Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Psaras »

σχετική άνεση εάν πιστεύεις ότι Μπραντονιτς και Κανις μπορούν να παίξουν με αξιώσεις εναντίον των Ισραηλιτών. Εγω δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Και Πλατενχαρτ από Χέρτα, αριστερό μπακ, γράφτηκε στο sdna. Οτι προτάθηκε στις ελληνικές ομάδες μετά τον υποβιβασμό, είναι ελεύθερος, και ΠΑΟΚ-γαυρος ψάχνουν για ενίσχυση στη θέση.

Γενικά εκεί που δεν ακουγόταν τίποτα, τώρα βγαίνουν συνέχεια ονόματα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στη θεση εχεις και Ταισον,Ναρει,Ντελια,Ζιφκοβιτς ενω πχ στα χαφ εχουμε για το πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι εχουμε Σβαμπ,Τσιγγαρα,Σοαρες και επιθεση τον Μπραντον.Πες μου εσυ οτι πρωτη μεταγραφη πρεπει να ειναι ενας απλα τιμιος εξτρεμ.
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

Δεν είναι ο Κανις και Μπραντονιτς. Είναι ότι έχεις Ζιφκο Τάισον και Ναρει. Και αν για τον τελευταίο υπάρχει ερωτηματικό, οι άλλοι δύο....
Επίσης, κάθε χρόνο 1-2 νέοι ενσωματώνονται. Οπότε αν θέλουμε να μην κράζουμε ότι δεν περνούν ευκαιρίες θα πρέπει να τους δίνουμε χώρο. ΝΑΙ πιστεύω ότι μπορεί να περιμένουμε να δούμε το μικρό στη προετοιμασία για να κρίνουμε αν πρέπει να δώσουμε βάθος στο ρόστερ. Οπότε η ενδεκάδα για βασικός ή υπομονή.

Υ.Γ. Γνώμη μου ότι αυτό με τους νέους ισχύει και στο φορ. Δεν δώσανε 3ετες στον Ιταλό γιατι πιστεύουν ότι σε τρία χρόνια θα έχουν βασικό φορ το Τζιμα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Στη θεση εχεις και Ταισον,Ναρει,Ντελια,Ζιφκοβιτς ενω πχ στα χαφ εχουμε για το πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι εχουμε Σβαμπ,Τσιγγαρα,Σοαρες και επιθεση τον Μπραντον.Πες μου εσυ οτι πρωτη μεταγραφη πρεπει να ειναι ενας απλα τιμιος εξτρεμ.
Και ουτε μισος απο αυτους ρε εσυ (πλην του περυσινου πουλεν σου) δεν εχουν νουμερα και τελικες..
Θα στριμωχτουμε ασχημα.
Το προβλημα στο σκορ υποτιθεται οτι ηταν η ποιοτητα των τελικων προσπαθειων των μεσοεπιθετικων μας και εμεις δεν εχουμε κανει ουτε μιση προσθηκη.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

joshua έγραψε:Παντως αφηνουν να εννοειθει πως ψαχνουμε κατι καλυτερο απο Μισιτζαν...Εγω να ειμαι ειλικρινης τη βιασυνη για εξτρεμ δεν την καταλαβαινω.Στη συγκεκριμενη θεση εχουμε μια σχετικη ανεση να περιμενουμε κατι πραγματικα καλο.
Η βιασύνη δεν είναι συγκεκριμένα για εξτρέμ.
Είναι για να δείξουν στον κόσμο ΜΙΑ μεταγραφή. Κάποια.

Αυτή είναι η εφικτή αυτή τη στιγμή, αυτό θα κάνουν.
Χρόνο κερδίζουν.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

xrisitsapa έγραψε:
joshua έγραψε:Παντως αφηνουν να εννοειθει πως ψαχνουμε κατι καλυτερο απο Μισιτζαν...Εγω να ειμαι ειλικρινης τη βιασυνη για εξτρεμ δεν την καταλαβαινω.Στη συγκεκριμενη θεση εχουμε μια σχετικη ανεση να περιμενουμε κατι πραγματικα καλο.

