Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Το πρόβλημα με τον πέλκα είναι ότι
Πρώτον ψάχνουμε κάποιον πιο ηγέτη εκεί
Και δεύτερον η βασική του θέση να είναι αριστερό εξτρέμ, έτσι ώστε ο ντελιας να μην χρειαστεί να μετακινηθεί αριστερά. Προσωπική μου άποψη λάθος η συγκεκριμένη σκέψη
Και δεύτερον η βασική του θέση να είναι αριστερό εξτρέμ, έτσι ώστε ο ντελιας να μην χρειαστεί να μετακινηθεί αριστερά. Προσωπική μου άποψη λάθος η συγκεκριμένη σκέψη
- Amsterdamer_87
Αυτον ηθελε να τον φερει ο Αμπελ με τον Ρεμπε, απο την Καλιαρι δανεικο αλλα εκοψε τις μεταγραφες ο ΙβανΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Μέσα στους πρώτους στόχους του ΠΑΟΚ για την κάλυψη των ακραίων επιθετικών, είναι ο 26,5 ετών https://www.transfermarkt.com/kiril-des ... ler/221540 της Λουντογκορετς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον επόμενο Ιούνιο και θέλοντας και μη, η βουλγαρική ομάδα θα προσπαθήσει να αποκομίσει όσα περισσότερα μπορεί αυτό το καλοκαίρι... Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή περίπτωση με έναν παίκτη με ποιότητα και σε εξαιρετική ηλικία.
απ οτι θυμαμαι..
Παντως τον γαυρο αυτος τον απεκλεισε οταν επαιξαν με την Λουντογκορετς..
Εγω θα τον ηθελα στην ομαδα..
Το πρόβλημα Ρενέ είναι ότι ψάχνουμε παίκτες με νούμερα. Απεγνωσμένα.
Ούτε τα εξτρέμ μας, ούτε τα χαφ μας έχουν νούμερα. (Μικρή εξαίρεση ο Νάρεϊ)
Ακόμα και διάνα να πέσουμε στο φορ ίσως να μην φτάνει.
Ούτε τα εξτρέμ μας, ούτε τα χαφ μας έχουν νούμερα. (Μικρή εξαίρεση ο Νάρεϊ)
Ακόμα και διάνα να πέσουμε στο φορ ίσως να μην φτάνει.
- Unpsofable78
Ο Μποτο αδερφέ είναι για να φέρνει σε πέρας συμφωνίες με παίκτες που θέλει ο προπονητής.nunies4 έγραψε:Βασικά είπαν κάτι ακόμα πιο αστείο...
Τον Μήτσο τον πήρε ο Ραζβαν
Τον Κρεμντσικ τον θέλει ο Γιώργης..
Και ο Μποτο.....ε ο Μποτο
Καλά θα πάει αυτό μάλλον
Που είναι το περίεργο να φέρει λοιπόν τον Πελκα που είναι επιθυμία του προπονητή.
Τον Κρμεντσικ ο Λουτσεσκου δεν τον πρόλαβε αλλά από την άλλη ο παίκτης δεν είναι άγνωστος σε πολλούς από τους νυν παίκτες μας. Κάνοντας προετοιμασία αυτή την φορά θα είναι πολύ πιο εύκολο να μπολιασει στο σύνολο.
Πιο ηγέτη, με νούμερα και με το κασέ που έχουμε διαθέσιμο για εκεί δύσκολα μας κόβω.
Όσο για το δεύτερο έχω την αίσθηση ότι ο Ντελιας στο σύστημα του λουτς απέδιδε καλύτερα στα αριστερά.
Όσο για το δεύτερο έχω την αίσθηση ότι ο Ντελιας στο σύστημα του λουτς απέδιδε καλύτερα στα αριστερά.
Ενω μια πλευρά θα ήθελα τον Πέλκα πίσω (με συμβόλαιο max 700-800) από την άλλη η σκέψη ότι θα πάει στα άκρα με φοβίζει.renegade έγραψε:Το πρόβλημα με τον πέλκα είναι ότι
Την χρονιά του νταμπλ βέβαια έπαιξε σχεδόν αποκλειστικά ως μεσοεπιθετικός. Καλύτερα αυτός στο κέντρο και ο Ντέλιας στα άκρα μιας και ο τελευταίος στον άξονα χάνεται.
Υ.Γ. Με πρόλαβε ο speedy

- sourmenetes
- Moderator
"Ελα. Έχω ψήσει καφέ!"constadine έγραψε:Το διάβασα σήμερα σε ένα σάιτ , το άκουσα τώρα στο PAOK Today ,Τοσκίτσης και Τσακαλέας , τον Πέλκα τον πήρε τηλέφωνο ο Λουτσέσκου.
Αν και τα ΠΑΟΚτσίδικα σάιτ έγραφαν ότι δεν υπάρχει επαφή Πέλκα- ομάδας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από τα χαφ μια χαρά 17 γκολ πήραμε ( 1 γκολ ανά 2,5 ματς)
Το πρόβλημα μας ήταν τα γκολ όταν η μπάλα έκαιγε.
Τα γκολ από τα φορ
Και τα γκολ από τα στημένα.
Αλλά και πάλι λέω ότι τα γκολ απλά στεγνά σαν αριθμοί δεν λένε τίποτα από μόνα τους.
Για παράδειγμα εγώ πιστεύω ότι τη νέα σεζόν ο τάισον και ο ντελιας θα έχουν μαζί πάνω από 8 γκολ συν σε σχέση με φέτος, αυτό όμως από μόνο του Δεν μου λέει τίποτα.
Μας λείπουν γκολ όπως αυτό του Κούρτιτς με την Κούλα στο κύπελλο.
Για αυτό και η μεταγραφή του ιταλού θα είναι μεγάλο μπαμ αν γίνει.
Όσο για τον Ντελια τα έχουμε ξαναπεί. Σε όλη την Ευρώπη τέτοιους παίκτες τους βάζουνε στα άκρα... εμείς εδώ θέλουμε να τους βάλουμε ανάμεσα στα νταμάρια τα στόπερ και τα αμυντικά χαφ
Το πρόβλημα μας ήταν τα γκολ όταν η μπάλα έκαιγε.
Τα γκολ από τα φορ
Και τα γκολ από τα στημένα.
Αλλά και πάλι λέω ότι τα γκολ απλά στεγνά σαν αριθμοί δεν λένε τίποτα από μόνα τους.
Για παράδειγμα εγώ πιστεύω ότι τη νέα σεζόν ο τάισον και ο ντελιας θα έχουν μαζί πάνω από 8 γκολ συν σε σχέση με φέτος, αυτό όμως από μόνο του Δεν μου λέει τίποτα.
Μας λείπουν γκολ όπως αυτό του Κούρτιτς με την Κούλα στο κύπελλο.
Για αυτό και η μεταγραφή του ιταλού θα είναι μεγάλο μπαμ αν γίνει.
Όσο για τον Ντελια τα έχουμε ξαναπεί. Σε όλη την Ευρώπη τέτοιους παίκτες τους βάζουνε στα άκρα... εμείς εδώ θέλουμε να τους βάλουμε ανάμεσα στα νταμάρια τα στόπερ και τα αμυντικά χαφ
- Shivaspace
Σπυρακος,ΠΑΟΚ Β
συζητουσαν τα παιδιά σχετικά με τον Μπάμπα και την ταχυδυναμη πανω στην πλάγια γραμμή, οποτε θυμήθηκα την απιστευτη κουρσα του μικρού, στο τελος του αγώνα με τις Σερρες
στην εθνική Γκανας που αν ξεχωρίζει για κατι ειναι το aggressive γρήγορο και πολύ δυνατό παιχνίδι(ολο και καποιος βγαζει τα 90 με γαζες στο κεφαλι), ο υγιείς Μπαμπα ειχε θέση βασικού μεχρι και τους ομιλους του Μουντιαλ.. οπότε μάλλον κρατιέται καλά ακομη
επισης ειναι 'μανουλα'
σ αυτες τις σύρτες σέντρες ασσίστ μεσα στην περιοχή..δεν σηκώνει ασκοπα την μπάλα, ειδικά οταν δεν υπαρχει κανεις για κεφαλιά
δηλαδή μπακ με ΛουτσεσκουΑποστόληςΑ έγραψε:
Εξτρέμ είναι.

συζητουσαν τα παιδιά σχετικά με τον Μπάμπα και την ταχυδυναμη πανω στην πλάγια γραμμή, οποτε θυμήθηκα την απιστευτη κουρσα του μικρού, στο τελος του αγώνα με τις Σερρες
στην εθνική Γκανας που αν ξεχωρίζει για κατι ειναι το aggressive γρήγορο και πολύ δυνατό παιχνίδι(ολο και καποιος βγαζει τα 90 με γαζες στο κεφαλι), ο υγιείς Μπαμπα ειχε θέση βασικού μεχρι και τους ομιλους του Μουντιαλ.. οπότε μάλλον κρατιέται καλά ακομη
επισης ειναι 'μανουλα'

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Δευ 05 Ιουν 2023, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Despotov, Pelkinio. Χμμμμ
Οτι θετε. Εξαλου λειψανδρια εχουμε.
Βασικα αντι να τηλεφωνουνε στον Πελκα που νταξει δεν ειναι και κανας ξενος το παιδι δεν παιρνουν κανα αεροπλανο να πανε να ψησουν και να φερουν αυτον τον τυπα τον εσπινα απο την Ισπανια?? Η μηπως ειναι πολυ γρηγορος και θα τον χανουν οι συμπαικτες του???
Οτι θετε. Εξαλου λειψανδρια εχουμε.
Βασικα αντι να τηλεφωνουνε στον Πελκα που νταξει δεν ειναι και κανας ξενος το παιδι δεν παιρνουν κανα αεροπλανο να πανε να ψησουν και να φερουν αυτον τον τυπα τον εσπινα απο την Ισπανια?? Η μηπως ειναι πολυ γρηγορος και θα τον χανουν οι συμπαικτες του???
Τα δύο τελευταία χρόνια η καριέρα του Πέλκα είναι σε ελεύθερη πτώση. Φοβάμαι ότι θα φορτωθούμε καινούριο "sign re malaka". Ελπίζω να τους χαλάσει τα σχέδια ο Πορτογάλος.
Μονο αν ηθελες να παιξεις Ευρωπη και να παρεις τιτλο αντι να παιζεις πχ στην Σπετσια ή στην Βαγιαδολιδzissos έγραψε:Εγώ αν ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε καλή ηλικία, του εκατομμυρίου και έπαιζα σε καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δεν ξέρω αν θα δεχόμουν πρόταση από τον ΠΑΟΚ ακόμα και με τα διπλάσια λεφτά και είμαι και Παοκτσής.
Νομίζω ότι η ομάδα μοιραία θα πάει είτε σε μεγαλύτερους σε ηλικία για εμπειρία, είτε σε στοιχήματα ανέτοιμους ταλαντούχους και ότι βγάλει από τις ακαδημίες. Άντε και κανέναν επιρρεπή στους τραυματισμούς ή με προβλήματα συμπεριφοράς κτλ.
Και τα γράφω αυτά γιατί η πλειονότητα των μεταγραφών που ήρθανε και παίξανε στην ομάδα δεν ακολούθησε ανοδική πορεία στην μετέπειτα καριέρα τους.
Ελάχιστοι βρεθήκανε σε καλύτερα πρωταθλήματα με καλύτερα συμβόλαια .
- constadine
Προς τι η ειρωνεία ;sourmenetes έγραψε:"Ελα. Έχω ψήσει καφέ!"constadine έγραψε:Το διάβασα σήμερα σε ένα σάιτ , το άκουσα τώρα στο PAOK Today ,Τοσκίτσης και Τσακαλέας , τον Πέλκα τον πήρε τηλέφωνο ο Λουτσέσκου.
Αν και τα ΠΑΟΚτσίδικα σάιτ έγραφαν ότι δεν υπάρχει επαφή Πέλκα- ομάδας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ξαναρωτησα όταν το έγραψες αυτό και δεν μπου είχες απαντήσει.papwolf έγραψε:Τα δύο τελευταία χρόνια η καριέρα του Πέλκα είναι σε ελεύθερη πτώση. Φοβάμαι ότι θα φορτωθούμε καινούριο "sign re malaka". Ελπίζω να τους χαλάσει τα σχέδια ο Πορτογάλος.
Μπορείς να μου πεις από πού προκύπτει ότι η καριέρα του είναι σε ελεύθερη πτώση ?
Μόνο σε παρακαλώ μη μου αναφέρεις τα στατιστικά του στοtransfer
- Unpsofable78
Ο Ντεσποτοφ τον γαυρο τον είχε κάνει γιο γιο πάντως.
Στο 1ο ματς γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Κάτι ευκαιρίες που τον κόψανε αδίκως ως οφσάιντ και στο 2ο ματς κέρδισε το πέναλτι και σε 2η φάση την κόκκινη από τον Μπα. Γενικά είχαν πρόβλημα στο να τον μαρκαρουν.
Έχει και πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ. Είτε απευθείας είτε σεντρες.
Και αυτός και ο Ιβάν είναι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και πολύ γρήγοροι παίκτες. Το κακό με τον Ντεσποτοφ είναι ότι έχει συμβόλαιο και μάλλον είναι καλύτερος όταν αγωνίζεται δεξιά, οπότε πέφτει κάπως πάνω σε Ζιφκοβιτς και Ναρει. Ο Ιβάν έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν το έχουν πολλά εξτρεμ. Το γκολ με το κεφάλι μια και είναι 1.85.
Στο 1ο ματς γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Κάτι ευκαιρίες που τον κόψανε αδίκως ως οφσάιντ και στο 2ο ματς κέρδισε το πέναλτι και σε 2η φάση την κόκκινη από τον Μπα. Γενικά είχαν πρόβλημα στο να τον μαρκαρουν.
Έχει και πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ. Είτε απευθείας είτε σεντρες.
Και αυτός και ο Ιβάν είναι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και πολύ γρήγοροι παίκτες. Το κακό με τον Ντεσποτοφ είναι ότι έχει συμβόλαιο και μάλλον είναι καλύτερος όταν αγωνίζεται δεξιά, οπότε πέφτει κάπως πάνω σε Ζιφκοβιτς και Ναρει. Ο Ιβάν έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν το έχουν πολλά εξτρεμ. Το γκολ με το κεφάλι μια και είναι 1.85.