Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
μα δεν βγαινουν στα ραδια και λενε οτι αποσυρουμε την στηριξη μας
στον ζαγορ υπονοιες για αρπαχτες στην μεταγραφη κουτσιανικουλη
υπονοιες για κηλικεια κλπ. καποιοι λεει που κανανε χιλιομετρα για τον
ΠΑΟΚ και ο ζαγορ ειναι δοτος υποχειριο και ενα σωρο αλλες μαλακιες
......
στον ζαγορ υπονοιες για αρπαχτες στην μεταγραφη κουτσιανικουλη
υπονοιες για κηλικεια κλπ. καποιοι λεει που κανανε χιλιομετρα για τον
ΠΑΟΚ και ο ζαγορ ειναι δοτος υποχειριο και ενα σωρο αλλες μαλακιες
......
Ενοχλημένος ο Ζαγοράκης
Του ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι έτοιμος να μιλήσει και έχει να πει πάρα πολλά. Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Χίρενφεϊν ο «Ζαγόρ» έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένος. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ο πρόεδρος του «δικέφαλου» όσο στενοχωρημένος είναι από το γεγονός ότι το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ έληξε άδοξα στο «Αμπε Λένστρα» άλλο τόσο φαίνεται να είναι προβληματισμένος από το κλίμα που υπάρχει γύρω από την ομάδα του και όχι τόσο από αυτήν.
Ο Ζαγοράκης τη... μακριά νύχτα που ακολούθησε τον αποκλεισμό από τη Χίρενφεϊν έλεγε ότι ακόμη περισσότερο από το 0-0 στο «Αμπε Λένστρα» τον ενόχλησε μια κίνηση που έγινε από την εξέδρα των οπαδών του «δικέφαλου». Την ώρα που οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την επίσημη παρουσίασή τους σηκώθηκε για 30' ένα πανό με τρεις λέξεις «ΠΑΟΚ, απάτη Travel», έμεινε απλωμένο για πολύ λίγο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είδε το πανό και τρελάθηκε. Ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή, συνομιλώντας με τους εκπροσώπους του Τύπου, προσπαθούσε να καταλάβει το λόγο για την ύπαρξη του συγκεκριμένου πανό, το περιεχόμενο του οποίου το πήρε βαρέως και προσωπικά. Στρεφόμενος μάλιστα προς συνεργάτες του αναρωτήθηκε: «Εγώ δεν είμαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚ Τravel; Αρα εγώ είμαι ο απατεώνας, σύμφωνα με αυτούς που σήκωσαν αυτό το πανό. Σε τέτοια ζητήματα δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι» έλεγε σαφώς ενοχλημένος ο πρόεδρος του «δικέφαλου».
Ενα άλλο ζήτημα που ενοχλεί τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και το οποίο θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό για το κλίμα που δημιουργείται γύρω από την ομάδα του είναι και οι αμφισβητήσεις που υπάρχουν για συγκεκριμένες του επιλογές, με κορυφαία τη συνεργασία του με τον Βασίλη Γκαγκάτση.
Στο θέμα αυτό ο Ζαγοράκης είναι και το έδειξε στη συνομιλία του προς τους εκπροσώπους κάθετος και σίγουρος ότι έχει κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.
"Για μένα είναι η καλύτερη μεταγραφή που κάναμε. Και παρ' όλα αυτά δημιουργείται κλίμα σε βάρος της επιλογής αυτής. Ισως και να έχω κάνει λάθος που δεν έχω μιλήσει ακόμη δημόσια για το θέμα αυτό» έλεγε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και συμπλήρωνε: "Ηθελα να περιμένω μέχρι το τέλος του Αυγούστου για να έχουν κλείσει και οι μεταγραφές ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε με πραγματικά δεδομένα για τα οικονομικά της ΠΑΕ. Μέχρι τις 31 Αυγούστου κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει και για εμάς τα οικονομικά είναι πολύ σημαντικά. Δεν είμαστε επιχειρηματίες. Διαχειριζόμαστε τα χρήματα του κόσμου και θα πρέπει να δίνουμε λογαριασμό μέχρι και το τελευταίο ευρώ».
