Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- trelogiatros
Αν έρθει ο Σαλπιγγίδης θα τον περιλούσω με βενζίνη στο αεροδρόμιο και θα τον βάλω φωτιά, και το ίδιο και σένα!!!john71 έγραψε:ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ
Έχουμε βαρεθεί να ακούμε για τον πυγμαίο ρουφιάνο
Υ.Γ.1 Το τόπικ μεταφέρθηκε στην "μεταγραφολογία"
Υ.Γ.2 Αν είναι να μπούμε σε τέτοιες θεωρητικές συζητήσεις προτιμώ Ογκουνσότο. Ο Τζιμπούρ μου αρέσει περισσότερο αλλά είναι εντελώς απείθαρχος
-
Απο αυτους που ειναι στην λιστα θα επελεγα τον Φιλομενο με διαφορα... τον ειδα στην Τουμπα στο φετινο ματς και με ξετρελανε!
Πιθανη αποκτηση του δεν παιζει παντως λογω οικονομικων.. οποτε περναω στην δευτερη επιλογη μου τον Ογκουνσοτο.. νομιζω οτι αυτον μπορουμε να τον φερουμε!
Επισης αλλοι 2 καλοι επιθετικοι κατα την γνωμη μου που μπορουνε να ερθουνε ειναι ο Ονουατσι του Ιωνικου(3 γκολ εβαλε παλι χτες) και ο Αγριτης που επαιζε παλια στο Αιγαλεω!
Πιθανη αποκτηση του δεν παιζει παντως λογω οικονομικων.. οποτε περναω στην δευτερη επιλογη μου τον Ογκουνσοτο.. νομιζω οτι αυτον μπορουμε να τον φερουμε!
Επισης αλλοι 2 καλοι επιθετικοι κατα την γνωμη μου που μπορουνε να ερθουνε ειναι ο Ονουατσι του Ιωνικου(3 γκολ εβαλε παλι χτες) και ο Αγριτης που επαιζε παλια στο Αιγαλεω!
- trelogiatros
φίλε μου ο Ογκουνσότο επίσημα είναι 25 χρονών. Γεννημένος 19 Απριλίου του 1983 στην Νιγηρία.karabill έγραψε:Ογκουνσοτο ...καλος αλλα 100 χρονων!
Τώρα αν λες ότι όπως συμβαίνει συχνά με τους αφρικανούς, είναι στην πραγματικότητα 35 και δηλώνει 25 άλλο αυτό... Αν και για να είμαστε δίκαιοι ο Ογκουνσότο δεν δείχνει τέτοια περίπτωση βάσει της απόδοσής του.
Επίσης το παλικάρι που ανέφερε τον Ονουάτσι πριν έδωσε μια καλή ιδέα.
- free_billi
- free_billi
Οι Ογκουνσοτο και Περονε ειναι οι πιο προσιτες λυσεις για την ομαδα μας.Απο εκει και περα ο Μουσλιμοβιτς και ο Νελισε(16 γκολ σε 31 ματς στην ολλανδια) ονοματα που εχουν γραφτει ειναι οι πλεον ενδεδειγμενες λυσεις για τη θεση του βασικου επιθετικου.Για τη θεση του δευτερου επιθετικου που θελουμε να αποκτησουμε ο Ονουατσι ειναι αρκετα καλη περιπτωση και οχι με μεγαλα οικονομικα ανταλλαγματα.Κωνσταντινου κλπ. ειναι μεν καλες λυσεις αλλα δεν εχει πλεον φιλοδοξιες.