Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από arisk »

Ξεκολλάτε με τον Ίβιτς... Ήταν απο τους λιγότερο κακούς παίκτες μας... Οι Βιερίνια, Τσιρίλο, Σαβίνι, Φωτάκης ήταν αρνητικοί, ο Μουσλίμοβιτς ήταν κακός, ο Λίνο ήταν κωμικός και σας φταίει πάλι ο Ίβιτς...??
ΕΛΕΟΣ...!!

Υ.Γ. Και χαρακτηρίζετε και άμπαλο όποιον δεν συμφωνεί οτι ο Ίβιτς ήταν απο τους χειρότερους...?? Τι να πώ... :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Πέμ 27 Αύγ 2009, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

συμφωνώ ο ιβιτς ειναι ίσος ο τελευταίος που φταίει.... (αν και τον κράζω πολυ)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Η πρώτη και τελευταία φορά που θα κράξω...Δεν υπάρχει άνθρωπος να κουβαλήσει την μπάλα στο κέντρο....

ΠΑΟΚ είμαστε....ΟΚ...ΑΛΛΑ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΡΙΑ...
Γιατί στην ζωή αν δεν εκμεταλεύεσαι τις ευκαιρίες,δεν καταφέρνεις τίποτα....
Και πρέπει να μάθουμε να μην δικαιολογούμε πάντα αυτούς που φοράνε την φανέλα του ΠΑΟΚ
Και το λέει κάποιος που μαλώνει συνέχεια όταν κράζουν ίβιτς,σάντος,μπαλάφα πέρσυ κτλ...Είναι για κάποιο λόγο εκεί,και πρέπει να αποδίδουν....Γιατί αν εσύ δεν αποδώσεις,θα απολυθείς....
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Εχασε την προκριση,εχασε τις μεταγραφες....
Ο παοκ δεν καταφερε να προκριθει στους ομιλους του γιουροπα λιγκ.Ο παοκ δεν ηταν καλος αφου και τις στοιχιωδες πασες,τις απλες δν μπορουσε να τις ολοκληρωσει.
Στην ταχυτητα και στην αναπτυξη ο παοκ ηταν κακος,ο μουσλιμοβιτσ σε πολυ κακη μερα οπως και ο Γκαρσια επισης,ο Φωτακης ηταν καλος γιατι ηταν κινητικος και δραστηριος,σε αντιθεση με τους παραπανω.Ο Λινο ετρωγε πολυ ευκολα τριπλες,αλλα ο ιβιτσ πολυ καλος με δυο ευκαιριες μια,με ενα σουτ και μια με μια κεφαλια.Ο βιερινια ξεκινησε καλα αλλα δν συνεχισε ετσι,καθως η αποδοση του επεσε κατακορυφα,απο την αλλη ο φιλομενο κρατουσε την μπαλα και δν βοηθησε ουσιαστικα χωρις ομως να ειναι κακος.Ο βιτολο δεν ηταν και ασχημος.Τελος αναστασακος,κουτσιανικουλης ο καθενας εδωσε απο μια καλη ασσιστ στους συμπαικτες τους.

Ο παοκ εκανε ασκοπες πασες στο κεντρο σαν να εχει την προκριση στο τσεπακι του και μαλιστα ασχημες που καποιες φορες δν τροφοδοτουσαν ποτε τον συμπαικτη τους παρα μονο εβγαζαν αντιπιθεση υπερ της Χερενφεν.Ο Παοκ εχει προβλημα στην ταχυτητα και αν δεν διορθωθει 8α υπαρχει προβλημα στην συνεχεια
του πρωταθληματος.Ειχε κακη αναπτυξη με το κεντρο εκνευριστικα αργο και της επιθεση να μην κανει γκολ τις λιγοστες ευκαιριες,επισης ο παοκ φανηκε πως εχει προβλημα στον αερα καθως στις ψηλες σεντρες και γενικως στις κεφαλιες με εξαιρεση μια κεφαλια του ιβιτς ηταν απογοητευτικος.Ο Παοκ ηταν προβλεψιμος χωρις αυτοματισμους και φαντασια στο παιχνιδι του κανοντας μονοτονο το θεαμα των οπαδων που για μια ακομη φορα ηταν διπλα στην ομαδα τους δινοντας βροντερο παρων,και παρα τον αποκλεισμο της ομαδας του χειροκροτησαν τους παικτες για την προσπαθεια τους.
*Πρεπει να γινει μια μεταγραφη καποιου γρηγορου παικτη γιατι υπαρχει προβλημα ταχυτητας στον παοκ.
Ετσι ειδα εγω ο ContrerasPablo το αγωνα...
comealot

!!

