Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2023-2024

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2023-2024

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Retzi έγραψε:Η ομαδα-διοικηση πρεπει να ερθει κοντα στον κοσμο αν εχει προβληματα και θεματα. Να βγει να μιλησει με τον κοσμο. Με αυτη την απαθη-μυστικοπαθη σταση που κραταει τα τελευταια τουλαχιστον δυο χρονια απομακρυνει-ξενερωνει και τους τελευταιους κ@υλωμενους.
Και με Ζαγορ η ομαδα προβληματα ειχε αλλα η διοικηση φροντισε να ερθει κοντα στον κοσμο και χωρις πολλα πολλα ο κοσμος αγκαλιασε την προσπαθεια.
Αυτο ειναι το βασικο προβλημα και οχι επειδη δεν γινονται μεταγραφες πρωταθλητισμου, ακριβεια κλπ.
Οτι υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία υπάρχει δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω απο το χαλί...αλλά σου είπα στα δύσκολα θα πάρω το δειαρκείας... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Αδερφε δεν διαφωνω αλλα το προβλημα ειναι οτι η πλειοψηφια το βλεπει αλλιως. Αμα η διοικηση στηριζεται μονο σε αυτους τους 7-8-9 χιλιαδες που παιρνουν διαρκειας βρεξει χιονισει καηκαμε. Τεσπα μακαρι να προχωρησει η ομαδα στην Ευρωπη να σπασει λιγο η μαυριλα μπας κ ζεσταθει λιγακι ο κοσμος.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Retzi έγραψε:Αδερφε δεν διαφωνω αλλα το προβλημα ειναι οτι η πλειοψηφια το βλεπει αλλιως. Αμα η διοικηση στηριζεται μονο σε αυτους τους 7-8-9 χιλιαδες που παιρνουν διαρκειας βρεξει χιονισει καηκαμε. Τεσπα μακαρι να προχωρησει η ομαδα στην Ευρωπη να σπασει λιγο η μαυριλα μπας κ ζεσταθει λιγακι ο κοσμος.
Μακάρι .
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ξέρουμε πόσα διάρκειας έχουν πουληθεί;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Retzi έγραψε:Οσο η ομαδα ειναι ασοβαρη μην περιμενετε να πουλησουμε διαρκειας. Πως μπορω εγω να εχω απαιτηση απο τον καθε ΠΑΟΚτση να παρει διαρκειας οταν ζεχνει μιζερια και η αρνητικουρα ολος ο οργανισμος ΠΑΟΚ τους τελευταιους μηνες? Η ιστορια εχει δειξει οτι η ομαδα συσπειρωνεται (αρα και πουλαει διαρκειας) οταν υπαρχει ΟΡΑΜΑ και ΠΛΑΝΟ. Στην προκειμενη δεν υπαρχει τιποτα απο τα δυο.
Απο τοτε που ο Ιβαν αποφασισε να φυγει για το Ροστοφ υπαρχει μια απροσωπη εως αδιαφορη διοικηση με συνεχομενα οργανωτικα και επικοινωνιακα φαουλ. Με πολλες φημες/ιντριγκες να υπαρχουν στον αερα και να μην υπαρχει ενας ανθρωπος να σβηνει τις φωτιες κ να φτανει σε σημειο ο προπονητης σου (!) να αναλαμβανει αυτο το ρολο. Με το αγωνιστικο να υποβαθμιζεται χρονο με τον χρονο και συνεχως να υπαρχει μια δικαιολογια γυρω απο αυτο κ τελικα ποτε κανενας να μην αναλαμβανει την ευθυνη της αποτυχιας. Δεν θα αναφερω την σχεση διοικησης κοσμου οπου ειναι πιο απομακρη-απροσωπη απο ποτε. Μετα απο ολα αυτα ο κοσμος δεν ειναι ηλιθιος. Στηριζει οταν βλεπει οτι ο αλλος το πιστευει. Αμα η ιδια σου η ιδιοκτησια δεν το πιστευει γιατι να στηριξει ο κοσμος? Μην ξεχναμε οτι ζουμε κ σε μια εποχη ακριβειας οποτε μπαινει κ αυτο στην ζυγαρια.

Πρεπει να το παρουν πολυ αλλιως στην ΠΑΕ αμα θελουν πραγματικα να τους στηριξει ο κοσμος.
Ο Χατζόπουλος το πιστεύει και προσφέρει όραμα. Στο μπάσκετ τα διαρκείας είναι πολύ πιο ... προσβάσιμα σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Για να δούμε πόση στήριξη θα λάβει ο κύριος Θανάσης.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ποια στήριξη ρε; Από τους πελάτες; Από τους ΣΦίτες; Από ποιους;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Retzi έγραψε:Οσο η ομαδα ειναι ασοβαρη μην περιμενετε να πουλησουμε διαρκειας. Πως μπορω εγω να εχω απαιτηση απο τον καθε ΠΑΟΚτση να παρει διαρκειας οταν ζεχνει μιζερια και η αρνητικουρα ολος ο οργανισμος ΠΑΟΚ τους τελευταιους μηνες? Η ιστορια εχει δειξει οτι η ομαδα συσπειρωνεται (αρα και πουλαει διαρκειας) οταν υπαρχει ΟΡΑΜΑ και ΠΛΑΝΟ. Στην προκειμενη δεν υπαρχει τιποτα απο τα δυο.
Απο τοτε που ο Ιβαν αποφασισε να φυγει για το Ροστοφ υπαρχει μια απροσωπη εως αδιαφορη διοικηση με συνεχομενα οργανωτικα και επικοινωνιακα φαουλ. Με πολλες φημες/ιντριγκες να υπαρχουν στον αερα και να μην υπαρχει ενας ανθρωπος να σβηνει τις φωτιες κ να φτανει σε σημειο ο προπονητης σου (!) να αναλαμβανει αυτο το ρολο. Με το αγωνιστικο να υποβαθμιζεται χρονο με τον χρονο και συνεχως να υπαρχει μια δικαιολογια γυρω απο αυτο κ τελικα ποτε κανενας να μην αναλαμβανει την ευθυνη της αποτυχιας. Δεν θα αναφερω την σχεση διοικησης κοσμου οπου ειναι πιο απομακρη-απροσωπη απο ποτε. Μετα απο ολα αυτα ο κοσμος δεν ειναι ηλιθιος. Στηριζει οταν βλεπει οτι ο αλλος το πιστευει. Αμα η ιδια σου η ιδιοκτησια δεν το πιστευει γιατι να στηριξει ο κοσμος? Μην ξεχναμε οτι ζουμε κ σε μια εποχη ακριβειας οποτε μπαινει κ αυτο στην ζυγαρια.

