Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

george188 έγραψε:Η χρονιά με Αρμενάκη κ Καρυπίδη επίσης εξαιρετική που πήραμε διπλό στο βαζελο κ αν δεν κάνω λάθος θέλαμε μια νίκη στο Παλατάκι να περάσουμε τελικό, δυστυχώς χάσαμε αν κ ήταν η πρώτη φορά που είδα τόσο κόσμο στο Παλατάκι.
Το διπλό με ογιανσιβου ήταν από τα.πιο κ@υλωτικα που έχω δει σε οποιοδήποτε άθλημα
Oγιανσίβου....πάλι ωραίες αναμνήσεις ξυπνάνε!
george188

Δημοσίευση από george188 »

Maezono Masakiyo έγραψε:ο 2006-2007 λες; το 1-3 που νικήσαμε στο πρώτο ημιτελικό με Χάνσεν και Σέφτικ;
Ναι αδερφέ τότε νομίζω ήταν, τι ομάδα κ εκείνη. Δυστυχώς μεγάλωσα εκτός Θεσσαλονίκης κ μέχρι το 2010 ότι εικόνα έχω είναι είτε από παρακολούθηση από νόβα είτε από τα αποτελέσματα τότε στο ίντερνετ. Δεν υπήρχε ιδιαίτερη κάλυψη. Μια σελίδα στα τότε σπορ του βορρά θυμάμαι
george188

Δημοσίευση από george188 »

PaokCuba4 έγραψε:
george188 έγραψε:Η χρονιά με Αρμενάκη κ Καρυπίδη επίσης εξαιρετική που πήραμε διπλό στο βαζελο κ αν δεν κάνω λάθος θέλαμε μια νίκη στο Παλατάκι να περάσουμε τελικό, δυστυχώς χάσαμε αν κ ήταν η πρώτη φορά που είδα τόσο κόσμο στο Παλατάκι.
Το διπλό με ογιανσιβου ήταν από τα.πιο κ@υλωτικα που έχω δει σε οποιοδήποτε άθλημα
Έχω δει το βίντεο της ανατροπής στο youtube πάνω από 50 φορές. Δυστυχώς δεν το έχω βρει με φυσικό ήχο
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

george188 έγραψε:
Maezono Masakiyo έγραψε:ο 2006-2007 λες; το 1-3 που νικήσαμε στο πρώτο ημιτελικό με Χάνσεν και Σέφτικ;
Ναι αδερφέ τότε νομίζω ήταν, τι ομάδα κ εκείνη. Δυστυχώς μεγάλωσα εκτός Θεσσαλονίκης κ μέχρι το 2010 ότι εικόνα έχω είναι είτε από παρακολούθηση από νόβα είτε από τα αποτελέσματα τότε στο ίντερνετ. Δεν υπήρχε ιδιαίτερη κάλυψη. Μια σελίδα στα τότε σπορ του βορρά θυμάμαι

https://www.youtube.com/watch?v=4w7nf9V6yCc&t=524s
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

george188 έγραψε:
PaokCuba4 έγραψε:
Έχω δει το βίντεο της ανατροπής στο youtube πάνω από 50 φορές. Δυστυχώς δεν το έχω βρει με φυσικό ήχο
Kάθε μέρα τουλάχιστον μία φορά βλέπω αυτό το βίντεο. Απλά μαγεία από αυτόν τον παίκτη.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Maezono Masakiyo έγραψε:Πάντως και ο Λεμονίδης σε άρθρο του πριν απο λίγες μέρες το οποίο συζητήθηκε και εδώ μέσα είχε πει πως ο Τσαλόπουλος ετοιμάζει βόμβα και το συνέδεσε με εξασφάλιση τεράστιας χορηγίας.

Υ.γ. Κουβανός=ειδήμων διεθνούς βόλεϊ. Ηρθε η ώρα να ξεκινήσει τη δική του σχολή....
Για την ώρα εσύ να ετοιμάζεσαι και για άλλο αφιέρωμα. ;)

Χαρά μου να μιλάω μαζί σας για βόλεϊ παιδιά!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Φωτογραφίες από τη μεγάλη πρόκριση της Κ17 στον τελικό του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τα σετ: 3-0 (25-17, 27-25, 25-19)

ΠΑΟΚ (Γκουτσίδης): Μαλετζίδης Μ., Ευαγγελίδης, Μαυρίδης, Τσουτάνης, Παντζάκης, Μαλετζίδης Φ., λ Γραβαλης,, Τσάνταλης, Χατζηεμμανουήλ, λ Δημητριάδης.

