Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από DamoN »

Καλοκαίρι στο χωριό καμια 20αρια παιδάκια έξω να κάνουν ποδήλατο το ένα πίσω από το άλλο σαν συμμορία Και ο χρηστος μέσα στο σπίτι της γιαγιάς με ραδιοφωνάκι κολλημένο στο αυτι σαν ακουστικό να ακούει για την προσφυγή του Γιαννάκη οκκα και του αμπονσα του καφέ και του Γεωργιάδη και να κλαίει κρυφά μην τον δει κανένας και γίνει ρεζίλι
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Αδερφέ PAOKevolution, ο 40+ οπαδός που έχει φάει τόσο σκατό όπως λες και είδε ένα φως με τον ερχομό του Ιβάν ,δεν γκρινιάζει κατά βάση επειδή δεν έφεραν τον Μεσσι και τον Μοντριτς.
Γκρινιάζει διότι δεν βλέπει να αλλάζει τίποτα σε αυτή την ομάδα.
Μια ανεξήγητη δυσλειτουργία, ακατανόητες αποφάσεις, πωλήσεις σε λάθος timing, υποσχέσεις που δεν τηρούνται και ένα σωρό αλλά λάθη, τα οποία δεν είναι το πρόβλημα ότι γίνονται ,αλλά ότι συνεχώς επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια.
Με αποτέλεσμα πέρα από αγωνιστικό κόστος και το ξενερώμα του κόσμου.
Επειδή τα έχουμε ζήσει όλα αυτά όπως λες, να έχεις αυτά τα φαινόμενα και να παζαρεύεις τον Νάρεϊ για 100.000 με αποτέλεσμα έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό από ένα χωριό με πρόεδρο τον Γουμενο που ψάχναμε τα περσινά παντελόνια μπας και βρούμε κανένα 20ευρώ να βγει ο μήνας, να το καταλάβω.
Με τον Ιβάν είναι όμως απαράδεκτο.
Αν αυτοί που διοικούν τον ΠΑΟΚ με τις πράξεις τους είχαν αποδείξει ότι προσπαθούν να είναι καλά ο ΠΑΟΚ, κανείς δε θα ασχολούταν αν ο Ίνγκασον πουλήθηκε ή αν θα πουληθεί ο Κοταρσκι .
Διότι θα ήξερες ότι θα προσπαθήσουν να φέρουν καλύτερο.
Έχεις δει εσύ κάτι τέτοιο?
Μετά την ομάδα του νταμπλ που και αυτή με μεταγραφές της τελευταίας στιγμής φτιάχτηκε ,είμαστε κάθε χρονιά και χειρότερα.
Οπότε ναι, ξενερώνουμε και γκρινιάζουμε.
Όχι όμως χωρίς λόγο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Το ότι η ομάδα δισλειτουργεί, το είπε ο ίδιος ο προπονητής μόλις προχθές, το βλέπουμε και το ζούμε τόσα χρόνια. Δεν υπάρχουν μεγαλύτερες αποδείξεις από αυτές. Όλα τ' άλλα είναι λόγια εντυπωσιασμού για να την "πούμε" κατά κάποιον τρόπο στον συνοπαδό. Αχρείαστο, ανούσιο, παιδικό, επιβλαβές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουν στον προπονητή τα εργαλεία που χρειάζεται για να δουλέψει όπως νομίζει και να κριθεί εκ του αποτελέσματος. Περιμένουμε λοιπόν και μακάρι να πάνε όλα καλά, να περάσουμε καταρχήν τους ισραηλινούς. Για μετά, βλέπουμε. Έχει ο Θεός.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Επειδή ίσως βγαίνουμε οφτοπικ και υπαίτιος είμαι εγώ, δε θα το συνεχίσω. Σέβομαι αυτά που λέτε οι μεγαλύτεροι, απόλυτα. Απλώς επιτρέψτε μου να πιστεύω πως ο ΠΑΟΚτσης, ο γνήσιος, είναι θαμμένος στα τσιμέντα του γηπέδου. @Μπάρκα απολογούμαι :)
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από aivas19 »

