Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Εγώ το έχω σα φόβο στο μυαλό μου από τη στιγμή που βγήκε ότι θα πάμε με Έλληνες κεντρικούς. Ούτε και εγώ θέλω να πιστεύω ότι ήταν εισήγηση του Μιλενκοσκι. Γιατί και ο ίδιος είδε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι δραστικό στο μοίρασμα του. Πάσα στο Μιχαλοβιτς και ό,τι βγει.

Χίλιες φορές να πας στο Γαλιωτο ( ο Φιλιπποφ θα μας μείνει στην Ελβετία. :P ) που όντως έκανε καλά παιχνίδια στο Β' μισό της χρονιάς. Από τη στιγμή που πας με ξένο πασαδόρο τότε η κίνηση πρεπει να είναι δυνατή. Σε διαφορετική περίπτωση κράτα τον Ουολς. Με όποια συν και πλην κρατάς την ομοιογένεια όπως σωστά είπες.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Συμφωνώ απόλυτα, κάθετα, πάνω κάτω και πλαγίως... Αν πας για ξένο πασαδόρο να είναι ανώτερος του Ουόλς (ο Ιεροθουέλο δεν είναι επουδενί, βασικά δεν είναι πασαδόρος), αλλιώς κρατάς τον Καναδό, που και καλός παίκτης είναι και ξέρει την ομάδα. Αν πας για Έλληνα ώστε να επιλεγεί ξένος κεντρικός τότε Γαλιωτός (αναγκαστικά δεν έμεινε και κανένας άλλος αξιόλογος).
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Πραγματικα το κεντρο μας θα ειναι πολυ προβληματικο με Λιναρδο και Παπαλεξιου . Και δεν εννοω μονο το μπλοκ. Ο πρωτος ειδικα ειναι κακιστος στην επιθεση. Δεν θα εχουμε καθολου πρωτο χρονο. Καλυτερα να δοθει μια ευκαιρια στο Γαλιωτο γιατι αλλιως ως ομαδα θα εχουμε πολυ συγκεκριμενο ταβανι. Μια φορα να μην ειναι στην μερα του ενας ακραιος η ο διαγωνιος και παει χασαμε . Δεν μπορει η επιθεση πρωτου χρονου να ειναι ανυπαρκτη
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Είχα μια μικρή ελπίδα/φαντασίωση για Seganov αλλα έκλεισε Τουρκία. O Bratoev σε τι κατάσταση είναι(πλάκα κάνω μη βαράτε);
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

για παίχτες που επιλέγει ο προπονητής, κρατάω μια θετική επιφύλαξη. κάπως θα το χει στο μυαλό του φτιαγμένο το παζλ, δε μπορεί

επίσης αν θυμάμαι καλά ο ιερεθουέλο έχει killer σερβίς
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Ειλικρινα φιλε μου ποιος νοιαζεται για το σερβις του??? Πασαδορος που δεν μπορει να πασαρει ειναι αχρηστος

Δεν κάνουμε παράθεση όταν απαντάμε ή αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο post.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Ο Παϊσιάδης είπε επίσης ότι κάναμε κίνηση για Ντίμα και ήμασταν κοντά, αλλά δέχτηκε μια πολύ ψηλή πρόταση, από Ρωσία μεριά μάλλον, και θα συνεχίσει εκεί. Δεν μπορούσαμε να τη φτάσουμε σε χρήματα.

Άρα η σκέψη ήταν για Έλληνα πασαδόρο και έναν ξένο κεντρικό που είναι και το λογικό.

Δεν ξέρω ποιο είναι μεγαλύτερο ρίσκο. Να πάμε με Έλληνα πασαδόρο πχ. Γαλιωτό ή με κέντρο μόνο Έλληνες πχ. Λινάρδο - Παπαλεξίου - Τακουριδη - Γατση.
Δύσκολη απόφαση.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Σωστά! Τώρα θυμήθηκα. Θα παίξει στη Νίζνι Νόβγκοροντ (σόρρυ Willie για την παραπληροφόρηση περί παραμονής).

