Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
markos4

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από markos4 »

Εμένα μου φτάνει που ανεβαίνει στις λίστες Forbes.
Αναμένω με ενδιαφέρον και αγωνία για τις λίστες της επόμενης χρόνιας 2023-24
Κάτι είναι και αυτό για να πανηγυρισω.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Δλδ το δίλημμα είναι Ιβάν ή το χάος από ότι κατάλαβα....Οκ....Άρα είμαστε πραγματικά σε τέλμα....
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

markos4 έγραψε:Εμένα μου φτάνει που ανεβαίνει στις λίστες Forbes.
Αναμένω με ενδιαφέρον και αγωνία για τις λίστες της επόμενης χρόνιας 2023-24
Κάτι είναι και αυτό για να πανηγυρισω.
Καταλαβαίνεις ότι με αυτά που γράφεις είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ....Κ εγώ φυσικά που κάνω κριτική σε έναν εξαφανισμένο.....Ο Ιβάν είναι το ιερό Τοτέμ κ δεν αγγίζεται....
pm1g14

Δημοσίευση από pm1g14 »

aivas19 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Κατρακύλα από εκεί που αυτός μας ανέβασε βέβαια.
Εκτός αν είχες τόσες απαιτήσεις και πριν τον Ιβάν.
Από έναν άνθρωπο που υποτίθεται είναι στο Forbes με ότι αυτό συνεπάγεται θέλω να είναι ξεκάθαρος κ δίπλα στην ομάδα ασχέτως χρημάτων....Εάν δεν μπορεί τότε ας βρει διάδοχη κατάσταση....Δεν είμαι προσωπολατρης κ επιτέλους δεν είναι στο απυρόβλητο ο Ιβάν....Κ μην μου πεις να βρω εγώ τον επόμενο....Τεράστιος επιχειρηματίας είναι εάν δεν μπορεί ή δεν θέλει ας βρει να δώσει σε κάποιον που θέλει κ μπορεί....Εγώ είμαι ΠΑΟΚ όχι Σαββίδης....Κ πριν ΠΑΟΚ ήμουν κ μετά από αυτόν ΠΑΟΚ θα είμαι όσο ζω.....
Τι διαδοχη κατασταση ; Που πηγαν να μας ριξουν Β εθνικη σε μια νυχτα; Αν δεν ειχες τον Ιβαν να παει στο CAS εκει θα ημασταν. Ολα ευκολα τα παρουσιαζεις, ουρα κανουν οι λυσεις τυπου Γουμενου και Καρυπιδη ή κανενας φυτευτος του υψηλαντη. Με τιτλους που πηραμε δεν υπαρχει λογος για τετοια επιθεση ειδικα σε αυτην την μπανανια που ζουμε. Περσι η χαρτινη πηγε χειροτερα απο οτι εμεις φετος και τωρα ειναι εκει που ειναι
Μα από εκείνη την υπόθεση και μετά είναι εξαφανισμένος. Μέχρι τότε πηγαίναμε για πρωτάθλημα και μετά εξαφανίστηκε.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Οτι γουσταρεις καταλαβαινεις Πατρινε και οτι σε βολευει...και οχι οτι πραγματικα γραφουν τα παιδια στα παραπανω ποστ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Montrealiotis έγραψε:Ότι έχει ευθύνη για τις αποτυχίες, έχει και για τις επιτυχίες, είναι αλήθεια.
Οποιαδήποτε όμως θέλει να φύγει ο Ιβαν ή είναι 15 χρόνων και δεν θυμάται τον ΠΑΟΚ προ ιβαν ή δεν ειναι ΠΑΟΚ, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.
Αυτό ακριβώς.

Αυτός μας έφερε τα νταμπλ, αυτός μας γύρισε και αγωνιστικά στα χρόνια της σαρδέλας και στην τεταρτη θέση.

Όσο και να χτυπιόμαστε, από αυτόν κρίνονται όλα.
100.000.000 δεν έχει βάλει κανεις άλλος στον ΠΑΟΚ στα 100 χρόνια ιστορίας του.
Αν βρεθεί κάποιος που να μπορεί και να θέλει, να μιλήσουμε.

Μέχρι τότε προσευχή μπας και ξαναγυρίσει το κουμπί.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Δεν παν να με πουν όπως θέλουν..
Εγώ το πρωί θα κυκλοφορώ με σκυμμένο το κεφάλι και ξυρισμένο σβέρκο.
Και ο Ιβάν μπορεί να μην έχει μάθει το αποτέλεσμα του αγώνα.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

psykoman έγραψε:Οτι γουσταρεις καταλαβαινεις Πατρινε και οτι σε βολευει...και οχι οτι πραγματικα γραφουν τα παιδια στα παραπανω ποστ.
Ότι με βολεύει;;; Δηλαδή όλα πάνε καλά κ δεν έχουμε χορτάσει πίκρες....Τεσπά δεν βγαίνει πουθενά καμμία κουβέντα....ΠΑΟΚ πριν τον Ιβάν ΠΑΟΚ κ μετά τον Ιβάν....Αυτό λέω εγώ....Δυστυχώς δεν μένει πολύς καιρός για να δούμε πλέον τι θέλει επιτέλους να κάνει ο Ιβάν....Το πιο δύσκολο καλοκαίρι από την εποχή που ανέλαβε την ομάδα μόλις ξεκίνησε.....Γρήγορα θα φανεί....Εδώ είμαστε.....
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

markos4 έγραψε:Δεν παν να με πουν όπως θέλουν..
Εγώ το πρωί θα κυκλοφορώ με σκυμμένο το κεφάλι και ξυρισμένο σβέρκο.
Και ο Ιβάν μπορεί να μην έχει μάθει το αποτέλεσμα του αγώνα.
Ακριβώς έτσι νιώθω κ εγώ
+1926
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

PaokPatraG4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Την ΑΜΚ την εκανε αλλος προχτες;; Εκει δεν ηταν επενδυση; Τα χρεη αλλος τα μηδενισε; Δηλαδη αν παιρναμε σημερα την κουπα (90’) αλλος θα διοικουσε; Το DNA σου εφερε πρωταθλημα μετα απο 34 χρονια και αλλοιωθηκε τωρα; Που γαμησες ολο το ΠΟΚ ασαλιωτα και βγηκε η κυβερνηση για να σου κοψει την φορα; Ελα σε παρακαλω ολοι πικραμενοι ειμαστε δεν υπαρχει λογος για αναιτιες επιθεσεις
Να υποθέσω ότι χειροκροτας κ εσύ στις ήττες της ομάδας....Μια χαρά....Ότι πεις....Κ βλέπω μιλάς σε παρελθοντικο χρόνο....Γάμησες....Φέτος κ πέρυσι που πάμε από πίπα σε πίπα είμαι υποχρεωμένος να χειροκροταω;;;;Εάν είσαι ευχαριστημένος κ δεν βλέπεις ευθύνες του Ιβάν κ μόνο θετικά τότε μάλλον είσαι ύποπτος....Τα λέμε του χρόνου.....
Πολλες ευθυνες του Ιβαν βλεπω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θελω να φυγει. Απλα το λες εσυ γιατι σε βολευει. Πες μας ποιος να ερθει να βγαινουμε 4οι και να σου λεω παμε απο πιπα σε πιπα και να μου λες ειχες δικιο ή αν βγαινουμε πρωτοι να σου λεω ειχες δικιο εσυ. Προτεινες κανεναν; Αν με λες και ύποπτο πες μας εσυ που δεν εισαι υποπτος το πλανο που εχεις εσυ ή ο επενδυτης που προτεινεις για του χρονου αλλιως τζαμπα ασχολουμαστε με τα φληναφηματα. Ελεος που μου επιτιθεσαι χωρις να σε προσεβαλα. Περαστικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 25 Μάιος 2023, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ε τι να απαντήσει ρε φίλε;; Κάποιος με τσέπη Ιβάν ή εκεί γύρω πάνω κάτω, ... εμφανισμένος - αντίθετο του εξαφανισμένος :lol:, που θα χώνει αβέρτα αλλά δεν θα ... τον πιάνουν κορόιδο άλλοι. Σε βοήθησα;;;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Εγώ θέλω Ρεμπέκα Γουέλτον.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

navigator11 έγραψε:Ε τι να απαντήσει ρε φίλε;; Κάποιος με τσέπη Ιβάν ή εκεί γύρω πάνω κάτω, ... εμφανισμένος - αντίθετο του εξαφανισμένος :lol:, που θα χώνει αβέρτα αλλά δεν θα ... τον πιάνουν κορόιδο άλλοι. Σε βοήθησα;;;
Elon Musk, να σκάσει μύτη με μία χέστρα παραμάσχαλα πρώτη μέρα, να κάνει το γραφείο σπίτι, να απολύσει μέχρι και τα πλακάκια, να κατέβουμε με ρόστερ 8 παικτών και να απορεί τι πήγε λάθος και χάσαμε. :D
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

"Αι επιφανείς τύχαι, καθάπερ οι σφοδροί των ανέμων, μεγάλα ποιούσι ναυάγια".

- Οι μεγάλες τύχες, όπως ακριβώς οι σφοδροί άνεμοι, δημιουργούν μεγάλα ναυάγια.
Πλούταρχος
Αρχαίος Έλληνας ιστορικός (47-120 μ.Χ.)
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ιβάν και ξερό ψωμί..

Άντε και λίγο φρέσκο.. μέρα που είναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”