Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:Και εδώ έρχεται η αιρετική άποψη/ερώτηση....
8 για Μαξίμοβιτς η μόνο το 1+ συμβόλαιο σε Σιωπη και τα υπόλοιπα 4-4,5 που προορίζονταν για Μαξίμοβιτς να διατεθούν σε δύο βαρβάτους μεσοεπιθετικούς;
Δεν το θεωρώ ρεαλιστικό αυτό το σενάριο. Το δεύτερο εννοώ.

Πιο πολύ λογική έχει το Σιωπής με 1Μ και ένας καλός μεσοεπιθετικός με ακόμα 1.

Και τα υπόλοιπα στην άκρη μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την Ευρώπη.

Αν περάσουμε σε όμιλο τότε ναι μας παίρνει να απλώσουμε τα πόδια έξω από το πάπλωμα.

Αν όχι έχουμε καβάτζα αυτά που εξοικονομήσαμε και ίσως χρειαστεί και μια ακόμα πώληση για να ρθουμε στα ίσια μας.

Σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι ίσα βάρκα ίσα νερά και πρέπει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να επιτευχθεί γιατί αυτό επιτάσσει η βιωσιμότητα της ομάδας.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

jibbie έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Τι λείπει από την ομάδα;

Λείπει ο κόφτης στυλ Σιωπη; Εγώ λέω εκεί έχουμε Τσιγγάρα.
Ο Αντόνιο είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει επιθετικά, να βγάλει κάθετες, να οργανώσει. Πιστεύω αυτό θέλουμε περισσότερο.

Ο Μαξίμοβιτς στα μάτια μου είναι ένα μείγμα των 2. Ισορροπημένος παίκτης, και αμυντικά και οργανωτικά καλός.

Δανεικός ο Αντόνιο για έναν χρόνο, και κλείνεις Μαξίμοβιτς τον Γενάρη.

Κι αν παίξει καλά ο Αντόνιο, παλεύεις να τον κλείσεις και αυτόν του χρόνου αντί του Σβαμπ, για να έχεις ένα εξαιρετικό κέντρο (Μαξ, Οζ, Τσιγγάρα, Αντόνιο).
Χρειάζονται και οι δυο θα πω εγώ. Ο νεαρός Βραζιλιάνος αντί του σβαμπ για την πλειοψηφία των παιχνιδιών στην κανονική περίοδο και ο Σέρβος για παιχνίδια ισων μέτρων με δυνατούς αντιπάλους. Τώρα το τι θα πάρουμε είναι άλλη ιστορία
Καλά εννοείται αυτό!

Μεταξύ Σιωπή και Αντόνιο έλεγα για Αντόνιο. Ο Μαξίμοβιτς είναι παίκτης που κολλάει σχεδόν με όλα τα χαφ, ανάλογα τι θες να παίξεις.
charisiad

Δημοσίευση από charisiad »

Κανονικα πρεπει να παρθουν και οι 2. Αρχικα πιστευω οτι ο Αντονιο ερχεται με δανεισμο μιας και αποκλειεται να θελει να ρθει ως μεταγραφη μονιμα εδω οταν επαιζε Σαχταρ και Λατσιο. Σιγουρα θα θελει το χρονου να ψαχτει για κατι καλυτερο. 2ον Θεωρω οτι ο Σβαμπ θα φυγει μιας και υπαρχουν ψιθυροι οτι θελει να γυρισει Βιεννη. 3ον αφου ισχυουν τα παραπανω και υπαρχουν λεφτα διαθεσιμα πρεπει να ερθει ο Μαξιμοβιτς καθως μιλαμε για 6αρι τοπ επιπεδου που αυτη τη στιγμη εχουμε μονο τον Χαρη. :opaokara:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Θεωρώ αδύνατον να έρθει ο Σιώπης στον ΠΑΟΚ...Όσο για τον Αντώνιο μου φαίνεται ένας καλύτερος Ντάντας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάμε πάλι σε τέτοιους σωματότυπους που δεν βολεύονται στην Ελλάδα. Ντελικάτο 8άρι που πάλι θα έχει θέμα στο ύψος, στα αέρινα μαρκαρίσματα και στην δύναμη...Οι θέσεις 6-8 που είναι σκληροτράχηλες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων θα πρέπει να έχουν ισορροπία και στο ύψος και στην δύναμη και στην τεχνική. Από την άλλη ο συγκεκριμένος δεν έχει δείξει και τίποτα τρελά πράγματα σε αριθμούς μπροστά...Τώρα για να έδωσε η Λάτσιο 7.5 χαρτιά κάτι θα είδε αλλά φαίνεται πως μάλλον το μετάνιωσε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τον Αντονιο δεν τον θέλω γιατί μιλάμε για δανεισμό και του χρόνου πάλι χωρίς χαφ θα πάμε στα προκριματικά Ευρώπης. Εκτός αν κλείσουμε Μαξίμοβιτς και ο Αντονιο έρθει ως αντί-Σβαμπ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν δώσαμε, και καλά κάναμε, το 1 εκ. για τον Πέλκα και θα το δώσουμε για τον Σιώπη;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

O Σιωπης εχει ηδη κλεισει καπου. Λογικα μολις τελειωσουν τα τυπικα με την Τραμπζον (ισως και σημερα) θα μαθευτει η νεα του ομαδα. Ξαναλεω γαυρος ή χανουμι.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Διαφορετικές περιπτώσεις.

