Τζαμπα μιλαμε.abc_o_ karpouzas έγραψε:
τι ειναι αυτο που λες τωρα ρε κατ....
ποιο ειναι το ...μπαχαλο?...
επιεδη δεν ερχετε ...το χαφ και το φορ??...
...
Ιβάν Σαββίδης VI
- kataramenos5
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
- abc_o_ karpouzas
kataramenos5 έγραψε:Τζαμπα μιλαμε.abc_o_ karpouzas έγραψε:
τι ειναι αυτο που λες τωρα ρε κατ....
ποιο ειναι το ...μπαχαλο?...
επιεδη δεν ερχετε ...το χαφ και το φορ??...
...
αφου δεν διαβασες ολα οσα εγραψα ....τζαμπα μιλαμε...
Καρπουζα δε κατάλαβα τι με ρωτάς. Εγώ έγραψα ότι μετά το νταμπλ η ομάδα κάνει βηματα προς τα πίσω. Ιδίως τα τελευταία 2 χρόνια. Και κανείς δε ξέρει γιατί ,παρά μόνο να κάνει εικασίες γιατί συμβαίνει αυτό.
Αν εσύ είσαι θεωρείς ότι η ομάδα τα τελευταία 2-3 χρόνια βελτιώνεται , πάω πάσο . Έχουμε διαφορετική γνώμη.
Αν εσύ είσαι θεωρείς ότι η ομάδα τα τελευταία 2-3 χρόνια βελτιώνεται , πάω πάσο . Έχουμε διαφορετική γνώμη.
- abc_o_ karpouzas
ξεκολα με την πρωτη ομαδα...
εσυ βλεπεις οτι ολος ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ παει προς τα πισω??
και οσο για την πρωτη ομαδα...εγω αυτο που λεω ειναι οτι ...δεν μπορουμε με εικασιες ...να βγαλουμε αποφαση οτι η ομαδα παει προς τα πισω....
απο την στιγμη που αποφασιστηκε η ομαδα μεχρι εναν βαθμο να...ζει...μονη της εγω θεωρω και το εχω πει και παλαιοτερα οτι τραβαει τον σωστο δρομο...
εισαι πολυ εμπειρος για να ...ειχες...περσυ φιλοδοξιες..και δεν χρειαζοτανε κανεις να βγει και να πει παμε εδω η παμε εκει...
και οσο για την πρωτη ομαδα...εγω αυτο που λεω ειναι οτι ...δεν μπορουμε με εικασιες ...να βγαλουμε αποφαση οτι η ομαδα παει προς τα πισω....
απο την στιγμη που αποφασιστηκε η ομαδα μεχρι εναν βαθμο να...ζει...μονη της εγω θεωρω και το εχω πει και παλαιοτερα οτι τραβαει τον σωστο δρομο...
εισαι πολυ εμπειρος για να ...ειχες...περσυ φιλοδοξιες..και δεν χρειαζοτανε κανεις να βγει και να πει παμε εδω η παμε εκει...
το ξερε οτι εισαι κρυφογαυρος ατιμεeorptol1 έγραψε:ευτυχως υπαρχουν φωνες σαν του καρπουζα εδω και γενικοτερα στα του ΠΑΟΚ ευτυχως ,για το καλο της ομαδας πανω απο ολα.....διαρκειας θυρα 7 φετος ελπιζω να φερει γουρι.....abc_o_ karpouzas έγραψε:ετσι ειναι φιλε...οταν μια γνωμη δεν ειναι σαν την δικια σου ειναι σαν να μην........δεν έχει εκφέρει ποτέ του άποψη......kos έγραψε:..........
Ο καρπουζας δεν έχει εκφέρει ποτέ του άποψη.
Παριστάνει τον μπογια του φόρουμ. ....................
οσο για το ....μπογιας...τι να πω
με κολλησες στα σχοινια....
Η παρακάτω είναι η επίσημη δηλώσεις Ιβάν Σαββίδη για την αυτάρκεια... οτιδήποτε διαφορετικό είναι εκ του πονηρού.
Υγ ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι το '18 κάποιοι άφηναν ανοιχτά υπονοούμενα για το αν ο Ιβάν Σαββίδης θέλει όντως τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή
Κώδικας: Επιλογή όλων
Κανείς δεν έχει αντιληφθεί τον τρόπο με τον οποίο εγώ αναφέρομαι στη λέξη αυτάρκεια. Ο ΠΑΟΚ πριν από εμένα δεν ήταν ποτέ ενωμένος, στηριζόμενος σε δικά του στελέχη, σε δικούς του πόρους, σε δικό του σχέδιο. Μετά από εμένα θέλω να είναι έτσι. Μέχρι τότε εξασφαλίζω τη χρηματοδότηση για να διεκδικούμε υψηλούς στόχους
Καλώς τον κι ας άργησες.
