Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
μην την πέφτετε έτσι στο παλικάρι. δεν τον ξέρω τον ronaldo (απ οτι κατάλαβα σας τα χει πρήξει και στη μπάλα...χαχα) αλλά ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και τα δικά του γούστα. εμένα ας πούμε μου αρέσει πάρα πολύ ο παίκτης arroyo (που έχει τρομερή θητεία στο NBA και ξαναγύρισε φέτος στο NBA) αλλά για ομάδα που πάει να πάρει την ευρωλίγκα (maccabi) δεν κάνει. τρελαίνομαι να βλέπω τις ντρίπλες του jason williams όταν έπαιζε παρέα με τον Pedja στο sacramento (τώρα δεν υπάρχει ως μπασκετμπολίστας) αλλά δεν θα τον έπαιρνα σε ομάδα για Play off. Από την άλλη μεριά παιχτάκια που δεν ακούμπησαν στο NBA (mcintyre, holden) παιχτάκια που ξεκινήσανε την ευρωπαική καριέρα τους από το βέλγιο (batiste) είναι αυτή τη στιγμή από τους καλύτερους αμερικανούς στην ευρωλίγκα. είναι όλα σχετικά. το ένα πάντως (καριέρα στο nba) δεν προυποθέτει και το άλλο (καλή παρουσία στην ευρώπη). και για να σας τσιγκλίσω ακόμα, προφανώς και θα παιρνα τον (υπερσκορερ και μέγιστο hiphop αλάνι από τη φιλαδέλφεια) iverson στον ΠΑΟΚ αλλά για ευρωλίγκα προτιμάω στον άσσο saras, διαμαντίδη, παπαλουκά, σπανούλη, rubio, prigioni, mcintyre κλπ κλπ.
το να πεις επαιζε nba αρα ειναι καλος ειναι πολυ ευκολο.
και περυσι οταν ηρθε ο pablo garcia στο ποδοσφαιρο που επαιζε στην μεγαλη ρεαλ μαδριτης το ευκολο ηταν να πεις οτι επαιξε στη ρεαλ αρα θα ειναι παιχταρας.
ομως φετος αυτον τον παιχτη η διοικηση ψαχνει τροπο να τον διωξει και δεν μπορει..
οταν ειχε ερθει ο γκαρσια παλι ημουν ο μονος που ελεγε δεν ειναι τοσο παιχταρας οσο πιστευετε γιατι τον ειχα δει τον παιχτη στη ρεαλ και ειχα δει τι παιχτης ειναι.
και τοτε τρελο με βγαζαν καποιοι.
φετος ηρθε ο βιτολο απο τον αρουλη και οχι απο τη μεγαλη ρεαλ και ολοι συμφωνουν οτι ειναι πολυ καλυτερος.
ετσι και στο μπασκετ μπορεις να διαλεξεις παιχτες οχι τοσο ονοματα που να κανουν πολυ καλυτερη δουλεια.
τελοσπαντων επαναλαμβανω οτι δεν ξερω τιι ακριβως παιχτης ειναι αυτος ο λου και σιγουρα δεν μπορω να βγαλω αποψη μονο απο τα βιντεακια.
αυτο που ειπα ειναι οτι απο τα βιντεακια δεν προκαλει ενθουσιασμο.
και εφοσον δεν τον πηραμε δεν θα μαθουμε κιολας τι θα μπορουσε να κανει στην Ελλαδα
και περυσι οταν ηρθε ο pablo garcia στο ποδοσφαιρο που επαιζε στην μεγαλη ρεαλ μαδριτης το ευκολο ηταν να πεις οτι επαιξε στη ρεαλ αρα θα ειναι παιχταρας.
ομως φετος αυτον τον παιχτη η διοικηση ψαχνει τροπο να τον διωξει και δεν μπορει..
οταν ειχε ερθει ο γκαρσια παλι ημουν ο μονος που ελεγε δεν ειναι τοσο παιχταρας οσο πιστευετε γιατι τον ειχα δει τον παιχτη στη ρεαλ και ειχα δει τι παιχτης ειναι.
φετος ηρθε ο βιτολο απο τον αρουλη και οχι απο τη μεγαλη ρεαλ και ολοι συμφωνουν οτι ειναι πολυ καλυτερος.
ετσι και στο μπασκετ μπορεις να διαλεξεις παιχτες οχι τοσο ονοματα που να κανουν πολυ καλυτερη δουλεια.
τελοσπαντων επαναλαμβανω οτι δεν ξερω τιι ακριβως παιχτης ειναι αυτος ο λου και σιγουρα δεν μπορω να βγαλω αποψη μονο απο τα βιντεακια.
