Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Special 4 έγραψε:Εδω αν τολμουσε παικτης ν πει στον Λουτσεσκου ενω παιζεται το παιχνιδι κ δινει οδηγιες
σκασε σκασε επιτελους
οπως ειπε ο ντε Μπροινε στον Πεπ
θα τον ετρωγε το μαυρο σκοταδι του παγκου
Κ θα εβγαινε ολη η λουτσικη πτερυγα του παοκμανια κ θα ζητουσε μεσα σε παραληρημα το κεφαλι του παικτη σε πιατο κ ισως διακοπη συμβολαιου, απολογια, ν παει στη Β ομαδα κλπ

Ο Πεπ εχει μια μικρη κοντρα μ τον ντε Μπροινε κ τον εχει κραξει δημοσια οτι πρεπει ν παιζει πιο απλα κ χωρις ρισκο ν χανεται η μπαλα
Αυτο δν ειναι κατι π συμβαινει πρωτη φορα μ καποιο μεγαλο παικτη κ ενα προπονητη
Ν υπαρχει ενα μπιφ

Πολλες φορες εχουν δυσανασχετησει κ ο Μεσι κ ο Κριστιανο μ τους προπονητες τους

Απο εκει κ περα οποιαδηποτε αλλη συγκριση μεταξυ Γουαρδιολα κ Λουτσεσκου ειναι τ πιο συντομο ανεκδοτο για ν γελανε οι καντινες κ οι καφετεριες στην Μικρας Ασιας κ στη Διογενους

Ο βαλκανιος Λουτσεσκου ειναι πολυ εγωιστης κ δεν ξεχναει ποτε
Αν ενας παικτης του παει κοντρα θ φαει οπως προανεφερα πολυ παγκο κ θα το θυμαται

Αυτο τ διαπιστωσε πρωτος ο Πριγιοβιτς π οταν δυσανασχετησε εφαγε κανα μηνα παγκο
Μετα μπορει να τον ξαναεβαλε γιατι τον ειχε αναγκη αλλα δεν σημαινει οτι τον συμπαθησε κιολας

Εγω πιστευω οτι ενας απο τους λογους π δεν μπορεσε ν ξαναγυρισει ο Πριγιοβιτς το 2021 π ηθελε ν επιστρεψει ηταν πιθανοτατα ο Λουτσεσκου π δεν ξεχναει ποτε σαν γνησιος βαλκανιος

Ενας αλλος παικτης π το διαπιστωσε ηταν ο Φιλιπε Σοαρες οταν δυσανασχετησε πριν ενα χρονο μεσα στο καραϊσκακη που ειχε βαλει γκολ στο γαυρο γιατι τον εκανε αλλαγη στο 65'
Απο τοτε κ μετα εκανε ενα χρονο συνολο εναμισι χρονο για να παιξει ολοκληρο ενενηνταλεπτο

Κ επειδη καποιος Miles μ αποκαλεσε τρολακι θ ηθελα ν του γραψω οτι δεν υπαρχει πιο μεγαλο τρολαρισμα της τυχης ή της ατυχιας π μας δερνει
απο το ν εχουμε τον πιο ακριβοπληρωμενο προπονητη του πρωταθληματος που παντελονιαζει 1,8 εκατομμυριακια το χρονο μ το δευτερο μπατζετ τ πρωταθληματος κ να τερματιζει στην τεταρτη θεση εχοντας φαει 17 γκολ σε 10 παιχνιδια στα playoffs κ εχοντας κανει 3 συνεχομενα κλαρινα απο ολοκληρο το ΠΟΚ μεσα στην Τουμπα για πρωτη φορα στη 97 χρονη ιστορια της ομαδας

