Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Ποιος Παναγιώτου,ποιος γιαξης και ποιος κανίς ωρε μπαρκαρουτσε?
25 παίκτες έχουν μπροστά τους αυτοί...και χωρίς τις μεταγραφές.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω.
Ο προπονητής που ήρθε μήνα Αύγουστο,δεν έκανε προετοιμασία,του ήρθαν τέσσερις παίκτες τις τελευταίες μέρες αλλά παρόλα αυτά κατάφερε και κέρδισε ένα κύπελλο και ένα πρωτάθλημα το οποίο του το κλέψανε, δηλώνει τωρα ότι δύσκολα θα καταφέρουμε να κερδίσουμε κάποιο τίτλο?
Πώς μπορείς η συγκεκριμένη δήλωση να θεωρείται από κάποιους φυσιολογική?
25 παίκτες έχουν μπροστά τους αυτοί...και χωρίς τις μεταγραφές.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω.
Ο προπονητής που ήρθε μήνα Αύγουστο,δεν έκανε προετοιμασία,του ήρθαν τέσσερις παίκτες τις τελευταίες μέρες αλλά παρόλα αυτά κατάφερε και κέρδισε ένα κύπελλο και ένα πρωτάθλημα το οποίο του το κλέψανε, δηλώνει τωρα ότι δύσκολα θα καταφέρουμε να κερδίσουμε κάποιο τίτλο?
Πώς μπορείς η συγκεκριμένη δήλωση να θεωρείται από κάποιους φυσιολογική?
- Μπαρκαρούτσος
Αναφέρομαι σε παίκτες που έπαιξαν προχθές στο φιλικό. Προφανώς δεν θα βγει η χρονιά με αυτούς, αλλά άντε πες το στους απαισιόδοξους...
Ίσως η δήλωση που αναφέρεις να είναι μια προσπάθεια να αποβάλει πίεση από τους παίκτες..δεν ξέρω, δεν μπορώ να ερμηνεύσω, δεν με νοιάζει. Εγώ θέλω να πηγαίνω γήπεδο και να φωνάζω υπέρ της ομάδας μου.
Απλώς δεν μπορώ να διαβάζω πολεμική ρητορική εναντίον των πάντων στον ΠΑΟΚ.
Ίσως η δήλωση που αναφέρεις να είναι μια προσπάθεια να αποβάλει πίεση από τους παίκτες..δεν ξέρω, δεν μπορώ να ερμηνεύσω, δεν με νοιάζει. Εγώ θέλω να πηγαίνω γήπεδο και να φωνάζω υπέρ της ομάδας μου.
Απλώς δεν μπορώ να διαβάζω πολεμική ρητορική εναντίον των πάντων στον ΠΑΟΚ.
-
Υπάρχει κάποια ομάδα στην Ελλάδα που θα κερδίσει, αγωνιστικά μόνο, εύκολα κάποιον τίτλο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Παρ 07 Ιούλ 2023, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
-
- Μπαρκαρούτσος
-
Η ομαδα τερματισε με χαλι μαυρο. Εφυγε ο βασικος στοπερ. Τι ακριβως περιμενατε να δειτε στο φιλικο? Φυσικα και εναν χειροτερο ΠΑΟΚ.
Απο τη στιγμη που ο Ιβαν δεν ενεργοποιειται οπως πριν χρονια, ο Ρασβαν κοιταει να καλυψει τον κωλο του σε μια απο οτι φαινεται χρονια κομπαρσου και κοιταει να προστατεψει την εικονα του και το μελλον του.
Απο τη στιγμη που ο Ιβαν δεν ενεργοποιειται οπως πριν χρονια, ο Ρασβαν κοιταει να καλυψει τον κωλο του σε μια απο οτι φαινεται χρονια κομπαρσου και κοιταει να προστατεψει την εικονα του και το μελλον του.
-
"Ο 54χρονος τεχνικός προσπαθεί με παραινέσεις, αλλά και αυστηρές παρατηρήσεις να κρατά τον νεαρό άσος συνεχώς σε υψηλό επίπεδο και είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από μία κακή πάσα το πρωί του φώναξε «Κώνστα… μαλακία», με τον νεαρό άσο να σηκώνει το χέρι για να δείξει ότι κατάλαβε το λάθος του."
Δεν είναι δυνατόν να το λέει τέτοια άσχημα λόγια.
Έλεος
Δεν είναι δυνατόν να το λέει τέτοια άσχημα λόγια.
Έλεος
- Μπαρκαρούτσος
Ιιιιιιιι δεν σέβεται τα αετόπουλα ο Ρουμάνος και τους κάνει bullying!!
Πώς μιλάει έτσι;; Πιπέρι!
Πώς μιλάει έτσι;; Πιπέρι!
Το παιχνίδι το πας εκεί που θέλεις ως πονηρή αλεπού που είσαι. Οποιοσδήποτε άλλος έκανε αυτή τη δήλωση θα είχε πάρει πόδι. Πάνε οι χρυσές εποχές που με τους αφάνες και τους Καντούρηδες, ευχαριστούσες τον πρόεδρο που σε έδωσε όλα τα εφόδια για να διεκδικήσεις τίτλους. Και τα έκανες σκατά εννοείται, αλλά ποιος τα θυμάται αυτά.
Ότι δε γουστάρεις και θέλεις να απεμπλακείς αναίμακτα είναι δεδομένο. Το θέμα είναι μέχρι πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις.
Ότι δε γουστάρεις και θέλεις να απεμπλακείς αναίμακτα είναι δεδομένο. Το θέμα είναι μέχρι πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις.
Φέρτε άλλον, να γίνει ο Λύρατζης Καφού και ο Τσιγγάρας Ντάβιτς.
Να ξυπνήσει και ο Ζιντάν που κρύβεται μέσα στον Σβαμπ.
Να ξυπνήσει και ο Ζιντάν που κρύβεται μέσα στον Σβαμπ.
Γιατί υποτίθεται ότι πρέπει να παραιτηθεί;
Ρε πάτε καλά;
Ώρα είναι τώρα να μας πείτε ότι η ομάδα υπολειτουργεί επειδή δεν αναδεικνύει το βάθος του ρόστερ ο Λουτσεσκου
Ρε πάτε καλά;
Ώρα είναι τώρα να μας πείτε ότι η ομάδα υπολειτουργεί επειδή δεν αναδεικνύει το βάθος του ρόστερ ο Λουτσεσκου
- Montrealiotis
Δεν είδα το φιλικό, τα σχόλια διάβασα και κατάλαβα…
Αν αποκλειστούμε από την Μπειταρ η ευθύνη θα είναι μόνο του Λουτσεσκου. Δεύτερη σερί χρόνια, θα πρέπει να φύγει.
Ελπίζω να μπούμε ομίλους γιατί εκτός των άλλων φέτος θα καταφέρω να πάω Τουμπα μετά απο 7 χρόνια και θέλω να δω όσα περισσότερα ματς μπορώ μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη.
Αν αποκλειστούμε από την Μπειταρ η ευθύνη θα είναι μόνο του Λουτσεσκου. Δεύτερη σερί χρόνια, θα πρέπει να φύγει.
Ελπίζω να μπούμε ομίλους γιατί εκτός των άλλων φέτος θα καταφέρω να πάω Τουμπα μετά απο 7 χρόνια και θέλω να δω όσα περισσότερα ματς μπορώ μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη.