Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- john4serres
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Πρέπει να τσιλαρουμε λίγο γιατί έτσι θα πάει όλο το καλοκαίρι. Με δυστοκιες και παλινωδίες με πρώην παίκτες μας. Όταν κάποιοι λέμε ότι από τα πιο επίσημα χείλη (Ιβάν) η ομάδα έχει μπει σε μνημόνια κάποιοι άλλοι αντιπαραβαλλουν οφ δε ρεκορντ δηλώσεις ανθρώπων της παε που για μένα έχουν κριθεί για την αξιοπιστία τους που μιλάνε για ποιοτικές προσθήκες και λοιπά γενικόλογα. Και επειδή οι συγκεκριμένοι είναι και πολιτικαντηδες, μπορούν να τα γυρίσουν τώρα σε αυτές τις συζητήσεις και να πούνε ο μπραντον είναι ποιοτική προσθήκη. Τέτοιοι άνθρωποι είναι αυτοί μόνα ζυγά μονόζυγα
Κάποτε η πρώτη μεταγραφή ήταν ο Μάτος... Τώρα ο Τόμας.... Γελάει ο κόσμος....

Εγω θα πω πως με Λουτσεσκου δε θα δουμε εξελιξη Τζιμα και Ντελια. Μακαρι να τολμουσαν να εφερναν νεο προπονητη με νεες ιδεες για το ροστερ.
- black_star_ninja
Όπως όλες οι κινήσεις ετσι κ αυτή εχει θετικα και αρνητικα.
Στα θετικα θα έβαζα οτι:
1. Αφήνει χώρο για τζιμα.
2. Πιέζει κ μπορει να βοηθήσει σε αγώνες που παίζουμε με αντεπιθέσεις.
3. Παίρνει λίγα (ελπιζω) λεφτά, αφήνοντας διαθέσιμο μπατζετ για άλλους.
4. Μάλλον τον ζήτησε ο ραζβαν, μιας και επιμένει πάντοτε σε λίγες αλλαγές.
5. Το συμβόλαιο θα ειναι 1+1 που σημαίνει οτι αν ανεβει ο τζιμας ή μας βγει καλός ο πρώτος φορ ή ακόμα κ αν χαιρετήσουν του χρόνου ραζβαν κ Μποτο μπορούμε να πάρουμε καποιον άλλον.
6. Υπάρχει πιθανότητα να βελτιωθεί κ αυτός, αφενός μεν λογω παλαιότητας και αφετέρου αν έρθουν 1-2 περιφερειακοί επιθετικοί (δεκάρι, εξτρεμ)..
Στα αρνητικα (αν και τα έχετε πει):
1. Δε το εχει με το γκολ
2. Δε το εχει με το κεφάλι
3. Δεν μπορείς να βασιστεις σε αυτόν.
Προσωπικά δε με πειθει η κίνηση, αλλα ούτε προπονητής είμαι ούτε θα γίνω ποτε. Αν έπεισε τη διοίκηση κ το τεχνικό τιμ εγώ παω πάσο. Θα αντιδρούσα αν κάναμε συμβόλαιο 3ετιας στον συγκεκριμένο ενώ του χρόνου χαιρετούσε ο ραζβαν.
Στα θετικα θα έβαζα οτι:
1. Αφήνει χώρο για τζιμα.
2. Πιέζει κ μπορει να βοηθήσει σε αγώνες που παίζουμε με αντεπιθέσεις.
3. Παίρνει λίγα (ελπιζω) λεφτά, αφήνοντας διαθέσιμο μπατζετ για άλλους.
4. Μάλλον τον ζήτησε ο ραζβαν, μιας και επιμένει πάντοτε σε λίγες αλλαγές.
5. Το συμβόλαιο θα ειναι 1+1 που σημαίνει οτι αν ανεβει ο τζιμας ή μας βγει καλός ο πρώτος φορ ή ακόμα κ αν χαιρετήσουν του χρόνου ραζβαν κ Μποτο μπορούμε να πάρουμε καποιον άλλον.
6. Υπάρχει πιθανότητα να βελτιωθεί κ αυτός, αφενός μεν λογω παλαιότητας και αφετέρου αν έρθουν 1-2 περιφερειακοί επιθετικοί (δεκάρι, εξτρεμ)..
Στα αρνητικα (αν και τα έχετε πει):
1. Δε το εχει με το γκολ
2. Δε το εχει με το κεφάλι
3. Δεν μπορείς να βασιστεις σε αυτόν.
Προσωπικά δε με πειθει η κίνηση, αλλα ούτε προπονητής είμαι ούτε θα γίνω ποτε. Αν έπεισε τη διοίκηση κ το τεχνικό τιμ εγώ παω πάσο. Θα αντιδρούσα αν κάναμε συμβόλαιο 3ετιας στον συγκεκριμένο ενώ του χρόνου χαιρετούσε ο ραζβαν.