και εφοσον δεν τον πηραμε δεν θα μαθουμε κιολας τι θα μπορουσε να κανει στην Ελλαδα
Καλα εκεινη η πασα του με τον αγκωνα ειναι ο,τι πιο θεαματικο εχω δει απο πασες! Η φαντασια στο μπασκετ!palok έγραψε: τρελαίνομαι να βλέπω τις ντρίπλες του jason williams όταν έπαιζε παρέα με τον Pedja στο sacramento (τώρα δεν υπάρχει ως μπασκετμπολίστας) αλλά δεν θα τον έπαιρνα σε ομάδα για Play off.
http://www.youtube.com/watch?v=m-Vq-DO86RE
Παντως, επειδη δε ξερω τους νεους παιχτες που πηραμε, δεν εχω αποψη για το ποιο play maker μας ταιριαζει! Ο Σουλης ξερει σαφως... Κατι σε Τρεβορ Ραφιν κυκλοφορει???

Τρέβορ Ράφιν πω τι μας θύμισες ρε φίλε... Απίστευτο διπλό στο ΣΕΦ....
Δείτε ομάδα που είχαμε και μπορούσαμε να κρατήσουμε θα σαρώναμε όλες τις ευρωλίγκες...
http://www.hyper.gr/makthes/951111/51111c00.html
http://www.hyper.gr/makthes/951111/51111c00.html
Μήπως θυμάσαι και ποιος τον "έφαγε" σύμφωνα με τις κακιές γλώσσες της εποχής?teod1980 έγραψε:Τρέβορ Ράφιν πω τι μας θύμισες ρε φίλε... Απίστευτο διπλό στο ΣΕΦ....

Δε θυμάμαι...μήπως έχει κανένα στοιχείο για βοήθεια;
Μήπως κάποιο2άρι σκόρερ μας;
Μήπως κάποιο2άρι σκόρερ μας;
Χωρίς να υιοθετώ φυσικά ότι λεγόταν τότε, υπήρχε έντονη η φήμη ότι ο μεγάλος αρχηγός δεν τον πολυπήγαινε. Όταν κατάλαβε ότι ο Ράφιν το έχει εύκολο το σκοράρισμα κι έπαιρνε αρκετές επιθετικές προσπάθειες άρχισε τα γκουκ μουκ και με συνοπτικές διαδικασίες ο Αμερικανός κρίθηκε αναλώσιμος. Επαναλαμβάνω ότι απλώς μεταφέρω και δεν υιοθετώ...
Λίγο αργότερα νομίζω ότι ο Ράφιν πήγε στην Λιμόζ που τότε ήταν στα ντουζένια της...
Λίγο αργότερα νομίζω ότι ο Ράφιν πήγε στην Λιμόζ που τότε ήταν στα ντουζένια της...
Το πρόβλημα όμως ήταν ο 2 ξένος γιατί μετά με τον Λώρενς όλα ήταν καλά στην αλλαγή του ράφιν. Ο άλλος έκανε πάρτυ με ιερόδουλες και δεν υπήρχε στον τελικό στην ισπανία
- paokmaniak
http://sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp? ... 009&cid=13Lakistuta έγραψε:Εισαι ο ενας απο τους 3 (ο αλλος ειναι ο Vaggt) συμφωνα με τη αλητικη βορειου Ελλαδος που γραφει σημερα οτι πουληθηκαν μολις 3 διαρκειας στο μπασκετ ως τωρα...paok4kyriakos έγραψε:Είδατε μερικοί που είχατε αρχισει να λέτε μεγάλα λόγια! Ερθει δεν έρθει, εγώ το διαρκείας μου το πήρα και πιστεύω πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ θα είναι πάρα πολύ πετυχιμένος. Εχω πολύ εμπιστοσύνη τόσο στον Σουλη, όσο και στον Μάτζικ και στα άλλα μέλη της διοίκησης!
Ρε Ronaldo πραγματικα θα μας τρελανεις...
Ειπαμε ρε αδερφε κουλ...και στο μπασκετ θα αρχισεις την κριτικη απο τωρα?απαιχτος εισαι αδερφε (πιστευω οτι κανεις πλακα στο μυνημα σου)
Αλητες καραγκιοζ... 7 διαρκειας λεει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δηλαδη βαλε το μπαμπα με το παιδακι του που ηταν πριν απο μενα, ενα το δικο μου και μεα απο μενα ηδη 4, σε μιση ωρα πουληθηκαν τα μισα απο τα διαρκειας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Βαλε +2 τα παιδια απο εδω μεσα ωραια μας μενει ενα ατομο ακομα. Δε ντρεπεστε ρε ?? Δε ντρεπεστε?? ΠΑλοψευτες ποιος σας διαβαζει δε ξερω
ronaldo έγραψε:το να πεις επαιζε nba αρα ειναι καλος ειναι πολυ ευκολο.
Μιας και δεν κατέχεις το άθλημα δεν είναι ανάγκη να μας πεις και την άποψη σου αδερφέ σόρυ κιόλας κράτα την για την πάρτι σου δηλαδή επειδή είδες ένα βιντεάκι έκρινες κάποιον για την αξία του ενω το βιογραφικό του λέει ότι έχει παίξει στις καλύτερες ομάδες του πλανήτη?
Παίχτης που δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει τέτοιος στον ΠΑΟΚ.
Τα ίδια κάνεις και στο ποδόσφαιρο και σε κάθε τόπικ.
