Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από buffalobill4 »

renegade έγραψε:Η ομάδα επέλεξε αντί να δώσει το 1-1,2 εκατομμύρια σε έναν 6η να το σπάσει σε δύο.
Με αυτό ως δεδομένο και με το ότι ο Σουριναμεζος δεν θα πάρει πάνω από τέσσερα κατοστάρικα... είναι λαχείο η περίπτωση του.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα όλα τα χρήματα να δίνονταν σε έναν παικταρα και για έκτο μεσοεπιθετικό μπορούσες να κρατήσεις τον βρακα.
Αλλά ίσως έτσι κινδυνεύει η πλειοψηφία
Δεν υπάρχει περίπτωση Ρενε. Το 600αρι το έχει στην τσέπη ο Σουρινάμ εύκολα αν έρθει. Αλλιώς γιατί να έρθει εδώ ο παίκτης; και μάλιστα να μην δέχεται καν να μιλήσει με την τβεντε;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Το είπα και θα το ξαναπώ. Στο χαφ και το φορ που (σύμφωνα με τα λεγόμενα της παε μέσω διαρροών) θέλουν ποιότητα και είναι διατεθειμενοι να πληρώσουν αλλά θέλουν και τους παίκτες άμεσα έχουμε κάνει στρατηγικό λάθος. Οι ελεύθεροι και ποιοτικοί θέλουν χρόνο και χρήμα. Και θα περιμένουν και θα θέλουν πλειστηριασμο. Και αν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάνα ψαλίδι θα το κάνουν για ομάδα με προοπτική σε καλό πρωτάθλημα που θα φανούν. Αλλιώς όποιος δίνει τα περισσότερα.

Εμείς λοιπόν αφού σωστά δεν θέλουμε να μπούμε σε πλειστηριασμο θα έπρεπε να παμε είτε σε αγορά είτε ακόμα και σε δανεισμό αν δεν θέλουν να ανεβάσουν το μπάτζετ. Αυτό πληρώνουμε αυτήν την στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Άποψη μου, αυτό που σίγουρα δεν έχουν αυτοί που διαπραγματεύονται εκ μέρους του ΠΑΟΚ, είναι σωστή - ρεαλιστική αξιολόγηση των καταστάσεων κάθε πιθανής μεταγραφής ή απλά λένε ψέματα.

Κόβω το ριπαπά μου σε 3 κομμάτια, πως ΚΑΝΕΊΣ δεν μεταφέρει σωστά το που βρισκόμαστε στις διαπραγματεύσεις.
Δεν γίνεται ρε αδερφέ να μην έχεις ένα γαμημένο dead line για κάθε περίπτωση. Ή δεν ζυγίζεις σωστά τις καταστάσεις ή επίτηδες λες ψέματα πως ντεμέκ έψησες τον χ-ψ Γκαμπιαντίνι, για να μην φανείς άχρηστος.

Για πόσο χαζούς μπορεί να μας περνάνε όταν διαρρέουν πως του Γκαμπιαντίνι χάλασε μόνο για το κλειστό τριετές;
Ρε πλάκα μου κάνετε; Τα βρήκατε δηλαδή στο οικονομικό, ψήθηκε να έρθει στη πόλη - χώρα, όλα φουλ κομπλέ αλλά εμείς τραβήξαμε χειρόφρενο στο 2+1 ενώ αυτός ήθελε κλειστό τριετές και για αυτό χάλασε; Μη μου πονάτε άλλο τα μυαλά, φτάνει.

Και ΠΡΟΣΟΧΉ, δεν λέω πως το κάνουν όλοι μαζί επίτηδες. Όχι. Το κάνει ΣΊΓΟΥΡΑ ο ένας, οι δυο, όσοι είναι τέλος πάντων που ανέλαβαν να διαπραγματευτούν με τον χ-ψ Γκαμπιαντίνι.
Λένε ψέματα 100%. Λένε ψέματα και στον κόσμο μέσω των διαρροών αλλά πιστεύω πως λένε ψέματα ΚΑΙ στον Ιβάν και τον Γιώργη.
Και στο τέλος αν λέγαμε ναι στο κλειστό τριετές, θα έλεγαν ναι αλλά τελικά θέλει 1.7 και μετά ναι αλλά θέλει και μπόνους κλπ κλπ.
Στάνταρ θα βρίσκονταν ένας λόγος για να χαλάσει, πολύ απλά γιατί ποτέ δεν έφτασαν σε πραγματική συμφωνία.
Αυτό πιστεύω πως έχει συμβεί σε πάνω από μια περιπτώσεις και για αυτό ο μεγάλος του γύρισε το μάτι, τους έστειλε όλους στο διάολο και προσπαθεί να συμμαζέψει ότι μπορεί. Πράγμα που προφανώς θα κοστίσει κάπου..
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Yπάρχει η εντυπωση ότι ο Οσντόεφ είναι αργός, και ότι ο λου προτιμά τετοιους παικτες δυνατους αλλα αργους στο κεντρο όπως ηταν ο Σαχοφ, Μαουρίτσιο. Ενω ο Μπότο ισως εχει διαφορετικη αποψη και προτιμά γρήγορους οπως πχ ο Νταντας ή Φελίπε.
Δεδομενου της τραγικης καθυστερησης απόκτησης 4-5 παικτών που ζητησε ο Λου, εγω βλέπω διαφωνία χαρακτήρων και διαζύγιο.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

buffalobill4 έγραψε:
renegade έγραψε:Η ομάδα επέλεξε αντί να δώσει το 1-1,2 εκατομμύρια σε έναν 6η να το σπάσει σε δύο.
Με αυτό ως δεδομένο και με το ότι ο Σουριναμεζος δεν θα πάρει πάνω από τέσσερα κατοστάρικα... είναι λαχείο η περίπτωση του.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα όλα τα χρήματα να δίνονταν σε έναν παικταρα και για έκτο μεσοεπιθετικό μπορούσες να κρατήσεις τον βρακα.
Δεν υπάρχει περίπτωση Ρενε. Το 600αρι το έχει στην τσέπη ο Σουρινάμ εύκολα αν έρθει. Αλλιώς γιατί να έρθει εδώ ο παίκτης; και μάλιστα να μην δέχεται καν να μιλήσει με την τβεντε;
Μίλησε με Μπισε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

buffalobill4 έγραψε:

η Τβέντε δεν δίνει μεγάλα συμβόλαια.
Έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο λειτουργίας.
Κι αν για κάποιο λόγο δώσουν θα είναι για περιπτώσεις όπως αυτή του Τσέχου τον οποίο θα μοσχοπουλησουν.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έφυγε ήδη ο Cerny στη Wolfsburg (8,000,000€)
renegade

Τζάμπα τον πήρανε
Πολλά παραπάνω άξιζε
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τούρκοι παπατζήδες έφεραν στο προσκήνιο τον Ντουρσούν για ΠΑΟΚ. Εγώ τον θέλω. Αρκεί να έρθει τώρα, όχι 31 Αυγούστου.

Επειδή έχουν αρκετούς φορ στη Φενερ, πιθανότατα να αποχωρήσει και αυτός και ο Σαματά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Κανένα νέο από μετροσπορτ .. κόλλησε του οζντοεφ .. καλά γενικά τσίρκο είμαστε .. δεν γίνονται αυτά πουθενά ..
renegade

Εντάξει είπαμε όχι και metrosport
mbison

Δημοσίευση από mbison »

john4serres έγραψε:Τούρκοι παπατζήδες έφεραν στο προσκήνιο τον Ντουρσούν για ΠΑΟΚ. Εγώ τον θέλω. Αρκεί να έρθει τώρα, όχι 31 Αυγούστου.

Επειδή έχουν αρκετούς φορ στη Φενερ, πιθανότατα να αποχωρήσει και αυτός και ο Σαματά.
Υπάρχει παίκτης Σαματά(ς) και ακόμη δεν τον έχουνε πάρει?
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Παμε με Τομας και κολλυρια και οπου βγει
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Demir έγραψε:Κανένα νέο από μετροσπορτ .. κόλλησε του οζντοεφ .. καλά γενικά τσίρκο είμαστε .. δεν γίνονται αυτά πουθενά ..
Και Λίγα Λες...
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Dimg4a έγραψε:Παμε με Τομας και κολλυρια και οπου βγει

Αγόρασε τα κολλύρια από τώρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”