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι έτοιμος να μιλήσει για ακόμη μία φορά δημόσια και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι μάλλον έχει αργήσει να το κάνει. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει άσχημα μια αγωνιστική περίοδο που στη συνείδηση των φιλάθλων του είναι η χρονιά που σύμφωνα με το τριετές πλάνο της διοίκησης και του Φερνάντο Σάντος η ομάδα τους θα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι αυτός που θα πρέπει να οριοθετήσει το στόχο της χρονιάς, που σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα δεν έχει καν ξεκινήσει για τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, πάντως, επιμένει: «Δεν είπαμε ποτέ ότι έχουμε γίνει ξαφνικά υπερομάδα που θα κερδίζει τους πάντες. Αυτή, όμως, η μιζέρια και γκρίνια που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν γύρω από τον ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο".
"Μας έχει κουράσει αυτό το πράγμα. Ολοι και περισσότερο εγώ είμαστε στενοχωρημένοι από τον αποκλεισμό. Επρεπε να είχαμε προκριθεί, αλλά το θέμα πλέον είναι τι θα πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα. Να μείνουμε εδώ ή να προχωρήσουμε παρακάτω;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει μπροστά. Το σίγουρο είναι ότι η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για το «δικέφαλο», αφού έχασε μια πολύ σημαντική ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να αλλάξει επίπεδο.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3985706
Κάθε φορά που διαβάζω δηλώσεις αυτού του ανθρώπου, είναι σαν να μιλάει μέσα απο τη καρδιά μου.
Μπράβο ρε σκύλε, συνέχισε!
Του ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι έτοιμος να μιλήσει και έχει να πει πάρα πολλά. Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Χίρενφεϊν ο «Ζαγόρ» έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένος. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ο πρόεδρος του «δικέφαλου» όσο στενοχωρημένος είναι από το γεγονός ότι το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ έληξε άδοξα στο «Αμπε Λένστρα» άλλο τόσο φαίνεται να είναι προβληματισμένος από το κλίμα που υπάρχει γύρω από την ομάδα του και όχι τόσο από αυτήν.
Ο Ζαγοράκης τη... μακριά νύχτα που ακολούθησε τον αποκλεισμό από τη Χίρενφεϊν έλεγε ότι ακόμη περισσότερο από το 0-0 στο «Αμπε Λένστρα» τον ενόχλησε μια κίνηση που έγινε από την εξέδρα των οπαδών του «δικέφαλου». Την ώρα που οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την επίσημη παρουσίασή τους σηκώθηκε για 30' ένα πανό με τρεις λέξεις «ΠΑΟΚ, απάτη Travel», έμεινε απλωμένο για πολύ λίγο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είδε το πανό και τρελάθηκε. Ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή, συνομιλώντας με τους εκπροσώπους του Τύπου, προσπαθούσε να καταλάβει το λόγο για την ύπαρξη του συγκεκριμένου πανό, το περιεχόμενο του οποίου το πήρε βαρέως και προσωπικά. Στρεφόμενος μάλιστα προς συνεργάτες του αναρωτήθηκε: «Εγώ δεν είμαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚ Τravel; Αρα εγώ είμαι ο απατεώνας, σύμφωνα με αυτούς που σήκωσαν αυτό το πανό. Σε τέτοια ζητήματα δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι» έλεγε σαφώς ενοχλημένος ο πρόεδρος του «δικέφαλου».
Ενα άλλο ζήτημα που ενοχλεί τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και το οποίο θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό για το κλίμα που δημιουργείται γύρω από την ομάδα του είναι και οι αμφισβητήσεις που υπάρχουν για συγκεκριμένες του επιλογές, με κορυφαία τη συνεργασία του με τον Βασίλη Γκαγκάτση.
Στο θέμα αυτό ο Ζαγοράκης είναι και το έδειξε στη συνομιλία του προς τους εκπροσώπους κάθετος και σίγουρος ότι έχει κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.
