Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Μπα δεν θελω Μανε. Θελω να τους δωσουμε Ντελια μαζι με το ντιαλ για Κοταρσκι και Κουλε. Κουλε Κοταρσκι εδω για 2 χρονια δανεικοι. Ο Ντελιας στην Ντορμουντ δανεικος.
Αυτοι σε ανταλαγμα θα μας φτιαξουν το νεο γηπεδο και θα μας δωσουν και κανα δανεικο απο αζητητα τους.
Ετσι θα εξιλεωθουν και απο την αμαρτια του 80 κατι τοτε με τα πεναλτυ που εδινε ο αλλος συνεχεια επαναληψη μεχρι να το πιασει ο πφαφ (αυτος ηταν νομιζω)
Υ.Γ. Μανε δεν θελω. Ειναι πολυ γρηγορος. Δεν θα τον βλεπουν οι δικοι μας

Αυτοι σε ανταλαγμα θα μας φτιαξουν το νεο γηπεδο και θα μας δωσουν και κανα δανεικο απο αζητητα τους.
Ετσι θα εξιλεωθουν και απο την αμαρτια του 80 κατι τοτε με τα πεναλτυ που εδινε ο αλλος συνεχεια επαναληψη μεχρι να το πιασει ο πφαφ (αυτος ηταν νομιζω)
Υ.Γ. Μανε δεν θελω. Ειναι πολυ γρηγορος. Δεν θα τον βλεπουν οι δικοι μας

Σαν Σερραιος παρακολουθω και τα τεκτενομενα στον Πανσερραικο...και τωρα λιγο περισσοτερο λογο Γκαρσια...
Ειδα πηρε αυτον ο Πανσερραικος απο την γρια...
22 ετων...Ουρουγουανος...
Δεκαρακι και αριστερα παιζει...
Θεσεις που ψαχνομαστε...
Σε 57 με την γρια στο πρωταθλημα...16 γκολ και 18 ασσιστ...
Τον ψηνει ο Παμπλο και μετα ερχεται σε μας...
Δεν ειναι πληροφορηση...πιο πολυ αισθηση...
https://www.transfermarkt.com/mathias-t ... ler/555194
Θεσεις που ψαχνομαστε...
Το ανάποδο έγινε. Εκείνος ο απίθανος έδινε επανάληψη μέχρι να το φάει ο Φορτούλα.Totem_pk έγραψε: Ετσι θα εξιλεωθουν και απο την αμαρτια του 80 κατι τοτε με τα πεναλτυ που εδινε ο αλλος συνεχεια επαναληψη μεχρι να το πιασει ο πφαφ (αυτος ηταν νομιζω)

Στο μόνο που δεν ανησυχώ είναι αυτό.rainmaker έγραψε:Είναι προφανές το παιχνίδι που γίνεται για κοταρσκι
Είτε ισχύει είτε δεν ισχύει το ενδιαφέρον, η ΠΑΕ οφείλει να έχει έτοιμη λύση ήδη από τώρα, δε μπορεί να κρεμάσουμε όλη την ομάδα από τις βλέψεις και τα όνειρα ενός 23χρονου.
Αμα είναι να πουλήσουμε τον αντικαταστάτη τον βρίσκουμε αμέσως...
Τεραστια παγιδα αυτο με το ενδιαφερον για Κοταρσκι. Σε 10 μερες εχουμε ματς και θα παίξει. Μακαρι να μπορει να συγκεντρωθεί, αλλα ολη αυτη η παραφιλολογία για προτασεις απο Αγγλια και Γερμανία στάνταρ τον εχει αποπροσανατολισει! Εν τω μεταξυ παιζει να μην εχει γινει καν κρουση στην ομαδα και απλα να τα διαρρέει ο μανατζερ του...