Στον Πέλκα δεν το δώσαμε γιατί υπάρχει Ντελιας και 1Μ για τον πάγκο είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ του 2023.

Ο Σιωπής θα ρθει για βασικός καθώς μετά την πώληση του Ντουγκλας δεν έχεις δεύτερο βασικό χάφ.

Και μπορεί το 1Μ να ακούγεται κάπως αλλά αν τα βάλεις κάτω και με βάση τις εναλλακτικές που παίζουν είναι η πιο οικονομική λύση.

Miles

Δημοσίευση από Miles »

Και ο Τάισον 1 εκ. παίρνει, σύμφωνα με το ποσό που γράφτηκε ότι στοίχησε η μεταγραφή, και συνήθως έρχεται από τον πάγκο - δεν συμφωνώ με αυτή την εξήγηση.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μόνο ως αστεία μπορώ να εκλαμβάνω αυτήν την πρόταση. Ευχομαι να μην είναι του ίδιου συλλογισμού εκεί στην ΠΑΕ γιατί αλλιώς θα πάει η φάπα σύννεφο ΚΑΙ φέτος.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Miles έγραψε:Και ο Τάισον 1 εκ. παίρνει, σύμφωνα με το ποσό που γράφτηκε ότι στοίχησε η μεταγραφή, και συνήθως έρχεται από τον πάγκο - δεν συμφωνώ με αυτή την εξήγηση.
Ο Τάισον δεν παίρνει 1Μ τον χρόνο, επειδή το ανέφερε και άλλος σήμερα λανθασμένα.

600Κ είναι το συμβόλαιο του.

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

VfB v2 έγραψε:

Μόνο ως αστεία μπορώ να εκλαμβάνω αυτήν την πρόταση. Ευχομαι να μην είναι του ίδιου συλλογισμού εκεί στην ΠΑΕ γιατί αλλιώς θα πάει η φάπα σύννεφο ΚΑΙ φέτος.

Πήγε η φάπα σύννεφο πέρσι; Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά;

Τι ομάδα είσαι; ΠΑΟΚ είδες πέρσι;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

VfB v2 έγραψε:

Μην εισαι απολυτος. Στα δικα μου ματια η μονη διαφορα του Τσιγγαρα και του Σιωπη ειναι η εμπειρια. Ο Μαξιμοβιτς ειναι αλλο επιπεδο. Εχει πασα, εχει ηγητικη φυσιογνωμια, εχει σωμα, εχει σκοραρισμα, εχει κινηση με μπαλα και χωρις.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Τώρα το ΠΑΟΚ24 μας λέει ότι αν περάσουμε την Χάιντουκ θα πάμε για Μαξίμοβιτς, αν αποκλειστουμε θα πάμε για τον Βραζιλιάνο.

Ελπίζω να είναι αρδια, γιατί αν δεν είναι μιλάμε για αστείες καταστάσεις.

Επίσης από χαφ έχουν φύγει ο Αουγκούστο, ο Νταντας και ο Κουρτιτς. Ήρθε ο Οζντοεφ. Δύο πρέπει να έρθουν και όχι ένας ακόμα.

Και στους μεσοεπιθετικους έφυγαν Μπισε και Καντουρι. Γιατί κοιτάμε να φέρουμε έναν και πολύ μας είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τετ 16 Αύγ 2023, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
VfB v2 έγραψε:

Πήγε η φάπα σύννεφο πέρσι; Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά;

Τι ομάδα είσαι; ΠΑΟΚ είδες πέρσι;
Ε καλά προφανώς και δεν είναι η ενδεδειγμένη έκφραση για φορουμ οπαδών του ΠΑΟΚ και ούτε εμένα μου αρέσει.

Αλλά επι της ουσίας που ακριβώς διαφωνείς;

- 4ος στο πρωτάθλημα
- Εκτός Ευρώπης από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της τρίτης τη τάξη Ευρωπαϊκής διοργάνωσης
- Χαμένος τελικός παίζοντας από το 5’ με παίκτη παραπάνω.

Πλήρως αποτυχημένη χρόνια σε όλα τα επίπεδα.

Και μην μου πεις ότι φτιάξαμε κορμό για φέτος όταν έχουν ήδη φύγει 2 από τις βασικές κολόνες μας.

Ας ελπίσουμε φέτος να πάμε καλύτερα.

Υ.Γ. Εντωμεταξύ εγώ είμαι υπέρ του Σιωπή σε αντίθεση με τον φίλο :)

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”