Dark Knight έγραψε:Το ότι η ομάδα δισλειτουργεί, το είπε ο ίδιος ο προπονητής μόλις προχθές, το βλέπουμε και το ζούμε τόσα χρόνια. Δεν υπάρχουν μεγαλύτερες αποδείξεις από αυτές. Όλα τ' άλλα είναι λόγια εντυπωσιασμού για να την "πούμε" κατά κάποιον τρόπο στον συνοπαδό. Αχρείαστο, ανούσιο, παιδικό, επιβλαβές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουν στον προπονητή τα εργαλεία που χρειάζεται για να δουλέψει όπως νομίζει και να κριθεί εκ του αποτελέσματος. Περιμένουμε λοιπόν και μακάρι να πάνε όλα καλά, να περάσουμε καταρχήν τους ισραηλινούς. Για μετά, βλέπουμε. Έχει ο Θεός.
Αρα ο συνοπαδος πιστευει οτι προπερσι ηταν η 4η καλυτερη χρονια μας συμφωνα με τον προπονητη. Και περσι ηταν ολα καλα. Αρα καμια δυσλειτουργια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 07 Ιούλ 2023, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

PAOKevolution έγραψε:Επειδή ίσως βγαίνουμε οφτοπικ και υπαίτιος είμαι εγώ, δε θα το συνεχίσω. Σέβομαι αυτά που λέτε οι μεγαλύτεροι, απόλυτα. Απλώς επιτρέψτε μου να πιστεύω πως ο ΠΑΟΚτσης, ο γνήσιος, είναι θαμμένος στα τσιμέντα του γηπέδου. @Μπάρκα απολογούμαι :)
Τον Μπαρκα μην τον φοβασαι. Του χεριου μας ειναι.
Αν δεις Μαυρο Χιονι online δυσκολα τα πραγματα.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα

Του χεριού σας είμαι;

Εικόνα
icue

Δημοσίευση από icue »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Είναι ακόμη εδώ ο ψαρας η τον έστειλε για τσαπαρί ο Μπαρκα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

GI4NNEN4 έγραψε:Μιας και σε προηγούμενα ποστ έγινε αναφορά σε ηλικίες, να πω κι εγω οτι στα 43 μου πλέον, δεν θα χρησιμοποιούσα σε καμία περίπτωση λέξεις όπως "απογοήτευση" ή "αγανάκτηση" για να περιγράψω τη σημερινη εικονα της ομάδας μας. Έζησα εποχές που ειχαμε μάθει να προφέρουμε τη λεξη "προσφυγή" σε όλες τις γλώσσες της Βαβέλ και θα μανουριασω σήμερα για μεταγραφές; :x
Είμαι 49
Παρακολουθώ όλα τα τμήματα από το 1983
Θυμάμαι ως πρώτο ματς το χαμένο τελικό του 83
Ποτε, μα ποτε δε θυμάμαι τον ΠΑΟΚ τόσο δυνατό
Συμπεριλαμβανομένων των ερασιτεχνικών τμημάτων
Γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα, το παρακολουθώ και στο twitter, φασιστοειδή μιάσματα των δυο άκρων να την πέφτουν στο Σαββιδη, επειδή λέει πιάσαμε πάτο, ένα έχω μόνο να πω
Πιάσαμε πάτο
Στην ποιότητα των φιλάθλων
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Στο 24 είπαν πως ο Μπάμπα δηλώνει πως αύριο θα είναι Θεσσαλονίκη, ο Σαμάττα μακάρι να μείνει άμεσα (όπως λέει) ελεύθερος και τέλος πάμε για μεταγραφή στα χαφ. Δηλαδή θα δώσουμε λεφτά σε ομάδα, δεν είναι ελεύθερος.
Άντε να δούμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Psaras έγραψε:Εικόνα
Να σαι καλά ρε φίλε. Μας φτιάχνεις λίγο τη διάθεση :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Στο transfermarkt στα μεταγραφικά rumors της ομάδας μας για κάποιον λόγο οι πιθανότητες μεταγραφής του Gonsalo Villar ξανά ανέβηκαν στο 48%.Ξερουν κάτι που δεν ξέρουμε; Υπάρχει κανένα πρόσφατο δημοσίευμα για τον παίκτη και εμάς; Γιατί το transfermarkt έτσι λειτουργεί. Με βάσει τα πρόσφατα δημοσιεύματα.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Τον Οζντοεφ αραγες δεν μπορούμε ή δε θέλουμε να τον πάρουμε???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”