guts να μας εξηγήσουν τί επιτέλους συμβαίνει αντί να μας πουλάει υποσχέσεις ο κάθε αργόμισθος μέσα στην ΠΑΕ;
Για τον ίδιο λόγο, που έβγαιναν κάθε φορά ντεμεκ δημοσιεύματα από Ρωσία (τυχαίο) ότι θέλουμε Τσαλόφ Καρασκαλ κλπ.GINOLA έγραψε:Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί κάναμε προτάσεις για τον μαξιμοβιτς ενώ δεν θέλουμε να δώσουμε τέτοια ποσά.
Και αν θέλουμε γιατί δεν το τελειώνουμε άμεσα;
Έχει καταλάβει κανείς ότι έχουμε σήμερα που μιλάνε 2 διαθέσιμα χαφ;
Για να νομίζει ο κόσμος ότι προσπαθούν να φέρουν καλούς παίχτες.
Περίμενε και το κλασικό άρθρο σε κανα δύο βδομάδες, μεταγραφές τέλος προσπάθησε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν έρχονται καλά ονομάτα στην Ελλάδα ούτε τον Αύγουστο.
-
Σίγουρα μέχρι το βράδυ θα έχει κάποια εξέλιξη, δεν μπορει όλο και κάτι θα γινει
-
Τώρα λακαμια θα πω αλλά μιας και δε βγαίνει άκρη,εμένα Μ πέρασε και από το μυαλό μπασ και δεν πίστευαν ότι θα προκριθούμε και είχαν έτοιμη τη δικαιολογία ότι" θέλαμε να φέρουμε τον τάδε και τον δεινα ,ομωσ τώρα που δεν περάσαμε Ευρώπη δεν βγαίνουν τα κουκιά και ο ιδιοκτήτης έριξε άκυρο"..και απλά να μην τους έκατσε το παραπάνω σεναριο
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει η πεποίθηση ότι η χθεσινή νίκη η οι τραυματισμοί θα αλλάξουν το σχεδιασμό άμεσα.
Εχουμε παίξει τελικό με Κρασνονταρ χωρίς ίχνος επιθετικού και όλη τη δεξιά πλευρά με Κρεσπο.
Το πρόβλημα υπήρχε στο κέντρο χωρίς τους τραυματίες, απλά έγινε χειρότερο, οπότε θα μπορούσε να είχε λυθεί νωρίτερα.
Να πάρεις παίκτη ΣΚΔ κ να φύγει η ομάδα ταξίδι Τρίτη Τετάρτη και να παίξει Πέμπτη δεν το κάνει ούτε η Τριγλια Ραφήνας.
Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν θεωρώ ότι έχει αλλάξει κάτι.
Εχουμε παίξει τελικό με Κρασνονταρ χωρίς ίχνος επιθετικού και όλη τη δεξιά πλευρά με Κρεσπο.
Το πρόβλημα υπήρχε στο κέντρο χωρίς τους τραυματίες, απλά έγινε χειρότερο, οπότε θα μπορούσε να είχε λυθεί νωρίτερα.
Να πάρεις παίκτη ΣΚΔ κ να φύγει η ομάδα ταξίδι Τρίτη Τετάρτη και να παίξει Πέμπτη δεν το κάνει ούτε η Τριγλια Ραφήνας.
Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν θεωρώ ότι έχει αλλάξει κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Παρ 18 Αύγ 2023, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Μίλαν δεν ενδιαφέρεται πλέον για Κουλιεράκη. Ευτυχώς, γιατί έπαιζε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να τον πουλούσαν κι αυτόν.
- pisakaipoupoula
Θέλουμε δύο χαφ, αυτός της Λάτσιο είναι παικταράς αλλά δεν είναι αυτό που θέλουμε, το στυλ Μαξίμοβιτς που κόβει τα πάντα είναι αυτό που θέλουμε , έναν μεσοεπιθετικό όχι για συμπλήρωμα αλλά να χτυπήσει 11αδα, για μένα και δεξί μπακ θέλουμε να γυρίσει ο Κετζιόρα στα στόπερ και ξεκινάμε καλά , με οτιδήποτε λιγότερο είμαστε ελλιπείς
Τρελά πράγματα γράφουν στο γαβρόσκυλο για τον Μαρκο Αντονιο "Αυτό που δεν έχει λογική γραμμική εξέλιξη είναι η εμπλοκή του Ζοσέ Μπότο σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση του ΠΑΟΚ, ειδικά από τη στιγμή που το έκανε για να την ακυρώσει! Γιατί αυτό ακριβώς βγαίνει από τους συνεργάτες του Γ. Σαββίδη: Ότι με βάση τις δικές τους πληροφορίες, ο Ζ. Μπότο επικοινώνησε με τον Μάρκος Αντόνιο και τον συμβούλευσε να μην έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Δικέφαλου."