Με ξένο πασαδόρο ουσιαστικά κερδίζεις στο ότι μπορεί να αναδείξει τους πάντες επιθετικά και με το σωστό τρόπο παιχνιδιού του να κάνει εύκολη τη ζωή στους ακραίους και στο διαγώνιο βγάζοντας του με μονά ή καθόλου μπλοκ. Ουσιαστικά κάνει γρήγορο το παιχνίδι και σε ανεβάζει επιθετικά. Και μάλιστα φέτος καταλαβαίνεις το όταν έπαιζε καλά ο Ουολς το πόσο εύκολα τελείωναν οι επιθέσεις.

Χάνεις όμως σε μπλοκ λόγω της τετράδας αυτής και ουσιαστικά κάνεις τέτοιες κινήσεις ώστε οι ακραίοι, ο διαγώνιος και ο πασαδόρος να καλύψουν το μπλοκ. Όπως είπα και πιο πριν , δε θα μου φανεί περίεργο να δω παίκτες σαν τον Χαραλαμπίδη και Αρμενάκη ώστε να ενισχυθεί το μπλοκ της τετράδας.

Έπειτα πρέπει να δουλέψει ο Μιλενκόσκι τους Παπαλεξίου και Λινάρδο όπου με σύμμαχο την ηλικία μπορούν να βελτιωθούν.

Για αυτό και τονίζω ότι πρέπει να φέρουμε μεγάλο παίκτη άμα πάμε σε αυτή την κίνηση.

Τώρα με Έλληνα πασαδόρο κερδίζεις στον ξένο κεντρικό και ουσιαστικά η επιλογή που θα κάνεις θα κρίνει και το μπλοκ της ομάδας (π.χ. Σκρενταου). Και ουσιαστικά κρατάς ξένους στις άλλες θέσεις.

Το αλλά όμως είναι ότι αν ο πασαδόρος δεν είναι καλός τότε και όλη η επιθετική γραμμή σου ξεκινάει με χαντικαπ. Και είναι εμφανές πως όταν δεν παίζει καλά ο πασαδόρος, τι γίνεται στην ομάδα. Δυστυχώς μετά τον Κουρνετα το χάος στους Έλληνες πασαδορους και το μεγάλο ρίσκο είναι ο Γαλιωτος.

Αν έρθει πρέπει να δείξει πολλά πράγματα και να παίξει κάτω από σοβαρή πίεση και σε κλίμα ανταγωνισμού. Άμα βγει κερδίζεις πολλά, αν δε βγει, τότε η επίθεση της ομάδας θα έχει προβλήματα.

Εγώ καταλαβαίνω το σκεπτικό τους γιατί κακά τα ψέματα ρίσκα στην πάσα δεν παίρνεις.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

[youtube]Usa0ptebJMA[/youtube]

19:30 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΠΑΟΚ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΠΑΜΕ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ!!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

11-7 μπροστά ο ΠΑΟΚ με τον Ευαγγελίδη να είναι η κύρια επιθετική μας δύναμη.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

16-10 με τον ΠΑΟΚ να έχει μπει πολύ δυνατά!

Τα φώτα έχουν πέσει στον Ευαγγελίδη που είναι εξαιρετικός για την ώρα.

Υ.Γ. Maezono, έδρα μας η ΜΕΝΤ άμα κατάλαβες! ;)
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

19-14 με τον Πήγασο Πολίχνης να μειώνει τη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

23-20 με τον Πήγασο να πλησιάζει πολύ.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

25-21 και 1-0 ο ΠΑΟΚ! Ωραία ατμόσφαιρα στο κλειστό της ΜΕΝΤ. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, έχοντας μπλοκ, άσσους και τον Ευαγγελίδη στην επίθεση.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

O Πήγασος μπήκε πολύ δυνατά και από το σερβίς κάνει ζημιά με το σκορ στο 1-6.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”