Επιτευγμα Ραζβαν Λουτσεσκου
Τρολάκι κατά τη γνώμη μου δεν είσαι.
Ανασφαλή, αχάριστο και μάλλον εμμονικό θα σε χαρακτήριζα εγώ. Πάντα με βάση τα γραφόμενα σου γιατί σε προσωπικό επίπεδο δεν σε γνωρίζω.
Και για να σου το κάνω πενηνταράκια:
το 1.8 που αναφέρεις πως παντελονιάζει, δεν το παίρνει από τη δική σου τσέπη για να σε καίει τόσο ώστε να το αναφέρεις εκτός και αν ζηλεύεις.
Κάποιος επέλεξε να το δώσει σε αυτόν και σε ολόκληρο το τιμ του, έτσι ώστε να συμφωνήσει και να υπογράψει.
Αν βέβαια μια μέρα ο Ιβάν αποφάσιζε να φέρει κάποιον με συμβόλαιο 50 χιλιάδων ευρώ, κόβω το χέρι μου πως θα ήσουν από τους πρώτους που θα έκραζε τον Ιβάν γιατί "δεν τα σκάει". Εδώ πάει το ανασφαλής.
Το να φτάνεις σε σημείο να αναφέρεις τον Πρίγιοβιτς (που έφαγε πάγκο) ως παράδειγμα, τη στιγμή που η καριέρα του στον ΠΑΟΚ (ναι με τον Λουτσέσκου προπονητή) κυριολεκτικά απογειώθηκε και σου έφερε εσένα άπειρες χαρές, δείχνει το λιγότερο αχαριστία. Εδώ πάει το αχάριστος.
Τέλος η αναφορά έστω και ειρωνικά στη σύγκριση ανάμεσα σε δυο τόσο διαφορετικά μεγέθη όπως του Πεπ και του Λουτσέσκου, πάντα με προσβλητικό τόνο και ύφος, όταν μάλιστα ο ένας με μπάτζετ δεκαπλάσιο των ανταγωνιστών του φτάνει μετά από 5;; 6;; χρόνια για πρώτη φορά σε τελικό Ch.L. (και δεν ξέρουμε καν αν θα το σηκώσει) δείχνει και το τι εμμονή έχεις με τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Εδώ πάει το εμμονικός.

Για κάτι τέτοιους σαν και σένα (που βέβαια στη στραβή θα εξαφανιστείτε), θέλω όταν τελικά φύγει ο Λουτσέσκου, να δώσουν τα κλειδιά σε οποιονδήποτε άλλο, να του δώσουν και το ίδιο μπάτζετ, να του δώσουν και τους ίδιους παίκτες (Μιτρίτσες, Τέιλορ, Νάσμπεργκ, Ρικάρντους, Κουαλιάτες, Φιλίπε, Ράφες, Τσαούσηδες και δεν συμμαζεύεται), να φάμε τη μεγαλύτερη ήττα της εποχής Σαββίδη μένοντας εκτός όχι μόνο διεκδίκησης πρωταθλήματος, αλλά και τετράδας, κυπέλλου, Ευρώπης, τα πάντα όλα, έτσι ώστε τότε και μόνο τότε να καταλάβετε την αξία του ανθρώπου που τόσο εύκολα προσβάλετε και λοιδορείτε σε καθημερινή βάση.

Υ.Γ. Το αστείο με το μπάτζετ έχει παλιώσει. Πρώτον έχεις το χαμηλότερο μπάτζετ των τελευταίων έξι(!) ετών και δεύτερον έχεις επιλέξει να το δώσεις σε πολλούς παίκτες που δεν το αξίζουν. Ναι πως να το κάνουμε τώρα, άλλο πράγμα τα αρχικά 600 χιλιάρικα που έπαιρνε ο Μάτος και άλλο πράγμα τα 500 χιλιάρικα στον Ράφα Σοάρες.
Άλλο πράγμα το εκατομμύριο στον Βιερίνια όταν επέστρεψε και άλλο πράγμα το εκατομμύριο στον Ολιβέιρα.
Άλλο πράγμα το 1.8 που δώσαμε για Πρίγιοβιτς και άλλο πράγμα τα 2.5 που δώσαμε για Φιλίπε Σοάρες και άλλα τόσα για Κουαλιάτα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να σ' το πω διαφορετικά, όλοι έχουμε τις αντιπάθειές μας που πηγάζουν από ποδοσφαιρικά κριτήρια. Εγώ ομολογώ ότι δεν πάω παιχτικά με τίποτα Ολιβέιρα και Σβαμπ, σε σημείο εμπάθειας. Εε, δεν σπάω τα αρχίδια κανενός εδώ με το να γράφω συνέχεια στο τόπικ τους, και μάλιστα για τον πρώτο θα είχα και πάμπολλες αφορμές. Έχω πει τη γνώμη μου, αλλά μέχρις εκεί - από ένα σημείο και πέρα είναι εμπάθεια που δεν δικαιολογείται.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τα ποδοσφαιρικα επιχειρηματα ειναι η συγκριση με την Σιτι; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] Ή οτι ο Λουτσεσκου παραγκωνισε τον Μισιτς με τον οποιο συνυπηρξαν λιγοτερο απο 6 μηνες;
gpap

