sourmenetes έγραψε:montekristo έγραψε:Εμενα παντως μου φαινεται οτι ο μονος
στοχος ηταν να φυγει ο Μποτο για να
αλλαξει το πλανο που ηθελε την ομαδα
να επενδυει σε παιχτες που θα αυξαναν
τη μεταπωλητικη τους αξια και να το
γυρισουμε στο πλανο του Λουτσε που
ομως του χρονου θα ειναι παρελθον
απ τη στιγμη που δεν τον ανανεωνουν!
Με λιγα λογια: Πιασ τ αυγο και κουρεψ το.-
Φέτος παίζει να παίζουν περισσότεροι νέοι από πέρυσι στην ομάδα.
Το πλάνο δε θεωρώ πως θα αλλάξει εντυπωσιακα. Απλά θα προσπαθήσουν να βάλουν ποιότητα έμπειρων και δε θα πετάξουν πολλά λεφτά σε άσημους από ξένες χώρες χωρίς σοβαρό λόγο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ήταν ωραία να βλέπαμε και κανονικές μεταγραφές είτε ως ελεύθερες, είτε με αντίτιμο των 100-300χιλ. στα τμήματα εφήβων με παιδιά που ξεχωρίζουν απο ξένες ομάδες όλων των ηπείρων, άγνωστες και μη, και όχι μόνο απο Ελλάδα. Τους παίρνεις πιτσιρίκια, τους χτίζεις, τους δίνεις dna ΠΑΟΚ και σε 3 με 7 χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα του καθενώς, είναι έτοιμοι να μπούν και να βοηθήσουν ουσιαστικά είτε σε ροτέισον είτε κάνοντας την διαφορά ως βασικοί γνωρίζοντας τι εστί αυτά τα τέσσερα γράμματα.
Ο Φιλίπε για παράδειγμα εαν ερχόταν απο τα 15 του στον ΠΑΟΚ με 300χιλ. και έμπαινε στα 22 στο πρώτο επίσημο είμαι πεπεισμένος πως, με αυτή την συγκεκριμένη ποιότητα που έχει, θα ήταν άλλος ποδοσφαιριστής έχοντας ήδη 7 χρόνια στο σωματίο αφομοιώνοντας τον τρόπο παιχνίδιου της ομάδας και μεγαλώνοντας ουστιαστικά στην οικογένια του ΠΑΟΚ. Και στην χειρότερη, εαν πάλι δεν σου εβγαινε, θα ήσουν 300χιλ μέσα αντι για 3εκ. Low risk high reward.
Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον αν ερχόταν ένας εξειδικευμένος ποδοσφαιράνθρωπος με τεράστιο δίκτυο, όπως ο Μποτο, και έπαιρνε το πόστο του υπεύθυνου εύρεσης, ανάπτυξης και εξέλιξης νεαρών ποδοσφαιριστών, κάτι σαν head of youth development. Σε αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία πάντα με το υπάρχων επιτελίο που κάνει παπάδες στην Ελλάδα θα εκτόξευαν της ακαδημίες παγκοσμίως.