Retzi έγραψε:Οσο η ομαδα ειναι ασοβαρη μην περιμενετε να πουλησουμε διαρκειας. Πως μπορω εγω να εχω απαιτηση απο τον καθε ΠΑΟΚτση να παρει διαρκειας οταν ζεχνει μιζερια και η αρνητικουρα ολος ο οργανισμος ΠΑΟΚ τους τελευταιους μηνες? Η ιστορια εχει δειξει οτι η ομαδα συσπειρωνεται (αρα και πουλαει διαρκειας) οταν υπαρχει ΟΡΑΜΑ και ΠΛΑΝΟ. Στην προκειμενη δεν υπαρχει τιποτα απο τα δυο.
Απο τοτε που ο Ιβαν αποφασισε να φυγει για το Ροστοφ υπαρχει μια απροσωπη εως αδιαφορη διοικηση με συνεχομενα οργανωτικα και επικοινωνιακα φαουλ. Με πολλες φημες/ιντριγκες να υπαρχουν στον αερα και να μην υπαρχει ενας ανθρωπος να σβηνει τις φωτιες κ να φτανει σε σημειο ο προπονητης σου (!) να αναλαμβανει αυτο το ρολο. Με το αγωνιστικο να υποβαθμιζεται χρονο με τον χρονο και συνεχως να υπαρχει μια δικαιολογια γυρω απο αυτο κ τελικα ποτε κανενας να μην αναλαμβανει την ευθυνη της αποτυχιας. Δεν θα αναφερω την σχεση διοικησης κοσμου οπου ειναι πιο απομακρη-απροσωπη απο ποτε. Μετα απο ολα αυτα ο κοσμος δεν ειναι ηλιθιος. Στηριζει οταν βλεπει οτι ο αλλος το πιστευει. Αμα η ιδια σου η ιδιοκτησια δεν το πιστευει γιατι να στηριξει ο κοσμος? Μην ξεχναμε οτι ζουμε κ σε μια εποχη ακριβειας οποτε μπαινει κ αυτο στην ζυγαρια.
Πρεπει να το παρουν πολυ αλλιως στην ΠΑΕ αμα θελουν πραγματικα να τους στηριξει ο κοσμος.
Υποθετω οτι στηριζουμε την ομαδα παιρνωντας διαρκειας και οχι ''αυτους''...
Αλλα πισω απο αυτο το ''τους'' που εγραψες ειναι ο Ιβαν...στην κορυφη...
Πιστευεις οτι δεν πρεπει να στηριξουμε τον Ιβαν τωρα στα ζορια;;; Πρεπει να εχουμε οραμα;;;
Φανταζεσαι πως θα του φαινοταν τωρα του Ιβαν αν μεχρι τωρα γραφαμε 15,000 διαρκειας σε αντιθεση με ολο το κλιμα που επικρατει;
Θα μας αισθανοταν διπλα του και οχι απεναντι του; Θα επαιρνε μπουστ;;
Εγω παντως δεν χρειαζομαι οραμα να υποστηριξω την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ και να υποστηριξω εναν ''φιλο''...