-
https://twitter.com/choria80/status/1692457955948421305
Αυτος το βγαζει οτι προχωραει. Για να δουμε.
Αυτος το βγαζει οτι προχωραει. Για να δουμε.
Πας στην Audi με σκοπό να πάρεις το q2....GINOLA έγραψε:Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί κάναμε προτάσεις για τον μαξιμοβιτς ενώ δεν θέλουμε να δώσουμε τέτοια ποσά.
Αυτα τα λεφτά έχεις...
Δίπλα είναι το q7... Το γουστάρεις, δεν μπορείς να το πάρεις αλλά θέλεις να ρίξεις μια ματιά...
Για πιο δείχνεις πρώτα ενδιαφέρον;
Για ποιο ρωτάς τον πωλητή;
Για το φτηνό που στο τέλος θα πάρεις ή για το ακριβό που είναι γαμάτο αλλά δεν μπορείς να πάρεις...
Για πιο θα ρωτήσεις πρώτα πόσο πάει το μαλλί;
Για σκέψου ...
Άλλο που ο πωλητής σε έχει ζυγίσει πριν μπεις στο μαγαζί και ξέρει πριν από εσένα τι θα πάρεις στο τέλος..
Μέχρι και test drive θα σου προτείνει με το q7 για να σου πουλήσει το q2
Από forum της Hearts. Μας πήραν χαμπάρι και αυτοί
"I know absolutely nothing about this mob but they don’t look to be big spenders. Bought a boy from
Watford for 1 millions euros and that’s about it. Sold a couple for 4/5."

"I know absolutely nothing about this mob but they don’t look to be big spenders. Bought a boy from
Watford for 1 millions euros and that’s about it. Sold a couple for 4/5."
Έλεος ρε συνεργάτες του Γ. Σαββιδη, έφυγε ο μποτο,λυσαξατε και έφυγε, φτάνει.Logistis έγραψε:Τρελά πράγματα γράφουν στο γαβρόσκυλο για τον Μαρκο Αντονιο "Αυτό που δεν έχει λογική γραμμική εξέλιξη είναι η εμπλοκή του Ζοσέ Μπότο σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση του ΠΑΟΚ, ειδικά από τη στιγμή που το έκανε για να την ακυρώσει! Γιατί αυτό ακριβώς βγαίνει από τους συνεργάτες του Γ. Σαββίδη: Ότι με βάση τις δικές τους πληροφορίες, ο Ζ. Μπότο επικοινώνησε με τον Μάρκος Αντόνιο και τον συμβούλευσε να μην έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Δικέφαλου."
Και τι είναι ο μποτο,μπαμπάς του αντονιο; αν τον πληρώσεις έρχεται
Είμαι απο τους λίγους οι οπαίοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα πάντα και να κρατάνε μια αισιόδοξη στάση. Εδώ και ένα μηνα μαλώνω με τον πατερα μου ,τους θειους μου ,τον κουμπάρο μου προσπαθώντας να δείξω πιστη.
Πλέων αρχησα να λυγίζω και εγώ.
Εαν κάνουν πισω για τον Μαξιμοβιτς και πανε σε καποια λυση δανεικού ή κάποιου απο την τριτοτεταρτη ομάδα της Ρουμανίας θα θεωρήσω και εγώ οτι πλέον με κοροϊδεύουνε και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.
Αγνομων δεν ειμαι. Βαζω πλατη σε οποιον ζηταει βοηθεια και ειναι ξεκαθαρος απεναντι μου. Σε οποιον δεν τον ενδιαφερει πως αισθανομαι και δεν με υπολογιζει δεν μπορω να βαλω πλατη.
Μαξιμοβιτς + Δανεικος + ελευθερος για εξτρεμ 10 + ανανεωση Αντριγια. Και παμε ετσι. κοστος 5 εκατ. + 4 τα συμβολαια.
Πλέων αρχησα να λυγίζω και εγώ.
Εαν κάνουν πισω για τον Μαξιμοβιτς και πανε σε καποια λυση δανεικού ή κάποιου απο την τριτοτεταρτη ομάδα της Ρουμανίας θα θεωρήσω και εγώ οτι πλέον με κοροϊδεύουνε και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.
Αγνομων δεν ειμαι. Βαζω πλατη σε οποιον ζηταει βοηθεια και ειναι ξεκαθαρος απεναντι μου. Σε οποιον δεν τον ενδιαφερει πως αισθανομαι και δεν με υπολογιζει δεν μπορω να βαλω πλατη.
Μαξιμοβιτς + Δανεικος + ελευθερος για εξτρεμ 10 + ανανεωση Αντριγια. Και παμε ετσι. κοστος 5 εκατ. + 4 τα συμβολαια.
- sourmenetes
- Moderator
Κάναμε ευαγγέλιο και τα άρθρα του sportdog?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk