Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Κάποιος συμφορουμιτης με προλαβε νομιζω ο black 4gr
Κι εγώ σκέφτομαι ότι με τα χρήματα που φαίνεται ότι εξοικονομούμε από τον Φορ , με βάση όσα διατείνονταν η της ΠΑΕ, να πάμε για πολύ δυνατό χαφαρο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DamoN έγραψε:Με μπαμπά σαματα και ένα καλό 8αρι περνάμε ομίλους με νορμαλ κληρώσεις;
Απίθανο. Η σεζόν έχει τελειώσει χωρίς καν να ξεκινήσει.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

icue έγραψε:Γιατι θα λειψει ο Σοαρες;
Ενοχλησεις στο ισχιο λενε, θα φανει ατην Ολλανδια ποσες μερες θα χασει
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Να δούμε και λίγα πράγματα.
- Ο παίκτης έχει αξιόλογο βιογραφικό.
- Είναι γρήγορος και εκρηκτικός. Στα βιντεάκια δείχνει κάτι από το στυλ του Ακπομ.
- Δεν φαίνεται ότι είναι πολυβόλο των γκολ. Και εδώ εστιάζεται η γκρίνια των περισσοτέρων.

Όμως το ζήτημα είναι (αν έρθει) πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί στην ομάδα και στα θέλω του προπονητή. Μην απορήσει κανένας εάν μέσα από σύστημα της ομάδας αποδειχθεί και καλός σκόρερ.

Για παράδειγμα ούτε ο Πρίγιο (με σαφώς χειρότερο βιογραφικό) ήταν σκόρερ ολκής μέχρι να έρθει σε μας.
Ούτε ο Ακπομ έδειχνε συνέπεια στα δίκτυα αλλά φέτος έκανε παπάδες.
Για τον Τσόλακ μετά τι μπορεί να πει κανείς. Πολυβόλο όπου και αν έπαιξε αλλά σε μας δεν έπιασε.
Είναι πολλά πράγματα που καθορίζουν την χρησιμότητα ενός παίκτη...το περιβάλλον που θα βρεί, οι συμπαίκτες, το αγωνιστικό σύστημα στο οποίο θα πρέπει να εσνωματωθεί κ.λ.π.
Εχω θετική άποψη για την μεταγραφή αυτή, αλλά όλα θα κριθούν στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

DamoN έγραψε:Με μπαμπά σαματα και ένα καλό 8αρι περνάμε ομίλους με νορμαλ κληρώσεις;
Και με έναν εξτρέμ ναι.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Εμένα το πρόβλημα μου δεν ειναι αν είναι σκόρερ ολκής ή ακπομ κλτ. Είναι πως ο παίκτης είναι σε κάθετη πτώση, κορεσμενος και χωρίς πολλά κίνητρα ακόμα στην καριέρα του. Μακάρι να μην ισχύει αυτό και να δείξει ότι μπορεί να ανακάμψει. Επίσης που λέτε για πριγιοβιτς και ότι πριν έρθει ούτε αυτός ήταν σκόρερ. Δεν νομίζω ότι είχε βγει τοτε ότι δίναμε 1,5 μέχρι και 1,7 ακούστηκε για φορ. Οταν λοιπόν ακούς αυτά τα χρήματα περιμένεις κάτι τοπ για Ελλάδα που προφανώς δεν θα έρθει Ιούνη μήνα. Εκεί είναι το λάθος για εμένα. Όλοι οι πρώτοι μας στόχοι ήταν όπως αποδεικνύεται λάθος στόχευση για κάποιον που καίγονταν για φορ ενώ το ήξερε από τον Ιανουάριο. Για να κλείσω λοιπόν αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι ο παίκτης αυτός δεν διαφέρει σε βιογραφικό από τον γκρευ που έχει ο Άρης πχ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ πάντως για διαφορετικούς λόγους στη κάθε περίπτωση,είτε λόγω κόστους,είτε λόγω χαρακτηριστικών,είτε λόγω στοιχείων επιθετικου διδύμου δεν είχα ξετρελαθεί με καμία περίπτωση από όσες ακούστηκαν. Θα ήμουν όμως happy πχ με διδυμο στυλ Σαματά και Πρεβλιακ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Άλλο το τι θέλει ο καθένας προσωπικά και άλλο το τι μπορούμε τελικά να έχουμε.

