Jose Boto
Re: Jose Boto
Αποστόλη ο καθένας μπορεί να κάνει την ερμηνεία του...
Εμένα αυτές οι δηλώσεις δεν μου δείχνουν άριστη συνεργασία
Προσωπική άποψη και ερμηνεία έτσι;
Εμένα αυτές οι δηλώσεις δεν μου δείχνουν άριστη συνεργασία
Προσωπική άποψη και ερμηνεία έτσι;
- ΑποστόληςΑ
Σαφέστατα ο καθένας έχει την άποψή του. Ο Πουρλιοτόπουλος όμως αναφέρει απλά το ότι δεν κάθισαν στο τραπέζι και οι 3 (Boto, Razvan, PG) να τα πουν, εδώ και 9 μήνες. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Boto δεν έχει ιδέα από το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄ και ποιοι από αυτό το ρόστερ έχουν προοπτικές ανέλιξης στην πρώτη ομάδα. Είναι πιθανόν ο ίδιος να πηγαίνει να βλέπει τις προπονήσεις της β΄ ομάδας και να μιλάει συχνά με τον PG και σε άλλη χρονική στιγμή να κάνει το ίδιο με την πρώτη ομάδα.
Eξ άλλου σχολιάζει και ο ίδιος πως "Δεν έχουν κάτσει όλοι όμως στο ίδιο τραπέζι, δεν υπάρχει και λόγος να γίνει κάτι τέτοιο".
Μήπως δημιουργούμε θέματα που δεν υπάρχουν;
Eξ άλλου σχολιάζει και ο ίδιος πως "Δεν έχουν κάτσει όλοι όμως στο ίδιο τραπέζι, δεν υπάρχει και λόγος να γίνει κάτι τέτοιο".
Μήπως δημιουργούμε θέματα που δεν υπάρχουν;
Συγχαρητήρια και σε σένα. Φοβερή δουλειά. Πάμε δυνατά να οργωσουμε την αγορά της Πορτογαλίας για ασύλληπτα παικτρονια.
Αυτος απο σκαουτερ σε ακαδημιες τοπικων καταφερε να πεισει οτι κοβει το ματι του για ομαδες πρωταθλητισμου
- kataramenos5
- PAOK_Antarctica
Ανυπομονώ για την επόμενη καραβιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Τετ 24 Μάιος 2023, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Δε νομίζω να είχε κανείς την ψευδαίσθηση ότι θα τη γλίτωνε. Εν πάση περιπτώσει, ή πρέπει να περιβληθεί με εμπιστοσύνη και να μείνει και τη σεζόν αυτή, ενδεχομένως φέρνοντας και προπονητή της επιλογής του να αναλάβει εφεξής, πέρα από το να συνεχίσει τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Είτε θα πρέπει, κριθείς διόλου επιτυχημένος στο ρόλο του, να πάρει δρόμο.
εγώ και χωρίς διπλωμα τεχνικού διευθυντή καλύτερα θα τα πηγαινα απο τους αχρηστους.Εδω θελουν να κρατησουν για φορ τον τομας και μεχρι πριν λιγο καιρο για 1ο τον ολιβειρα ..Οι ανθρωποι ειναι μυρωδιαδες και επικυνδινοι..
Πως τα καταφερνεις ρε μπαγασα να τα ακουει ο Ιβαν...να τα ακουει ο Λουτσος...να τα ακουν οι παικτες και εσυ να εισαι στην πουδρα ενας Θεος το ξερει...
Και υποτιθεται οτι εισαι ο υπευθυνος του αγωνιστικου τμηματος κατω απ τον ιδιοκτητη...
Σου βγαζω το καπελο.
Και υποτιθεται οτι εισαι ο υπευθυνος του αγωνιστικου τμηματος κατω απ τον ιδιοκτητη...
Σου βγαζω το καπελο.