Δημοσίευση από gpap »

[quote="Special 4".... εχοντας κανει 3 συνεχομενα κλαρινα απο ολοκληρο το ΠΟΚ μεσα στην Τουμπα για πρωτη φορα στη 97 χρονη ιστορια της ομαδας [/quote]

Ισχύει.
Και μαζί με αυτό, κολλάει η απάθεια από τον κόσμο για αυτές τις ήττες.
Πέρσι, πανηγύριζε ο γαύρος μέσα στην Τούμπα, και στις κερκίδες τραγουδούσαμε ''φέρτε με τα κύπελλόοοοο''
Φέτος, τουλάχιστον δεν τραγουδούσαμε όταν ο γαύρος πανηγύριζε μέσα στην Τούμπα.

Κοίτα, ο ΠΑΟΚ είπε εξ'αρχής πως φέτος η χρονιά είναι η έναρξη ενός νέου project.
Αυτό το Project προς το παρών δεν το έχω καταλάβει, αλλά συνηθίζεται στα ποδοσφαιρικά Project, ο στόχος να μην είναι εμφανής από την πρώτη χρονιά.

Θέλει υπομονή από την πλευρά μας.
Όχι στρουθοκαμηλισμό, αλλά υπομονή.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Γιατί μιλάτε για το 1.8

Αν δεν κάνω λάθος 1.8 όλο το προπονητικό τιμ ή δεν ισχύει

Ο ντε μπροινε μιλάει έτσι στον προπονητή του γιατί ξέρει ότι τον παίρνει

Σε δεδομένη κρίση δεν είναι σίγουρο ποιος θα αποχωρήσει... Ο πεπ ή ο ντε μπροινε
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Ένας προπονητής είναι αδύνατο να ικανοποιήσει όλους τους προπονητές της κερκίδας. Τα δεδομένα όμως, τα οποία είναι μετρήσιμα, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Γιατί μιλάτε για το 1.8

Αν δεν κάνω λάθος 1.8 όλο το προπονητικό τιμ ή δεν ισχύει

Ο ντε μπροινε μιλάει έτσι στον προπονητή του γιατί ξέρει ότι τον παίρνει

Σε δεδομένη κρίση δεν είναι σίγουρο ποιος θα αποχωρήσει... Ο πεπ ή ο ντε μπροινε
Κι εγω αν δεν κανω λαθος το 1,8 μοιραζεται επι μερους σε 6 ή 7 ατομα.

update
Βρηκα την παρακατω συνεντευξη.

Σχετικά με το συμβόλαιο του και τα όσα γράφτηκαν για τις απολαβές του:

«Δεν είναι το ποσό των 1,8 εκατομμυρίων ετησίως, αυτό αφορά όλο το προσωπικό. Δεν είναι μόνο για εμένα αυτό το ποσό, αλλά και για τους συνεργάτες μου. Είμαστε 8 άτομα συνολικά.
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Το τημ παιρνει 1.8 το χρονο. Παλι πολλα ειναι για να εχει αυτη την εικονα η ομαδα στα πλευ οφ δυο χρονια τωρα.
Ο Αμπελ επαιρνε 2 και το τονιζαν αρκετοι επισης.
Επι του παροντος το θεμα δεν ειναι να φυγει ή οχι αλλα αν θα γινουν οι κινησεις ωστε του χρονου η ομαδα να διεκδικει πρωταθλημα και να παιζει και Ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Για 2 ακούγαμε στην αρχή για Αμπελ αλλά έχω την εντύπωση ότι όταν ἐφυγε και βγήκαν τα νουμερα ήταν κάτω από 1.
Ισως να είχαν υπολογίσει και το κόστος της αποδέσμευσης από την προηγούμενη ομάδα του.
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Καπου 2 στη Μπραγκα και 2 το χρονο στον Αμπελ για τριετες....αυτα γραφανε. Ειχε και μια μειωση το 2020 λογω κοβιντ. Λιγη σημασια εχει τωρα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Τι σημαίνει το "για 1.8 που παίρνει ο Λουτσέσκου και το τιμ του, δεν θα έπρεπε να είμαστε 4οι";
Δηλαδή αν έπαιρνε 500 χιλιάδες και βγαίναμε 4οι θα ήμασταν χαρούμενοι;
Τόσα ζήτησε για ένα τιμ 8 ανθρώπων, ο Σαββίδης δέχθηκε και του τα έδωσε. Το αν είναι πολλά ή λίγα, μόνο ο Ιβάν μπορεί να το πει.
Ασχολούμαστε με τα πάντα. Ποιον βάζει, ποιον δεν βάζει, ποιον άργησε να βάλει, ποιον έβαλε νωρίς, ποιον ζήτησε να τον ανανεώσουν, ποιον ζήτησε να τον αποδεσμεύσουν, ποιος του αρέσει, ποιος όχι, ποιο σύστημα παίζει, ποιο σύστημα δεν παίζει, που θέλει να κάνει προετοιμασία, γιατί ζήτησε να αλλάξει η προετοιμασία κλπ κλπ κλπ.
Τα εξαντλήσαμε όοοολα και πιάσαμε το μισθό του προπονητικού τιμ τώρα;
Σε δουλειά να βρισκόμαστε θα πω εγώ..
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