"Για μένα είναι η καλύτερη μεταγραφή που κάναμε. Και παρ' όλα αυτά δημιουργείται κλίμα σε βάρος της επιλογής αυτής. Ισως και να έχω κάνει λάθος που δεν έχω μιλήσει ακόμη δημόσια για το θέμα αυτό» έλεγε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και συμπλήρωνε: "Ηθελα να περιμένω μέχρι το τέλος του Αυγούστου για να έχουν κλείσει και οι μεταγραφές ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε με πραγματικά δεδομένα για τα οικονομικά της ΠΑΕ. Μέχρι τις 31 Αυγούστου κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει και για εμάς τα οικονομικά είναι πολύ σημαντικά. Δεν είμαστε επιχειρηματίες. Διαχειριζόμαστε τα χρήματα του κόσμου και θα πρέπει να δίνουμε λογαριασμό μέχρι και το τελευταίο ευρώ».
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι έτοιμος να μιλήσει για ακόμη μία φορά δημόσια και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι μάλλον έχει αργήσει να το κάνει. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει άσχημα μια αγωνιστική περίοδο που στη συνείδηση των φιλάθλων του είναι η χρονιά που σύμφωνα με το τριετές πλάνο της διοίκησης και του Φερνάντο Σάντος η ομάδα τους θα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι αυτός που θα πρέπει να οριοθετήσει το στόχο της χρονιάς, που σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα δεν έχει καν ξεκινήσει για τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, πάντως, επιμένει: «Δεν είπαμε ποτέ ότι έχουμε γίνει ξαφνικά υπερομάδα που θα κερδίζει τους πάντες. Αυτή, όμως, η μιζέρια και γκρίνια που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν γύρω από τον ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο".
"Μας έχει κουράσει αυτό το πράγμα. Ολοι και περισσότερο εγώ είμαστε στενοχωρημένοι από τον αποκλεισμό. Επρεπε να είχαμε προκριθεί, αλλά το θέμα πλέον είναι τι θα πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα. Να μείνουμε εδώ ή να προχωρήσουμε παρακάτω;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει μπροστά. Το σίγουρο είναι ότι η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για το «δικέφαλο», αφού έχασε μια πολύ σημαντική ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να αλλάξει επίπεδο.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3985706
Κάθε φορά που διαβάζω δηλώσεις αυτού του ανθρώπου, είναι σαν να μιλάει μέσα απο τη καρδιά μου.
Μπράβο ρε σκύλε, συνέχισε!
Μερικοί επαγγελματίες ΠΑΟΚτσήδες ονειρεύονται τα παλια. μερικοί ανεπάγγελτοι ονειρεύονται να βρουν δουλειά δουλεύοντας τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και κάποιοι τάχα συνδεσμίτες... πλάθουν λέει, σενάρια διοικήσεων οπαδών τύπου σουπερ3. Αυτά έχω καταλάβει τις τελευταίες μέρες.
Ενα μόνο έχω να σας πω, αν διαβάζει κανείς από σας. είστε μακριά νυχτωμένοι. δεν φαντάζεστε τι σας περιμένει... στη θέση σας θα άλλαζα πόλη.
Αφήστε αυτά τα πούστικα τύπου ξέρουμε κάτι και θα το βγάλουμε αργότερα. Ο καλός ΠΑΟΚτσής την ίδια ώρα που μαθαίνει κάτι έρχεται εδώ δημόσια και το φωνάζει. Είδα αυτό και άκουσα αυτό κι εμείς θα διαπιστώσουμε αν είναι αλήθεια.
Με το να στέλνετε στα ραδιόφωνα 2 ώρες μετά από μια πικρή ήττα τον κάθε περίεργο Γιώργο ή Γεωργία ή όποιον άλλον να διαλαλεί με ύποπτο τρόπο ότι "εγώ είμαι απογοητευμένος και κάτι έχω μάθει αλλα δεν το λέω και να φύγει ο Ζαγορ και να πάρουν τη διοίκηση οι οπαδοί".
Είστε πολύ μακριά νυχτωμένοι, να είστε σίγουροι γιαυτό. ξανακοιμηθείτε καλύτερα.
Ενα μόνο έχω να σας πω, αν διαβάζει κανείς από σας. είστε μακριά νυχτωμένοι. δεν φαντάζεστε τι σας περιμένει... στη θέση σας θα άλλαζα πόλη.
Αφήστε αυτά τα πούστικα τύπου ξέρουμε κάτι και θα το βγάλουμε αργότερα. Ο καλός ΠΑΟΚτσής την ίδια ώρα που μαθαίνει κάτι έρχεται εδώ δημόσια και το φωνάζει. Είδα αυτό και άκουσα αυτό κι εμείς θα διαπιστώσουμε αν είναι αλήθεια.