Στον τελικό, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πήγασο Πολίχνης, την Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 19:30, στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης».
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Kαλησπέρα σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Παισιαδης είπε ότι μετα το κλεισιμο Ντε Τρις και Ρουσσο οι υπόλοιποι 2 ξένοι θα ειναι πασαδόρος και ακραίος!
Εχουν 3 επιλογές πασαδόρων και ο ακραίος θα είναι ΔΥΝΑΤΟ όνομα!
Ετσι αυτο έχει ως αποτέλεσμα να πάμε με δυάδα βασικών Ελλήνων κεντρικώνπου ο ένας θα είναι ο Λινάρδος που ειναι κλεισμένος!Ο δεύτερος πιθανόν να είναι Παπαλεξίου!
Δεν ξέρω πάντως αν με τετράδα κεντρικών Ελληνών πόσο δυνατό θα είναι το μπλοκ μας ασχετα αν βοηθάνε και οι ακραίοι σε αυτό το τόμεα!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Στο μπλοκ έχεις και τον Ντε Ντρις που ήταν καθοριστικός. Τα νούμερα που είχε στο μπλοκ δεν τα βρίσκεις εύκολα σε διαγώνιο και για αυτό θεωρώ ότι η κίνηση παραμονής ήταν κομβική.

Σίγουρα χρειάζεσαι και τον δεύτερο ακραίο να είναι καλός στο μπλοκ. Ο Ρουσσό έχει δείξει ότι θα βοηθήσει.

Επίσης πρέπει να είναι και ο πασαδόρος σου καλός στο μπλοκ. Και δεν ξέρω αν ισχύει η κίνηση με Ιερρεθουελο από τον "κιτρινιστη" αλλα δείχνει ότι προσανατολίζονται σε πασαδόρο με μπλοκ.

Ουσιαστικά κινούνται να περιορίσουν την απώλεια του ξένου κεντρικού ενισχύοντας τις άλλες θέσεις στο φιλέ. Γενικά με τον Ντε Ντρις και με τις άλλες θέσεις ενισχυμένες, δε θα έχουμε κακό μπλοκ.

Επίσης μπορεί να δούμε να έρχονται και πιο έμπειροι παίκτες για την τετράδα. Δε θα μου φανεί περίεργο αν δούμε Αρμενάκη (που επίσης έκανε εξαιρετική χρονιά στο μπλοκ) ως 4ο κεντρικό αντί του Γατση και τον Τακουριδη 3ο κεντρικό. Ουσιαστικά έτσι θα ενισχύεις τις λύσεις στο μπλοκ.

Επιπλέον μη ξεχνάμε τον παράγοντα Μιλενκόσκι. Πια Παπαλεξίου και Λινάρδος έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν επιτέλους σωστά και να δούμε καλύτερο πρόσωπο από αυτούς. Μπορεί να κερδίσουμε και παίκτες έτσι.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Μακάρι παρότι εγω έχω εμπιστοσύνη στον προπονητη της ομάδας και σαν προπονητης του Φοίνικα Σύρου από ότι θυμάμαι είχε κανεί αρκετά καλές επιλογές ξένων!Και μόνο με τον Ρουσό είναι αναβάθμιση σε σχεση με τον φιλότιμο αλλά μέτριο Γιορνα που είχε κάποιες εκλάμψεις και τίποτα παραπάνω!
Πάντως ο Γουολς μου άρεσε αρκετά παρότι σε μερικούς αγώνες φόρτωνε συνεχεια τον Βέλγο με αποτέλεσμα να ειναι μονοδιάστατη η ομάδα
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Κουβανε πέρα από το μπλοκ επιθετικά πως θα είναι το κέντρο μας;Αν πούμε Πέτρεας βουλκιδης ότι είναι οι καλύτεροι επιθετικοί κεντρικοί σε Έλληνες, υπάρχει κάτι για μετά που να συνδυάζει μπλοκ και καλή επίθεση ; με τον κουβανο του φοινικα στην πάσα δυναμωνουμε και στο σέρβις βέβαια με φοβίζουν οι ικανότητες του στο μοίρασμα του παιχνιδιού
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Και μένα με φοβίζει ο Ιερρεθουελο. Γιατί όντως δεν είναι καλός στο μοίρασμα. Κάνει όλα τα άλλα πολύ καλά. Θες σερβίς; Το έχει. Θες μπλοκ; Το έχει. Θες να παίρνει επιθέσεις; Επίσης το έχει. Από μοίρασμα, πολύ κατώτερος αυτών που έχει δείξει παλιότερα. Καλό Ιερρεθουελο έχω δει μόνο πέρσι στο Σούπερ Καπ και στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό. Φέτος ήταν κάκιστος.

