Ποιος τον ενημερωσε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prist64 έγραψε:δεν ειπε ποιος
μονο οτι τον ενημερωσαν
prist64 έγραψε:δεν κραταω και αρχειο
βρες τις δηλωσεις του Αμπελ και θα το δεις
Montrealiotis έγραψε:Τα λέει όλα ο κατ παραπάνω.
Ακόμα ένας αποτυχημένος τδ, ενω όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα είναι επιτυχημένοι.
Το γαματο θα είναι να διώξουν τον Μποτο χρεώνοντας του και τον σχεδιασμό του φετινού καλοκαιριού.
renegade έγραψε:Τελικά ένας τεχνικός διευθυντής κρίνεται αναλόγως με τα ποσά χρήματα φέρνουν πίσω οι επενδύσεις του ή με το πόσο ανταγωνιστικές ομάδες έχτισε?
Δηλαδή ο κάθε άρνεσεν θεωρείται επιτυχημένος σήμερα επειδή κάποιες μεταγραφές του μελλοντικά έφεραν αξιόλογα χρηματικά πόσα κ δεν υπολογίζουμε καθόλου το γεγονός ότι η ομάδα που έστησε τερμάτισε 40 βαθμούς από την κορυφή?
Αν θέλουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ σαν Ξάνθη...οκ να κοιταω αποκλειστικά και μόνο τα συν και πλην των μεταγραφών.
Αν όμως μας ενδιαφέρει κυρίως η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη τότε θα πρέπει να κρίνονται οι επιτελείς με πρώτο και κυριότερο στοιχείο την αγωνιστική πορεία της ομάδας
Statistikologos έγραψε:Εγω απλα θελω να μαθω ποιοι ειναι αυτοι που βαζουν τρικλοποδιες στον Μποτο.
Και ποιο το οφελος τους; Προσωπικο ή της ομαδας. Μαλλον το πρωτο. Προφανως και δε με ενδιαφερει να μαθω ονοματα. Αλλα θελω να μαθω τα κίνητρα, γιατι αν υπομονευεται η επιτυχια της ομαδας για προσωπικο κερδος και οφελος, τοτε εχουμε γερο προβλημα. Οποτε απο ενστικτο και μονο και βαση με οσα εχουν ειπωθει εδω μεσα εγω ειμαι με τον Ζαφειρη. Ειδαμε και χωρις τδ τι καταφεραμε με μεταγραφες τυπου Μιτριτσα κτλ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες