Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
- paulitos83
- kallstrom4
Eπειδη, εχει γινει μια προκαταρκτικη συζητηση για το θεμα με αρκετα μελη, πιστευω πως θα ηταν εξαιρετικη αποφαση, η σκεψη που εθεσε ο Ιακωβιδης, λιγο πιο πριν. Να παρουμε, δλδ, απαντες εισητηρια και για την 4 και την 7. Ξερω οτι ειναι δυσκολο ακομη και για 1 διαρκειας, αλλα....
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ......
ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. ΑΜΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ......
ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. ΑΜΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
- midenistis
- Επικοινωνία:
Στην Θ7 δίνουν εισιτήρια σε φοιτητές, παππούδες, παιδάκια.
Θα σας δουν μαντραχαλάδες και δε θα σας δώσουν.
Καλύτερα πάντε στην 6.
Εδώ καλά καλά δε φωνάζουν στην 5-6 και εσείς θέλετε να πάτε αμέσως στην 7.
Βρε ας οργανωθούν οι 5-6 και του χρόνου πάμε και στα VIP για κερκίδα!
Εγώ πάντως απ' την 4β δε κουνιέμαι.
Θα έρχομαι σε σας σε κανα φιλικό ή όταν θα 'μαι κουρασμένος και θα θέλω να φάω σποράκι και να δω μπαλίτσα.

Θα σας δουν μαντραχαλάδες και δε θα σας δώσουν.
Καλύτερα πάντε στην 6.
Εδώ καλά καλά δε φωνάζουν στην 5-6 και εσείς θέλετε να πάτε αμέσως στην 7.
Βρε ας οργανωθούν οι 5-6 και του χρόνου πάμε και στα VIP για κερκίδα!
Εγώ πάντως απ' την 4β δε κουνιέμαι.
Θα έρχομαι σε σας σε κανα φιλικό ή όταν θα 'μαι κουρασμένος και θα θέλω να φάω σποράκι και να δω μπαλίτσα.

Λοιπόν, με διαρκείας στην 4 μπαίνεις άνετα στην 7 σε όποιο ματς θέλεις.
Και επειδή μάλλον το ερώτημα τίθεται γι' αυτούς που πηγαίνουν στην 4 (επειδή οι άλλοι που πάνε στις 5-6 και επίσημα, δύσκολα θα αλλάξουν θύρα και με το δίκιο τους), τότε προτείνω να πάρουμε όλοι διαρκείας στην 4 και αν βολέψει και μαζευτούμε αρκετά άτομα και όχι 5-6 για να πάμε στην 7, τότε πάμε εκεί και δεν τρέχει κάστανο.
Για πείτε όμως .. ψήνεστε με την ιδέα;
Υγ: Μιδενιστή έλεος!
Και επειδή μάλλον το ερώτημα τίθεται γι' αυτούς που πηγαίνουν στην 4 (επειδή οι άλλοι που πάνε στις 5-6 και επίσημα, δύσκολα θα αλλάξουν θύρα και με το δίκιο τους), τότε προτείνω να πάρουμε όλοι διαρκείας στην 4 και αν βολέψει και μαζευτούμε αρκετά άτομα και όχι 5-6 για να πάμε στην 7, τότε πάμε εκεί και δεν τρέχει κάστανο.
Για πείτε όμως .. ψήνεστε με την ιδέα;
Υγ: Μιδενιστή έλεος!