Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- pirate_salonica
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Unpsofable78 έγραψε:Όχι, δεν την γεμίζει την περιοχή όπως ένας φορ τύπου Πριγιοβιτς ή και Ντιαν.Ettien26 έγραψε:Είδα ότι ο Γκαμπιατίνι έπαιζε τα τελευταία 2 χρόνια ως δεύτερος φορ, αφου η ομάδα έπαιζε πάντα με 2 επιθετικούς.
Μπορεί να παίξει ως μοναδικός φορ ?
Και κάτι ακόμη ... στην Ελλάδα οι η πλειοψηφία των ομάδων θα μας παίζει φουλ αμυντικά ... αναγκαστικά λοιπόν θα χρειαστεί να πηγαίνουμε και στον αέρα με σέντρες...μπορεί ο Γκαμπιατίνι να γεμίσει την περιοχή ? Εχει ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι ? Αυτοί που παρακολουθούν επισταμένα το καμπιονάτο παρακαλούνται να μας διαφωτίσουν.
Θα σκοράρει και με το κεφάλι. 1.86 είναι ο τύπος αλλά τα χαρίσματα του είναι άλλα. Η τεχνική, το συνδιαστικο ποδόσφαιρο και φυσικά το φαρμακερό αριστερό πόδι.Φαντάσου έναν φορ με τεχνική δεκαριου.
Κι εγώ ρωτάω τώρα. Ο Πουκι που τον ήθελε η πλειοψηφία του φόρουμ, θα γέμιζε την περιοχή;1.80 με 2 μόλις γκολ, αν δεν κάνω λάθος, με κεφαλιά στα τελευταία του 88.
Κάτι σε ιταλό Σούκερ δηλαδή.
- Kabamaru11
Το συμβολαιο του ειναι στα 770.000 καθαρα,ΑΝ λεω ΑΝ μπορουμε να τον παρουμε ελευθερο στην θεση του Μπραντον που νομιζω ακομα δεν υπεγραψε,και στα καπακια ΚΑΙ τον ιταλο,τοτε ναι,θα εχεις επιθεση οχι απλα δυναμιτη,θα γ@μας και θα δερνεις!
Καμπαμαρου αυτο θα ιταν το ιδανικο σεναριο [FACE WITH TEARS OF JOY]
- Dark Knight
Every way that I can ...... δικό σας!rainmaker έγραψε:Δε θέλω Ντορσουν. Σερνταμπ Ερενέρ να παρουμε
26 ματς, 4 γκολ στην Τουρκια; Πολυ δυσκοιλιος.
Να μας βγει και τιποτα κεμαλιστης ή ερντογανιστης σαν του βολει .. πιασε το αυγο και κουρευφτο.
Να μας βγει και τιποτα κεμαλιστης ή ερντογανιστης σαν του βολει .. πιασε το αυγο και κουρευφτο.
Καπου πηρε τ αυτακι μου οτι με τον Ιταλο κλειδωσε το ποσο στο 1,5 τον χρονο και τωρα παιζετε το παιχνιδι για 3 χρονια η 2+1
- Unpsofable78
Να χαρώ εγώ. Αντε μακάρι.psykoman έγραψε:Καπου πηρε τ αυτακι μου οτι με τον Ιταλο κλειδωσε το ποσο στο 1,5 τον χρονο και τωρα παιζετε το παιχνιδι για 3 χρονια η 2+1
- Unpsofable78
Ένα τέτοιο δίδυμο πχ Γκαμπιαντινι και ο Τούρκος θα ήταν ιδανικό. Έλα ντε που ο Λουτσεσκου έχει αυτά τα γμ να κολλήματα και δεν θέλει πολλές αλλαγές στο ροστερ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ναι ο Λουτσε φταιει που δν εχουν βρει καν πρωτο και εσυ λες και για δευτερο. Πες του να περιμενει κανα 20ημερο για εναν φορ ακομα και για δευτερο το βλεπουμε
ΥΓ: ειμαι 100% αντιθετος προς ανανεωση Μπραντον
ΥΓ2: στο σεναριο που αναφερεις ο Τζιμας παει περιπατο και αυτο δεν πρεπει να γινει
ΥΓ2: στο σεναριο που αναφερεις ο Τζιμας παει περιπατο και αυτο δεν πρεπει να γινει
- Unpsofable78
Ο Λουτσεσκου δεν ζητάει την παραμονή του Μπράντον;aivas19 έγραψε:Ναι ο Λουτσε φταιει που δν εχουν βρει καν πρωτο και εσυ λες και για δευτερο. Πες του να περιμενει κανα 20ημερο για εναν φορ ακομα και για δευτερο το βλεπουμε
Για τον Τζιμα συμφωνώ ότι θα είναι δύσκολα, αλλά με τέτοιο δίδυμο θα είχαμε πολλές πιθανότητες να μπούμε ομίλους και γιατί όχι να προχωρήσουμε και αρκετά εάν έρθουν κι άλλοι καλοί παίκτες στις θέσεις που ποναμε.
Σε αυτό το σενάριο τα ματς θα είναι τόσα πολλά που σίγουρα θα παίξει και ο Τζιμας.
- sourmenetes
- Moderator
Γιατί να αλλαξεις στυλ;rainmaker έγραψε:Ρε παιδιά ναι άμα είναι να αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού τότε προφανώς είναι μια χαρά επιλογή ο παίκτης.
Εφόσον είναι τεχνίτης φορ μια χαρά το στυλ μας ειναι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
;;; Κάτσε ρε φίλε σουρμε γιατί δε καταλαβαίνω.
Σε όλο το "καλό" φετινό διάστημα της ομάδας η μισή ανάπτυξη μας ήταν να δίνει μάχες ο Ολιβέιρα και ξύλο σε αντίπαλα μπακ ώστε να κερδίζει μπαλα και να μοιράζει σωστά.
Όλοι συμφωνούσαμε ότι ήταν καλός, χωρίς να βάζει πάρα πολλά γκολ ακριβώς επειδή συμμετειχε σε αυτό τον τομέα.
Και τώρα ξαφνικά δε θα αλλάξει το στυλ της ομάδας αν έρθει ντελικάτο περιφερειακό φορ;;;
Σε όλο το "καλό" φετινό διάστημα της ομάδας η μισή ανάπτυξη μας ήταν να δίνει μάχες ο Ολιβέιρα και ξύλο σε αντίπαλα μπακ ώστε να κερδίζει μπαλα και να μοιράζει σωστά.
Όλοι συμφωνούσαμε ότι ήταν καλός, χωρίς να βάζει πάρα πολλά γκολ ακριβώς επειδή συμμετειχε σε αυτό τον τομέα.
Και τώρα ξαφνικά δε θα αλλάξει το στυλ της ομάδας αν έρθει ντελικάτο περιφερειακό φορ;;;