Δημοσίευση από comealot »

Εντάξει,σας φταίει η ομάδα...
Οι δικοί μας οι οπαδοί δεν σας φταίνε που για 70 λεπτά μουρμούριζαν συνθήματα μέσα από τα δόντια τους????
Ρε ο ΠΑΟΚ γίνεται οπαδικά όπως όλες οι άλλες ομάδες...ξυπνήστε!
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

ρε παιδιά δεν είπε κανείς το αντίθετο προσπαθεί΄το παλικάρι αλλά δεν μπορεί πως να το κάνουμε..είναι πολύ αργός και δεν μπορεί να γυρίσει εύκολα και να μοιράσει παιχνίδι. ΟΠΩΣ και να έχει είναι παίχτης μας όμως και πρέπει να σταματήσουμε να τον κράζουμε..ξεκινάει το πρωτάθλημα ας ξεκολίσουμε και ας κοιτάξουμε μπροστά.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Φαλέγκο, καραμέλα είναι κάτι που είναι λόγια του αέρα, πράγματα που δεν γίνονται και τα χρησιμοποιείς σαν απειλή.
Εδώ όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν είναι καραμέλα, είναι το πολύ πρόσφατο παρελθόν μας, ένα παρελθόν που μας σκότωνε, μας ξέσκιζε μας τελείωνε, ένα παρελθόν η συνέπεια του οποίου είναι αυτό που έγινε σήμερα. Αυτό μόνο έχω να πω.
Δεν ξέρω αν ο Σάντος είναι ο κατάλληλος αλλά επίσης δεν ξέρω ποιός θα ήταν καταλληλότερος στα λεφτά που έχουμε να διαθέσουμε. Το ίδιο ισχύει και για τις μεταγραφές. Όλοι ξέρουν ότι κινηθήκαμε για παίχτες που ναι είναι φανερό ότι λείπουν απ' την ομάδα όπως επιθετικούς μέσους που θα κάνουν τη διαφορά. Γιατί δεν τους πήραμε? Δεν ήθελε ο Σάντος? Δύσκολα το πιστεύω αυτό, δεν ήθελε η διοίκηση? ακόμα δυσκολότερο.
Ο Λεγκιζαμόν όμως για να έρθει ήθελε η ομάδα του 1,5 εκ. Δεν υπάρχουν, είναι απλό. Η διοίκηση προτίμησε να δώσει ότι λεφτά υπήρχαν για να γεμίσει το ρόστερ και να βάλει βάσεις για το μέλλον (Κούτσια, Βιερίνια, Βιτόλο). Λάθος? Ναι, γι αυτούς που ζουν για το σήμερα και στον πούτσο τους το αύριο. Εγώ όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι το αύριο θα είναι καλύτερο και αυτό μου δίνει χαρά.
Χαρά, μέσα στην μεγάλη σημερινή πίκρα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δεν ειναι ολα ροδινα αλλα ας ηρεμησουμε ολοι και συζηταμε ξανα αυριο...οπως ειπε και ο thrix...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: !!

comealot έγραψε:Εντάξει,σας φταίει η ομάδα...
Οι δικοί μας οι οπαδοί δεν σας φταίνε που για 70 λεπτά μουρμούριζαν συνθήματα μέσα από τα δόντια τους????
Ρε ο ΠΑΟΚ γίνεται οπαδικά όπως όλες οι άλλες ομάδες...ξυπνήστε!

θα αυτοκτονήσω με αυτα που ακουω.......
ελεος ρε φιλε πλακα μου κανεις.......εδω μονο ο λαος υπάρχει στον ΠΑΟΚ τοσα χρόνια..1500 ατομα στην ολανδια και αντι να κοιτάς που δεν πέρασες κράζεις τον λαο....

ντροπή το μονο που εχω να πω.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Aυτοί που κράζουνε μάλλον την εποχή Γούμενου απλά δεν ασχολιόντουσαν. Ο ΠΑΟΚ έχει τι περισσότερες προοπτικές από ποτέ και θέλουν να βάζουν τρικλοποδιές. Ο κάθε άσχετος το παίζει προπονητής. Σαν να έρθει ένας άσχετος και να θέλει να διδάξει σε μένα προγραμματισμό. Ο καθένας στο πόστο του παιδιά. Η δικιά μας δουλειά είναι να είμαστε οπαδοί. Να κοιτάξουμε να κανουμε τη δικιά μας δουλειά καλά
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Παιδια μην λέτε τίποτα ακόμα, που είστε μες τα νευρα και απογοητευμένοι!
Εγώ δεν είδα τίποτα κακό στην ομάδα εκτός το οτι δεν μπορουσαμε να βάλουμε με τίποτα το γκολ. Ειδικά στο 1ο Ημίχρονο η ομάδα πετούσε! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Μην αρχίσετε πάλι τις μ@λακίες πως δεν έχουμε ομάδα κτλ. Ας μην είμαστε τοοοοοσο μίζεροι πια! Κι εγώ απογοητεύθηκα γιατι περίμενα κάτι περισσότερο από αυτήν την ομάδα. Παίξαμε έτσι και στα δύο παιχνίδια που το "γιατι" μένει καρφωμένο στο μυαλό μου. Τι να κάνουμε; Δεν είμασταν χειρότεροι απο τους Ολλανδούς και αυτό φαινόταν. Αλλα είχαν πολύ μεγάλο πισινο στην Τούμπα και στην εδρα τους και πέρασαν. Και ο Ιβιτς προς θεου, από πού κι ως πού δεν ήταν καλος;; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα μετά απο μια ήττα! Έχουμε πολύ ποιοτική ομάδα και πολύ καλούς παίχτες, πολύ καλύτερη ομάδα απο πέρσυ! Όποιοι είναι αγανακτισμένοι ας σχολιάσουν αύριο ή και μεθαύριο με καθαρό μυαλό.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΪΤΕ, ΑΪΤΕ, ΔΙΚΕΦΑΛΕ!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Maximus έγραψε:Εικόνα

