Εγω τον ακουσα να λεει οτι την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει ο προπονητης παντως [FACE WITH TEARS OF JOY] και οτι δεν εχει δευτερο πλανο τωρα που το πρωτο δεν βγαινειGospi έγραψε:Παντως ο Τζορμπα φουλ αβαντα στον Ραζβαν
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Jose Boto
Re: Jose Boto
Ενω διαφωνω σε πολλα μαζι σου κομη και το ξερεις, εδω μου φαινεται οτι εχεις απολυτο δικιοmontekristo έγραψε:Σοφοτερους δεν μας εκανε για κατι πουaivas19 έγραψε:«Δεν εχει ο Μποτο την εμπιστοσυνη της διοικησης οπως ειχε στην αρχη»
Τζορμπα το ειπε τωρα στο ραδιο
εκανε μπαμ απο περσι στις 25 Ιουλιου.-
Ακομα ενα εξιλαστηριο θυμα για ολες
τις παλινωδιες της διοικησης του ΠΑΟΚ.-
Ενας αποδιοπομπαιος τραγος οπως αλλοι
που θα πληρωσει για τις αγγυλωσεις της!
"Και μυαλο να ειχαμε παλι ΠΑΟΚ θα μασταν".-
ΥΓ. Επιτυχιες μονο συγκυριακα εδω και
11 χρονια κι εμεις θα συνεχισουμε τα ιδια;
Ναι και καπακια να λεει οτι δεν εχει φορ για να παιξει αλλο συστημα, και οτι το ροστερ δεν βοηθαει π δεν μπορεσε να αλλαξει συστημα, και οτι προετοιμαστηκε να παιξει την αεκ στην κοντρα, και μετα την αποβολη που κλειστηκε, δεν ειχε φορ κολωνα για να παιξει. Ξεκινησε με την ατακα οτι την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει αυτος, και οταν αρχισε ο Πλιακος να του λεει για τις ευθυνες του Λουτσεσκου, αρχισε το ξεπλυμα.aivas19 έγραψε:Εγω τον ακουσα να λεει οτι την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει ο προπονητης παντως [FACE WITH TEARS OF JOY] και οτι δεν εχει δευτερο πλανο τωρα που το πρωτο δεν βγαινειGospi έγραψε:Παντως ο Τζορμπα φουλ αβαντα στον Ραζβαν
Εγώ περιμένω να μας φέρει κι άλλους παίχτες τύπου Σοάρες, Κουαλιάτα, Νάσμπεργκ, Τόμας, Κάργα, Κεντζιόρα κλπ. Μεγάλη επιτυχία... Και να ανανεώσει Μπίσε, Ολιβέιρα, Καντουρί.
Σε αυτο εχεις δικιο. Και τωρα λεει πως ο κοσμος επιτιθεται σε ολους τους προπονητες (και ε ει δικιο)Gospi έγραψε:Ναι και καπακια να λεει οτι δεν εχει φορ για να παιξει αλλο συστημα, και οτι το ροστερ δεν βοηθαει π δεν μπορεσε να αλλαξει συστημα, και οτι προετοιμαστηκε να παιξει την αεκ στην κοντρα, και μετα την αποβολη που κλειστηκε, δεν ειχε φορ κολωνα για να παιξει. Ξεκινησε με την ατακα οτι την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει αυτος, και οταν αρχισε ο Πλιακος να του λεει για τις ευθυνες του Λουτσεσκου, αρχισε το ξεπλυμα.aivas19 έγραψε:Εγω τον ακουσα να λεει οτι την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει ο προπονητης παντως [FACE WITH TEARS OF JOY] και οτι δεν εχει δευτερο πλανο τωρα που το πρωτο δεν βγαινειGospi έγραψε:Παντως ο Τζορμπα φουλ αβαντα στον Ραζβαν
Ας εφερνε τους μισους παικτες με τα ιδια λεφτα που του δωσανε συνολικα. Ποιο βοδι φταιει που δεν ειδε τι μπαλα παιζουν τα μικρα και τι μπαλα παιζουν αυτοι που εφερε;
- john4serres
Ψήνεται επιστροφή ΖΒ ;ron-swanson έγραψε:Τεραστιες ευθυνες εχει. Ναι οκ με λεφτα για μετριους παιχτες, εφερε μετριους παιχτες. Ε τοτε γιατι παιρνει τα περισσοτερα λεφτα που παιρνει τεχνικος διευθυντης στην Ελλαδα; Αυτο θα το εκανε και ο Βρυζας.
οποιος βλεπει τα σημαδια καταλαβαινει οτι στην καλυτερη περιπτωση εχει μπει στο περιθωριο και στην χειροτερη εχει ειδη φυγει και δεν το ξερει...
τον γεναρη οι μεταγραφες ταισον-κετζιορα μυριζαν καλοκαιρι του 21 με επιλογες γνωστες απο ουκρανια που εχει ακρες οι οικογενεια σαββιδη κτλ...
ακομα και οι αναφορες τοτε των αρδ για ''εγκριση'' απο λουτσεσκου και τμημα σκαουτινγκ(το παλιο του 21 οχι του μποτο
) εδειχναν πολλα για το που παει η φαση...
''εχασε'' λεει την εμπιστοσυνη του ιβαν ο μποτο λογο φελιπε και κουαλιατα και ενας θεος ξερει ποιος θα κανει τι το φετινο καλοκαιρι μεταγραφικα...
για μενα θα ηταν χιλιες φορες καλυτερο να συνεχισει να κανει τις επιλογες αποκλειστικα ο μποτο εχοντας μαθει απο τα λαθη του και ξεροντας το κλαμπ και τον προπονητη καλυτερα εδω και 1,5χρονο που στην τελικη πετυχε και στην απιστευτα δυσκολη επιλογη του κοταρσκι για το τερμα...
τρεμω στην ιδεα να αφησουμε στην ακρη το πλανο που ξεκινησε και να παμε να παρουμε 6 30αρηδες με 1,5 εκατομμυριο συμβολαιο και μετα απο 1-2 χρονια να λεμε παλι για ανοιγματα ffp και παικτες που δεν μπορουμε να ξεφορτωθουμε...
τον γεναρη οι μεταγραφες ταισον-κετζιορα μυριζαν καλοκαιρι του 21 με επιλογες γνωστες απο ουκρανια που εχει ακρες οι οικογενεια σαββιδη κτλ...
ακομα και οι αναφορες τοτε των αρδ για ''εγκριση'' απο λουτσεσκου και τμημα σκαουτινγκ(το παλιο του 21 οχι του μποτο