Χρόνο κερδίζουν.
Εχει περασει απο το μυαλο σας η πιθανοτητα πως γινονται (που δεν εχει γινει καποια ακομα αλλα λεμε τωρα) μεταγραφες, επειδη η ομαδα ουτως ή αλλως χρειαζεται μεταγραφες και ουτε βιαζονται, αλλα ουτε νοιαζονται να σου «δειξουν» κατι εσενα;

Απορω πως στεκεστε ορθιοι με τοσο αρνητικη σκεψη
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εάν ήταν έτσι θα την είχαν κάνει ήδη.
Μη σου πω ότι ο λόγος που δεν την έχουνε κάνει ότι δεν έχουνε φέρει κάποιον όποιος θα κάνει αυτό το κλικ στους οπαδους
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Φοβούνται μήπως οι εκλεκτοί δυσαρεστήσουν το λαό με αποτέλεσμα να μην εξαφανιστούν τα διαρκείας :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

nunies4 έγραψε:
joshua έγραψε:Στη θεση εχεις και Ταισον,Ναρει,Ντελια,Ζιφκοβιτς ενω πχ στα χαφ εχουμε για το πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι εχουμε Σβαμπ,Τσιγγαρα,Σοαρες και επιθεση τον Μπραντον.Πες μου εσυ οτι πρωτη μεταγραφη πρεπει να ειναι ενας απλα τιμιος εξτρεμ.
Και ουτε μισος απο αυτους ρε εσυ (πλην του περυσινου πουλεν σου) δεν εχουν νουμερα και τελικες..
Θα στριμωχτουμε ασχημα.
Το προβλημα στο σκορ υποτιθεται οτι ηταν η ποιοτητα των τελικων προσπαθειων των μεσοεπιθετικων μας και εμεις δεν εχουμε κανει ουτε μιση προσθηκη.
Μετά τη Λουντογκορετς έχει 14 γκολ σε 100 παιχνίδια και μόλις περσι έγραψε κατι σημαντικό το κοντέρ. Είμαστε τόσο σιγουροι ότι έχει άνεση στο γκολ και δη απέναντι σε λεωφορεια;
xrisitsapa

soflodoras έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:

Χρόνο κερδίζουν.
Εχει περασει απο το μυαλο σας η πιθανοτητα πως γινονται (που δεν εχει γινει καποια ακομα αλλα λεμε τωρα) μεταγραφες, επειδη η ομαδα ουτως ή αλλως χρειαζεται μεταγραφες και ουτε βιαζονται, αλλα ουτε νοιαζονται να σου «δειξουν» κατι εσενα;

Απορω πως στεκεστε ορθιοι με τοσο αρνητικη σκεψη
Δηλαδή εσύ βλέπεις λογική και σχεδιασμό σε αυτά που γίνονται;
Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό που λες "ομάδα" δεν υπάρχει, δεν είναι ένα ενιαίο πράγμα.
Είναι 3-4 άνθρωποι, με διαφορετικα κίνητρα και στρατηγικές ο καθένας.
Και ναι, είναι πολύ συχνό φαινόμενο στις επιχειρήσεις, όταν έχεις 3-4 στόχους να πιάσεις, αλλά είσαι ακόμα μακριά, να κινηθείς για τον τελευταίο στόχο, μόνο και μόνο για να έχεις κάτι να πεις στο αφεντικό σου στο επόμενο meeting.

Εγώ πάλι απορώ σε ποιες δουλειές και σε ποια κοινωνία ζείτε μερικοί, που πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πάλι λέω ότι αν υπογράψει ο Μιζιτσαν θα έχει αν όχι μεγαλύτερη τουλάχιστον ίδια συνεισφορά με αυτή του Ναρευ.

Όποιος θέλει ας το δει το παρακάτω ματσάκι.

https://www.youtube.com/live/Z6NnmrsjSu4?feature=share
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 23 Ιουν 2023, 19:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
xrisitsapa

Πολύ πιθανόν και μακάρι.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

renegade έγραψε:Εάν ήταν έτσι θα την είχαν κάνει ήδη.
Μη σου πω ότι ο λόγος που δεν την έχουνε κάνει ότι δεν έχουνε φέρει κάποιον όποιος θα κάνει αυτό το κλικ στους οπαδους
Η απλα μπορει να περιμενουν να ξεθυμανει και το ενδιαφερος του κοσμου και να εχουν λιγοτερες εγνοιες. Φανταζεστε να φερναν κανα παικταρα με κανα 1-2 μυρια και μετα να φερναν τον νεο αυτον… μιρλα που επεφτε….
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εχουμε και τα εκνευριστικα δημοσιευματα οτι ελεγχουμε την μεταγραφη απολυτα και ειναι στο χερι μας...
Αυτα συνηθως δεν θελουν και πολυ για να μεινεις με κατι αλλο στο χερι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”