Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από DamoN »

Μακάρι να είχαμε Ακπομ. Εμένα προσωπικά μια χαρά μου έκανε. Και τον λουτσεσκου.μακάρι να βγει Ακπομ
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

nunies4 έγραψε:
Blackheart έγραψε:Οι αρδ ξεκίνησαν την αβάντα.Τωρα βάζουν στο κόλπο και τον Πέλκα να πει καλό λογο για τον παίκτη μπας και μας καλμάρουν.Μας έχουν δηλαδή για τόσο σανοφαγα...Ο παίκτης δεν κάνει ούτε για την Κοζάνη που μέχρι πρότινος έπαιζε στη Γ Εθνικη και αυτοί νομίζουν τώρα ότι θα τον φάμε αμασητο τον παπά.Δηλαδη βρε ΑΡΔ κάντε λίγη προσπάθεια ρε γμτ μου, έλεος γελάνε και τα πρόβατα με αυτά που γράφεται!!
Αδερφέ πάρτο αλλιώς γιατί δεν πείθεις...Θα καρφωθείς νωρίς και θα σε αγνοούν. Αν θες να παιρνας το δηλητήριο σου κάντο με μεγαλύτερη μαεστρία.
Άκου Κοζάνη παίκτης που έχει περάσει από δυνατές ομάδες Βελγίου, Πρέμιερ λιγκ και Φενέρ...
Να λεγε την παλιά ΑΕ Ποντίων Κοζάνης να πω ναι. Ομαδαρα στα 90ς
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Σαν σουλούπι μοιάζει τον Ετό
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Φίλε Ναπολιτάνε καταρχάς να σαι καλά. Εγώ καταλαβαίνω ότι ο Γκαμπιαντινι που ήταν η επιλογή χαμηλότερου ρίσκου δεν ήθελε πραγματικά να έρθει στην ομάδα. Από κει κ πέρα τα ονόματα που γράφτηκαν δεν ήταν χαμηλού ρίσκου όπως το περιγράφεις. Κ ο Σαματά είναι μάλλον η πιο λογική από θέμα κόστους επιλογή. Δεν ξέρω πόσο πιο ασφαλή επιλογή μπορούσαμε να κάνουμε στο φορ. Ούτε θυμάμαι πότε να πηραμε παίκτη σ αυτή τη θέση κ να είπαμε " α μ αυτόν έχουμε το κεφάλι μας ησυχο". Συμφωνώ ότι από Ολιβειρα δε θα είναι μεγάλη αναβάθμιση, αλλά κ μένα μ αρέσει ο Ολιβειρα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

@Blackheart φορτσατος μπήκες
Καλμαρε λίγο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Blackheart έγραψε:Καλημέρα παιδιά να πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με αυτόν τον "παίκτη" (ο Θεός να τον κάνει).Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είδαν και τον φέρνουν.Και μη μου πείτε τώρα για προσόντα και άλλες ιστορίες γιατί ο παίκτης είναι παλαίμαχος και κουρασμένος από την ζωή εδώ και αρκετά χρόνια. Δυστυχώς έχει και το αρνητικο ότι κεφαλιές τις κάνει μεταξύ λαιμού και ώμου όπως ο ολιβειρα.Πολυ φοβάμαι ότι θα παίρνει 1,5 μυριο χωρίς να αξίζει ούτε 10.000.Γενικα ο παίκτης είναι για τα βαμπακια και τα καπνα.Θα μου πείτε τώρα ποιον θες να σε φέρουν τον David Villa(και ας εχει αποσυρθει εδω και πολυ καιρο)?Κι εγώ θα απαντήσω την πιθανότητα ο φορ να είναι από τις τελευταίες κινήσεις που θα γίνουν και να ολοκληρωθούν πρώτα οι κινήσεις στα χαφ,εξτρεμ την έχουνε σκεφτεί στην ΠΑΕ η τους αρέσει η διαδικασία να τους πιάνουν κωτσους εξοφθαλμα?
Κάτσε μια μέρα έξω...Είπαμε δείχνουμε ανοχή αλλά δεν θα επιτρέψουμε ρατσιστικές αηδίες.
mod team
icue