''εχασε'' λεει την εμπιστοσυνη του ιβαν ο μποτο λογο φελιπε και κουαλιατα και ενας θεος ξερει ποιος θα κανει τι το φετινο καλοκαιρι μεταγραφικα...
για μενα θα ηταν χιλιες φορες καλυτερο να συνεχισει να κανει τις επιλογες αποκλειστικα ο μποτο εχοντας μαθει απο τα λαθη του και ξεροντας το κλαμπ και τον προπονητη καλυτερα εδω και 1,5χρονο που στην τελικη πετυχε και στην απιστευτα δυσκολη επιλογη του κοταρσκι για το τερμα...
τρεμω στην ιδεα να αφησουμε στην ακρη το πλανο που ξεκινησε και να παμε να παρουμε 6 30αρηδες με 1,5 εκατομμυριο συμβολαιο και μετα απο 1-2 χρονια να λεμε παλι για ανοιγματα ffp και παικτες που δεν μπορουμε να ξεφορτωθουμε...
- ΑποστόληςΑ
Αποτυχία να φέρεις ένα φορ τον χειμώνα (υποτίθεται με 1Μ για 6 μήνες), αποτυχία να φέρεις έστω έναν Fernandes.
Ζουμπαδιασου και σακουλεψου να πουμε...παιξε καλα το νταλαβερι...φερε κανα παικτη της προκοπης...και μην μας κανεις χαλι γκαλι την καρδια...
Εκει εφερνε ταλενταρες που ομως κοστιζαν 4-5-6 εκ (τετοιο μπατζετ διαχειριζοταν) για να τους μεταπωλησουν μετα 50-60-70.
Φετος τον θελουμε να φερει ετοιμους παικτες κυριως ελευθερους συμβολαιου περιξ του 1εκ και κυριως 25+.
Μπορει;
Φετος τον θελουμε να φερει ετοιμους παικτες κυριως ελευθερους συμβολαιου περιξ του 1εκ και κυριως 25+.
Μπορει;
Έχει και ποιοτικούς φίλε Ελέυθερους μπορεί να τους φέρει;
πχ Jean-Philippe Krasso
https://www.transfermarkt.com/jean-phil ... ler/358515
Stijn Spierings
https://www.transfermarkt.com/stijn-spi ... ler/241501
Bernard Mensah
https://www.transfermarkt.com/bernard-m ... ler/324321
Alexander Djiku
https://www.transfermarkt.com/alexander ... ler/250844
ακομα και όπως είναι γυμνή η ομάδα να έρθειαι κ ο Πέλκας με τον Μπαλογιάννη
και 2ος επιθετικός ή ο Φαλάκρας ή ο Ozegovic για τον Ιταλό που έγραψαν δύσκολα να δώσεις 1χαρτι και συμβόλαιο σε 2 Επιθετικούς αν και θα το θέλαμε.
πχ Jean-Philippe Krasso