Ευχομαι καλη επιτυχια στην ομαδα του ΠΑΟΚ σημερα...Ελπιζω να ερθετε με το διπλό στον Λευκο Πυργο...Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε; Και εγώ κρυφοΠΑΟΚι ειμαι! Ευχομαι να νικησετε και να μην χασετε με 2-1...

Με εκτιμηση,
Κ.Μητσοτακης

Πως πηγαμε παιδια σημερα; Επιασαν οι ευχες μου; Καλη συνεχεια και στο πρωταθλημα ευχομαι!

Με εκτιμηση,
Κ. Μητσοτακης
Άβαταρ μέλους
Falegkos

thrix έγραψε:Φαλέγκο, καραμέλα είναι κάτι που είναι λόγια του αέρα, πράγματα που δεν γίνονται και τα χρησιμοποιείς σαν απειλή.
Εδώ όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν είναι καραμέλα, είναι το πολύ πρόσφατο παρελθόν μας, ένα παρελθόν που μας σκότωνε, μας ξέσκιζε μας τελείωνε, ένα παρελθόν η συνέπεια του οποίου είναι αυτό που έγινε σήμερα. Αυτό μόνο έχω να πω.

καραμελα λεω αυτο που κανετε που οταν καποιος πει κατι "κακο" (για εσας για μενα κριτική γιατι θελει να γινει καλύτερη η ομαδα του) και λετε για γούμενους και τέτοια......
αυτο πρεπει να το σταματήσετε ο καθε ενας που ειναι ΠΑΟΚΤΣΙΣ εχει δικαίωμα να σχολιάζει την ομαδα και για τα καλα και για τα κακα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

το ποδοσφαιρο δυστυχως ειπαμε ειναι ειτε δοκαρι και μεσα ειτε δοκαρι και εξω.αυριο οι υπολοιποι συμμετεχοντες στον ιδιο ομιλο με το σολιντ θα τριβουν τα χερια τους απο ικανοποιηση κι εμεις θα απεραντολογουμε για το τι πηγε στραβα.αν περνουσαμε βεβαια,ολοι θα ηταν πολυ περισσοτεροι επιεικεις με ολους και ολα.δεν ξεκινησε καλα η ομαδα,αναμφισβητητα,αλλα υπαρχει συνεχεια.να μην κατεβουμε δλδ στο πρωταθλημα και το κυπελλο?ολοι ξαφνικα αχρηστοι,κοπροσκυλα,χεστηδες,αδιαφοροι?χαθηκε οντως η ευκαιρια.ας μην επιτεινουμε κι εμεις με τη σταση μας ομως την αναστατωση που ηδη υπαρχει στην ομαδα.κριτικη καλοδεχουμενη σιγουρα,οχι ομως ισοπεδωση.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

ΠΑΟΚ ειμαι ολα μου φταινε
ΠΑΟΚ ειμαι δεν θα κοιμηθω ξανα αποψε
ΠΑΟΚ ειμαι και που θα παει τοσα χρονια
ΠΑΟΚ ειμαι και διαφερω
ΠΑΟΚ ειμαι και γουσταρω

ψυχραιμια ρε παιδες ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια σφαλιαρα ηταν και ουτε γιναμε ξαφνικα ευρωπαικο μεγαθηριο...

και θοδωρε ανοιξε την α.μ.κ. να τα βρουμε τα 3 εκατ. ευρω ή μαλακιες λεω πανω στην ξενερα μου?φτασαμε ολοι μαζι την ομαδα καπου και τα παραταμε εδω?κοπροσκυλα,μπουρδελα κτλ...ετσι απλα?τα αδερφια μας εκει πανω κραζουν ή τραγουδανε ίσως ΠΑΟΚΑΡΑ βαλε και αλλο γκολ???

πουτανα μπαλα καρκινο να βγαλεις... :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”