50. Filipe Soares
-
john4serres
Re: 50. Filipe Soares
Κωλοτούμπες πάλι εγώ.
Σαν τον φελιπε έχουμε και καλύτερους. Τσιγγαρα, τον Σαλαμουρα ( πριν τραυματιστεί το παιδί τουλάχιστον) και ίσως και αλλά μικρά που δεν τα ξέρω.
Με δυο χάφ παίζουμε στο κέντρο. Ο ένας είναι ο Αουγκουστο. Πρέπει να έρθει ένας χαφαρος και με Σβαμπ και τα μικρά και ίσως Νταντάς μια χαρά θα είμαστε. Γρήγορος να είναι και να του κόβει. Θα αλλάξει η ομάδα. Όπως άλλαξε η ίδια στο μήλο η είσοδος του Σβαμπ και στα Γιάννενα. Έτσι θα αλλάξει η ομάδα
Σαν τον φελιπε έχουμε και καλύτερους. Τσιγγαρα, τον Σαλαμουρα ( πριν τραυματιστεί το παιδί τουλάχιστον) και ίσως και αλλά μικρά που δεν τα ξέρω.
Με δυο χάφ παίζουμε στο κέντρο. Ο ένας είναι ο Αουγκουστο. Πρέπει να έρθει ένας χαφαρος και με Σβαμπ και τα μικρά και ίσως Νταντάς μια χαρά θα είμαστε. Γρήγορος να είναι και να του κόβει. Θα αλλάξει η ομάδα. Όπως άλλαξε η ίδια στο μήλο η είσοδος του Σβαμπ και στα Γιάννενα. Έτσι θα αλλάξει η ομάδα
- ΑποστόληςΑ
Τον Σαλαμούρα θα πρέπει ο Ράζβαν να τον συμπεριλάβει στην καλοκαιρινή προετοιμασία.
-
Μπαρκαρούτσος
sn0ufel4 έγραψε:3 μύρια
Τουλάχιστον ο Εσίτι έπαιζε
Α τώρα είναι καλός ο Εσίταρος ε;;;;
χαφ χωρίς καλή συρτή πάσα, δεν είναι χαφ
άσε μας ρε "αδικημένε" φελίπε
άντε να χαρείς
άσε μας ρε "αδικημένε" φελίπε
άντε να χαρείς
- ΑποστόληςΑ
Δεν με άρεσε. Αν ο Dantas είχε τα δικά του σωματικά προσόντα ...δεν θα τον βλέπαμε ποτέ στον ΠΑΟΚ.
Δεν καταλαβαίνω την αρνητική κριτική για σήμερα που κατά βάση κυριαρχήσαμε στο κέντρο, μια χαρα ηταν
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Καλούτσικο ήταν και έβγαλε και την ασίστ του.
Και αυτο
Και αυτο
george188 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω την αρνητική κριτική για σήμερα που κατά βάση κυριαρχήσαμε στο κέντρο, μια χαρα ηταν
Για τα σποραδικά ματς που πήρε, και αν σκεφτείς και κάτι άλλες εμφανίσεις, όπως με τα Γιάννενα, μια χαρά έπαιξε.