Stijn Spierings

Bernard Mensah

Alexander Djiku

ακομα και όπως είναι γυμνή η ομάδα να έρθειαι κ ο Πέλκας με τον Μπαλογιάννη
και 2ος επιθετικός ή ο Φαλάκρας ή ο Ozegovic για τον Ιταλό που έγραψαν δύσκολα να δώσεις 1χαρτι και συμβόλαιο σε 2 Επιθετικούς αν και θα το θέλαμε.
Για ανικανότητα στο γκολ μιλάει ο Τζορμπατζόγλου που (σε συνδυασμό με τα ψυχολογικά θεματα και την γκίνια) είναι δεδομένη.aivas19 έγραψε:Εγω τον ακουσα να λεει οτι την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει ο προπονητης παντως [FACE WITH TEARS OF JOY] και οτι δεν εχει δευτερο πλανο τωρα που το πρωτο δεν βγαινειGospi έγραψε:Παντως ο Τζορμπα φουλ αβαντα στον Ραζβαν
Προχτές δεχτήκαμε δύο γκολ με τρεις φάσεις ( το δε πρωτο γκολ μετά απο καραμπόλες και την συνδρομή βεβαια του Σαστρε που ώρες ώρες δείχνει αλλού) ενώ ( έστω και με κακή απόδοση) είχαμε 3 καθαρές ευκαρίες για γκολ , συν ποσες άλλες όχι τόσο σημαντικές.
Τι να κάνει δηλαδή ο Λουτσέσκου όταν ο Κωνσταντέλιας ( αντε αυτόν ίσως με προπόνηση να βελτιωθεί) ή ο Σοάρες με γαύρο, λίγο έξω απο την μικρή περιοχή σουτάρουν και η μπάλα πάει στις διπλανές οικοδομές;
ΤΟ μερίδιο ευθύνης του Λουτσέσκου πλέον του το καταλογίζουν όλοι , οι δημοσιογράφοι και οι οπαδοί.
Ειδικά αυτό με τον ΜΠισεσβαρ πραγματικά είναι αδιανόητο και πιθανότατα δεν θα απαντηθεί ποτέ ( ούτε πιστεύω ότι εξήγηση είναι η "εμμονή" . Δεν γίνεται ούτε αυτός ούτε το επιτελείο να μην βλέπουν την αγωνιστική συμπεριφορά του )