Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι μόνο θέμα Λουτσου η ανανέωση Μπράντον;joshua έγραψε:Το εχω δηλωσει απο χτες στα παιδια...Αν ανανεωσει ο Μπραντον παραιτουμαι απο μοντ γιατι πρωτος εγω θα κανω το τοπικ...
Ναι...Να τον εχει καημο ο Σαββιδης λιγο δυσκολο...Να τον θελει ο Μποτο,να μην τον θελει ο Λουτσεσκου και να μεινει λογω του πρωτου ακομα πιο δυσκολο...
Λογικό ακούγεται...να τον έφερε ο Μποτο αλλά τώρα να μην τον θέλει...ενώ στην αρχή να μην τον ήθελε ο Λου αλλά τώρα sign re malaka...
Εγω δεν ειπα οτι δεν τον θελει ο Μποτο.Ειπα οτι δεν γινεται να τον θελει ο Μποτο,να μην τον θελει ο Λουτσεσκου και να ανανεωνει.Οσο για το οτι δεν τον ηθελε ο Λουτσεσκου απο που προκυπτει ακριβως? Ασε που ικανο τον εχω να μην τρελαινεται αλλα λογω τρομερης ανασφαλειας να προτιμα να τον κρατησει...
Δηλαδή τον θέλει ο Λουτσέσκου τον Μπράντον? Αυτό λέτε? Αυτό που βλέπουμε όλοι ότι ο παίκτης είναι για Β εθνική και ο Λουτσέσκου δεν το βλέπει, λέει αυτόν θέλω. Για αυτό δεν παίρνουμε φορ.
ΟΚ.
ΟΚ.
Δηλαδη εσυ λες οτι υπαρχει περιπτωση να μεινει ο Ισπανος ενω δεν τον θελει ο Λουτσεσκου?
Σε καμιά περίπτωση δε νομίζω ότι ο Λουτσέσκου τρελαίνεται με τον Μπράντον, απλά φοβάται ότι δε θα έρθει κανείς και θα πάει στα προκριματικά χωρίς επιθετικό. Οπότε προτιμάει τον μέτριο Μπράντον από το τίποτα.
Ναι.
Αν του πουν αυτός είναι και λεφτά για άλλον δεν έχει. Δε θα είναι η πρώτη φορά.
Αν του πουν αυτός είναι και λεφτά για άλλον δεν έχει. Δε θα είναι η πρώτη φορά.
Από τα γραφόμενα μας στο νήμα των μεταγραφών δεν μου κάνει εντύπωση που ο Λουτσος είναι ανασφαλείς...άλλωστε περισσεύει η ψυχραιμία στο εν λόγω νήμα.
-
Αυτα δεν θα μπορουσαν να γινουν ουτεjoshua έγραψε:Ναι...Να τον εχει καημο ο Σαββιδης λιγο δυσκολο...Να τον θελει ο Μποτο,να μην τον θελει ο Λουτσεσκου και να μεινει λογω του πρωτου ακομα πιο δυσκολο...
αν αλλαζαμε τα 3 ονοματα σε Θοδωρος
Καρυπιδης-Κολτσιδας και Τολης Τερζής.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Δευ 12 Ιουν 2023, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η διαφορα ειναι οτι εμεις ειμαστε οπαδοι ενω ο Λουτσεσκου απο τους υπευθυνους για τις αποφασεις...psykoman έγραψε:Από τα γραφόμενα μας στο νήμα των μεταγραφών δεν μου κάνει εντύπωση που ο Λουτσος είναι ανασφαλείς...άλλωστε περισσεύει η ψυχραιμία στο εν λόγω νήμα.
Ας δούμε ποιος ισχυρισμός είναι λάθος.
1)Ο Μπράντον είναι σαφώς καλύτερος από τον κανέναν.
2)Ο Μπράντον είναι μια χαρά 2ος επιθετικός για τον ΠΑΟΚ αν ρεαλιστικός στόχος είναι η 4η θέση και αν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες 3η και 2η ( αν πετύχουμε διάνα στους υπόλοιπους).
3)Ο Μπράντον είναι ανεπαρκέστατος για 2ος επιθετικός σε ομάδα που κάνει σοβαρό πρωταθλητισμό.
4)Οι στόχοι τίθενται από τη διοίκηση . Από την ηγεσία.
Ας βρούμε λάθος στα παραπάνω και ας πάμε μετά να πούμε ο Λούτσος θέλει μπραντον κι αν μείνει , αυτός θα ευθύνεται.
1)Ο Μπράντον είναι σαφώς καλύτερος από τον κανέναν.
2)Ο Μπράντον είναι μια χαρά 2ος επιθετικός για τον ΠΑΟΚ αν ρεαλιστικός στόχος είναι η 4η θέση και αν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες 3η και 2η ( αν πετύχουμε διάνα στους υπόλοιπους).
3)Ο Μπράντον είναι ανεπαρκέστατος για 2ος επιθετικός σε ομάδα που κάνει σοβαρό πρωταθλητισμό.
4)Οι στόχοι τίθενται από τη διοίκηση . Από την ηγεσία.
Ας βρούμε λάθος στα παραπάνω και ας πάμε μετά να πούμε ο Λούτσος θέλει μπραντον κι αν μείνει , αυτός θα ευθύνεται.
Ακριβώς όπως το έγραψες...από τους υπεύθυνους...όχι ο μόνος υπεύθυνος.joshua έγραψε:Η διαφορα ειναι οτι εμεις ειμαστε οπαδοι ενω ο Λουτσεσκου απο τους υπευθυνους για τις αποφασεις...psykoman έγραψε:Από τα γραφόμενα μας στο νήμα των μεταγραφών δεν μου κάνει εντύπωση που ο Λουτσος είναι ανασφαλείς...άλλωστε περισσεύει η ψυχραιμία στο εν λόγω νήμα.