Με το να στέλνετε στα ραδιόφωνα 2 ώρες μετά από μια πικρή ήττα τον κάθε περίεργο Γιώργο ή Γεωργία ή όποιον άλλον να διαλαλεί με ύποπτο τρόπο ότι "εγώ είμαι απογοητευμένος και κάτι έχω μάθει αλλα δεν το λέω και να φύγει ο Ζαγορ και να πάρουν τη διοίκηση οι οπαδοί".
Είστε πολύ μακριά νυχτωμένοι, να είστε σίγουροι γιαυτό. ξανακοιμηθείτε καλύτερα.
- Athanasiadhs
Aν δεις και την ημερομηνία του παρακάτω άρθρου θα δεις ότι η απόφαση είχε ληφθεί πριν το παιχνίδι με την Χέρενφειν, οπότε μη λέμε για ντροπές ή ότι άλλο θέλουμε:Maximus έγραψε:Τι εκανε λεει;;;;;arisk έγραψε:Δημοσιογράφοι (απο τους αξιόπιστους) μετέφεραν (ανοιχτή) χθεσινοβραδυνή συζήτηση του Ζαγοράκη με τους υπόλοιπους διοικούντες και τους δημοσιογράφους...
Σταχυολογώντας το τί είπε...
-Ίσως γίνουν αλλαγές και σε άλλα επίπεδα... Ήδη απομακρύνθηκε το team που ήταν υπεύθυνο για τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας...
Ντροπη...μονο αυτο εχω να πω...
Αυτοι τι φταινε για τον αποκλεισμο ρε Θοδωρε;
Στον ΠΑΟΚ ένα από τα θέματα που είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά τη διοίκηση ήταν αυτό του κακού αγωνιστικού χώρου. Για αυτό το λόγο, η ΠΑΕ αποφάσισε να πάρει… ριζοσπαστικά μέτρα και να λύσει το ταχύτερο δυνατό το πρόβλημα. Σε άλλη εταιρία ανέθεσαν τη συντήρηση του χλοοτάπητα στο Δικέφαλο και στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπαικό αναμένεται να δουν το «χωράφι» να μετατρέπεται σε «χαλί».
Δεν είναι τυχαίοτο γεγονός ότι ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε φέτος μόνο στο Οσλο, όπου πραγματοποίησε και την καλύτερη εμφάνισή του; Καθόλου τυχαίο δεν είναι και στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να λάβουν τα μέτρα τους.
Αρχικά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναζήτησε τρόπο να αλλαχτεί ο χλοοτάπητας, όμως ότι σε αυτήν την περίπτωση θα χάσει την Τούμπα για περίπου δύο μήνες. Από την άλλη, δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν έργα υποδομής το καλοκαίρι, αφού το ποσό που έπρεπε να δαπανηθεί έφτανε τα 400.000 ευρώ. Και χρήματα δεν περισσεύουν.
Ο χλοοτάπητας της Τούμπας, πάντως, μέχρι την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Ομως, από τη στιγμή που η ομάδα αποχώρησε για την Ολλανδία, ήταν σαν να πήγε και η εταιρία που συντηρούσε το χορτάρι μαζί της. Και με την επιστροφή από τις Κάτω χώρες, η ομάδα συνάντησε έναν τραγικό χλοοτάπητα και προκλήθηκε προβληματισμός. Η ΠΑΕ απαίτησε από την εταιρεία να φέρει τον αγωνιστικό χώρο στο επίπεδο που πρέπει, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό.
Ετσι, λοιπόν, αποφασίστηκε η συντήρηση του χλοοτάπητα να ανατεθεί σε άλλη εταιρεία, οι άνθρωποι της οποίας εγγυήθηκαν ότι θα φέρουν το γήπεδο σε καλή κατάσταση για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την τέταρτη αγωνιστική. Κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί σε αυτόν τον τραγικό χλοοτάπητα και στον αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού.
http://www.exedrasports.gr/football/sup ... ?aid=34940
- Maximus
Βασικα στο συγκεκριμενο θεμα με τον χλοοταπητα εκανα πλακα και ξεχασα να βαλω το ''να φυγεις, να πας αλλου''...
...αλλά τις τελευταιες 2 μερες ειπωθηκαν και πολλα σοβαρα στο φορουμ...για αυτο ισως παρεξηγηθηκα...

...αλλά τις τελευταιες 2 μερες ειπωθηκαν και πολλα σοβαρα στο φορουμ...για αυτο ισως παρεξηγηθηκα...

Σιγά να μην καταλάβατε.eleos έγραψε:Ενοχλημένος ο Ζαγοράκης
Του ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, πάντως, επιμένει: «Δεν είπαμε ποτέ ότι έχουμε γίνει ξαφνικά υπερομάδα που θα κερδίζει τους πάντες. Αυτή, όμως, η μιζέρια και γκρίνια που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν γύρω από τον ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο".
"Μας έχει κουράσει αυτό το πράγμα. Ολοι και περισσότερο εγώ είμαστε στενοχωρημένοι από τον αποκλεισμό. Επρεπε να είχαμε προκριθεί, αλλά το θέμα πλέον είναι τι θα πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα. Να μείνουμε εδώ ή να προχωρήσουμε παρακάτω;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει μπροστά.
Πάω να κάνω κακά τώρα.
Υ.Γ Άσε ρε πρόεδρε σε πείραξε το ΑΠΑΤΗ τράβελ να πούμε.
Και μόνο που να πούμε μιλάς για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να πούμε να πούμε μιζεριάζεις εντάξει.
Πολύ γκρίνια πρόεδρε να πούμε με τους γκρινιάρηδες.
Και τι δηλαδής μας απειλείς?
Έχω Γκαγκάτση ρε αν δεν αντέχεις να φύγεις.
Θα με φέρει Φατίχ Τερίμ Σαλπιγγίδη Λεονάρντο και με λίγο διαιτησία θα πάρω το πρωτάθλημα να πούμε γιατί αν περιμένω απο τον Σάντος άλλα 30 χρόνια να πούμε δεν την παλεύω να πούμε.
Πόσο υπομονή να κάνω να πούμε εγώ θέλω πρωταθλήματα και κύπελλα.
Τι να κάνω το παιδί μου γαύρο δηλαδή να πούμε?
Για το γκαζόν που λες να πούμε και εγώ μπορώ να το καλλιεργώ να πούμε ξέρεις τι καλλιεργώ εγώ ρε?
Και τι το ήθελες ρε αυτό να πούμε το δεν είμαστε μεγάλη ομάδα?
Δηλαδή τι είμαστε Νασιονάλ?
Πλάκα με κάνεις δεν το λες σοβαρά?
Μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ πρόεδρε έτσι να πούμε.
Να φύγεις να πας αλλού αν δεν μπορείς.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζί σου.
Μάξιμε καλά τα πήγα?
Θέλω βαθμολογία.
Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα.
"Αυτή, όμως, η μιζέρια και γκρίνια που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν γύρω από τον ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο"
κραξιμο σε Τεο λοιπον ειπαμε..αυτος βλεπει γκρινια και οχι κριτικη....Και φυσικα δεν μιλαω για ολες τις κριτικες εχω δει στο σαιτ αφου μερικες ηταν εκπληκτικες και σωστοτατες..
Μιλαω για τη μιζερια
κραξιμο σε Τεο λοιπον ειπαμε..αυτος βλεπει γκρινια και οχι κριτικη....Και φυσικα δεν μιλαω για ολες τις κριτικες εχω δει στο σαιτ αφου μερικες ηταν εκπληκτικες και σωστοτατες..
Μιλαω για τη μιζερια
gash04 ωραίος αδελφέ!!! Συμφωνώ.
Όσο για το χορτάρι θα μπορούσαμε να πάρουμε και τον Λεμονή γι' αυτή τη δουλειά... αλλά που να τους κόψει!
Όσο για το χορτάρι θα μπορούσαμε να πάρουμε και τον Λεμονή γι' αυτή τη δουλειά... αλλά που να τους κόψει!
διαβασα μεχρι τις 2 Σεπτεμβριου θα δωσει συνεντευξη τυπου ο Ζαγορ.
ευτυχως που μενω μακρια απο την θεσ/κη και δεν ακουω ραδιοφωνα και το οποιο κλιμα το λαμβανω απο εδω μεσα.
Τα 21.000 διαρκειας, οι 10.000 μικρομετοχοι και τα σολντ αουτ φαινεται πως δεν συγκινουν τα παπαγαλακια και νομιζουν οτι ειναι πλειοψηφια.
Θοδωρε ποσα χασαμε απο την ευρωπη? 3-4 εκατ. ευρω?
Σε παρακαλω ανοιξε παλι την α.μ.κ. και δηλωσε πως θα δοθουν στη δημοσιοτητα τα ονοματα ολων οσων συνεδραμαν σε αυτη την προσπαθεια.
Οτι εισαι σωστος το εκλαμβανουν καποιοι ''κυριοι'' σαν αδυναμια.
Βγες και πες οτι αισθανεσαι και εκτος της ιδανικης διαχειρισης των οικονομικων τονισε σε ολους μας τι χρωσταμε ακομα...
ο γαβρος διαβασα σημερα εχει λαβει 100 εκατ. ευρω απο τις 12 συμμετοχες του στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ...
χωρις λεφτα αλλα με υπομονη κατι αρχιζει να γινεται αλλα για πιο γρηγορα αποτελεσματα ενας δρομος υπαρχει... 10-20 ευρω ή καλυτερα ο,τι μπορει ο καθενας μας για να κερδισουμε κυριως 2 πραγματα:να δηλωσουμε και παλι τη στηριξη στον μοναδικο που μας εχει κερδισει και να επισπευσουμε το χρονοδιαγραμμα οσο μπορεσουμε...
και χανουμε τα εξοδα ενος σαββατοβραδου με ανταλλαγμα την ικανοποιηση ενος ΠΑΟΚτση...
υγ: gash ωραια τα ειπες αλλα δεν ηξερα οτι ειχες χωραφια...

ευτυχως που μενω μακρια απο την θεσ/κη και δεν ακουω ραδιοφωνα και το οποιο κλιμα το λαμβανω απο εδω μεσα.
Τα 21.000 διαρκειας, οι 10.000 μικρομετοχοι και τα σολντ αουτ φαινεται πως δεν συγκινουν τα παπαγαλακια και νομιζουν οτι ειναι πλειοψηφια.
Θοδωρε ποσα χασαμε απο την ευρωπη? 3-4 εκατ. ευρω?
Σε παρακαλω ανοιξε παλι την α.μ.κ. και δηλωσε πως θα δοθουν στη δημοσιοτητα τα ονοματα ολων οσων συνεδραμαν σε αυτη την προσπαθεια.
Οτι εισαι σωστος το εκλαμβανουν καποιοι ''κυριοι'' σαν αδυναμια.
Βγες και πες οτι αισθανεσαι και εκτος της ιδανικης διαχειρισης των οικονομικων τονισε σε ολους μας τι χρωσταμε ακομα...
ο γαβρος διαβασα σημερα εχει λαβει 100 εκατ. ευρω απο τις 12 συμμετοχες του στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ...
χωρις λεφτα αλλα με υπομονη κατι αρχιζει να γινεται αλλα για πιο γρηγορα αποτελεσματα ενας δρομος υπαρχει... 10-20 ευρω ή καλυτερα ο,τι μπορει ο καθενας μας για να κερδισουμε κυριως 2 πραγματα:να δηλωσουμε και παλι τη στηριξη στον μοναδικο που μας εχει κερδισει και να επισπευσουμε το χρονοδιαγραμμα οσο μπορεσουμε...
και χανουμε τα εξοδα ενος σαββατοβραδου με ανταλλαγμα την ικανοποιηση ενος ΠΑΟΚτση...
υγ: gash ωραια τα ειπες αλλα δεν ηξερα οτι ειχες χωραφια...

Καταπληκτικές ιδέες.
Πως θα τους πληρώσουμε όμως μιας και θα είμαστε μείον 20.700 διαρκείας?
Πως θα τους πληρώσουμε όμως μιας και θα είμαστε μείον 20.700 διαρκείας?
- Maximus
Πωπω ρε Γκας...πολυ γκρινια εισαι τελευταια...
...σε βαρεθηκα!
Μα...πως καταντησες ετσι;
ΥΓ.
Καλα του τα εχωσες του προεδρου...+1...
...σε βαρεθηκα!