-
Το να εισαι σκαουτερ στον ΠΑΟΚ ειναι ο ευκολοτερος μισθοςjohn4serres έγραψε:Είναι ικανοί να φέρουν και Rahman Baba τώρα.
Δηλαδή εσυ πιστεύεις ότι μπορούσαν να βρουν ελεύθερο, καλύτερο του Μπράντον με 400-500 χιλιάρικα και επέλεξαν να μην το κάνουν;joshua έγραψε:Νιωθει άνετα λέει ο gika που θα πάμε απέναντι στα λεωφορεία των προκριματικων με φορ τον Τόμας...Μλκ θα πηδηχτω απο το παράθυρο...
Στα χρήματα που διαθέτουμε, ελεύθερο και με <500Κ, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να βγουν καλύτεροι του Μπράντον και με μικρό ρίσκο.
Εκτός αν το πρόβλημα είναι ότι δεν έδωσαν 1Μ συμβόλαιο για δεύτερο επιθετικό και χρήματα για πιθανή αγορά. Κι εγώ θεωρώ ότι κάτι τέτοιο θα ήταν απαραίτητο για να χτυπήσεις πρωτάθλημα, απλά δεν θεωρώ ότι η ομάδα έχει σοβαρούς στόχους. Πάμε με ένα μικρό μπατζετ και όπου βγει είναι η φάση. Μην ξανά αναλύουνε τα πάντα από την αρχή.
Από ότι δείχνει αυτό είχαν στο μυαλό τους να ασχολούνται για τον 1ο Forward επομένως σου λέει 2η χρονιά θα κάνει με όλα τα ματς με το καλό να περάσουμε στα ευρωπαϊκά θα τα κάνει εκτός αν έχουν λέω στο μυαλό μου κουδουνίζει να δώσουν maximum ευκαιρίες τον Τζίμα μην τον κάψουν τότε συμφωνώ με τη γνώμη σου ronron-swanson έγραψε:Εν τω μεταξυ επαιξε και βασικος στα τελευταια 2 σημαντικα παιχνιδια και δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ. Δηλαδη τι σκατα ειδαν ρε φουστη;
Θα τον φαμε στην μαπα παλι ολο να ζηταει φαουλ και να διαμαρτυρεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος principal την Δευ 12 Ιουν 2023, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4a έγραψε:Ειναι φοβερο παντως που δεν εχει υπαρξει προεργασια εστω για μερικους μη "βασικους" παικτες.
Ο Μπράντον για τα λεφτά του και με βάση την προσφορά του άξιζε την ανανέωση και τον ρόλο του 2ου σε συναγωνισμό με τον Τζίμα.
Μακάρι!
Εννοείς ότι είναι ικανοί να φέρουν 28χρονο διεθνή Γκανέζο από την Αγγλία που έχει παίξει και μάλιστα καλά για την ομάδα στο παρελθόν?Είναι ικανοί να φέρουν και Rahman Baba τώρα.
Μακάρι!
- Montrealiotis
Να λέμε τα ιδια; Προφανώς και ΝΑΙ και για αρχή ας έφερναν τουλάχιστον φορ γιατί ο Ισπανός φορ κορυφής δεν είναι.gika έγραψε:Δηλαδή εσυ πιστεύεις ότι μπορούσαν να βρουν ελεύθερο, καλύτερο του Μπράντον με 400-500 χιλιάρικα και επέλεξαν να μην το κάνουν;joshua έγραψε:Νιωθει άνετα λέει ο gika που θα πάμε απέναντι στα λεωφορεία των προκριματικων με φορ τον Τόμας...Μλκ θα πηδηχτω απο το παράθυρο...
Στα χρήματα που διαθέτουμε, ελεύθερο και με <500Κ, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να βγουν καλύτεροι του Μπράντον και με μικρό ρίσκο.
Εκτός αν το πρόβλημα είναι ότι δεν έδωσαν 1Μ συμβόλαιο για δεύτερο επιθετικό και χρήματα για πιθανή αγορά. Κι εγώ θεωρώ ότι κάτι τέτοιο θα ήταν απαραίτητο για να χτυπήσεις πρωτάθλημα, απλά δεν θεωρώ ότι η ομάδα έχει σοβαρούς στόχους. Πάμε με ένα μικρό μπατζετ και όπου βγει είναι η φάση. Μην ξανά αναλύουνε τα πάντα από την αρχή.
Η μόνη λογική εξήγηση είναι να κάνουν ευκολότερο τον δρόμο στον Τζίμα.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δουμε του χρονου Τζιμα, εγω θα σταματησω να γραφω στο παρον τοπικ για τις επόμενες 2 μεταγραφικες. Ζητημα αν θα τον δουμε στα πρωτα ματς της ευρωπης πνδεν θα εχουμε ακομη τον 1ο φορ.
Του χρονου βαρια σε κανα κυπελο σε ματς της πλακας
Ξεχαστε Τζιμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Του χρονου βαρια σε κανα κυπελο σε ματς της πλακας
Ξεχαστε Τζιμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk