Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από nunies4 »

Για να το κλείσω γιατί μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά. Ποτέ δεν έχω γράψει εδώ κορόνες του στυλ...Ιβάν χωσε σαν να μην υπάρχει αύριο, η ότι είναι σφιχτός. Πως θα μπορούσα άλλωστε με όλα αυτά που κάνει όλα τα χρόνια;
Αυτό που ενοουσα είναι ότι στην ουσία το μισθολογικό μπάτζετ δεν αναμένεται να ανέβει.
Προφανώς η σωστή διαχείριση είναι το απόλυτο ζητούμενο αλλά όπως πολύ σωστά είπατε και εσείς απαιτεί εύστοχες κινήσεις. Αυτό είναι που με φοβίζει
Δεν μπορεί η ομάδα να αντέξει αλλά 3εκ συμβόλαια παρκαρισμένα η χωρίς προσφορά.
Οι παίκτες που θα έρθουν δεν πρέπει απλά να είναι καλύτεροι από τους 4 που αντικαθιστούν (σιγά το δύσκολο με βάση τον τελευταίο χρόνο) αλλά να είναι αυτοί που θα κουβαλούν την ομάδα
Μακάρι οι επιλογές να είναι εύστοχες.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Απέμεινε ακόμα ένα παιχνίδι για να τελειώσει και αυτή η σεζόν. Η δική μου αναμονή για τον τελικό κυπέλλου δεν είναι τόσο μεγάλη παρότι παίζεται ένας τίτλος...βαθιά μέσα μου και μακάρι να κάνω λάθος το παιχνίδι αυτό θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Πλέον έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα , διοίκηση, τεχνική ηγεσία,ιατρικό team και ποδοσφαιριστές.

Δεν έχω σπουδάσει αθλητικό management ούτε και έχω ανάλογη ποδοσφαιρική εμπειρία για να μιλήσω ως ειδικός οπότε θα καταθέσω την προσωπική μου άποψη στηριζόμενη στο τι είδα μέσα στο χορτάρι και πάντα με την υποκειμενική μου ματιά.

Η ιδιοκτησία είναι απούσα ως φυσική παρουσία με ότι αυτό συνεπάγεται σε όλα τα επίπεδα .

Ο τεχνικός μας δντης νομίζω ότι βρίσκονταν στην διαδικασία γνωριμίας με το ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Δεν θα βιαστώ να τον χαρακτηρίσω ως αποτυχημένο ή πετυχημένο ακόμα. Ορισμένες κινήσεις του βγήκαν και άλλες όχι, είμαι ικανοποιημένος απο τον τερματοφύλακα που μας βρήκε ( ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια σε αυτή τη θέση). Μου αρέσει ο Σάστρε όμως δεν θα μπορούσα να τον συγκρίνω με τον Μάτος καθώς ο Μάτος ήρθε ως έτοιμος παίκτης. Ο Ράφα σοάρες επίσης μου αρέσει . Ο νάρευ και μπράτον τόμας θεωρώ ότι πρόσφεραν αρκετά στην ομάδα.

Πρόσθεσε ουσιαστικά στην φετινή 11αδα 5 παίκτες. Δεν ξέρω ποιος αποφάσισε την ενσωμάτωση του Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια στην ομάδα για να δώσω τα εύσημα.

Η τεχνική ηγεσία όσο αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος απέτυχε , όσο αφορά την πρόοδο της ομάδας έκανε βήματα μπροστά αφού κατάφερε να παράξει ωραίο ποδόσφαιρο για ένα διάστημα αρκετών μηνών.
Σταθερότητα δεν είχαμε στην απόδοση μας και ήταν ένας απο τους λόγους που δεν τα καταφέραμε μέχρι τέλους.

Δεν μου άρεσε η αθλητικότητα της ομάδας όσο αφορά την φυσική κατάσταση καθώς η επιθετική άμυνα που είχαμε στο διάστημα φορμαρίσματος δεν διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα για μεγάλο διάστημα και ειδικά στα πλέι οφ δεν την είδαμε σχεδόν καθόλου. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού μας που έκανε την διαφορά έπρεπε να βρεθεί τρόπος να το έχουμε στα σημαντικά ματς των πλέι οφ.

Ιατρικό επιτελείο...Βασικοί μας παίκτες τραυματίζονταν αρκετά συχνά και αργούσαν να επανέλθουν. Πρέπει να βελτιωθεί η κατάσταση.

Παίκτες χρειάζονται όλες οι ομάδες του κόσμου έτσι και εμεις.

Πρέπει να προσθέσουμε συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι μας που έλειψαν φέτος.

Αθλητιικότητα, ύψος, ταχύτητα, τεχνική, πνευμόνια και ηγετική συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου.

Θέλουμε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές είτε για βασικούς είτε για συμπληρωματικούς ποδοσφαιριστές.

Στους βασικούς θα ήθελα πρωτίστως ένα στόπερ,ένα μπακ, 3 χαφ,1 δεκάρι,2 εξτρέμ και 2 σέντερ φορ.

υγ. Φέτος δεν περίμενα με τίποτα ο Λουτσέσκου να εμφανίσει στα πλέι οφ την ομάδα σε τόσο κακή κατάσταση.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ο παραπάνω φίλος έγραψε πολλές αλήθειες ή θα πω ότι συμφωνώ σε όλα.
Κι αυτή είναι μια ανάρτηση με γενναία ειλικρίνεια μιας που εδώ μέσα οι περισσότεροι απλά κατά περιόδους έγραφαν για λάθη αποφεύγοντας ωστόσο να τα κατονομααουν. Όπως οι πολιτικοί μας....
Προσωπικά θα προσθέσω και την αδυναμία της ομάδας να εμφανίσει την δουλειά της στα στημένα. Ίσως να μην την βοήθησαν τα χαρακτηριστικά της ή αυτά που έλειπαν από τους ποδοσφαιριστές μας.

Ναι, θέλουμε ύψος, αθλητικοτητα, πνευμόνια, φυσική κατάσταση καθολη την διάρκεια της χρονιάς, ποδοσφαιρική ποιότητα, προσωπικότητα εντός κι εκτός των γραμμών.
Εύκολο ή δύσκολο?
Κι όμως πρέπει να πετύχουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη πρέπει να χώσουμε λεφτά. Να φέρεις έτοιμους παίκτες. Εγώ θεωρώ ότι οι 4 παίκτες, που θα είναι βασικοί, δηλαδή αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ, 8ρι και φορ, θα στοιχήσουν περίπου 6Μ σε μισθούς. Από πού θα βρεθούν τα χρήματα;
Κυρίως από την εξοικονόμηση που θα κάνουμε από τη λήξη των παρακάτω συμβολαίων:

1. Antelino Vieirinha (24.01.1986)
2. Diego Biseswar (08.03.1988)
3. Jasmin Kurtic (10.01.1989)
4. Omar El Kaddouri (21.08.1990)
5. Nélson Oliveira (08.08.1991)
6. Tomasz Kedziora (11.06.1994)

Από τους παραπάνω θα εξοικονομήσουμε ένα ποσό κοντά στα 4Μ και τα υπόλοιπα θα μπουν ως επένδυση.
Στόχος: Να φτάσουμε τουλάχιστον στους 8 του E.C.L. Σε μια τέτοια περίπτωση τα Ευρωπαϊκά έσοδα θα είναι κοντά στα 10Μ.
Πρώτα όμως θα ρίξουμε τα 6Μ (κατ' ουσίαν 2Μ) για να πάρουμε φτασμένους παίκτες και να αφήσουμε τον Razvan να τους ενσωματώσει στην 11άδα και μετά θα θερίσουμε καρπούς.
Φυσικά αυτό θα γίνει ανεξαρτήτως αποτελέσματος εκλογών. Αν είναι να περιμένουμε τις εκλογές ΠΟΤΕ θα μας έρθουν ευνοϊκές (τι σημαίνει αλήθεια ευνοϊκά αποτελέσματα;) καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Αν δεν γινουν τα πραγματα κατα πως
τα λεει ο Αποστολης μας βλεπω ολους
μαζι κατα την 1η Σεπτεμβρη να αδουμε:
[youtube]Z51ZhNiH5uM[/youtube]
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Να κλείσουμε με αυτά τα συμβόλαια που όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Απόστολος έχουν ύψος 4 εκατομμυρίων και πολύ φτωχή προσφορά φέτος, αλλά στο ποσό αυτό γιατί να μην προσθέσει η ΠΑΕ και τα 2,5 εκατομμύρια που εισέπραξε από την πώληση του Κούτσια; Άρα κάλλιστα μπορούμε να έχουμε 4 μην πω και 5 νέα συμβόλαια ύψους 6,5 χαρτιών σε παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.
Μπότο, σε 15-20 μέρες να δω την μαγκιά σου, μπορείς να ξαποστείλεις έστω και με μηδέν αντίτιμο για την ομάδα μας τους Μουργκ και Νινούα που ούτε για τον ΠΑΟΚ Β΄ κάνουν και να εξοικονομηθούν άλλα 800 χιλιάρικα;
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Από τους παραπάνω 6 ποδοσφαιριστές που αναφέρθηκαν, ο μόνος που φεύγει σίγουρα είναι ο Κούρτις. Για τους υπόλοιπους θα δούμε.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Γερασίμου έγραψε:Να κλείσουμε με αυτά τα συμβόλαια που όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Απόστολος έχουν ύψος 4 εκατομμυρίων και πολύ φτωχή προσφορά φέτος, αλλά στο ποσό αυτό γιατί να μην προσθέσει η ΠΑΕ και τα 2,5 εκατομμύρια που εισέπραξε από την πώληση του Κούτσια; Άρα κάλλιστα μπορούμε να έχουμε 4 μην πω και 5 νέα συμβόλαια ύψους 6,5 χαρτιών σε παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.
Μπότο, σε 15-20 μέρες να δω την μαγκιά σου, μπορείς να ξαποστείλεις έστω και με μηδέν αντίτιμο για την ομάδα μας τους Μουργκ και Νινούα που ούτε για τον ΠΑΟΚ Β΄ κάνουν και να εξοικονομηθούν άλλα 800 χιλιάρικα;
Δεν είναι θέμα Μπότο αλλά θέμα διοίκησης κατά πόσο θέλει να τους πληρώσει αποζημίωση. Γιατί για να βρουν ομάδα να φύγουν με μεταγραφή το βλέπω απίθανο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το μονο δεδομενο ειναι οτι παυει να υφισταται αυτο το βαριδι των 4εκ "παρκαρισμενων" συμβολαιων που οπως ολοι λεγαμε εδενε τα χερια των υπευθυνων. Αυτο απο μονο του ειναι τεραστιο κερδος.
Τωρα θελει οντως απλα τις σωστες επιλογες που θα αλλαξουν λεβελ την ομαδα. Απο τα πιο κρισιμα καλοκαιρια αυτο που ερχεται
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ ανέφερα αυτά τα 6 συμβόλαια γιατί λήγουν φέτος και η ανανέωσή τους, κατ' εμέ, δεν πρόκειται να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τον στόχο που προανέφερα.
Δεν βάζω στόχο για πρωτάθλημα, γιατί αυτό μπορούν να μας το ξανακλέψουν. Ο στόχος πρέπει να είναι, μονίμως, οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Για Murg και Ninua έχω απογοητευτεί και δεν βλέπω πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτούς πριν τη λήξη των συμβολαίων τους.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο Βιερίνια πιστεύω θα ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Έστω και με μια αποζημίωση. Αν βρουν ομάδα (μακάρι), να δώσουν π.χ. 200 στον Μουργκ και άλλα 100 στον Νινούα και εξοικονομούνται 500.000. Ένα καλούτσικο συμβόλαιο για έναν τίμιο εργάτη, βγαίνει.
gio32

Δημοσίευση από gio32 »

Η πωληση παικτη ειναι πιο πιθανη απο ποτε και βλεπω τον κουλιε να φευγει με 6-8 μυρια.μαζι με τα συμβολαια που τελειωνουν μαζευεται ενα σεβαστο ποσο που ελπιζουμε να παρθουν 3-4 ποιοτικοι παικτες με σειρα αναγκης φορ ,χαφ,μεσοεπιθετικος και αριστερο μπακ.φυσικα θα παρθουν και παικτες για αλλαγες οπως στοπερ τερματοφυλακας κτλ.ο πελκας λογικα θα υπογραψει αν δεν βρει κατι πανω απο 1 μυριο σε χωρα που να θελει να παει κιολας και οι πληροφοριες λενε για 4ετες με 700-800 το χρονο και αρκετα μπονους επιτευξης στοχων.ο πελκας ταιριαζει κιολας σε αυτο που θελει ο ραζβαν δηλαδη την πιεση στους αντιπαλους +οτι νιωθει κιολας απο ΠΑΟΚ οποτε σχεδον εχει κλεισει πιστευω.το ερωτηματικο ειναι ο Ναραι που τα πραγματα πανε καλα αλλα ακομα ειναι επιφυλακτικοι.με ζιβκο ντελια ναραι ταισον και πελκα (αν ερθει) χρειαζεσαι ακομα εναν για να πεις οτι εισαι οκ μεσοεπιθετικα.οι αλλες θεσεις της επομενης ομαδας ειναι ευκολες να ειπωθουν.κοταρσκι,σαστρε η λυρα,ιγκι,κουλιε η μεταγραφη και μεταγραφη αρ μπακ.αγκουστο και μεταγραφη,ντελιας και οποιοι αλλοι δυο απο αυτους που ειπαμε πιο πανω και φορ μεταγραφη.
Σαν προτζεκτ ξεκαθαρα ειμαστε το πιο ενδιαφερον λογω των νεαρων,το θεμα ειναι να υπαρξει και η ενισχυση απο τον προεδρο.ελπιζουμε...
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Βιερινια αν δεν σταματησει και εγω πιστευω οτι θα συνεχισει για εναν ακομα χρονο για να κραταει τα μποσικα στα αποδυτηρια.

Αλλα πιστευω οτι αφου το σηκωσει το βραδυ της 24ης Μαιου θα ανακοινωσει οτι σταματαει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Να αυτά δεν μπορώ.
Ελπίζω τέρμα οι συναισθηματισμοι από την διοίκηση
Ελπίζω ο Λουτρακίου να ξεκολλήσει από το μακρινό 19 κ να προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα
Ελπίζω ο Αντρέ να καταφέρει και να δει την αλήθεια καταματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”