μην το δέσουμε και κόμπο πως έιναι μόνο 8 τα άτομα.. :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Blackgr4 έγραψε:Τι σημαίνει το "για 1.8 που παίρνει ο Λουτσέσκου και το τιμ του, δεν θα έπρεπε να είμαστε 4οι";
Οχι δν θα ημασταν χαρουμενοι

Ομως τα 1,8 εκατομμυρια σημαινουν οτι μ το υψηλο κασε πηγαινουν κ οι υψηλες απαιτησεις

Δεν θ ηταν ιδια η γκρινια για τν Κουαλιατα αν η μεταγραφη στοιχιζε 180 χιλιαρικα κ οχι 1,8 εκατομμυρια

Οπως επισης σημαινει οτι αν ο Λουτσεσκου επαιρνε 500 χιλιαρικα το πιθανοτερο θ ηταν ν ειχε ηδη απολυθει απο τον πρωτο γυρο μετα το κλαρινο στ ματς μ το βαζελο στην Τουμπα μ τα δυο γκολ του Αϊτορ τοτε π κατεβηκε ο Γιωργος Σαββιδης στ αποδυτηρια
χωρις να σκεφτονται κ πολυ πολυ τις αποζημιωσεις π θα πληρωναν

Πιο ευκολα διωχνεις τον Καργα π τν αγορασες 200 χιλιαρικα απο οτι ενα παικτη π τον αγορασες 2 εκατομμυρια

Ειναι απολυτα λογικο οταν εχεις τον πιο ακριβοπληρωμενο προπονητη τ πρωταθληματος μ το δευτερο μπατζετ ν αποτελει τεραστια αποτυχια οταν σε βγαζει τεταρτο στη βαθμολογια
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Special 4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Τι σημαίνει το "για 1.8 που παίρνει ο Λουτσέσκου και το τιμ του, δεν θα έπρεπε να είμαστε 4οι";
Οχι δν θα ημασταν χαρουμενοι

Ομως τα 1,8 εκατομμυρια σημαινουν οτι μ το υψηλο κασε πηγαινουν κ οι υψηλες απαιτησεις

Δεν θ ηταν ιδια η γκρινια για τν Κουαλιατα αν η μεταγραφη στοιχιζε 180 χιλιαρικα κ οχι 1,8 εκατομμυρια

Οπως επισης σημαινει οτι αν ο Λουτσεσκου επαιρνε 500 χιλιαρικα το πιθανοτερο θ ηταν ν ειχε ηδη απολυθει απο τον πρωτο γυρο μετα το κλαρινο στ ματς μ το βαζελο στην Τουμπα μ τα δυο γκολ του Αϊτορ τοτε π κατεβηκε ο Γιωργος Σαββιδης στ αποδυτηρια
χωρις να σκεφτονται κ πολυ πολυ τις αποζημιωσεις π θα πληρωναν

Πιο ευκολα διωχνεις τον Καργα π τν αγορασες 200 χιλιαρικα απο οτι ενα παικτη π τον αγορασες 2 εκατομμυρια

Ειναι απολυτα λογικο οταν εχεις τον πιο ακριβοπληρωμενο προπονητη τ πρωταθληματος μ το δευτερο μπατζετ ν αποτελει τεραστια αποτυχια οταν σε βγαζει τεταρτο στη βαθμολογια
Γιατί μπλέκεις αυτό που σκέφτεται ο οπαδός, με αυτό που (εσύ θεωρείς) πως σκέφτεται η ιδιοκτησία;
Τι σχέση έχουν οι απαιτήσεις οι δικές μας, με το αν είχε απολυθεί αν η αποζημίωση ήταν μικρότερη;
Έχεις βάλει μέσα στο μπλέντερ διακόσια διαφορετικά πράγματα και μας τα σερβίρεις ανελέητα δίχως καμία λογική.
Εγώ δεν θα τον κρίνω με βάση τα πόσα παίρνει. Στα φρύδια μου το πόσα παίρνει. Εγώ τον πληρώνω;
Εγώ θα τον κρίνω με βάση όσα παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο, όχι με βάση το πόσο πονάει τη τσέπη του ιδιοκτήτη.
Και όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, ακόμα και με μηδενικό μπάτζετ και Φρίγκερ και Παράσχους στον πάγκο, δεν θυμάμαι να πανηγυρίζαμε ποτέ μας την 8η θέση επειδή οι αμοιβές των προπονητών ήταν μικρές.
Για όνομα του Θεού δηλαδή, κάπου φτάνει με τη τρέλα που σας δέρνει μερικούς με τον Λουτσέσκου.

Πες μου ρε παλικάρι μου πως δεν τον θες (όπως έγραψε και πιο πριν ένα άλλο μέλος) γιατί δεν σου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ. Θα διαφωνήσω, αλλά θα το δεχθώ ως άποψη.
Να μου αναφέρεις όμως το πόσα παίρνει αυτός και το τιμ του λες και θα αλλάξει αυτό τη γνώμη σου σχετικά με το ποδόσφαιρο που βλέπεις, ούτε θα το δεχθώ, ούτε θα το πιστέψω κιόλας.
Περισσότερο ως μια φθηνή δικαιολογία κραξίματος προς τον προπονητή το εισπράττω παρά ως "λογικό επιχείρημα" όπως λες.
Είτε παίρνει 50.000 ευρώ, είτε 5 εκατομμύρια, εμένα μόνο το χορτάρι θα με νοιάζει.

Υ.Γ. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω ορισμένα πράγματα, η μόνη στιγμή που ο ΊΔΙΟΣ θέλησε να φύγει, ήταν όταν ένα "μυαλό" από τα επίσημα τον έφτυσε.
Ο ΠΑΟΚ δεν σκέφτηκε ποτέ να τον διώξει και δεν έπαιξε κανέναν ρόλο η αποζημίωση. Αν του το έλεγαν, την επόμενη μέρα θα είχε βρει δουλειά, οπότε και το θέμα της αποζημίωσης θα λύνονταν σε χρόνο μηδέν.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

gpap έγραψε:
Special 4 έγραψε: .... εχοντας κανει 3 συνεχομενα κλαρινα απο ολοκληρο το ΠΟΚ μεσα στην Τουμπα για πρωτη φορα στη 97 χρονη ιστορια της ομαδας
Ισχύει.
Και μαζί με αυτό, κολλάει η απάθεια από τον κόσμο για αυτές τις ήττες.
Πέρσι, πανηγύριζε ο γαύρος μέσα στην Τούμπα, και στις κερκίδες τραγουδούσαμε ''φέρτε με τα κύπελλόοοοο''
Φέτος, τουλάχιστον δεν τραγουδούσαμε όταν ο γαύρος πανηγύριζε μέσα στην Τούμπα.

Κοίτα, ο ΠΑΟΚ είπε εξ'αρχής πως φέτος η χρονιά είναι η έναρξη ενός νέου project.
Αυτό το Project προς το παρών δεν το έχω καταλάβει, αλλά συνηθίζεται στα ποδοσφαιρικά Project, ο στόχος να μην είναι εμφανής από την πρώτη χρονιά.

Θέλει υπομονή από την πλευρά μας.
Όχι στρουθοκαμηλισμό, αλλά υπομονή.
Μιλάς για υπομονή αλλά στην αμέσως προηγούμενη παράγραφο βγάζεις σέντρα τον κόσμο που δεν έκανε ντου μετα την ήττα από γαβρο; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.

Όσο για πέρσι που τραγουδούσαμε φέρτε μας το κύπελλο καλύτερος τρόπος για να τους πεις γράφουμε στα @@ μας και εσάς και το πρωτάθλημα που πήρατε δεν υπήρχε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”