Τι διαφορετικό είπε δηλαδή ο Σαββίδης για την αυτάρκεια και χρειάζεται διευκρίνιση ότι "έτσι την εννοεί" ;
Εσύ που είσαι διαβασμένος στα της ομάδας, έχεις δει ομάδα να διεκδικεί συστηματικά τίτλους με δικούς της "πόρους" ; Λες τυχαία να μην αναφέρθηκε στη λέξη χρηματοδότηση , αλλά "πόρους" ;
Τι διαφορετικό είπε δηλαδή ο Σαββίδης για την αυτάρκεια και χρειάζεται διευκρίνιση ότι "έτσι την εννοεί" ;
Εσύ που είσαι διαβασμένος στα της ομάδας, έχεις δει ομάδα να διεκδικεί συστηματικά τίτλους με δικούς της "πόρους" ; Λες τυχαία να μην αναφέρθηκε στη λέξη χρηματοδότηση , αλλά "πόρους" ;
Και δεν είναι εμφανής η αποτυχία υλοποίησης της δήλωσης;;;renegade έγραψε:Η παρακάτω είναι η επίσημη δηλώσεις Ιβάν Σαββίδη για την αυτάρκεια... οτιδήποτε διαφορετικό είναι εκ του πονηρού.
Υγ ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι το '18 κάποιοι άφηναν ανοιχτά υπονοούμενα για το αν ο Ιβάν Σαββίδης θέλει όντως τον ΠΑΟΚ πρωταθλητήΚώδικας: Επιλογή όλων
Κανείς δεν έχει αντιληφθεί τον τρόπο με τον οποίο εγώ αναφέρομαι στη λέξη αυτάρκεια. Ο ΠΑΟΚ πριν από εμένα δεν ήταν ποτέ ενωμένος, στηριζόμενος σε δικά του στελέχη, σε δικούς του πόρους, σε δικό του σχέδιο. Μετά από εμένα θέλω να είναι έτσι. Μέχρι τότε εξασφαλίζω τη χρηματοδότηση για να διεκδικούμε υψηλούς στόχους
Σχέδιο; Στελέχη; Πόροι; Χρηματοδότηση; Στόχοι;
Απέχει τόσο πολύ από την πραγματικότητα που μοιάζει με έκθεση ιδεών.
Ρε θα μας τρελανετε βραδιατικα; Τα τελευταια 7 χρονια μονο μια χρονια δεν διεκδικησαμε τιτλο μεχρι τελους.
Θα μπορούσα να απαντήσω σε αυτά που ρωτάς κ να πω την άποψη μου αλλά το υφακι σου και τα " καλώς τον και ας άργησε " προφανώς και δεν εξυπηρετούν έναν υγιή διάλογοgiapas έγραψε:Καλώς τον κι ας άργησες.
- Μπαρκαρούτσος
kos έγραψε:Και δεν είναι εμφανής η αποτυχία υλοποίησης της δήλωσης;;;renegade έγραψε:Η παρακάτω είναι η επίσημη δηλώσεις Ιβάν Σαββίδη για την αυτάρκεια... οτιδήποτε διαφορετικό είναι εκ του πονηρού.
Υγ ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι το '18 κάποιοι άφηναν ανοιχτά υπονοούμενα για το αν ο Ιβάν Σαββίδης θέλει όντως τον ΠΑΟΚ πρωταθλητήΚώδικας: Επιλογή όλων
Σχέδιο; Στελέχη; Πόροι; Χρηματοδότηση; Στόχοι;
Απέχει τόσο πολύ από την πραγματικότητα που μοιάζει με έκθεση ιδεών.
Τέτοια πράγματα δεν χτίζονται σε έναν χρόνο ή δύο.
Ισχύει 100% για καρπούζα. Αν αλλάξει άβαταρ, χάνει αμέσως 50% από την οποία συμπάθεια.DamoN έγραψε:Οφ τοπικ ο Καρπουζας μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής μόνο και μόνο από το αβαταρ νομίζω μας μιλάει ο δάσκαλος σαντος
Ον τοπικ από φουλ έγκυρη πηγή ο ιβαν είναι μια χαρά , δεν σκέφτεται να πουλήσει , απέρριψε και μια πρόταση που είχε απλά είναι λίγο περίεργη η χρονια λόγω πολέμου
Οντοπικ, θενξ για τις πληροφορίες, μακάρι να είναι έτσι, ακούγεται και αρκετά λογικό στην τελική.
Αν είχες γράψει το αντίθετο θα είχε βουηξει ο τόπος, τώρα απλά προσπεραστηκε.
Ο διάλογος για το έργο και την προσφορά του Ιβάν δεν είναι για να πούμε ότι τα έκανε η θα τα κάνει όλα σωστά. Έχουν γίνει ένα σωρό λάθη και παραληψεις. Προφανώς έχουν υπάρξει και ένα σωρό αντικειμενικά προβλήματα.
Η κουβέντα όμως δεν ξεκίνησε από αυτό, αλλά από κείμενα και ποστ που τον θέτουν απέναντι από τους στόχους και τα όνειρα τις ομάδας και μάλιστα βασισμένα σε μισές αλήθειες , παραποίηση των γεγονότων και πολλή φαντασία.
- abc_o_ karpouzas
Σε πιο ακριβως κομματι ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ δεν παει προς τα πισω? Αν εξαιρεσεις τις ακαδημιες που πανε στον αυτοματο.abc_o_ karpouzas έγραψε:ξεκολα με την πρωτη ομαδα...