Δημοσίευση από icue »

Καλα ο συγκεκριμενος και ενας χθεσινος φαγανε ignore με το καλημερα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Luigi Vampa έγραψε:Φίλε Ναπολιτάνε καταρχάς να σαι καλά. Εγώ καταλαβαίνω ότι ο Γκαμπιαντινι που ήταν η επιλογή χαμηλότερου ρίσκου δεν ήθελε πραγματικά να έρθει στην ομάδα. Από κει κ πέρα τα ονόματα που γράφτηκαν δεν ήταν χαμηλού ρίσκου όπως το περιγράφεις. Κ ο Σαματά είναι μάλλον η πιο λογική από θέμα κόστους επιλογή. Δεν ξέρω πόσο πιο ασφαλή επιλογή μπορούσαμε να κάνουμε στο φορ. Ούτε θυμάμαι πότε να πηραμε παίκτη σ αυτή τη θέση κ να είπαμε " α μ αυτόν έχουμε το κεφάλι μας ησυχο". Συμφωνώ ότι από Ολιβειρα δε θα είναι μεγάλη αναβάθμιση, αλλά κ μένα μ αρέσει ο Ολιβειρα.
Ισχύει, όλοι είχαν το ρίσκο τους. Θεωρώ ο Σαματα λίγο περισσότερο, αλλά κλαιν.

Ίσως τελικά να ήταν λάθος η ανανέωση Μπράντον, εκεί καταλήγω.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

sn0ufel4 έγραψε:@Blackheart φορτσατος μπήκες
Καλμαρε λίγο
Καλοπροαίρετος ο φίλος
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Εστω αργότερα θα ηθελα και φορ περιοχης πάντως για Ελλαδα.. Χωρανε ολοι..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

icue έγραψε:Καλα ο συγκεκριμενος και ενας χθεσινος φαγανε ignore με το καλημερα.
Οχτρός της εποικοδομητικής κριτικής κι εσύ;; Αδικαιολόγητος.
:mrgreen: :mrgreen:
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Ενα χαφ οπωσδηποτε, να δουμε ποσο θα λειψει ο Σοαρες. Δεν παιζει και ο Αουγκουστο στο πρωτο ματς
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

astral έγραψε:Όταν σε όλο τον κόσμο ακόμα και οι τελευταίοι παίζουν σε γεμάτα γήπεδα, δεν υπάρχει δικαιολογία για την εικόνα μας με τις άδειες κερκίδες. Ας ψαχτούμε και για τα κίνητρα μας στην τελική...

Έδωσε εξετάσεις ο ΠΑΟΚτσης και κόπηκε παταγωδώς.
Τόσες δεκαετίες με χάλια ομάδα που άρπαζε 4-5 ντορτια κάθε χρόνολέγαμε τι κρίμα τέτοιος λαός να μην έχει αντίστοιχη ομαδα.
Ε ήρθε η ομάδα και πάτησε γκάζι και έμεινε ο ΠΑΟΚτσης χιλιόμετρα πίσω. Έμεινε εκεί εγκλωβισμένος στην πονηροχωριατονοοτροπία της μιζερούπολης.
Όλα τα ξέρει και δεν τον κοροϊδεύουν. My ass.
Όχι δεν υπάρχει όραμα, όχι δε μιλάνε ειλικρινά , όχι το γήπεδο είναι παλιό, όχι ανανέωσε ο Τόμας και ένα κάρο ραδιοφωνικές μαλακίες.
Η ουσία είναι ΠΑΟΚτση ότι δε μας φταίνε οι τρίχες, έχουμε κοντή τσουτσού.
icue

Δημοσίευση από icue »

Γιατι θα λειψει ο Σοαρες;
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Με μπαμπά σαματα και ένα καλό 8αρι περνάμε ομίλους με νορμαλ κληρώσεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”