Πρεπει να το παρουν πολυ αλλιως στην ΠΑΕ αμα θελουν πραγματικα να τους στηριξει ο κοσμος.
Υποθετω οτι στηριζουμε την ομαδα παιρνωντας διαρκειας και οχι ''αυτους''...
Αλλα πισω απο αυτο το ''τους'' που εγραψες ειναι ο Ιβαν...στην κορυφη...
Πιστευεις οτι δεν πρεπει να στηριξουμε τον Ιβαν τωρα στα ζορια;;; Πρεπει να εχουμε οραμα;;;

Φανταζεσαι πως θα του φαινοταν τωρα του Ιβαν αν μεχρι τωρα γραφαμε 15,000 διαρκειας σε αντιθεση με ολο το κλιμα που επικρατει;
Θα μας αισθανοταν διπλα του και οχι απεναντι του; Θα επαιρνε μπουστ;;

Εγω παντως δεν χρειαζομαι οραμα να υποστηριξω την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ και να υποστηριξω εναν ''φιλο''...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Μπαρκαρούτσος έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ποια στήριξη ρε; Από τους πελάτες; Από τους ΣΦίτες; Από ποιους;
Εγώ ας πούμε θα πάρω φέτος. Έχω αντικειμενικές δυσκολίες να πηγαίνω είτε Τούμπα είτε Παλατάκι αλλά θα πάρω και στα 2. Στο μπάσκετ τουλάχιστον οι συνδεσμίτες, που εξήραν με ειδική μνεία τον Θανάση στην ανακοίνωσή τους κατά ΠΑΕ, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω πως θα κάνουν μέγα ντου στα διαρκείας στο μπάσκετ. Λες αδίκως θα περιμένω;;;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ζήτημα αν προλάβεις στο μπάσκετ, μαθαίνω ότι θα κατέβουν πούλμαντα από όλη την Ελλάδα για ένα διαρκείας. Θα κάνουν σολντάουτ στα διαρκείας. Μάρτιο μήνα, στη μαύρη αγορά θα κοστίζει 500€ εισιτήριο για το ΠΑΟΚ - Κολοσσός.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δε γαμιέται. 500 κατοστάρικα βγαίνουν αμφότερα. Θα επενδύσω όσο είναι νωρίς!!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

markos4 έγραψε:Ξέρουμε πόσα διάρκειας έχουν πουληθεί;
Πως ν ξερουμε?
Ενημερωνει κανενας?
Μια ενημερωση την πρωτη μερα κ μετα μουγγα
Καποτε υπηρχε καθημερινη ενημερωση
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Είτε δεν ρωτάνε οι αρδ, είτε είναι τόσο χαμηλό το νούμερο, που δεν το λέμε. Κάτι σαν το μπάσκετ.
JEROM

Δημοσίευση από JEROM »

Special 4 έγραψε:
markos4 έγραψε:Ξέρουμε πόσα διάρκειας έχουν πουληθεί;
Πως ν ξερουμε?
Ενημερωνει κανενας?
Μια ενημερωση την πρωτη μερα κ μετα μουγγα
Καποτε υπηρχε καθημερινη ενημερωση
Κυριοι δυστυχως η κινηση των εισιτηριων διαρκειας ειναι απογοητευτικη.
Την Παρασκευη 7/7/23 πηγα για πολλοστή φορα οπως κανω εδω και χρονια να προμηθευτω το διαρκειας μου στην Θυρα 6 .Τελειωσαν οι εποχες που υπηρχε μεγαλη ουρα και αναμονη .
Μονος μου μπηκα μονος μου βγηκα και σε ερωτηση μου στον υπαλληλο μου απαντησε μεχρι το μεσημερι της Παρασκευης 12ΟΟ περιπου διαρκειας δόθηκαν.
Μπορει να ειμαστε ολοι απογοητευμενοι απο τις παλινωδιες και ελλειψη οραματος πλεον, αλλα πρεπει να κανουμε το χρεος μας και να υποστηριζουμε την ομαδα παντα και οσο αντεχουμε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Εγώ σήμερα που πήγα και πήρα το δικό μου, όλοι οι πάγκοι ήταν γεμάτοι.
5 ''ταμία'', είχαν και από ένα άτομο.
Οκ, δεν υπήρχε ουρά, αλλά μην ξεχνάμε πως είναι εργάσιμη ημέρα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ουρές μην περιμένετε να ξαναδείτε, πλέον υπάρχει η δυνατότητα αγοράς από το ιντερνέτ! Επί Ευρωβουλευτή νομίζω δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”