Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από pagotatzis »

pirate_salonica έγραψε:Αυτό δυστυχώς δείχνει τη διαφορά στήριξης που υπάρχει... και οι ακατανόμαστοι για τα στάνταρ τους κάναν κακή χρονιά αλλά τα διαρκείας τους θα τα ξεπουλήσουν. Εμείς "αν δεν φέρει παίχτες δεν παίρνουμε"

Συγγνώμη για το off topic, απλά απαντώ στον από πάνω
Βρε pirate Μαι στηρίξω στο φουλ !!
Αλλά ποιους; αυτούς που 4 χρόνια μας πάνε από κακό στο χειρότερο
Και το ωραίο είναι ότι λες ,δεν μπορεί θα μάθανε από τα προηγούμενα και όλα δείχνουν μια από τα ίδια !
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Παγώνει του Οζντόεβ. Το σκέφτονται για Μισιτζάν. Παίζουν με την τύχη της ομάδας και την ψυχολογία του κόσμου της μου φαίνεται. Διοίκηση, τεχνικό τιμ και δημοσιογράφοι. Έλεος κάπου...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Διαρκείας και μεταγραφές (θα έπρεπε να) είναι δυο εντελώς άσχετα μεταξύ τους θέματα.
Θες να πάρεις; Πάρε. Δεν θες; Μη παίρνεις. Άσε όμως τις δικαιολογίες στην άκρη.
Λες και αν σου φέρουν έναν φορ και έναν χαφ, θα πας να σηκώσεις το Champions League, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις διαρκείας.
Λες και τα περισσότερα παιχνίδια δεν θα είναι πονόματος μιας και θα αντιμετωπίσεις ομάδες επιπέδου Λαμίας και Αστέρα της Τρίπολης. Ήμαρτον δηλαδή.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

pirate_salonica έγραψε:Ο δικός μας μεγαλομέτοχος ωστόσο, και δεν μπορεί να μετακινηθεί από το Ροστόφ και έχει και πρόβλημα ρευστότητας/μεταφοράς κεφαλαίων λόγω πρώτα της πανδημίας και μετά του πολέμου. Για αυτό και παίζουν ΑΜΕΣΟ ρόλο τα οποιαδήποτε έσοδα. Τι δεν καταλαβαίνετε;
:idea:
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Σχετίζονται όμως με την απουσία επικοινωνίας από την ομάδα και την αίσθηση ότι μας κοροϊδεύουν.
Ας μην κάνουν μεταγραφές, εκτός από έναν επιθετικο και ένα χάφ, με όσα λεφτά, δεν θέλω ακριβούς και ας επικοινωνήσουν το πλάνο της ομάδας.
Αυτή η μούγκα από τον τελικό και μετά μόνο εκνευρισμό δημιουργεί.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Καλά αυτό με τα διαρκείας είναι τρομερό. "Εγώ δεν παίρνω διαρκείας αν δεν μου πάρουν 3-4-5 παίκτες". Σαν τα κακομαθημένα παιδάκια.

Και το άλλο βέβαια τρομερό. Μην κριτικαρετε δείτε και τι πήραν οι άλλοι. Και αντε πες ότι είχαμε τις ίδιες ανάγκες με τους άλλους, που δεν έχουμε γιατί και κενά από πέρυσι εχαμε και τόσοι παίκτες έφυγαν, για ποιο λόγο θα έπρεπε να μας νοιάζει πώς κινούνται οι άλλοι; Έχουμε στόχο να τους μοιάσουμε κάπου; Η μήπως όταν αρχίσουν να ανακοινώνουν παίκτες οι άλλοι θα λέτε τι να κάνουμε οι άλλοι έχουν λεφτά για πέταμα;
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

για να παρεις διαρκειας συμφωνω οτι δεν χρειαζονται οι μεταγραφες αλλα τουλαχιστον για εμενα(για να παρω ο ιδιος) χρειαζεται να μου παρουσιασεις το τι θες να κανεις ,αγωνιστικα,διοικητικα κτλπ και ειδικοτερα να μου μιλησεις με ειλικρινεια για το συμβαινει και ειναι απων 3+ χρονια ο ευεργετης του συλλογου απο σχεδον ολα τα κοινα της ομαδας.

αν νομιζετε οτι απο αυτα που εχουν συμβει μετα το νταμπλ(ολα τα γεγονοτα) ,την τραγικη χρονια περυσι με εξαιρεση ενα 3-4 μηνο(ουσιαστικο την αρχη και το τελος που χαθηκαν 2 στοχοι),οτι ενα μηνα τωρα δεν εχει γινει απολυτως τπτ σε κανενα επιπεδο, ο κοσμος του ΠΑΟΚ που ολοι ξερουμε πως νιωθουμε για αυτο το ναρκωτικο θα παει να παρει διαρκειας νομιζω οτι πλαναστε.

στην εταιρεια(γιατι οσο και να μας ποναει αυτο ειναι και ο ΠΑΟΚ) κανενος κουμαντο δεν θα κανω αλλα αν μου πεις το και το θα το ακουσω θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το ακολουθησω αν αγαπω αληθινα αυτην την ομαδα.

ΠΑΟΚ
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

το πιο σωστο και ακριβες πραγμα που περιγραφει ολα τα δεδομενα και την κατασταση εγραψες buffalo

+1926
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Sorry για το οφ τοπικ.

