Παλικάρι μου ακούς τι λες?JohnDag έγραψε:Εγώ θα σε ξανά ρωτήσω.renegade έγραψε:Μακάρι το πρόβλημα να ήταν οι παίκτες.Tolaros έγραψε:Όχι να φύγουν αυτοί και να ανέβει ο Τζίμας ο Μπραντονιτς ο Βρακας ο Μιχαηλίδης ο Τσιγγαρας ο Λυρατζης και ο Κουαλιατα.
Ρε άντε πάρτε κανονικούς παίκτες
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει παίκτες που να παίζει πάνω από το 60% των δυνατοτήτων του.
Καλά για τα τακτικά λάθη που γίνανε σήμερα μάλλον θα γράψω κάποια άλλη στιγμή κάνα δυο-τρεις σελίδες.
Φεύγει δηλαδή σήμερα ο Ραζβαν, οι παίκτες αρχίζουν να παίζουν στο 100% των δυνατοτήτων τους (άρα και ο Μποτο έκανε σωστές επιλογές) και με δεδομένο ότι όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν ρολόι στην ομάδα, πάμε του χρόνου να τα σαρώσουμε όλα.
Αυτό λες; Γιατί αυτό φαίνεται να λες.
Αν ισχύει αυτό που λες και η λύση στο πρόβλημα του επι 4 συναπτά έτη ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΠΑΟΚ είναι η φυγή Λουτσεσκου τότε είμαι πραγματικά χαρούμενος σήμερα.
Μπούλο σήμερα το βράδυ κιόλας και πάμε να τους μαμησουμε όλους του χρόνου!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δηλαδή για να κάνω κριτική στο λουτσέσκου που έχασε έναν τίτλο αγωνιζόμενος ολόκληρο το παιχνίδι με παίκτη παραπάνω, θα πρέπει όλα στην ομάδα να λειτουργούν στην εντέλεια?
Τι σχέση έχει ο μπότο, οι επιλογές του και το κατά πόσο αυτές είναι πετυχημένες ή όχι με το αν οι παίκτες παίζουν στο 50 του 60 του 70 στο 80% των δυνατοτήτων τους?
Δηλαδή αν πχ ο Χ Σοάρες είναι παικτης του 4 και παίζει στο 50% των δυνατοτήτων του ( άρα για 2) , μόλις παίξει στο 100% των δυνατοτήτων του αυτομάτως θα θεωρηθεί η μεταγραφή πετυχημένη?
Τι λογικά άλματα είναι αυτά που μου κάνεις?
Ο ίδιος πήγε στην ομάδα στο ταβάνι της , να παίζει μπαλάρα και να είναι 24 παιχνίδια αήττητος, ο ίδιος τα έκανε σκατα με τίς νουθεσίες του και τα κωλύματα του με τους μικρούς με αποτέλεσμα να μας πάρει η κάτω βόλτα.
Τι να κάνουμε τώρα?
Και όχι δεν θα λυθούν όλα τα προβλήματα ως δια μαγείας εάν φύγει ο λουτσέσκου.
Αλλά τουλάχιστον θα επιστρέψει η θετική ενέργεια που λείπει πάρα πολύ από τα πέριξ της ομάδας