Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από geoavr »

Δεν υπάρχει πλάνο επιθετικό όπως δεν υπήρχε και πέρσι.Η μπάλα στα άκρα και σέντρα.Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άξονας επιθετικά και αυτό είναι έργο Σάντος.Είμαστε προβλέψιμοι μέχρι αηδίας.Αμυντικά και μεσοαμυντικά είμαστε ψιλοκαλοί αλλά επιθετικά όλα γίνονται στην τύχη,Όποιον επιθετικό και να φέρουμε θα χαθεί σ'αυτήν την ανυπαρξία επιθετικού πλάνου και αυτοματισμών.Όταν δουλεύεις γιά να μην χάσεις τότε θα φτάσεις στο σημείο και να αποκλείεσαι από χωριά.Κάτι πρέπει να γίνει......
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Swordfire έγραψε:Για εμενα μονο ο σαντος δεν ειχε μεριδιο απο την πιττα ευθηνων...
Ο μουσλι ειτε επαιζε ειτε αμολουσε αητο το ιδιο μου εκανε...
ο φιλομενο σχεδον ποτε δεν μπηκε στο παιχνιδη, και ο γκαρσια μου φανηκε τελειως κομπλαρισμενος με τον νεο του ρολο...
Είναι λάθος να πάρουμε φόρα και να βρίζουμε όποιον βρούμε μπροστά μας για να ξεσπάσουμε και να ξεχάσουμε... Όμως όχι και δεν έχει μερίδιο ευθύνης και ο Σάντος...
ΕΛΕΟΣ...!!
Είπαμε ότι δεν πρέπει να πέσει κανένας να τον φάει και να τον προστατέψουμε αλλα να μην κλείνουμε και τα μάτια μας...
Λες για τον Γκαρσία... Στα 30φεύγα του (30πολλά δηλαδή) έπαιξε για πρώτη φορά αριστερό χαφ... Σε όλη την προετοιμασία παίζεις 4-3-3 με Φιλομένο εξτρέμ (καλώς ή κακώς) και πας στο κρισιμότερο ματς των τελευταίων ετών και βάζεις μια ενδεκάδα που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει ποτέ...?? Ε όχι και δεν έχει μερίδιο ευθύνης...
ΕΛΕΟΣ...!!
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

arisk έγραψε: Στα 30φεύγα του (30πολλά δηλαδή) έπαιξε για πρώτη φορά αριστερό χαφ... Σε όλη την προετοιμασία παίζεις 4-3-3 με Φιλομένο εξτρέμ (καλώς ή κακώς) και πας στο κρισιμότερο ματς των τελευταίων ετών και βάζεις μια ενδεκάδα που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει ποτέ...?? Ε όχι και δεν έχει μερίδιο ευθύνης...
ΕΛΕΟΣ...!!
έχεις δίκαιο σε αυτό..μεγάλο ρίσκο ένα καινούργιο σχήμα σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι..αλλά πιστεύω και κάτι άλλο..αν περνούσαμε θα λέγαμε όλοι μεγάλος ο Σάντος που άλλαξε το σχήμα και η ομάδα κέρδισε και αν πάλι χάναμε αλλά έπαιζε 4-2-3-1 όπως πάντα θα λέγαμε γιατί δεν έπαιξε 4-4-2...όλα έίναι σχετικά.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Συμφωνω με arisk και geoavr...

Πλανο επιθετικό μηδεν...συστημα σημερα που αποδειχθηκε χαλια...
Άβαταρ μέλους
anestis_trelopaoki

Δημοσίευση από anestis_trelopaoki »

Παιδια σε καμια περιπτωση δεν ειμαι κατα της διοικησης...αμα φυγει ο ζαγορ πραγματικα καταστραφηκαμε....αλλα ρε με αυτον τον προπονητη μπροστα δεν παμε...ποτε θα δουμε επιτελους ποδοσφαιρο???αυτο που ειδαμε σημερα ητανε απλα αηδια...τι περιμενε δλδ ο προπονητης ενα σουτ του ιβιτς...δεν μπορουσαμε ουτε να αλλαξουμε απλες πασες...οι παιχτες μετα το 70 ειναι ψοφιοι σε ολα τα ματς μεχρι τωρα...τι προετειμασια τους εκανε τελοσπαντων....απλα ξενερωσα αφανταστα...περσι δεν μιλησαμε για σαντος αλλα αν ειναι να πονεσουμ κ φετος τα ματια μας...ας μη κρυβομαστε θα μας διχασει αφανταστα...ελπιζω ο ζαγορ να το καταλαβει κ να κανει κατι γιάυτο το θεμα...
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΡΟΜΒΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ!!
:? :?
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

Yiankos έγραψε:Φερνάντο Σάντος οεοεοεοε!
ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ!!!! :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο ρόμβος βγήκε σκατά...
και προυποθέτει μπακάρες!!!!!!!!!!!