Το διαρκειας στο πεταλο ειναι απο τις πιο value for money αγορες που κανω καθε χρονο. Με περιπου 7 ευρω ανα αγωνα (αν πας σε ολους) πας και βλεπεις 2 ωρες ενα live γεγονος στο κορυφαιο επιπεδο της χωρας σου. Πραγματικα δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι αντιστοιχο. Μεχρι και στο σινεμα να πας πιο ακριβο ειναι το εισιτηριο.

Δεν νομιζω δηλαδη οτι πρεπει να το μπλεκουμε με τις μεταγραφες. Ενα deal που κανεις με την ομαδα σου ειναι.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Για το Μισιτζάν διαβάζω στο ένα σάιτ ότι το σκέφτεται/σκέφτονται για κάποια περιστατικά που καταγράφηκαν στη διάρκεια της καριέρας του και στο άλλο ότι ζητάει περισσότερα η μεριά του παίκτη από όσα είχαν συμφωνήσει .
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ο Μισιτζάν έχει... ποινικό μητρώο. Είχε συλληφθεί για επίθεση σε 68χρονο οδηγό το 2018 στην Ολλανδία και είχε εκτίσει 10 ημέρες κοινωνικής εργασίας και είχε φάει και 1 μήνα με αναστολή.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Γιατί έχω την αίσθηση ότι τα ονόματα που βγαίνουν είναι ήδη καμένα;;;;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Κι όμως τα διαρκείας για μια ομάδα θα μπορούσαν να είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό...γιατί προσφέρουν ρευστότητα χρημάτων σε μικρό χρονικό διάστημα...και μην ξέχναμε ότι σε μια ομάδα όπως η δική μας που μπορεί να πουλήσει μεγάλο όγκο....είναι κάτι εκατομμύρια...
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

buffalobill4 έγραψε:Καλά αυτό με τα διαρκείας είναι τρομερό. "Εγώ δεν παίρνω διαρκείας αν δεν μου πάρουν 3-4-5 παίκτες". Σαν τα κακομαθημένα παιδάκια.

Και το άλλο βέβαια τρομερό. Μην κριτικαρετε δείτε και τι πήραν οι άλλοι. Και αντε πες ότι είχαμε τις ίδιες ανάγκες με τους άλλους, που δεν έχουμε γιατί και κενά από πέρυσι εχαμε και τόσοι παίκτες έφυγαν, για ποιο λόγο θα έπρεπε να μας νοιάζει πώς κινούνται οι άλλοι; Έχουμε στόχο να τους μοιάσουμε κάπου; Η μήπως όταν αρχίσουν να ανακοινώνουν παίκτες οι άλλοι θα λέτε τι να κάνουμε οι άλλοι έχουν λεφτά για πέταμα;
Για διαρκειας δεν μπορω να εκφερω αποψη μιας και μενω Αθηνα και δεν παιρνω (μακαρι να ζουσα πανω, θα επαιρνα σιγουρα καθε χρονο γιατι η διψα οσων ζουμε εκτος ειναι μεγαλη), αλλα διαφωνω με το οτι δεν πρεπει να μας νοιαζει τι κανουν οι αλλοι. Απο τους αλλους χασαμε βαθμους στο πρωταθλημα και χασαμε με χειροτερο τροπο στον τελικο απο οτι στον προηγουμενο (ηθελε προσπαθεια για να το καταφεραμε κατι τετοιο). Εχουμε εναν ανθρωπο που υποτιθεται πως ασχολειται με το να φερει νεους παικτες πανω στα κενα που εχουμε και δεν ειμαστε ανταγωνιστικοι. Τα κενα περυσι ηταν σαν ελβετικο τυρι, και μονο οι αμουστακοι παικτες του Παμπλο εβγαλαν τα καστανα απο τη φωτια. Οι ξενοι που ηρθαν ηταν κατιμας β κατηγοριας (πλην μιαμιση εξαιρεσης) που ηταν ειτε ανικανοι ειτε προϊον ασυννενοησιας μεταξυ του υπευθυνου και του προπονητη (υποθετουμε και πιθανολογουμε γιατι ενας οποιοσδηποτε μουγγος ειναι πιο επεξηγηματικος). Περαν των νεων κενων που προεκυψαν απο την ανικανοτητα να κλεισουμε τις προπερσινες τρυπες πρεπει να βλεπουμε και το τι κανουν οι αλλοι για να μην εχουμε παρομοια αποκαλυπτηρια του τετοιου της μαϊμούς και φετος. Αλλιως ας παρατησουν το ροχαλητο οι κυριακοι, οι γκαγκατσηδες και οι γκοντσαρεβες και ας μας πουν αν φετος κατεβαινουμε ανταγωνιστικα στο πρωταθλημα ή αν κατεβαινουμε απλα για να κατεβουμε. Δεν νομιζω να τους το απαγορευει ο Ιβαν. Πλεον κατανταει ελλειψη σεβασμου.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Πέρα απ' ότι λέμε εδώ... θέλω να πιστεύω πως δε θα αφήσουν την ομάδα χωρίς φορ τουλάχιστον. Χαφ ίσως περιμένουν να δουν τι θα γίνει με Ντάντας. Αλλά δεν θέλω να πιστεύω πως θα μείνουμε χωρίς φορ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”