fuzztone έγραψε:Ήρθε και ο Τούρκος, έχει πέσει μέσα ο λεμον σε ότι έχει γράψει ως τώρα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω στην επιλογή των 2 ξένων είναι γιατί δεν πήγαν σε πιο σίγουρες λύσεις όπως η Φιτζμορις που παίζει και σε 2 Θέσεις.
Περιμένουμε και την διαγώνιο και την πασαδόρο για να βγάλουμε τα τελικά συμπεράσματα
fuzztone έγραψε:H Lee στη Volero, και η Φιτζμορις στη Μπέργκαμο.
Είχα μια (δύο) κρυφή ελπίδα...
steven123 έγραψε:Tσουμπα τελικα για διαγωνια. Θα τρελαθουμε τελειως ουτε μια εμπειρη ξενη. Πραγματικα πρεπει καποιος να εχει κανει πλυση εγκεφαλου στο Αμοιριδη . Δεν εξηγειται αλλιως πως νομιζει οτι θα παμε για πρωταθλημα χωρις ουτε μια εμπειρη παικτρια στην αρχικη εξαδα και βασικα σε ολη την ομαδα.
Ειναι ξεκαθαρο ενα πραγμα. Θελουμε να χτισουμε νεανικη ομαδα. Μενει μονο ενα στοιχειο που θα με αφησει περα για περα με ανοιχτο το στομα. Το να παμε σε απειρη ξενη ταλαντουχα πασαδορο ενω εχουμε Ηλιοπουλου. Θα τα χασω τελειως εκει. Ελπιζω απλα να εχουν αλλαξει τασχεδια και να παμε σε ξενη κεντρικη.
Descartes έγραψε:Δεν έχει το βάθος, την ποιότητα, το ύψος, την τεχνική, τη νοοτροποία νικητή-πρωταθλητή και την τεχική υποστήριξη για Πρωταθλητισμό. Φαίνεται οτι δεν υπάρχουν ούτε τα οικονομικά δεδομένα για Πρωταθλητισμό.
fuzztone έγραψε:Περισσότερο με προβληματίζει αυτό που έγραψε ο Miburosaito οτι αρνήθηκαν στον Τούρκο να φέρει δικό του team...Είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν η υποστήριξη που έχει η ομάδα είναι επαρκής για πρωταθλητισμό. Κατά τη γνώμη μου που προκύπτει από στοιχεία που έχω παραθέσει, δεν είναι.
Willie the Pimp έγραψε: Η ομάδα που πάμε να κάνουμε πάντως είναι κοντή και θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα στο μπλοκ. Κατά την άποψη μου θα πρέπει να κινηθούμε για κεντρική ξένη κι όχι πασαδόρο, διότι πέραν των άλλων με την "αναιμική" σ' αυτό τον τομέα Πολυνοπούλου θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα του χρόνου.
Επιστροφή στο Γυναικεία τμήματα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες