Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kaput00

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από kaput00 »

rainmaker έγραψε:Πειράζει που δε μου αρέσει ούτε ο γκαμπιαντινι ούτε ο πιάτσα;

Το έχω ξαναγράψει ε;

Ε Μπαν και σε μένα λοιπόν
με Ντοματίνι και Πατσά, είσαι ευχαριστημένος;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Κοιτα που μαλλον το πιο εμπεριστατωμενο ρεπορταζ για Γκαμπιαντινι και ΠΑΟΚ το εχει κανει δημοσιογραφος εκτος ΠΑΟΚ...
Οπως και να εχει εγω ξαναλεω οτι αν ζηταει 3ετες θα πρεπει να του το δωσουμε. Αν αυτος ειναι ο εκλεκτος ειναι χαζο να χαλασει για την διαρκεια του συμβολαιου (αν θα ειναι 2 η 3) απο την στιγμη που το 90% των συμβολαιων ποδοσφαιριστων πλεον δεν ολοκληρωνονται και παικτες με τετοιο ονομα ανετα επαναπατριζονται η βρισκουν οποτε θελουν συμβολαιο στην Αραβια.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Το έχω ξαναγράψει ε;

Εγώ πάλι τους θέλω και τους 2.Τον Γκαμπιαντινι γιατί αν έρθει πιστεύω θα είναι ίσως ο πιο τεχνίτης φορ που έχει έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Οκ, ήρθε και ο Μπερμπατοφ αλλά στα 35 και ενώ είχε σκαρί πολύ πιο βαρύ,ενω παρά το ότι ήταν τεχνίτης, το βρωμοποδαρο που έχει ο Ιταλός δεν συγκρίνεται. Επαναλαμβάνω σκοράρει και με φάουλ αλλά γενικά και από οποιαδήποτε θέση έξω από την περιοχή. Πόσο μας έχει λείψει αυτό;

Ο Πιάτσα πάλι μπορεί να έχει πτωτική πορεία στην καριέρα του,είναι όντως στοίχημα αλλά είναι σε άριστη ηλικία (28)και ψάχνει τρόπο να αναγεννηθεί. Η ποιότητα που έβγαζε πριν τον σοβαρό τραυματισμό, ήταν τέτοια που αξίζει να ρισκάρουμε. Πραγματικά αν τυχόν μας βγει παίζει και να μην μπορέσουμε να τον κρατήσουμε πάνω από 1-2 χρόνια. Εννοείται ότι πριν μερικά χρόνια ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα μιλούσαμε για τον παίκτη.

Από μένα μακάρι και για τους 2, όπως και για το χαφ από Ιταλία. Αντε να πάρει η Τούμπα άρωμα καμπιονάτο την τρέλα μου μέσα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εν τω μεταξύ τι σκάλωμα αυτό με το "όχι τριετές" σε παίκτες επιπέδου Γκαμπιαντίνι;
Είναι 31.5, δηλαδή μια χαρά ηλικία και του δίνεις τριετές οπότε στο τέλος του συμβολαίου θα είναι 34.5. Σιγά το πράγμα.
Επίσης αν για τους χ-ψ λόγους θες να τον στείλεις μετά από 2 σεζόν, είναι πιο εύκολο στη περίπτωση του, γιατί θα είναι 33.5.
Αν (λέω ΑΝ) κάπου πρέπει να πάρεις ρίσκα, σε τέτοιους παίκτες πρέπει να τα πάρεις. Και οικονομικά και σε διάρκεια συμβολαίου.
Ας μειώσουμε τα ρίσκα επιπέδου Μουργκ, Νινούα, και άγνωστων ΠορτογαλοΟυρουγουανών πιτσιρικάδων και στο τέλος η σούμα θα γράψει θετικό πρόσημο.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