- GeorgiosLeeds
Καλησπέρα από εμένα,
Διαβάζω από τους έγκυρους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας, ότι ο Κοτάρκσι είναι φανερό πως είναι επηρεασμένος από το ενδιαφέρον άλλων ομάδων γι αυτόν. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το βγάζουν αυτό το συμπέρασμα? Μίλησαν μαζί του και τους το είπε? Ή κρέμονται από αυτό που είπε ο Ραζβάν για τη συγκέντρωση κλπ. Γιατί ο Κοτάρσκι έκανε λάθη σε όλη τη χρονιά. Κάποια τα πληρώσαμε και κάποια όχι. Εγώ αντίθετα είδα πως στο τελευταίο φιλικό είχε πολύ καλές επεμβάσεις.
Αυτό όμως που απορρώ όμως είναι πως ντε και καλά το φημολογούμενο ενδιαφέρον μπορεί να τον επηρεάζει αρνητικά. Γιατί στο δικό μου το μυαλό αν έχεις μεγάλα κλαμπ να σε παρακολουθούν τότε έχεις ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να είσαι καλύτερος.
Δυστυχώς η δημοσιογραφία που καλύπτει την ομάδα μας δημιουργεί κλίμα στον κόσμο και τις περισσότερες φορές αρνητικό.
Αυτά από εμένα.
Διαβάζω από τους έγκυρους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας, ότι ο Κοτάρκσι είναι φανερό πως είναι επηρεασμένος από το ενδιαφέρον άλλων ομάδων γι αυτόν. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το βγάζουν αυτό το συμπέρασμα? Μίλησαν μαζί του και τους το είπε? Ή κρέμονται από αυτό που είπε ο Ραζβάν για τη συγκέντρωση κλπ. Γιατί ο Κοτάρσκι έκανε λάθη σε όλη τη χρονιά. Κάποια τα πληρώσαμε και κάποια όχι. Εγώ αντίθετα είδα πως στο τελευταίο φιλικό είχε πολύ καλές επεμβάσεις.
Αυτό όμως που απορρώ όμως είναι πως ντε και καλά το φημολογούμενο ενδιαφέρον μπορεί να τον επηρεάζει αρνητικά. Γιατί στο δικό μου το μυαλό αν έχεις μεγάλα κλαμπ να σε παρακολουθούν τότε έχεις ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να είσαι καλύτερος.
Δυστυχώς η δημοσιογραφία που καλύπτει την ομάδα μας δημιουργεί κλίμα στον κόσμο και τις περισσότερες φορές αρνητικό.
Αυτά από εμένα.
Πρωτη φορα ακουω τετοια βλακεια, και καλα επηρεασμενος.
Αν τον παρακολουθει η Μπαγερν, μπαρμπουνια με τον κωλο θα πιανει.
- GeorgiosLeeds
Πες τα ρε φίλε γιατί κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τις βλακείες που λένε και γράφουν.iasoiako έγραψε:Πρωτη φορα ακουω τετοια βλακεια, και καλα επηρεασμενος.
Επηρεασμένος να ήταν αν η ομάδα έψαχνε άλλον για 1ο τερματοφύλακα.
Έχουμε τον Πετρωτό, τον Τζιομπάνογλου και τον Τσορμπατζόγλου να δημιουργούν αρνητικό κλίμα στους φιλάθλους.
Εν τω μεταξύ πλέον ο μέσος σοβαρός ποδοσφαιριστής ξέρει τις επόμενες 2 μεταγραφές του κι εμείς τον αντιμετωπίζουμε σαν τον 16χρονο από την Ιδα που θα έρθει ο σκάουτερ για μπύρες και θα έχει να το λέει μια ζωή.
Ποιο PAOK 24 , ποια Fortsa , ποιο SDNAjibbie έγραψε:καλη ερωτηση μπανε μου, πως να απαντησω με τετοια ασαφεια στους στοχους. δεν ενθουσιαστηκα ουτε απογοητευτηκα. πιστευω θα εξαρτηθει απ το συνολικο στησιμο της ομαδας. εδω ειναι το προφιλ του, για τους αριθμολαγνουςobanebane έγραψε:Τζιμπαρε, τι λένε τα κιτάπια σου για τον Σαματα,μας κάνει;![]()
https://docdro.id/PEQR8V8
Τζίμπαρος κυρίες και κύριοι !
Υ.Γ. Αν και αύριο ίσως δούμε και κανένα copy paste άρθρο !
Και δεν έδινε επανάληψη στον Γιάννη-Μαρία που βολτάριζε στη μικρή του περιοχή στα δικά μας πέναλτι, σε δύο περιπτώσεις τουλάχιστον.Ettien26 έγραψε:Το ανάποδο έγινε. Εκείνος ο απίθανος έδινε επανάληψη μέχρι να το φάει ο Φορτούλα.Totem_pk έγραψε: Ετσι θα εξιλεωθουν και απο την αμαρτια του 80 κατι τοτε με τα πεναλτυ που εδινε ο αλλος συνεχεια επαναληψη μεχρι να το πιασει ο πφαφ (αυτος ηταν νομιζω)
Το παιχνίδι με την Μπάγιερν ήταν μέσα 70ς .cellophan έγραψε:Και δεν έδινε επανάληψη στον Γιάννη-Μαρία που βολτάριζε στη μικρή του περιοχή στα δικά μας πέναλτι, σε δύο περιπτώσεις τουλάχιστον.Ettien26 έγραψε:Το ανάποδο έγινε. Εκείνος ο απίθανος έδινε επανάληψη μέχρι να το φάει ο Φορτούλα.Totem_pk έγραψε: Ετσι θα εξιλεωθουν και απο την αμαρτια του 80 κατι τοτε με τα πεναλτυ που εδινε ο αλλος συνεχεια επαναληψη μεχρι να το πιασει ο πφαφ (αυτος ηταν νομιζω)
Ρε παιδιά ο ζαν μαρι πφαφ είναι την δεκαετία του 80
άλλος ήταν τότε.
Μάλλον τον μπερδεύετε με τον Πρεντόν επίσης Βέλγος διεθνής και καλύτερος του κόσμου,
που τον παίξαμε με την Μαλίν ,
0 - 1 μέσα στο Μένχελεν !
Μαγκτί πάσα, σέντρα Λεοντιάδης και το γκολ στο 87΄Μπορμπόκης .
Από εκεί είχα την φανέλα του δικού μας κίπερ Γκάμπριτς ,
ωραία χρόνια !!!!!!!!!
συγνώμη για το off topic , είναι και αργά νέα δεν έχει μ@ματα !
Καλυνήχτα.
Εκτός τόπικ αλλά για να διαφωτίσω ο Φουρτούλα απέκρουσε το πρώτο τους πέναλτι κάναμε το 1-0, κάναμε το 2-0 και ήταν η σειρά τους, απέκρουσε ΚΑΘΑΡΑ το δεύτερο πέναλτι κι το αρχίδι έδωσε επανάληψη. Ο Φουρτούλα απέκρουσε και την επανάληψη αλλά αυτή τη φορά κουνήθηκε πράγματι νωρίς και δόθηκε πάλι επανάληψη και οι γερμανοί με την τρίτη προσπάθεια κατόρθωσαν να μειώσουν σε 2-1.
Επειδή παρακολουθώ γενικά τα μεταγραφικά όλων των ομάδων και ο Kanis πέρυσι είχε τέτοια νούμερα και ήρθε και δεν μπορεί το παιδί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Που τον Παμπλο τον έχω και εγώ σε εκτίμηση. Το θέμα είναι ενισχύεται αν και δεν είμαι Σερραίος βλέπω δεν παίρνει όπως λέγανε από τον ΠΑΟΚ Β' παίχτες και να γίνω ποιο συγκεκριμένος ήθελε και το δήλωσε και σε μια συνέντευξη τον Ouédraogo και τον Μελετίδη αν πάει σε ''κάποια ομάδα΄'.psykoman έγραψε:Σαν Σερραιος παρακολουθω και τα τεκτενομενα στον Πανσερραικο...και τωρα λιγο περισσοτερο λογο Γκαρσια...
Θεσεις που ψαχνομαστε...