Ναι και ο Γκρέι είχε τα εχέγγυα για να πετύχει στον άρη, αλλά τελικά δεν έπιασε. Του χρόνου π.χ. αν δεν φύγει μπορεί να είναι καλύτερος ή χειρότερος. Δεν λέει κάτι αυτό.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Blackheart έγραψε:Οι αρδ ξεκίνησαν την αβάντα.Τωρα βάζουν στο κόλπο και τον Πέλκα να πει καλό λογο για τον παίκτη μπας και μας καλμάρουν.Μας έχουν δηλαδή για τόσο σανοφαγα...Ο παίκτης δεν κάνει ούτε για την Κοζάνη που μέχρι πρότινος έπαιζε στη Γ Εθνικη και αυτοί νομίζουν τώρα ότι θα τον φάμε αμασητο τον παπά.Δηλαδη βρε ΑΡΔ κάντε λίγη προσπάθεια ρε γμτ μου, έλεος γελάνε και τα πρόβατα με αυτά που γράφεται!!
Αν οι αρδ ξεκίνησαν την αβάντα εσύ τι ξεκίνησες;

Την κλασσική, βαθιά άρρωστη κομπλεξικη ισοπέδωση των πάντων γιατί αυτός είναι ο παοκτσης εδώ και χρόνια

Ναι ρε με μικρά γράμματα γιατί τόσο μικροί είστε μερικοί ΑΝ υποθέσουμε ότι είστε σχετικοί με τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

απ τον Mario Branco θα παρουμε παίκτη?
αυτός δεν ειναι που σ εμας ειχε φέρει τον Esiti?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

joshua έγραψε:Εγώ πάντως για διαφορετικούς λόγους στη κάθε περίπτωση,είτε λόγω κόστους,είτε λόγω χαρακτηριστικών,είτε λόγω στοιχείων επιθετικου διδύμου δεν είχα ξετρελαθεί με καμία περίπτωση από όσες ακούστηκαν. Θα ήμουν όμως happy πχ με διδυμο στυλ Σαματά και Πρεβλιακ.
Θα συμφωνήσω απολύτως.

Η ανανέωση ενός παίκτη σχετικά χαμηλών προδιαγραφών όπως του Τόμας έφερε στο μυαλό των περισσότερων (όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα) την πεποίθηση ότι θα έρθει ως βασικός επιθετικός ένας παικταράς να πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του. Προσωπικά ποτέ δεν πίστεψα τις μεταγραφικές φήμες που έβγαιναν και ήξερα ότι δεν θα κινηθούμε από το πρώτο ράφι.

Το δίδυμο Σαματά και Πρέβλιακ θα μου άρεσε και μένα καθώς αφενός είναι πραγματικοί φορ, αφετέρου θα συμπλήρωνε ο ένας τον άλλον.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

icue έγραψε:Καλα ο συγκεκριμενος και ενας χθεσινος φαγανε ignore με το καλημερα.
Είμαι παραλία μέχρι την Δευτέρα και με το Tapatalk δεν μπορώ να το κάνω και εγώ

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ομίλους περνάμε και με Ράφα Σοάρες, με Μπραντον - Τζίμα. Με την αστοχία στις μεταγραφες βλεπω να μενει ο Καντουρί στο 8 ακριβώς για αυτο το λόγο, για να μπουμε ομιλους.
Το θεμα είναι να προκριθούμε από τους ομίλους στην επόμενη φάση. Εκεί θα περάσουμε με αυτούς που θα έρθουν τον Αύγουστο. Παικταράδες που είτε αφεθηκαν ελεύθεροι, είτε που δεν βρήκαν αυτό που ζητούσαν.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Η ανανεωση του Τόμας συνδέεται περισσότερο με τον Τζιμα κ το ποσό χρόνο θα πάρει φετος (απ ότι είπε στη γνωστή πρόσφατη συνέντευξη ο Λουτσεσκου), παρα με τον βασικό φορ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Totem_pk έγραψε:Η χάρτινη κάνει απλά αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς το 19. Να κρατήσουμε τον ΣερτΖιο τον προπονητή και να φέρναμε και ότι άλλο μας έλειπε. Και την επόμενη χρόνια στο τσλ θα είμασταν σε ομίλους.

Συγγνώμη, αλλά μαλακιες στο τετράγωνο, υπήρξε ο Σέρτζιο τόσο επιδραστικος στο παιχνίδι της ομάδας όσο ο πινέδα σε αυτό της αεχ,για να δώσεις τα λεφτά που ζήταγε η Πόρτο;
Ότι έγιναν λάθη τότε, έγιναν και πολλά μάλιστα,όχι όμως η μη αγορά του Πορτογάλου.
Η αεχ έχει VIP εισιτήρια των 7000 που εξαντλήθηκαν την 2η ημέρα κυκλοφορίας τους.
Εμείς έχουμε να εξαντλήσουμε τα διαρκείας, από πότε ξέρετε;
Μόνο ζητάμε και επειδή έχουμε τον Σαββίδη, απαιτούμε να είμαστε καλύτεροι να κάνουμε καλύτερες επιλογές και να ψωνίζουμε ακριβότερα, από ομάδες που τα πάγια έσοδα τους είναι πλέον πολύ περισσότερα από του ΠΑΟΚ.
Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο PAOKtv,έτσι για την ιστορία, να θυμίσω ότι δεν έχουμε ακόμα τηλεοπτική στέγη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”