nunies4 έγραψε:Κοιτα που μαλλον το πιο εμπεριστατωμενο ρεπορταζ για Γκαμπιαντινι και ΠΑΟΚ το εχει κανει δημοσιογραφος εκτος ΠΑΟΚ...
Οπως και να εχει εγω ξαναλεω οτι αν ζηταει 3ετες θα πρεπει να του το δωσουμε. Αν αυτος ειναι ο εκλεκτος ειναι χαζο να χαλασει για την διαρκεια του συμβολαιου (αν θα ειναι 2 η 3) απο την στιγμη που το 90% των συμβολαιων ποδοσφαιριστων πλεον δεν ολοκληρωνονται και παικτες με τετοιο ονομα ανετα επαναπατριζονται η βρισκουν οποτε θελουν συμβολαιο στην Αραβια.
Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ θα του έδινα 3ετες γιατί η πλειοψηφία των παικτών που αγωνίζονται στην Ιταλία είναι πολύ καλοί αθλητές και επαγγελματίες που φτάνουν να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο ακόμη και σε ηλικίες πολύ μεγαλύτερες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που θα μπορούσα να αναφέρω.
Παράδειγμα ο Ταισον. Βέβαια δεν αγωνίστηκε ποτέ Ιταλία, είναι όμως 35 στα 36 και επειδή είναι καλός αθλητής και επαγγελματίας, αυτή την στιγμή είναι πιο ταχύς παίκτης μας.
Επίσης, είναι ο φορ που θέλει περισσότερο από όλους ο προπονητής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 16 Ιουν 2023, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Unpsofable78 έγραψε:

Το έχω ξαναγράψει ε;

Εγώ πάλι τους θέλω και τους 2.Τον Γκαμπιαντινι γιατί αν έρθει πιστεύω θα είναι ίσως ο πιο τεχνίτης φορ που έχει έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Οκ, ήρθε και ο Μπερμπατοφ αλλά στα 35 και ενώ είχε σκαρί πολύ πιο βαρύ,ενω παρά το ότι ήταν τεχνίτης, το βρωμοποδαρο που έχει ο Ιταλός δεν συγκρίνεται. Επαναλαμβάνω σκοράρει και με φάουλ αλλά γενικά και από οποιαδήποτε θέση έξω από την περιοχή. Πόσο μας έχει λείψει αυτό;

Ο Πιάτσα πάλι μπορεί να έχει πτωτική πορεία στην καριέρα του,είναι όντως στοίχημα αλλά είναι σε άριστη ηλικία (28)και ψάχνει τρόπο να αναγεννηθεί. Η ποιότητα που έβγαζε πριν τον σοβαρό τραυματισμό, ήταν τέτοια που αξίζει να ρισκάρουμε. Πραγματικά αν τυχόν μας βγει παίζει και να μην μπορέσουμε να τον κρατήσουμε πάνω από 1-2 χρόνια. Εννοείται ότι πριν μερικά χρόνια ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα μιλούσαμε για τον παίκτη.

Από μένα μακάρι και για τους 2, όπως και για το χαφ από Ιταλία. Αντε να πάρει η Τούμπα άρωμα καμπιονάτο την τρέλα μου μέσα.

Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο Γκαμπια, όντως το ξανάγραψα, είναι αναμφισβήτητα πάρα πολύ καλός παίκτης. Τεχνική, απίστευτο σουτ κλπ.

Αλλά δε καταλαβαίνω τι ρόλο θα έχει. Θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού; Δεν θα παίζει με πλάτη το φορ μας; Δυσκολο το βλέπω..

Ο άλλος, πιο πολύ με κενό γράμμα μου μοιάζει. ΘΑ γινότΑΝ κάτι, δεν έγινε ποτέ, πιστεύω τζάμπα τα εκατομμύρια θα χάσουμε...

Μακάρι ΑΝ έρθουν να πέφτω έξω
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Δεν υπαρχει θεμα για Pjaca.O ΠΑΟΚ εχει δευτερο φορ , αλλιως ο Ισπσνος θα καταληξει ως πρωτο.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Η ποιότητα που έβγαλε ο Πιάτσα ήταν πριν από καμία 10αρια χρόνια στη Ντιναμο όπου έκανε και τις τελευταίες του καλές χρονιές.

Από κει και πέρα και από την στιγμή που πήγε Ιταλία δεν είχε πτωτική τάση στην καριέρα του. Πολύ απλά δεν είχε καν καριέρα.

Τελείως ακατάληπτη η διάθεση απόκτησης ενός τέτοιου παίκτη, αν υπάρχει βέβαια. Δεν μιλάμε για λαχείο απλά αλλά κάτι παραπάνω.

Για Γκαμπιαντινι είμαι φουλ θετικός, εδώ ναι υπάρχει ποιότητα και σοβαρή καριέρα σε δύσκολο πρωτάθλημα.

Μακάρι να βρεθεί τρόπος να ρθει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

spiridoula έγραψε:Δεν υπαρχει θεμα για Pjaca.O ΠΑΟΚ εχει δευτερο φορ , αλλιως ο Ισπσνος θα καταληξει ως πρωτο.
Ο Πιάτσα δεν είναι φορ αλλά εξτρεμ που μπορεί λόγω σωματοδομης να παίξει και ψευτοεννιαρι.
Επίσης, φαίνεται να είναι όντως στην λίστα αριστερών εξτρεμ αλλά όχι ως πρώτη επιλογή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 16 Ιουν 2023, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νομίζω κάπου ακούστηκε ότι έχουμε βάλει deadline χρονικά.

Ελπίζω να τα τηρήσουμε και να μη τα σέρνουμε αρκετό καιρό.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Γιατί είναι πιο εύκολο να τον στείλουμε τον Ιταλό μετά από τα δύο χρόνια δηλαδή; Για να τον στείλουμε θα σημαίνει ότι σου έχει γίνει φετινός Ολιβέιρα και χειρότερος. Ποιος θα τον πάρει ή γιατί να σου χαρίσει λεφτά;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν ειναι θεμα να τον "στειλεις". Τετοιου ειδους παικτες με καλο ονομα πολυ ευκολα βρισκουν επομενο συμβολαιο ακομα και στα 33 αν για καποιο λογο ο ΠΑΟΚ "φοβαται" την 3ετια.
Το δυσκολο ειναι να στειλεις τους Μουργκαρηδες τους Ταυλορ και τους Νινουες...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Παιδιά, με δεδομένο ότι η πλειοψηφία των παικτών που αγωνίζονται καμπιονάτο είναι καλοί αθλητές νομίζω ότι το ρίσκο με 3ετες δεν είναι μεγάλο. Δηλαδη ο Γκαμπιαντινι θα σέρνεται ένα χρόνο πριν τελειώσει το συμβόλαιο του και θα μείνει στα αζήτητα ενώ θα είναι 33 στα 34;
Επίσης πείτε με τρελό αλλά ακόμη και σε αυτή την ηλικία τέτοιοι παίκτες, αν κάνουν καλες σεζόν έχουν ακόμη μεταπωλητικη αξία. Αποκλείεται με 2 δυνατές σεζόν στην Ελλάδα να μας έρθει προσφορά πχ από Αραβιες, όπως ήρθε στον γαυρο για τον Ελ Αραμπι;
Το θέμα είναι να κουμπώσει στην ομάδα και να μπορέσει να βγάλει την ποιότητα του. Αν δεν γίνει, δεν θα γίνει από την αρχή. Υπάρχει ρίσκο πάντα όπως και να το κάνουμε, αλλά δεν με τρομάζει το 3ετες προσωπικά. Θα το τιμήσει.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ο Καντουρι; Εγω θα το εδινα μονο με ρητρα 60’ μετα τον 2ο χρονο.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Ο Καντουρι είχε ευπάθεια σε τραυματισμους. Τώρα μην ξεκινήσω να αναφέρω παραδείγματα Ιταλών παικτών που έπαιζαν καμπιονάτο κάποιοι ακόμη και μέχρι τα 40.εχουμε και το πρόσφατο παράδειγμα του Κουαλιαρελα. Στα 40 του 23 συμμετοχές στο καμπιονάτο. Για Ντι Ναταλε να πούμε; Για τον Τζεκο που στα 37 έπαιξε βασικός τελικό Τσαμπιονς λιγκ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 16 Ιουν 2023, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”