Στο κομμάτι αυτό μάλλον θα έχουμε μια πτώση στον επιθετικό τομέα. Κυρίως φαίνεται ότι θα δοθεί έμφαση στο μπλοκ. Ίσως ο Παπαλεξίου να πάρει περισσότερους πρώτους χρόνους και να δουλευτει πάνω σε αυτό. Έλληνες να συνδυάζουν και τα δύο δεν υπάρχουν. Ακόμα και ο Πετρέας και ο Βουλκίδης είναι κυρίως κεντρικοί με επίθεση παρά με μπλοκ.

Για αυτό και βλέπω οτι δίνεται έμφαση στα άκρα και στο να σκοράρει και ο πασαδόρος. Ουσιαστικά θα ενισχύσουμε άλλους τομείς (σερβίς και επίθεση) για να καλύψουμε το ντεσαβανταζ στους κεντρικούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Παρ 19 Μάιος 2023, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

ilovegame27 έγραψε:Μακάρι παρότι εγω έχω εμπιστοσύνη στον προπονητη της ομάδας και σαν προπονητης του Φοίνικα Σύρου από ότι θυμάμαι είχε κανεί αρκετά καλές επιλογές ξένων!Και μόνο με τον Ρουσό είναι αναβάθμιση σε σχεση με τον φιλότιμο αλλά μέτριο Γιορνα που είχε κάποιες εκλάμψεις και τίποτα παραπάνω!
Πάντως ο Γουολς μου άρεσε αρκετά παρότι σε μερικούς αγώνες φόρτωνε συνεχεια τον Βέλγο με αποτέλεσμα να ειναι μονοδιάστατη η ομάδα
Ο Μιλενκοσκι κυρίως στη Σύρο τους βρήκε, δεν επέλεξε κανένα. Όμως πιστώνεται στο ότι έκανε εκείνο το συνονθύλευμα ομάδα που έπαιξε κατά διαστήματα καλό βόλεϊ. Πέρσι είδαμε τι μπορεί να κάνει με μικρό μπάτζετ και φέτος θα κάνει κάτι παραπάνω με καλύτερο μπάτζετ.

Ο Γιορνα για τα χρήματα που είχες, έκανε το καλύτερο δυνατό και σε κάποιες φάσεις πάνω από αυτό που μπορούσε. Τώρα σαφώς και θα κυνηγήσεις το καλύτερο.

Ο Ουολς φέτος θα πω ότι είχε σκαμπανεβάσματα με το διάστημα Νοεμβρίου - μέσα Ιανουαρίου να είναι το χειρότερο που έχει κάνει πασαδόρος στον ΠΑΟΚ. Είχα εκμανει με αυτά που έβλεπα. Καλός πασαδόρος αλλά φέτος είναι η χρονιά της κρίσης του άμα μείνει.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Μόλις διάβασα την προοπτική απόκτησης του Ιεροθουέλο... Θα πω την αμαρτία μου, με έλουσε κρύος ιδρώτας. Ο παίκτης κάνει όντως καλά αυτά που αναφέρεις φίλε PaokCuba4 (τις δουλειές ενός ακραίου) αλλά από πάσα χάλι μαύρο. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μείνει ο Ουόλς (το έχω καταγράψει ουκ ολίγες φορές) και γιατί είναι ένας καλός πασαδόρος και γιατί δεν διαταράσσεται η ομοιογένεια της ομάδας. Αν δεν μπορούν να τον κρατήσουν (για τον οποιοδήποτε λόγο) εύχομαι να μην πάνε στην επιλογή του Κουβανού. Όσο και να τον δουλέψει ο Μιλενκόσκι πασαδόρος δε θα γίνει. Σε μια τέτοια περίπτωση... Φιλίποφ ασυζητητί...χεχε (που ήμουν κάθετα αντίθετος) . Αν και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο προπονητής μας έχει εισηγηθεί τον συγκεκριμένο παίκτη.
Γενικά η φυγή Ράπτη μας ψιλοέσκισε το σχεδιασμό. Θα κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο βέβαια, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα ας ζητήσει το λόγο του χρόνου από τον μάνατζερ του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”