Τα σημεία των καιρών μας θέλουν καρφί 4ους. Το αποδεχόμαστε;Holypaok έγραψε: Ονειρεύομαι για την ομάδα μου να ειναι πάντα αήττητη και πρωταθλήτρια , αναπροσαρμοζω όμως τις προσδοκίες μου επειδή ξέρω οτι δε μπορώ. Ναι , ο μεγαλομέτοχος στο παρελθόν ειπε.μεγαλοστομιες για τοπ 20 κλαμπ Ευρώπης, προϊόν ξεκάθαρα του ότι έχει υπάρξει πολιτικός και στο λόγο του πάντα ειχε πομπώδη χροιά. Οι καιροί άλλαξαν, τα γεγονότα έχουν αφήσει ανεξίτηλα σημάδια πάνω στον οργανισμό του ΠΑΟΚ και πρέπει ο καθένας μας να αφουγκραστει τα σημεία των καιρών και να ισορροπήσει ανάμεσα στην υπέρμετρη αγάπη για την ομάδα και τις ρεαλιστικές προσδοκίες.
Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
-
Δηλαδή αν δεν το αποδεχτείς τί θα κάνεις?
Θα γραπωσεις απ' το λαιμό τον Μυστακίδη να τον πας στον Ιβάν?
ή μήπως θα αναλάβει ο "μεγάλος" λαός του ΠΑΟΚ?
Σημ. Αν ισχύει αυτό που λες για 4ους, που δεν ισχύει.
4 ομάδες πάνε για θέσεις 1 έως 4, ενώ μέχρι πριν 2 χρόνια ήμασταν 2 ομάδες για 2 θέσεις.
Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.
Θα γραπωσεις απ' το λαιμό τον Μυστακίδη να τον πας στον Ιβάν?
ή μήπως θα αναλάβει ο "μεγάλος" λαός του ΠΑΟΚ?
Σημ. Αν ισχύει αυτό που λες για 4ους, που δεν ισχύει.
4 ομάδες πάνε για θέσεις 1 έως 4, ενώ μέχρι πριν 2 χρόνια ήμασταν 2 ομάδες για 2 θέσεις.
Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 23 Ιούλ 2023, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
"Τα σημεία των καιρών μας θέλουν καρφί 4ους. Το αποδεχόμαστε;"
Κάτσε ρε φίλε, εδώ με Γούμενο ξεκινούσε το πρωτάθλημα και τραγουδούσαμε στην Ξάνθη 1η αγωνιστική ότι πάμε για πρωτάθλημα. Με τον Μπάτμαν το ίδιο και θα μας κόψεις την αισιοδοξία τώρα που έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ.
Όπως έγραψαν και προηγούμενοι φίλοι, 30 χρόνια φάγαμε "σκατά'' με λίγες εκλάμψεις (κύπελλα 2001,2003, άρσεναλ) και κρατήσαμε και θα με πιάσει τώρα "κατάθλιψη" που διάγουμε την καλύτερη δεκαετία συνολικά στον οργανισμό ΠΑΟΚ (πλην του μπάσκετ).
Το έχω ξαναγράψει, παραπάνω από τα 2/3 των τίτλων στον ενιαίο ΠΑΟΚ τους έχουμε πάρει αυτή τη δεκαετία.
Απορώ με μερικούς, ή έχουν πολύ επιλεκτική μνήμη ή γεννηθήκαν 2000 και μετά (και μη κάνοντας σκέψεις για κρυμμένα τρολ).
Κάτσε ρε φίλε, εδώ με Γούμενο ξεκινούσε το πρωτάθλημα και τραγουδούσαμε στην Ξάνθη 1η αγωνιστική ότι πάμε για πρωτάθλημα. Με τον Μπάτμαν το ίδιο και θα μας κόψεις την αισιοδοξία τώρα που έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ.
Όπως έγραψαν και προηγούμενοι φίλοι, 30 χρόνια φάγαμε "σκατά'' με λίγες εκλάμψεις (κύπελλα 2001,2003, άρσεναλ) και κρατήσαμε και θα με πιάσει τώρα "κατάθλιψη" που διάγουμε την καλύτερη δεκαετία συνολικά στον οργανισμό ΠΑΟΚ (πλην του μπάσκετ).
Το έχω ξαναγράψει, παραπάνω από τα 2/3 των τίτλων στον ενιαίο ΠΑΟΚ τους έχουμε πάρει αυτή τη δεκαετία.
Απορώ με μερικούς, ή έχουν πολύ επιλεκτική μνήμη ή γεννηθήκαν 2000 και μετά (και μη κάνοντας σκέψεις για κρυμμένα τρολ).