Μα...πως καταντησες ετσι;

ΥΓ.
Καλα του τα εχωσες του προεδρου...+1...
ειμαι χαρουμενος για ενα πραγμα ως ΠΑΟΚτσης της αθηνας οτι δεν ζω στην πολη της μιζεριας και της πολης <<αλτσχαιμερ>> καλα ρε μερικοι δεν βλεπουνη τι εχει γινει στην ομαδα δεν λεω για περσυ που βγηκαμε 2οι και αναστησαμε λιγο την υπερηφανια μας αλλα για το ονειρο και την ελπιδα που μας εχει δωσει αυτοι οι διοικηση.και αυτοι που βγαιναν στα ραδιοοφωνα καλο θα ειναι να μην ξαναπατησουν στο γηπεδο ο ΠΑΟΚ θελει σκεπτομενους οπαδους!ναι οπως το ακουτε.οπαδους που να ειναι κοντα του σε λυπες και χαρες και να μην ξαχνουν ποτε που ηταν και που βρισκονται!
- Caballo Viejo
Αδέρφια στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα με τις δηλώσεις που έκανε ο Ζαγόρ και ελπίζω να μην τα καταφέρουμε να διώξουμε από τον ΠΑΟΚ το μοναδικό άνθρωπο που νοιάστηκε πραγματικά την ομάδα τα τελευταία χρόνια και είχε όραμα και σχέδιο.
Επίσης, συμφωνώ απόλυτα με τις διαπιστώσεις του e8nos για τη γκρίνια (στην οποία αναφέρθηκε και ο Ζαγόρ) και τη μιζέρια που κουβαλάμε και κρατάει πίσω και τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Ούτε εγώ είμαι από πάνω και αυτή την αρρώστια την παρακολουθώ χρόνια και δεν μπορώ να την κατανοήσω.
Τέλος, αναφορικά με την περίπτωση της εκδρομής του ΠΑΟΚ TRAVEL (πανό απάτη) για την οποία ο Ζαγοράκης δήλωσε προσβεβλημένος, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος τι έγινε; Με στοιχεία όμως. Αν ήταν αεροπορική με ξενοδοχείο προφανώς και θα ήταν ακριβή.
Προσωπικά πήγα Βερόνα, Γενεύη, Ναντ κ.α. με λερωμένο βρακί, εφτά μέρες μέσα στο λεωφορείο και δεν το μετανιώνω. Πιτσιρικάς ήμουν τότε και άφραγκος. Τι να κάνουμε ρε μάγκες; Πρέπει να δημιουργούμε κι άλλα προβλήματα στην ομάδα.
Επειδή όμως μπορεί να κάνω και λάθος, όποιος ξέρει ας κάνει τον κόπο να μας πει γιατί ο πρόεδρος τα έχει πάρει και δηλώνει: δεν είμαι απατεώνας!
Επίσης, συμφωνώ απόλυτα με τις διαπιστώσεις του e8nos για τη γκρίνια (στην οποία αναφέρθηκε και ο Ζαγόρ) και τη μιζέρια που κουβαλάμε και κρατάει πίσω και τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Ούτε εγώ είμαι από πάνω και αυτή την αρρώστια την παρακολουθώ χρόνια και δεν μπορώ να την κατανοήσω.
Τέλος, αναφορικά με την περίπτωση της εκδρομής του ΠΑΟΚ TRAVEL (πανό απάτη) για την οποία ο Ζαγοράκης δήλωσε προσβεβλημένος, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος τι έγινε; Με στοιχεία όμως. Αν ήταν αεροπορική με ξενοδοχείο προφανώς και θα ήταν ακριβή.
Προσωπικά πήγα Βερόνα, Γενεύη, Ναντ κ.α. με λερωμένο βρακί, εφτά μέρες μέσα στο λεωφορείο και δεν το μετανιώνω. Πιτσιρικάς ήμουν τότε και άφραγκος. Τι να κάνουμε ρε μάγκες; Πρέπει να δημιουργούμε κι άλλα προβλήματα στην ομάδα.
Επειδή όμως μπορεί να κάνω και λάθος, όποιος ξέρει ας κάνει τον κόπο να μας πει γιατί ο πρόεδρος τα έχει πάρει και δηλώνει: δεν είμαι απατεώνας!