οχι εχει δυναμικη σταση και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι 11 χρονια τωρα,φιλε στη μαλθακη του σταση αποκορυφωμα για μενα ειναι οτι πριν κατι μηνες καποιοι γελοιοι εβγαλαν προσωπικα στοιχεια των γιων του και δεν εκανε τιποτα ,γιατι αν θυμασε κατι δαφορετικο πεστο μου,εδω αδυναμοι ειμαστε και αν καποιοσ πειραξει τα παιδια μας(που δεν εχω αλλα εχω ανηψια και ειναι το ιδιο για μενα) θα πεσουμε να το φαμε,οχι να ειμαι ο σαββιδης να πειραζουν τα παιδια και να λενε οτι βλακεια υοαρχει για τους μπλεξουν με υποκοσμο κτλπ και να μην κανω τιποτα.aivas19 έγραψε:Τι σχολιο ειναι αυτο τωρα; Θα την πεσετε στον Ιβαν για «μαλθακη σταση»; Ζητα να σε βαλει και στο boarddimpaok4 έγραψε:ποια ειναι τα προβληματα που αντιμετωπιζει? Γιατι δεν τα λεει αν οντως υπαρχουν(με καποιο φυσιολογικο τροπο οχι μπαμ και κατω)? Με την μαλθακη του σταση και αυτα που ελεγε παλιοτερα (γιατι τωρα ουτε μιλαει) μηπως τα μεγαλωνει ο ιδιος? Αφου εχει προβληματα γιατι ενα απο τα πιο βασικα του στελεχη σε αυτην την εταιρεια(ΠΑΟΚ) λεει για σεναρια οτι ειναι η μη ρευστοτητα και οτι ουτε ο πολεμος επηρεαζει τις επενδυσεις του ?buffalobill4 έγραψε:Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ο πρόεδρος της ομάδας να έχει τόσα προβλήματα και σχεδόν να είναι περσονα νον γκρατα στην χώρα και εμείς να τον απαξιωνουμε γιατί δεν κανει μεταγραφές. Ας μην κάνει ρε παιδιά τι θα γίνει θα αλλάξουμε ομάδα αν δεν έρθει ο Οζντόεφ ή αν φύγει ο αγκουστο και παίξουμε με τον γιαξη;
μην πω και για την εεα που θα πατουσαν μαυρο χιονι μετα το κας και μετα απο 3 χρονια σε πλειοψηφια δικαζουν οι ιδιοι