Ή μας πουλάς τρέλα ή η πολύ ελευθερία αρχίζει να κάνει κακό εδώ μέσα.
Υπάρχουν πολλά σενάρια με τον τρόπο ποσταρίσματος σου και δεν θέλω να πιστεύω κανένα απο αυτά.
Συνιστώ περισσότερη διακριτικότητα στις απόψεις σου απο το να ανακατεύεις την τράπουλα συνεχώς σε κάθε τόπικ που πάει να γίνει κάτι καλό.
2 φορές σου έχω απαντήσει με απόψεις σου που σε διαψεύδουν συνεχώς.
Μη με αναγκάζεις να ποστάρω και άλλα δικά σου λόγια τα οποία θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα το προφίλ σου.
Σεβάσου τον εαυτό σου πρώτα τους συνομιλητές σου για να σε σεβαστούν και αυτοί.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tyronn_Lue
Tyronn Jamar Lue (3-5-1977)
Los Angeles Lakers (1998–2001)
Washington Wizards (2001–2003)
Orlando Magic (2003–2004;2009-present)
Houston Rockets (2004)
Atlanta Hawks (2004–2008)
Dallas Mavericks (2008)
Milwaukee Bucks (2008–2009)
Παίχτης με τέτοιο παλμαρέ δεν έχει έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για original nba'er.
Μακάρι να κάτσει η μεταγραφή.
Tyronn Jamar Lue (3-5-1977)
Los Angeles Lakers (1998–2001)
Washington Wizards (2001–2003)
Orlando Magic (2003–2004;2009-present)
Houston Rockets (2004)
Atlanta Hawks (2004–2008)
Dallas Mavericks (2008)
Milwaukee Bucks (2008–2009)
Παίχτης με τέτοιο παλμαρέ δεν έχει έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για original nba'er.
Μακάρι να κάτσει η μεταγραφή.
Μακαρι να ρθει γινονται καλες κινησεις σε ολες τις θεσεις οχι σαν περσι που γεμισαμε τριαρια.......να δουμε πως θα πληρωθουν βεβαια..
Ούτε από Λου, ούτε από Ρου ξέρω, καθότι σταμάτησα να βλέπω ΝΒΑ από τότε που σταμάτησε κι ο Μάτζικ.gash04 έγραψε: Ή μας πουλάς τρέλα ή η πολύ ελευθερία αρχίζει να κάνει κακό εδώ μέσα.
Για την παράθεση μπήκα και θα πω στο φιλαράκι μου τον Γκας ότι τέτοια σχόλια και μάλιστα από μοντ με φοβίζουν λίγο. Όσο κι αν ξέρω τις καλές του προθέσεις.
Μάλλον σου ξέφυγε ρε τρελέ. ( ακόμα εδώ είσαι ; )
Συμφωνω μαζι σου..Αλλα το λαθος του φιλου Ροναλντο ειναι το κραξιμο σε παικτη που προφανως ειδε μονο 2 λεπτα απο ενα βιντεακι..Και μαλιστα απορησε πως βρισκει ομαδα στο ΝΒΑ ενας κοντος,αργος χωρις αλμα ενω μια μερα αφου τα εγραψε παει ο παικτης στους σελτικς...palok έγραψε:μην την πέφτετε έτσι στο παλικάρι. δεν τον ξέρω τον ronaldo (απ οτι κατάλαβα σας τα χει πρήξει και στη μπάλα...χαχα) αλλά ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και τα δικά του γούστα. εμένα ας πούμε μου αρέσει πάρα πολύ ο παίκτης arroyo (που έχει τρομερή θητεία στο NBA και ξαναγύρισε φέτος στο NBA) αλλά για ομάδα που πάει να πάρει την ευρωλίγκα (maccabi) δεν κάνει. τρελαίνομαι να βλέπω τις ντρίπλες του jason williams όταν έπαιζε παρέα με τον Pedja στο sacramento (τώρα δεν υπάρχει ως μπασκετμπολίστας) αλλά δεν θα τον έπαιρνα σε ομάδα για Play off. Από την άλλη μεριά παιχτάκια που δεν ακούμπησαν στο NBA (mcintyre, holden) παιχτάκια που ξεκινήσανε την ευρωπαική καριέρα τους από το βέλγιο (batiste) είναι αυτή τη στιγμή από τους καλύτερους αμερικανούς στην ευρωλίγκα. είναι όλα σχετικά. το ένα πάντως (καριέρα στο nba) δεν προυποθέτει και το άλλο (καλή παρουσία στην ευρώπη). και για να σας τσιγκλίσω ακόμα, προφανώς και θα παιρνα τον (υπερσκορερ και μέγιστο hiphop αλάνι από τη φιλαδέλφεια) iverson στον ΠΑΟΚ αλλά για ευρωλίγκα προτιμάω στον άσσο saras, διαμαντίδη, παπαλουκά, σπανούλη, rubio, prigioni, mcintyre κλπ κλπ.
Εγω δεν το εκραξα του εξηγησa..
Φιλε Ροναλντο μην εισαι βιαστικος σε ολες τις αποψεις σου.
Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια