Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dimpaok4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από dimpaok4 »

aivas19 έγραψε:
dimpaok4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ο πρόεδρος της ομάδας να έχει τόσα προβλήματα και σχεδόν να είναι περσονα νον γκρατα στην χώρα και εμείς να τον απαξιωνουμε γιατί δεν κανει μεταγραφές. Ας μην κάνει ρε παιδιά τι θα γίνει θα αλλάξουμε ομάδα αν δεν έρθει ο Οζντόεφ ή αν φύγει ο αγκουστο και παίξουμε με τον γιαξη;
ποια ειναι τα προβληματα που αντιμετωπιζει? Γιατι δεν τα λεει αν οντως υπαρχουν(με καποιο φυσιολογικο τροπο οχι μπαμ και κατω)? Με την μαλθακη του σταση και αυτα που ελεγε παλιοτερα (γιατι τωρα ουτε μιλαει) μηπως τα μεγαλωνει ο ιδιος? Αφου εχει προβληματα γιατι ενα απο τα πιο βασικα του στελεχη σε αυτην την εταιρεια(ΠΑΟΚ) λεει για σεναρια οτι ειναι η μη ρευστοτητα και οτι ουτε ο πολεμος επηρεαζει τις επενδυσεις του ?
Τι σχολιο ειναι αυτο τωρα; Θα την πεσετε στον Ιβαν για «μαλθακη σταση»; Ζητα να σε βαλει και στο board
οχι εχει δυναμικη σταση και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι 11 χρονια τωρα,φιλε στη μαλθακη του σταση αποκορυφωμα για μενα ειναι οτι πριν κατι μηνες καποιοι γελοιοι εβγαλαν προσωπικα στοιχεια των γιων του και δεν εκανε τιποτα ,γιατι αν θυμασε κατι δαφορετικο πεστο μου,εδω αδυναμοι ειμαστε και αν καποιοσ πειραξει τα παιδια μας(που δεν εχω αλλα εχω ανηψια και ειναι το ιδιο για μενα) θα πεσουμε να το φαμε,οχι να ειμαι ο σαββιδης να πειραζουν τα παιδια και να λενε οτι βλακεια υοαρχει για τους μπλεξουν με υποκοσμο κτλπ και να μην κανω τιποτα.

μην πω και για την εεα που θα πατουσαν μαυρο χιονι μετα το κας και μετα απο 3 χρονια σε πλειοψηφια δικαζουν οι ιδιοι
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και αν αντιδρασει δυναμικα και αποκαλυψει τα εμποδια που του βαζουν με ονοματεπωνυμο τι θα κανεις ακριβως; Η τι θα κανει ο λαος του ΠΑΟΚ;
Κατσε να μαντεψω.....Θα δωσει 45% την επομενη φορα...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τωρα εσενα τι να σου γραψω; Στα λογια ολα ευκολα. Κανε προταση στον Ιβαν να αναλαβεις την ΠΑΕ αφου τον κρινεις. Πες του εχεις μαλθακη σταση και εγω θα τα φτιαξω ολα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pagotatzis έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
pagotatzis έγραψε:Απίστευτο και όμως πόσο ΠΑΟΚ να περνάνε οι μέρες και χάφ να μην εμφανίζεται

Ειπώθηκε ότι και για Σαματτα αν έδιναν 100-200 Κ παραπάνω θα βρισκόταν πιο νωρίς στην ομάδα πολλή πιο νωρίς !
Και μάλλον θα είναι αλήθεια έτσι όπως δουλεύουν !

Στάνταρ ότι ο Ντάγκλας μετά τα ματς με Μπειταρ αποχαιρετά !
Αν γίνει και πριν τα ματς με τους Εβραίους , Ε τότε σηκωθείτε και τρέξτε να κρυφτείτε !
Pagotatzis δεν κολλάνε στα 100 και στα 200 χιλιάρικα.

Οπως και του οζντοεφ δεν κολλάει σε τέτοια πόσα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε τότε είναι ανίκανοι
Όπως είχα αναφέρει στις αρχές των μεταγραφών !
Pagotatzis στη μέση είναι χρήματα.

Όταν δεν μπορείς να έχεις τεράστια ρευστότητα, το μετράς το 1εκ γιατί μάλλον αυτές είναι οι διαφορές.

Όταν αρχίζεις και περιμένεις να το 1εκ διαφορά να γίνει 500χιλιαρικα κινδυνεύεις να χάσεις τον παίκτη.

Το να είμαστε με τη λέξη άχρηστοι ανίκανοι συνέχεια, δε βγάζει νόημα γιατί είναι ένα ισοπεδωμα.

Προφανώς κάνουν μεγάλα λάθη και δεν υπάρχει σοβαρή οργάνωση.

Αυτο όμως που κάνεις με τα τελευταία ποστ σου είναι ισοπεδωτικό.

Οπως ότι εμείς δεν είμαστε Σαββίδης, είμαστε ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα νόημα.

Ξέρουμε ότι είμαστε με τον ΠΑΟΚ!
Αλλά το ότι ισοπεδώνεις τα όσα έχει προσφέρει τόσα χρόνια ο Σαββίδης , είναι απαγορευτικό για μένα.

Μιλαμε ότι και καλά εμένα δε με νοιάζει ο Σαββίδης εμένα με νοιάζει ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει άμεση εξάρτηση από το Σαββίδη.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

dimpaok4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:
dimpaok4 έγραψε: ποια ειναι τα προβληματα που αντιμετωπιζει? Γιατι δεν τα λεει αν οντως υπαρχουν(με καποιο φυσιολογικο τροπο οχι μπαμ και κατω)? Με την μαλθακη του σταση και αυτα που ελεγε παλιοτερα (γιατι τωρα ουτε μιλαει) μηπως τα μεγαλωνει ο ιδιος? Αφου εχει προβληματα γιατι ενα απο τα πιο βασικα του στελεχη σε αυτην την εταιρεια(ΠΑΟΚ) λεει για σεναρια οτι ειναι η μη ρευστοτητα και οτι ουτε ο πολεμος επηρεαζει τις επενδυσεις του ?
Τι σχολιο ειναι αυτο τωρα; Θα την πεσετε στον Ιβαν για «μαλθακη σταση»; Ζητα να σε βαλει και στο board
οχι εχει δυναμικη σταση και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι 11 χρονια τωρα,φιλε στη μαλθακη του σταση αποκορυφωμα για μενα ειναι οτι πριν κατι μηνες καποιοι γελοιοι εβγαλαν προσωπικα στοιχεια των γιων του και δεν εκανε τιποτα ,γιατι αν θυμασε κατι δαφορετικο πεστο μου,εδω αδυναμοι ειμαστε και αν καποιοσ πειραξει τα παιδια μας(που δεν εχω αλλα εχω ανηψια και ειναι το ιδιο για μενα) θα πεσουμε να το φαμε,οχι να ειμαι ο σαββιδης να πειραζουν τα παιδια και να λενε οτι βλακεια υοαρχει για τους μπλεξουν με υποκοσμο κτλπ και να μην κανω τιποτα.

μην πω και για την εεα που θα πατουσαν μαυρο χιονι μετα το κας και μετα απο 3 χρονια σε πλειοψηφια δικαζουν οι ιδιοι
Από έξω πολλά τραγούδια λέμε όλοι!

dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

aivas19 έγραψε:Τωρα εσενα τι να σου γραψω; Στα λογια ολα ευκολα. Κανε προταση στον Ιβαν να αναλαβεις την ΠΑΕ αφου τον κρινεις. Πες του εχεις μαλθακη σταση και εγω θα τα φτιαξω ολα
απο το οτι εχει μαλθακη σταση οταν τον πυροβολουν,οτι οποιος παιχτης θελει να φυγει φευγει ,απο δεδομενα εδω και μια 10ετια φτασαμε στο να θελουμε να φυγει,ωρες ωρες νομιζω οτι καποιοι δεν καταλαβαινουνν κανεναν και τιποτα ακομα και αν τους μεταφρασεις τα ελληνικα
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Σούρμε ναι μεν αλλα

Πριν ακόμα λίγο καιρό έπαιρνες 4 εκτ Φελιπε και 2 εκ Κουαλιατα
Εκεί δεν υπήρχε το πρόβλημα ;
Το να δώσεις 1εκ στον Μπαμπά για μια θέση που δεν πονάς έχει νόημα ;
Δεν ξέρω ,αλλα κάπου όλα δεν κολλάνε και το ξαναγράφω :τέτοιος ερασιτεχνισμός δεν ξανά υπήρχε και μιλάμε για χρόνια επανωτά !
Το ότι είμαστε ΠΑΟΚ και όχι Ιβαν όλοι θα το πούμε και το ότι εξαρτόμαστε από αυτόν είναι ντε φακτο.Δεν θα ισοπεδώσω
το τι έκανε για τον σύλλογο ,προς θεού αλλά ας αφήσει τον εγωισμό του και να πει τον κόσμο πως είναι τα πράματα (δεν χρειάζεται να πει πράματα που θα τον βλάψουν )και να σταματήσει την κοροϊδία
Patron

Δημοσίευση από Patron »

buffalobill4 έγραψε:
Gospi έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ο πρόεδρος της ομάδας να έχει τόσα προβλήματα και σχεδόν να είναι περσονα νον γκρατα στην χώρα και εμείς να τον απαξιωνουμε γιατί δεν κανει μεταγραφές. Ας μην κάνει ρε παιδιά τι θα γίνει θα αλλάξουμε ομάδα αν δεν έρθει ο Οζντόεφ ή αν φύγει ο αγκουστο και παίξουμε με τον γιαξη;
Συγγνωμη αλλα αυτο π γραφεις δεν εχει καμια βαση. Ο ιδιοκτητης της ομαδας δια του αντιπροεδρου δηλωσε πως ειναι εδω, θα ενισχυσει την ομαδα και πως θα μιλησουν οι πράξεις τους. Μαλιστα μιλησαν για προτασεις 4μιση μυρια σε παιχτες. Ισα ισα π δηλωσε ευθαρσώς πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Φίλε μου γκοσπι όλα τα στελέχη θα κριθούν τώρα. Τώρα που μετά από 10 χρόνια παχεων αγελάδων, έσφιξαν τα γάλατα. Τώρα θα δούμε ποιοι πραγματικά αξίζουν.
Apprentice φάση; Καλοοο και potential revenue stream
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Αν και οι προσθηκες Μπάμπα, Εγκογκ και Σαματα είναι πολυ καλές, εντούτοις παίζουμε μεθαύριο επίσημο κρίσιμο αγώνα με σημαντικά κενά στα χαφ που τα ξέραμε καιρό. Να δούμε τι θα δούμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

soflodoras έγραψε:
Gospi έγραψε:
soflodoras έγραψε:
Σωπα ρε φιλε. Ο καθε στραβοστομης συνδεσμιτης θα κανει κουμαντο με ανακοινωσεις στο πως θα διαχειριστει ο αλλος τα οικονομικα του. Στο αν θα πουλησει δηλαδη τον καθε Ινγκασον. Κ αν το κανει εμεις θα τον κατακραξουμε. Ή θα τον «δειρουμε» αν το προτιμας μεταφορικα.

«Για να το παιξουν σωστοι» γραφεις και προσωπικα γελαω. Δηλαδη εδωσαν 1.1 εκατομμυρια ευρω για να ριξουν σταχτη στα ματια του καθε ξεδοντιαρη στραβοστομη; Ουτε το οτι ηθελαν μια αξιολογη προσθηκη στην ομαδα δεν μπορεις να δεχτεις; Ουτε το πιο προφανες; Πως ο Εκονγκ ηρθε επειδη ο ΠΑΟΚ χρειαζοταν εναν αμυντικο με τις προδιαγραφες αυτου που εφυγε;

Χωρις να εχω καμια διαθεση να υπερασπιστώ την ΠΑΕ, η φαμίλια σαββιδη εχει ξοδεψει τοσα λεφτα στον ΠΑΟΚ, που δεν εχουν κανει ολοι οι αλλοι μαζι διαχρονικα. Κ εδω τελειωνει το οποιοδηποτε debate. Κ συνεχιζουν. Χωρις ευρωπη περσι κ με τα εισιτηρια και τα τηλεοπτικα στα πατωματα, εχεις μεταγραφες εκατομμυριων. Αντι να στηριξεις ομως, εσυ βγαζεις μονο χολη και δηλητηριο. Κ αυτο μονο κακο κανει στην ομαδα. Κ ας ειναι κ απο το ταπεινο αυτο φορουμ
Μιλησε για χολη και δηλητηριο ο Σοφλοδορας. Το ακαουντ που υπαρχει για να μανουριαζει. Ημαρτον.
Ασε μας ρε μεγαλε τωρα.
Κρατα την αποψη σου να κρατησω εγω τη δικη μ.
Ναι. Χολη βγαζω με οσους κανουν κακο στην ομαδα. Οσους δηλαδη απαξιωνουν καθε παικτη και καθε κινηση της ομαδας, βασιζομενοι μονο στην ασχετοσυνη τους και καθοδηγουμενοι απο τον εγωισμο τους, που δεν τους αφηνει να δουν ποσο κακο κανουν με την επιβολη της ακυρης αποψαρας τους. Κ το «ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα», γινεται «η αποψαρα μου πανω απο ολα». Ειναι αυτο που περιεγραφε ο Αγγελος Αναστασιαδης ως «ο καρκινος του ΠΑΟΚ». Σε αυτους βγαζω τοση χολη οση βγαζεις και εσυ εναντια στον ΠΑΟΚ[/quote]παραληρηματικη γραφη και σκεψη. Βλεπεις φαντασματα...
Διακρινω και μια φασιστιζουσα νοοτροπια του σωτηρα και παραλληλα τιμωρου των αντιφρονουντων.
Αδικος κοπος η οποια συζήτηση μαζι σου.
Elkar80

Δημοσίευση από Elkar80 »

Φέρτε ενα χαφ βρε παλληκάρια της παε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οποιον ναναι;
Elkar80

Δημοσίευση από Elkar80 »

nunies4 έγραψε:Οποιον ναναι;
Οχι καποιο καλο
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Με πονάει να βλέπω εδώ μέσα να σφαζόμαστε, ο καθένας να εκπροσωπεί ημι-αλήθειες, γιατί κανείς δεν ψεύδεται. Όσοι ορθώς γκρινιάζουμε για την έλλειψη ρευστότητας και την κωλυσιεργία, περιγράφουμε την πραγματικότητα. Όπως την πραγματικότητα περιγράφουν και όσοι αναφέρουν αντίστοιχα ηψηλά χρηματικά ποσά που δαπανήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν.

Η μόνη φυσιολογική εξήγηση είναι ο ετεροχρονισμός των ταμειακών ροών (cash flows). Η ομάδα το τελευταίο διάστημα (2 χρόνια?) εμφανώς λειτουργεί με αυτό το γνώμονα, ενώ τα πρωταθληματικά χρόνια χρηματοδοτούσαμε τη λειτουργία του οργανισμού με χρέη (άσχετα αν ήταν προς την ίδια την ΠΑΕ, βλ. ΑΜΚ). Βλέπουμε ως συνέπεια το εξής οξύμωρο: την ΠΑΕ να ζορίζεται τον ένα μήνα να δώσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες € για να κλείσει παίκτη και τον μεθεπόμενο μήνα να σκάει εκατομμύρια και τούμπαλιν.

Προφανώς και υπάρχουν δικλείδες για να αποφεύγεται αυτό (είναι γελοίο να πιστεύουμε πως εμείς παίζουμε με αυτούς τους όρους και τίγρης, αλαφ και πρεζέμπορας κάθονται σε στίβες μετρητών και απλά ξοδεύουν), άρα για εμένα η όλη αποχαύνωση στο μεταγραφικό/διοικητικό απλώς σηματοδοτεί πραγματικά στενά περιθώρια του προέδρου. Υπομονή και δύναμη σε όλους, μάγκες, και κυρίως στον Ιβάν που τρώει τρομερό κυνήγι απλά και μόνο επειδή έχει το "λάθος" διαβατήριο...
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Γιατί δε μπορείτε να δεχθείτε ότι μεταγραφές θα γίνουν τον Αύγουστο...?
Το είπε απέξω - απέξω κι ο Λουτσέσκου. Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτός είναι ο σχεδιασμός της ΠΑΕ.
Μακάρι να είναι οι μεταγραφές αυτές τέτοιες που θα μας ανεβάσουν πολλά επίπεδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”