Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

GINOLA έγραψε:
nunies4 έγραψε:
PAOK - 1926- έγραψε:Καλησπερα ..θελω να ζητησω συγνωμη σε οσους με πιστεψαν για την ελευση παικτη την προηγουμενη εβδομαδα..η πληροφορια ειχε ως εξης ..την παρασκευη μετα τον αγωνα θα ερθει ο οζντοεφ ..και εγω με την σειρα μου το ειπα εδω..και η πληροφορια ηταν απο το περιβαλον του παικτη..τελοςπαντων ας ερθει με το καλο ..και ολα καλα ..στο εξης δεν αναφερω τιποτα αλλο για μεταγραφικα γιατι εκτεθηκα ..αυτα καλη συνεχεια ..
Εισαι τρελος ρε εσυ;;;; Σε ενα τοπικ που ψοφαμε ακομα και για τον πιο απιθανο παπα ζητας συγνωμη που επεσες εξω μια εβδομαδα;;;; :D :D
Σε παρακαλω πολυ συνεχισε να γραφεις και λεγε τι ξερεις για
1. Μαξιμοβιτς
2. Εξτρεμ10αρο
3. Καποια εξτρα προσθηκη
Ακου εκει... :D
3. Χαφ εκ λατινικής Αμερικής από μεγάλο μεγάλη ομάδα

Μην το δέσετε κόμπο,έτσι να έχει ζωούλα το τοπικ
Μας μαμησες τώρα...

Παιζει κάτι;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τωρα που εγω ψηνομαι και να μην πουληθει ο Νταγκλας αλλα και να ερθει Οζντοεφ και Μαξιμοβιτς ζηταω πολλα; Σε συνδυασμο με πωληση Σβααμπ.
Και θα μιλαμε για πολυ σοβαρη αναβαθμιση στα χαφ σε σχεση με περυσι.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Μακάρι θεέ μου να δούμε άσπρη μέρα φέρε και έναν εξτρεμαρο μπροστά και είσαι καλά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Παρ 04 Αύγ 2023, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δυσκολο Νουνιες να εχεις στα στα χαφ για δυο θεσεις: Μαξιμοβιτς, Οζντοεφ, Αουγκουστο, Τσιγγαρα και Φελιπε.

Ο Αουγκουστο ισως ειναι και η καταλληλη στιγμη να φυγει για την εταιρεια, οσον αφορα το οικονομικο σκελος.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αυτή φίλε nunies4 ήταν η προσευχή του Ράζβαν στα Ιεροσόλυμα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Φέτος, παρόλο που υπάρχει πάλι μεγάλη καθυστέρηση στις μεταγραφές, τουλάχιστον έρχονται παίκτες από το πάνω ράφι όπου υπήρχε βασική στόχευση, και ευτυχώς τελειώνουν θετικά οι υποθέσεις τους. Μπαμπα, Σαματα, Οζντοεφ και ελπιζουμε και Μαξιμοβιτς. Μακαρι κι ενας μεσοεπιθετικος τετοιου επιπεδου (Καρασκαλ?) για το κερασακι στην τουρτα.

Ειχαμε πολυ καιρο να δουμε κατι αντιστοιχο τα τελευταια χρονια. Η μονη αντιστοιχη μεταγραφη τετοιου επιπεδου τα τελευταια 3 χρονια νομιζω οτι ηταν του Κουρτιτς. Διορθωστε με αν κανω λαθος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

DimitrisS έγραψε:Στον ΠΑΟΚ ερχεται (αν ερθει) ο Μαξιμοβιτς.
Δεν θα μας κανει χαρη.

Φτανει λιγο με την ηττοπαθεια.
Επιτέλους!!