έχει μερίδιο στην αποτυχία σαφώς!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Και μπακαρες ....και Οχι Γκαρσια αρ μεσο....Πηγε να αιφνιδιασει τους αντπαλους και μαλλον αιφνιδιασε την ομαδα......μας
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ένα πράγμα με πικραίνει μόνο... Το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ με τους Πουρσαϊτίδη, Κόντη, Χαραλαμπίδη, Χιώτη και τα υπόλοιπα λιμά παίζει πολύ-πολύ καλύτερο ποδοσφαιρο απο τον ΠΑΟΚ των Γκαρσία, Κονσεϊσάιο, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Βιερίνια, Σορλέν...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό...

Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό...?? Σας παρακαλώ πάρα πολύ... Ειλικρινά...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ειναι απλο..ΔΙΨΑ!
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Γιοβάνοβιτς??? Μήπως λέω εγώ arisk......
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

arisk έγραψε:Ένα πράγμα με πικραίνει μόνο... Το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ με τους Πουρσαϊτίδη, Κόντη, Χαραλαμπίδη, Χιώτη και τα υπόλοιπα λιμά παίζει πολύ-πολύ καλύτερο ποδοσφαιρο απο τον ΠΑΟΚ των Γκαρσία, Κονσεϊσάιο, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Βιερίνια, Σορλέν...

Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό...?? Σας παρακαλώ πάρα πολύ... Ειλικρινά...
Η πλάκα είναι πως ο ΑΠΟΕΛ εκτός από τις σαρδέλες που ανάφερες... έχει και προπονητή τον μακράν πιο αποτυχημένο προπονητή που πέρασε από Ελλάδα και θα έριχνε παραλίγο και την γριά στην Β’... Τον Γιοβάνοβιτς!

Έχουμε όμως ένσταση από τους οπαδούς της Νάσιοναλ που προκρίθηκε στους ομίλους επί της Ζενίτ. Κύριε Σάντος κινδυνεύετε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από οπαδούς της Νάσιοναλ που είναι εξαγριωμένοι και διαμαρτύρονται που πρόσφατα συγκρίνατε την ομάδα τους με τον αποκλεισμένο ΠΑΟΚ. Νομίζω πως πρέπει ανακαλέσετε αμέσως τις δηλώσεις σας στην Record. :)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

arisk έγραψε:Ένα πράγμα με πικραίνει μόνο... Το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ με τους Πουρσαϊτίδη, Κόντη, Χαραλαμπίδη, Χιώτη και τα υπόλοιπα λιμά παίζει πολύ-πολύ καλύτερο ποδοσφαιρο απο τον ΠΑΟΚ των Γκαρσία, Κονσεϊσάιο, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Βιερίνια, Σορλέν...

πραγματικά αρίσκ, πόσες φορές τους έχουμε δει αυτούς όλους μαζί?? και σήμερα έλειπαν οι 3 από αυτούς...

α και κάτι άλλο... δεν είμαστε αργοί μόνο στα πόδια.. είμαστε πολύ πιο αργοί στο μυαλό σαν ομάδα..
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Όλοι όσοι λέτε όχι σάντος, περιμένω να πείτε ΠΟΙΟΣ?
Κι εγώ είμαι τσαντίλας με τη γυναίκα μου, αλλά με ΠΟΙΑ να την αντικαταστήσω? Τελευταία φορά που που πήγα να μιλήσω για το θέμα στην Αντζελίνα Τζόλι, αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο. Κατέβασε το βρακί της και μου αμόλησε μια πορδή στα μούτρα. Όσο όμορφη είναι, τόσο βρωμερές κλανιές κάνει.
Μετά σκέφτηκα την Κούλα, αλλά αποφάσισα ότι θα μείνω με τη γυναίκα μου. Ποια Κούλα τώρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”