+1926potamda έγραψε:Giapas πολύ κακό το κείμενό σου. Γεμάτο ψέματα, ανακρίβειες, θεωρίες συνωμοσίας. Ελπίζω να ήταν της κακιάς στιγμής και να το σβήσεις από μόνος σου.
Τα δικά μου όνειρα ταιριάζουν με τα όνειρα του Ιβάν! Δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανε, δε θα ξεχάσω ποτέ όσα μου χάρισε.
Κι αν τώρα είναι σε μια δύσκολη συγκυρία, τώρα είμαι πιο πολύ μαζί του!
Πώς σε κατάντησαν ρε οπαδέ του ΠΑΟΚ;
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πραγματικαDikefalosG4 έγραψε:"Τα σημεία των καιρών μας θέλουν καρφί 4ους. Το αποδεχόμαστε;"
καποιοι ξεχνανε πολυ ευκολαΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Καρπουζα η ιστορία προς επανάληψη.
Ας θυμηθούν ή ας διαβάσουν την ιστορία.
Ας σκεφτούν την κατάντια του ΠΑΟΚ μετά την αποδόμηση του αείμνηστου Παντελάκη και μέχρι την έλευση του Σαββίδη.
Σημ. Απέκτησαν όμως εξουσία οι ΠΑΟΚαρχες και δεν μπορούν να αντέξουν την απώλεια της.
μαλιστα κειμενο του 10.gr να υποθεσω ? με θεωριες συνομωσας αχαριστια υποβαθμιση των επιτυχιων που οπως ελεγε ο μαναβης αυτο το αητητο νταμπλ θα το μνημονευουμε χρονια.......αλλα βεβαια στην πρωτη εμφανιση του στα του ΠΑΟΚ λεγαμε δεν εχει κουστουμι να αλλαξη και δεν κερασε μια πορτοκαλαδα....εβγαινε ο κολκας τοτε στο ραδιο και ελεγε ο σαββιδης ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ ......ηρθε εκανε επιτυχιες ξεχρεωσε δεχομενος συνεχει πολεμο απο την κυβερνηση με μας αποντες......giapas έγραψε:To πρώτο καιρό που είχες έρθει ήταν 2-3 που έγραφαν στραβοστόμικα ότι τα ίδια θα έκανες εδώ όπως στο Ροστοφ. Πακτωλός χρημάτων στην αρχή , πρόσκαιρες επιτυχίες και η συνέχεια ... γνωστή. Προφανώς στον ενθουσιασμό της στιγμής αυτοί οι 2-3 πήραν δρόμο σούμπιτοι.
Μέχρι στιγμής ακολουθείς το ίδιο μοτίβο και στον ΠΑΟΚ.
Από το πρωτάθλημα και μετά η ομάδα είναι κάθε χρόνο και χειρότερη. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κολαούζων ,διοικητικών παραγόντων και insiders-opinion makers που ξέρουν να γράφουν καλά σε φορουμ , η πραγματικότητα είναι αυτή που βιώνει ο πολύς ο κόσμος. Κάποτε το καλοκαίρι ήταν εποχή προσμονής , τώρα άνιας.
Το ότι φέτος , ένα μετά το άλλο αξιόλογα στελέχη , ποδοσφαιριστές κλπ πηδάνε από το καράβι που πάει στα βράχια είναι απλά ...τυχαίο. Το ότι όλως τυχαίως για οποιονδήποτε ελάχιστα σοβαρό παίκτη μας , έρχεται πρόταση και φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες είναι άξιο προβληματισμού. Βέβαια δε πρέπει να πέσει κάποιος από τα σύννεφα με τους opinion makers που προετοιμάζουν το έδαφος με καλοβαλμένες σπόντες την ώρα που πρέπει. Όπως σαν καλή ώρα μια απλή και λογική δήλωση του Ινγκασον. Άραγε οι προτάσεις είναι τυχαίες επειδή πέρυσι κάναμε γαμάτη πορεία ή έχουμε βγει στη γύρα με το πανέρι για να μαζέψουμε ψιλά; Υπάρχει κάποιος εκτός του Βιερίνια που να θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ ; Κάποιος να έχει τη καύλα που δεν έχω εγώ ρε παιδάκι μου και να πει ναι πάμε φέτος να τους πηδήξουμε αγωνιστικά; Ψάχνουμε να δούμε.
Μέχρι στιγμής ο λογαριασμός λέει Ινγκασον , Μπότο, Μπάτσι και αν κρίνω από την όχι μακρυνή ιστορία, έρχονται Αγκούστο ,Νάρει με κερασάκι τον Ντέλια.
O αντίλογος γνωστός και τον έχω κι εγώ χρησιμοποιήσει άπειρες φορές. Χωρίς το Σαββίδη που θα ήσουν τώρα;
Λογικά θα είχαμε κάνει το τουρ της κούλας θα παραδεχτώ. Αρκεί αυτό για να κλείσουν τα στόματα μια για πάντα ; Για μένα όχι.
Άλλα όνειρα είχαμε για την ομάδα. Προφανώς τα όνειρά μας δε ταιριάζουν , ούτε ταιριάζανε ποτέ με τον Ιβαν Σαββίδη.
Προφανώς δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα, ούτε επιλογές υπάρχουν. Ας περιμένουμε μέχρι να φτάσουμε στο πάτο του βαρελιού ή μέχρι ο ΚΚ να κάνει νέα δήλωση και να καθησυχάσει το ποίμνιο.
Μαθημένοι
Ιβάν Σαββίδης VI
Όσοι ήταν στην κορυφαία φιέστα όλων των εποχών στην Ελλάδα, και άδειασαν από δάκρυα και φλόκια 34 χρόνων ξέρουν. Άλλοι μπορεί να διάβαζαν 10 χρόνια και να μην είχαν επαφή με τα αθλητικά δρώμενα. Μην είστε σκληροί.
Ιβάν Σαββίδης VI
Όσοι τραγουδούσαν το τρίτο στη σειρά και με φωνάζουν μπαμπά ξέρουν. Άλλοι μπορεί να προσπαθούσαν να εξηγήσουν στα παιδιά τους τότε πως ο χωριάτης τότε καβαλίκεψε 3 στη σειρά. Δεν είναι ντροπή μην είστε κακοί.
- Mutasevic
Υπεραναλυση
Στο ίντερνετ καφέ που είχα όταν πήγαινε για φουντο μπήκε μια φιλενάδα μου καφετζού και έλεγε κ τα χαρτιά
Στην τράπουλα την σμυρνεικια ειχε ενα χαρτί που σημαινε υπερβολική ανάλυση
Αυτό κάνουμε εμείς
Είναι πλέον 4 ομάδες με λεφτά κάποτε ήμασταν 2 μόνο οπότε διαγωνιζομαστε πλέον για 4 θέσεις αντί για 2
Για πρωτάθλημα θέλει και λίγο σπρώξιμο άρα...
Ειτε 2ος ειτε 4ος βγαίνεις κονφερενς ΑΡΑ στα ασπρόμαυρα @@ μας.
Αν ο Ιβάν τα ειχε παρατησει δε θα ηταν ο Γιώργης εδώ να ασχολείται
Δεν πανε όλα καλά φυσικά
Πότε πήγαιναν ομως?
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο ίντερνετ καφέ που είχα όταν πήγαινε για φουντο μπήκε μια φιλενάδα μου καφετζού και έλεγε κ τα χαρτιά
Στην τράπουλα την σμυρνεικια ειχε ενα χαρτί που σημαινε υπερβολική ανάλυση
Αυτό κάνουμε εμείς
Είναι πλέον 4 ομάδες με λεφτά κάποτε ήμασταν 2 μόνο οπότε διαγωνιζομαστε πλέον για 4 θέσεις αντί για 2
Για πρωτάθλημα θέλει και λίγο σπρώξιμο άρα...
Ειτε 2ος ειτε 4ος βγαίνεις κονφερενς ΑΡΑ στα ασπρόμαυρα @@ μας.
Αν ο Ιβάν τα ειχε παρατησει δε θα ηταν ο Γιώργης εδώ να ασχολείται
Δεν πανε όλα καλά φυσικά
Πότε πήγαιναν ομως?
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Που πας να μπλεξεις καλοκαιριατικα ρε giapas.Δε βλεπεις τι γινεται?
Χειροκροτα ρε, τι σου ζητανε?
ΥΓ Ισως τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως τα βλεπεις.
ΥΓ2 Welcome to the PAOKarhes club.
Σόρρυ κατ το κριτική με το ισοπέδωση απέχει έτη φωτός, το κείμενο είναι γεμάτο ανακριβειες κ μηδενισμους κ ότι τα ίδια έγιναν στη Ροστόφ, λες κ έχουμε ιδέα τι έγινε στη Ροστόφ. Λες και ο πόλεμος είναι φανταστικός όπως κ η πανδημία, όλα στο μυαλό μας μάλλον ήταν
- navigator11
Όταν σήκωνε η ομάδα δύο σερί νταμπλ - τα κατέκτησε αγωνιστικά κι αυτό δεν αμφισβητείται, ... προπολεμικά εστώ μιας και πέρασαν 5 χρόνια, τα όνειρα του συγκεκριμένου δεν συναντήθηκαν ούτε τότε με του Σαββίδη, να υποθέσω. Δεν πανηγύρισε μετά από 33 χρόνια. Ήταν κατιφής και προβληματισμένος διότι ήξερε μέσα του βαθιά πως "τελικά θα καταντούσε ο ΠΑΟΚ Ροστόφ".kataramenos5 έγραψε:Που πας να μπλεξεις καλοκαιριατικα ρε giapas.Δε βλεπεις τι γινεται?
- kataramenos5
Οπως το βλεπει ο καθενας .Ο giapas βλεπει Χ ,αλλοι βλεπουν Ψ.Ο καθενας μπορει να χει τα δικια του.Αυτο που μ ενοχλει ειναι οτι εννια στα δεκα ποστ δεν αντικροουν ενα ενα αυτα που γραφει ο giapas αλλα ειρωνευονται την αποψη του.Διαφωνεις μαζι του?Πεστου σ αυτο κι αυτο εισαι λαθος γι αυτο το λογο .Χωρις ειρωνεια και μειωτικα σχολια.george188 έγραψε:Σόρρυ κατ το κριτική με το ισοπέδωση απέχει έτη φωτός, το κείμενο είναι γεμάτο ανακριβειες κ μηδενισμους κ ότι τα ίδια έγιναν στη Ροστόφ, λες κ έχουμε ιδέα τι έγινε στη Ροστόφ. Λες και ο πόλεμος είναι φανταστικός όπως κ η πανδημία, όλα στο μυαλό μας μάλλον ήταν
Βγαλαμε αμεσως συμπερασμα οτι ο giapas δεν ειναι ΠΑΟΚτσης καθως απαγορευεται ο ΠΑΟΚτσης να σκεφτεται ετσι.
Αποψη μου ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να σκεφτεται και ετσι κι ας ειναι λαθος πολλες φορες.Αν δε το εκανε ακομα γουμενο θα ειχαμε.
ΥΓ .Πολεμος πανδημιες,σαπιο κατεστημενο κλπ σιγουρα παιζουν το ρολο τους αν εισαι ο Ιβαν .Αμα εισαι ο Κουλης ομως φταις αποκλειστικα εσυ χωρις κανενα ελαφρυντικο.Και τα γραφει το ιδιο ατομο σε διαφορετικα τοπικ.Στη μια περίπτωση φταινε αποκλειστικα οι συνθηκες για το κακο που μας βρηκε στην αλλη αποκλειστικα το (αλλο) προσωπο και μονο.
ΥΓ2 Βαρατε ελευθερα συνηθισαμε .
Πώς ακριβώς συσχετίζεις τον πόλεμο της Ουκρανίας κ τη
Το δεδομένο πόλεμο που τρώει στην Ελλάδα με το σιχαμα ας πούμε; Σοβαρά θα βάλουμε στην ίδια πρόταση τον ιβαν με τον υπάλληλο του πρεζεμπορα;
Είναι ψέμα ή στο μυαλό μας ότι τα ρωσικά κεφάλαια σε όλο το κόσμο είναι στον πάγο; Και γιατί απαγορεύεται να γίνει κριτική στο κάθε giapas όταν μιλάει τόσο απαξιωτικά για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα; Δεν αμφισβητώ το ποσό ΠΑΟΚ είναι κάποιος ούτε με νοιάζει, η απαξίωση σε έναν άνθρωπο που σε γιγαντωσε κ ο συσχετισμός του με τυχάρπαστους του παρελθόντος απέχουν έτη φωτός. μπορεί να γίνει κριτική χωρίς ισοπέδωση κ χωρίς αχαριστία, δεν είναι δύσκολο
Το δεδομένο πόλεμο που τρώει στην Ελλάδα με το σιχαμα ας πούμε; Σοβαρά θα βάλουμε στην ίδια πρόταση τον ιβαν με τον υπάλληλο του πρεζεμπορα;
Είναι ψέμα ή στο μυαλό μας ότι τα ρωσικά κεφάλαια σε όλο το κόσμο είναι στον πάγο; Και γιατί απαγορεύεται να γίνει κριτική στο κάθε giapas όταν μιλάει τόσο απαξιωτικά για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα; Δεν αμφισβητώ το ποσό ΠΑΟΚ είναι κάποιος ούτε με νοιάζει, η απαξίωση σε έναν άνθρωπο που σε γιγαντωσε κ ο συσχετισμός του με τυχάρπαστους του παρελθόντος απέχουν έτη φωτός. μπορεί να γίνει κριτική χωρίς ισοπέδωση κ χωρίς αχαριστία, δεν είναι δύσκολο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george188 την Κυρ 23 Ιούλ 2023, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.