Μας κάνετε να νομιζουμε ότι είμαστε του πέταμα του!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

nunies4 έγραψε:Τωρα που εγω ψηνομαι και να μην πουληθει ο Νταγκλας αλλα και να ερθει Οζντοεφ και Μαξιμοβιτς ζηταω πολλα; Σε συνδυασμο με πωληση Σβααμπ.
αυτό θα ήταν το ιδανικό
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φαίνεται του Οζντοεφ να μη σχετίζεται με Αουγκουστο, όπου πιθανή του πώληση να φέρνει τα χρήματα για αγορά Μαξίμοβιτς. Το συμβόλαιο του Κουρτιτς ο Μαξίμοβιτς κι του Αουγκουστο ο Οζντοεφ. Με Τσιγγαρα αναπληρωματικό για ανασταλτικό χαφ και τον Σοαρες για πιο επιθετικογενη, και τον Σβαμπ ως πέμπτο, τα χαφ μας είναι πλήρη. Το ποσο καιρό θα κάνουν να δέσουν και το αν θα βγουν οι μεταγραφες ή όχι θα φανει.

Εγώ θα πω ότι για λόγους ομοιογένειας ας μείνει ο Αουγκουστο και ας μην έρθει ο Μαξίμοβιτς. Αλλά μάλλον δεν είναι στο χέρι μας.

Μεσοεπιθετικά είναι οι δυο μεγάλες τρύπες της ομάδας. Αριστερό εξτρέμ και δεκάρι.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Το λογικό λες αλλά δεν το δινω ούτε μια στο μυριο.
Εγώ έχω απογοητευτεί νουνιεζ πολύ γιατί την περσινή ομάδα την πίστευα πολύ. Και όταν φάγαμε την σφαλιάρα από κουλα και είπε ο Γιώργης για μεταγραφές επιπέδου θεώρησα ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα υπάρξει επιτέλους λογική στην ομάδα.
Τους κρατάς όλους και παίρνεις αριστερο μπακ αντικουρτιτς αντί νταντας αντί μπισε αντί Καντουρι και αντί ολιβειρα όλοι επίπεδο μπαμπά σαματτα οσντοεφ κλπ κλπ . Και μετά θα σ έλεγα εγώ ποια κουλα και ποιος γαύρος
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

nunies4 έγραψε:Τωρα που εγω ψηνομαι και να μην πουληθει ο Νταγκλας αλλα και να ερθει Οζντοεφ και Μαξιμοβιτς ζηταω πολλα; Σε συνδυασμο με πωληση Σβααμπ.
Υποτιθεται οτι αυτο ηταν το αρχικο πλανο. Να φερουν δυο βαρβατα χαφ με δεδομενο ομως να μεινει και ο Ντοουγκλας. Εκ των υστερων προεκυψε η προταση της Ναντ και εξαιτιας της εγινε πιο επιτακτικη η μεταγραφη/αντικατασταση του.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η μεγάλη αναβάθμιση της ομάδας θα γίνει αν καταφέρει και φέρει ένα δεκαρι στιλ Ίβιτς και επιτέλους μετατοπιστεί ο ντελιας αριστερά
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Psaras έγραψε:
Logistis έγραψε:βγηκε η βιζα του Οζντοεφ

Paok24
Αντε επιτελους. Παμε τωρα στα αεροπορικα εισιτηρια. Ενα ...ενα να τελειωνουμε.
Με λεωφορειο θα ερθει
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

GINOLA έγραψε:
3. Χαφ εκ λατινικής Αμερικής από μεγάλο μεγάλη ομάδα

Μην το δέσετε κόμπο,έτσι να έχει ζωούλα το τοπικ
Παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν του χρόνου:

https://www.transfermarkt.com/richard-s ... ler/542344
https://www.transfermarkt.com/mathias-v ... ler/436385
https://www.transfermarkt.com/christian ... ler/658678
https://www.transfermarkt.com/diego-val ... ler/249776

Κάτι περισσότερο σε hint? Για χαρακτηριστικά, εθνικότητα?
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

renegade έγραψε:Η μεγάλη αναβάθμιση της ομάδας θα γίνει αν καταφέρει και φέρει ένα δεκαρι στιλ Ίβιτς και επιτέλους μετατοπιστεί ο ντελιας αριστερά
Συμφωνώ . Όπως επίσης οι 2 που πρέπει να έρθουν μεσοεπιθετικα, καλό θα ήταν να αφήσουν στον πάγκο όλους τους υπόλοιπους πλην ντελια. Έτσι έρχεται η αναβαθμιση με 3αδα Μεταγραφη Μεταγραφη ντελιας και πάγκο ναρει ζιβκο Τάισον
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”